• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kedelfremstilling- præcision

Resultater for

Kedelfremstilling- præcision - Import eksport

 1. BBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BBS GmbH med base i Freiberg am Neckar, kan se tilbage på mere end 75 års erfaring inden for industriel varmeteknologi, termisk efterforbrænding og kedelkonstruktion. BBS GmbH blev grundlagt i 2004 efter fusionen mellem virksomhederne BAY Wärme-technik GmbH og Bay Engineering and Consulting, og kombinerer produktionen af ​​industrielle kedelsystemer med viden inden for konstruktion af moderne energisystemer og miljøteknologi. Foruden produktionen af ​​serieprodukter, udvikler og fremstiller vi kedler og apparater til specielle anvendelser, der anvendes i den kosmetiske, kemiske og petrokemiske industri. Her er vi blandt andet aktive inden for fremstilling damp-, varmvands- og termiske oliekedler. Rendampsgeneratorer og spildvarmekedler til en lang række applikationer, er også en del af vores produktportefølje.

 2. MECASPRING

  Belgien

  Gruppen MECASPRING designer, producerer og sælger alle typer af fjedre. MECASPRING har et internationalt ry for fremstilling af: Præcisionsfjedre i tråd og strimler (trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, formede fjedre eller efter kundens anmodning), mekanisk præcisionssvejsning (sæt og delkomponenter), udførelse feter mål i samarbejde med kunden til luftfart og rumfart, bilindustrien, våbenindustrien mv

 3. HAG TECH

  Frankrig

  Den mindre virksomhed Hag'Tech er specialiseret i mekanisk bearbejdning af store emner (finmekanik, mekanisk svejsning), herunder fræsning, drejning og svejsning. Hag'Tech bearbejder alle materialer, bl.a. rustfrit stål, duplex, uranus og inconel. Hag'Tech arbejder for forskellige sektorer som energi, fødevarer, skibs-, luftfarts- og våben, rumfart, maskinteknik, kemi og petrokemi.

 4. BERLIER

  Frankrig

  Virksomheden BERLIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Foldning - stål og metaller, SMÅ METALDELE, Kedelfremstilling, præcision, Foldning - stål og metaller, SMÅ METALDELE, og transportbånd brancherne. Den er baseret i Saint Paul En Jarez, Frankrig.

 5. SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S.

  Italien

  Virksomheden SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelfremstilling, præcision branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, tung, rulning af metal, bjælker i tunge metaller, Kedelfremstilling, tung, og skibstømmerværksted brancherne. Den er baseret i Lallio, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BAUMIER SA

  Frankrig

  Virksomheden BAUMIER SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Kedelfremstilling, maritim, Kedelfremstilling, præcision, Kedelfremstilling, maritim, og underleverandør af mekaniseret svejsning brancherne. Den er baseret i La Garde, Frankrig.

 2. SATIL

  Frankrig

  Virksomheden SATIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelfremstilling, præcision branchen. Den opererer også inden for vibrofiltre, og rystesigter brancherne. Den er baseret i Chambery, Frankrig.

 3. SERVIS BOJLERA GE

  Serbien

  Virksomheden SERVIS BOJLERA GE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelfremstilling, præcision branchen. Den er baseret i Belgarde, Serbien.

 4. PLEGUIN METAL SL

  Spanien

  Virksomheden PLEGUIN METAL SL, er en Underleverandør, der opererer inden for Kedelfremstilling, præcision branchen. Den opererer også inden for laserskæring, falsning af metal, stansning af plader, og svejsning af metaller brancherne. Den er baseret i Elche, Spanien.

 5. LAUAK

  Frankrig

  Virksomheden LAUAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, Kedelfremstilling, præcision, Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Industripladearbejde, Kedelfremstilling, præcision, Stål og metaller - bearbejdning, og Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning brancherne. Den er baseret i Ayherre, Frankrig.

 1. MANCHINOX

  Frankrig

  Virksomheden MANCHINOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Kedelfremstilling, præcision, og smedede emner i rustfrit stål til byggebranchen brancherne. Den er baseret i Villedieu-Les-Poeles, Frankrig.

 2. COMO TOLERIE

  Frankrig

  Virksomheden COMO TOLERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Kedler, letmetallegering, Kedelfremstilling, præcision, Kedler, letmetallegering, laserudskæring af rustfrit stål, og centre til laserskæring brancherne. Den er baseret i Ancenis, Frankrig.

 1. TRA-C ATLANTIC

  Frankrig

  Virksomheden TRA-C ATLANTIC, er en Underleverandør, der opererer inden for Kedler, letmetallegering branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Kedelfremstilling, præcision, og smedede emner i rustfrit stål til dekoration brancherne. Den er baseret i Carquefou Cedex, Frankrig.

 2. SERVI LOIRE INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden SERVI LOIRE INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Kedler, letmetallegering, Kedelfremstilling, præcision, Kedler, letmetallegering, mekaniserede svejsearbejder, og mekaniske svejsede opbygninger brancherne. Den er baseret i Ancenis, Frankrig.

 3. AEMN

  Frankrig

  Virksomheden AEMN, der opererer inden for Kedler, kobber- branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Kedelfremstilling, maritim, Kedler, rustfrit stål, Kedelfremstilling, præcision, Kedelfremstilling, maritim, Kedler, rustfrit stål, og TIG-svejsning brancherne. Den er baseret i Cordemais, Frankrig.

 4. LOIRE INOX INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden LOIRE INOX INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, Industrirørføring, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Kedelfremstilling, præcision, Kedelarbejde, Industrirørføring, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, og Kedelfremstilling, præcision brancherne. Den er baseret i Ancenis Cedex, Frankrig.

 5. BRIVET MECANO SOUDURE

  Frankrig

  Virksomheden BRIVET MECANO SOUDURE, er en Underleverandør, der opererer inden for Kedelfremstilling, præcision branchen. Den opererer også inden for Kedler, rustfrit stål, Kedelfremstilling, aeronautisk, Kedelfremstilling, maritim, Kedler, rustfrit stål, kedelarbejde i rustfrit stål, Kedelfremstilling, aeronautisk, og Kedelfremstilling, maritim brancherne. Den er baseret i Pontchateau, Frankrig.

 6. HALGAND

  Frankrig

  Virksomheden HALGAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelfremstilling, præcision branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde industrielt brancherne. Den er baseret i Saint-Brévin-Les-Pins, Frankrig.

 7. JAKUBOWSKI SARL

  Frankrig

  Virksomheden JAKUBOWSKI SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Kedelfremstilling, præcision, Kedelarbejde i stål og rustfrit stål, kedarbejde i metal, og Kedelarbejde industrielt brancherne. Den er baseret i Thiers, Frankrig.

 8. A2S INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden A2S INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Kedelfremstilling, tung, Kedelarbejde industrielt, Kedelfremstilling, præcision, og Kedelfremstilling, tung brancherne. Den er baseret i Limours En Hurepoix, Frankrig.

 1. LESAGE SAS

  Frankrig

  Virksomheden LESAGE SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Industripladearbejde, Kedelfremstilling, præcision, kedelarbejde i rustfrit stål, Industripladearbejde, og underleverandør af plader brancherne. Den er baseret i Pontchâteau, Frankrig.

 2. METAL PERFORMANCES

  Frankrig

  Virksomheden METAL PERFORMANCES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelfremstilling, præcision branchen. Den opererer også inden for Kedler, rustfrit stål, arbejdning af rustfrit stål, bearbejdning af plader og rør, og Kedler, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Le Beignon, Frankrig.

 3. TRONCY

  Frankrig

  Virksomheden TRONCY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Industrirørføring, Kedelarbejde, Kedelfremstilling, præcision, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Industrirørføring, Kedelarbejde, og Kedelfremstilling, præcision brancherne. Den er baseret i Genelard, Frankrig.

 4. SAVCO S.A.

  Frankrig

  Virksomheden SAVCO S.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Kedelarbejde industrielt, maskiner til kedelarbejde, eftersyn af maskiner til kobbersmedearbejde, og Kedelfremstilling, præcision brancherne. Den er baseret i Saverdun, Frankrig.

 5. STORK

  Belgien

  Virksomheden STORK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kedelfremstilling, præcision branchen. Den opererer også inden for Energi - anlæg og udstyr til produktion, Teknik - entreprenører, industriel vedligeholdelse, Energi - anlæg og udstyr til produktion, og Teknik - entreprenører brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 6. CEACSA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden CEACSA, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, konveksbunde i rustfrit stål, Kedelarbejde, Kedelfremstilling, præcision, og varmebehandling af metal brancherne. Den er baseret i Montmeló, Spanien.

 7. FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ

  Belgien

  Virksomheden FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Trapper, nød-, Kedelfremstilling, præcision, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, styretavler - elektricitet, og Trapper, nød- brancherne. Den er baseret i Namur, Belgien.

 8. METAL INCO

  Frankrig

  Virksomheden METAL INCO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Oppresning - stål og metaller, Kedelfremstilling, præcision, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, fabrikation i underentreprise, og Oppresning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Creys-Mepieu, Frankrig.

 9. MECANIQUE DE PRECISION DU BARROIS

  Frankrig

  Virksomheden MECANIQUE DE PRECISION DU BARROIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Kedelfremstilling, præcision, Stål og metaller - bearbejdning, Kedelfremstilling, præcision, elektroerosion, og metrologi brancherne. Den er baseret i Ligny En Barrois, Frankrig.

 10. METALLERIE BOURDONCLE

  Frankrig

  Virksomheden METALLERIE BOURDONCLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelfremstilling, præcision branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Metallisering, rustbehandling, Metalkonstruktion, letvægts-, sandblæsning, og Metallisering brancherne. Den er baseret i Firmi, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis