• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kastanjer

Resultater for

Kastanjer - Import eksport

 1. CLEMENT FAUGIER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Clément Faugier i Privas i Ardèche: Fremstilling og salg af kastanjeprodukter siden 1882: Sirupsglaserede kastanjer og kastanjecreme fra Ardèche. Fremstilling og salg af Marpom's, en blanding af kastanjecreme og æblekompot. Et udvalg af økologiske produkter. Clément Faugier tilbyder nu også frugtkompot og frosne grønsager, frossen kastanjepuré i enkeltportioner på 8 eller 15.

 2. CONCEPT FRUITS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  CONCEPT FRUITS er en virksomhed, der ligger midt i Monts de l’Ardèche, og som har været specialiseret i forarbejdning af franske kastanjer og kastanjer siden 1975. Den er en filial af koncernen ROGER DESCOURS, som er førende på det franske marked og europæisk aktør i den frosne frugtindustri. Concepts Fruits modtager leverancer af kastanjer fra de bedste producenter og støtter sig til et team af professionelle eksperter inden for forarbejdning af frugt. Vi tilbyder et bredt udvalg af tilberedninger af kastanjer til professionelle inden for restaurationsbranchen og fødevareindustrien: • Kastanjecreme • Kastanjepasta • Kastanjepuré • Kastanjer i sirup CONCEPT FRUITS tilbyder cremer og puré med en autentisk smag efter traditionelle opskrifter fra Ardèche for et traditionelt og gavmildt køkken. - 100% naturlige ingredienser, uden aromastoffer, uden konserveringsmidler, uden farvestoffer - En kastanjecreme 100% «CLEAN LABE » uden glukosesirup - En kastanjepasta med en kraftig smag af kastanje, kun svagt sød og uden vanilje - En kastanjepuré tilgængelig på Doypack-pose for en hurtig og nem brug - Kastanjer i sirup til mange anvendelser: Til pynt, i mindre stykker, som tilbehør, til forarbejdning af kastanjer fra økologisk landbrug, virksomheden har opnået mærket ECOCERT FR-BIO-01. Concept Fruits er også certificeret IFS og BRC.

 3. RAFFAEL S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAFFAEL S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for Karamelbolsjer, glaserede kastanjer, panettone, og Karamelbolsjer brancherne. Den er baseret i Montoro, Italien.

 4. CASA QUIROGA HORTOFRUTÍCOLA S.A.

  Spanien

  Virksomheden CASA QUIROGA HORTOFRUTÍCOLA S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for kastaniemel, frosset frugt, fræsere, og blåbær brancherne. Den er baseret i Ourense, Spanien.

 5. ROSSI ANGELO SNC DI MELLA MARISA LUISA

  Italien

  Virksomheden ROSSI ANGELO SNC DI MELLA MARISA LUISA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for kastaniemel, behandling af friske kastanjer, og kikærtemel brancherne. Den er baseret i Scagnello, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DILETTO PASQUALE & C. SAS

  Italien

  Virksomheden DILETTO PASQUALE & C. SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for kastaniemel brancherne. Den er baseret i Cutro, Italien.

 2. EGE KAPTAN LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden EGE KAPTAN LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for frisk frugt, pakkede kastanjer, og behandling af friske kastanjer brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. AGROHOUSE.GR

  Grækenland

  Virksomheden AGROHOUSE.GR, er en Engrossalg, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for Kastanjer, tørrede frugter, og Kastanjer brancherne. Den er baseret i Larissa, Grækenland.

 4. ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE

  Italien

  Virksomheden ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Kastanjer, kastanjer, pakkede kastanjer, Kastanjer, og Kastanjecreme brancherne. Den er baseret i Canepina, Italien.

 5. HERMANOS GARZA

  Spanien

  Virksomheden HERMANOS GARZA, er en Distributør, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for kartofler, og champignoner brancherne. Den er baseret i Riós, Ourense, Spanien.

 1. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Tyskland

  Virksomheden NUSSBAUMSCHULE KLOCKS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den opererer også inden for Kastanjer, Planteskoler, hasselbuske, Kastanjer, og valnøddetræer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. MARRONS IMBERT

  Frankrig

  Virksomheden MARRONS IMBERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Flødeis og sorbeter, Kastanjer, Flødeis og sorbeter, Kastanjer, Kastanjemos, og glaserede kastanjer brancherne. Den er baseret i Aubenas Cedex, Frankrig.

 1. COMMODITIES TRADING UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden COMMODITIES TRADING UK LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for solsikkeolier, landbrugsprodukter, gødning, og energidrikke brancherne. Den er baseret i Oakham, Det Forenede Kongerige.

 2. SORESA - PORTUGAL

  Portugal

  Virksomheden SORESA - PORTUGAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Kastanjer, Bær, olivenolie, mandler, Kastanjer, og Bær brancherne. Den er baseret i Valpaços, Portugal.

 3. KX FOOD

  Belgien

  Virksomheden KX FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for ingefær, eksotiske frugter, Kartofler, og kastanjer brancherne. Den er baseret i Brecht, Belgien.

 4. ENKA FOOD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ENKA FOOD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for honning og biprodukter, kastanjer, acaciehonning, og lindehonning brancherne. Den er baseret i BOCHUM, Tyskland.

 5. KASTROPOULOS DIMITRIS FUNCORN

  Grækenland

  Virksomheden KASTROPOULOS DIMITRIS FUNCORN, er en Engrossalg, der opererer inden for Kommercielle undersøgelser branchen. Den opererer også inden for majs, popkornsmaskiner, popcorn, og kastanjer brancherne. Den er baseret i Aigaleo, Grækenland.

 6. CASTAÑAS CAMPELO EXPORT (CHESTNUT, FLOURS, GARLIC, NUTS)

  Spanien

  Virksomheden CASTAÑAS CAMPELO EXPORT (CHESTNUT, FLOURS, GARLIC, NUTS), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for tørret mel, tørrede produkter, og hvidløg brancherne. Den er baseret i Villafranca Del Bierzo (león), Spanien.

 7. AZ. AGR. "CAVAGRANDE"

  Italien

  Virksomheden AZ. AGR. "CAVAGRANDE", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for pakkede kastanjer brancherne. Den er baseret i Sant'alfio, Italien.

 8. KEVRON GLOBAL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KEVRON GLOBAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for trækul, træ, brugte reservedele til biler, og Diesel brancherne. Den er baseret i Manchester, Det Forenede Kongerige.

 1. GAROFALO ALFONSO

  Italien

  Virksomheden GAROFALO ALFONSO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den er baseret i montella, Italien.

 2. CONSERVERIE DE BERGERAC

  Frankrig

  Virksomheden CONSERVERIE DE BERGERAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for ærter, gulerødder, bønner, og kastanjer brancherne. Den er baseret i Bergerac, Frankrig.

 3. KARAKASLAR TARIM LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden KARAKASLAR TARIM LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for tørrede frugter, tørrede abrikoser, og kastanjer brancherne. Den er baseret i Nazilli, Tyrkiet.

 4. TARKIM GIDA PLASTIK TARIM INS. TURIZM SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden TARKIM GIDA PLASTIK TARIM INS. TURIZM SAN. TIC. LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for skyggenet, og forsyninger til landbruget brancherne. Den er baseret i Sanliurfa, Tyrkiet.

 5. MARRON GLACÉ JOSE POSADA S.L.

  Spanien

  Virksomheden MARRON GLACÉ JOSE POSADA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for bagerprodukter, kastanjer, og glaserede kastanjer brancherne. Den er baseret i San Cibrao Das Viñas, Spanien.

 6. KARDELEN KESTANE ŞEKERI

  Tyrkiet

  Virksomheden KARDELEN KESTANE ŞEKERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for kastanjer brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 7. IL BOCCETTO

  Italien

  Virksomheden IL BOCCETTO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for glaserede kastanjer, og Kastanjemos brancherne. Den er baseret i Acquasanta Terme, Italien.

 8. INOVFRUIT

  Frankrig

  Virksomheden INOVFRUIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den er baseret i Mussidan, Frankrig.

 9. KALKAN ORGANIC AGRICULTURAL PRODUCTS

  Tyrkiet

  Virksomheden KALKAN ORGANIC AGRICULTURAL PRODUCTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Nødder, Landbrug - import-eksport, kastanjer, Nødder, og Landbrug - import-eksport brancherne. Den er baseret i Aydin, Tyrkiet.

 10. CC TOURISM, AGRICULTURE EXP IMP LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden CC TOURISM, AGRICULTURE EXP IMP LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for kastaniemel, tørrede figner, og Friske figner brancherne. Den er baseret i Aydin, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis