• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kastanjer

Resultater for

Kastanjer - Import eksport

 1. CLEMENT FAUGIER

  Frankrig

  Clément Faugier i Privas i Ardèche: Fremstilling og salg af kastanjeprodukter siden 1882: Sirupsglaserede kastanjer og kastanjecreme fra Ardèche. Fremstilling og salg af Marpom's, en blanding af kastanjecreme og æblekompot. Et udvalg af økologiske produkter. Clément Faugier tilbyder nu også frugtkompot og frosne grønsager, frossen kastanjepuré i enkeltportioner på 8 eller 15.

 2. JRK COMMODITIES

  Frankrig

  JRK Commodities er en familiedrevet virksomhed, der har været specialiseret i import af krydderier fra Madagascar i tre generationer. I dag varetager den især import, eksport og distribution af godkendt økologisk vanilje og faire trade-vanilje. Vores mål er at lette distributionen af årstidsbestemte krydderier på alle årets dage for at imødekomme kundernes specifikke behov. JRK Commodities forpligter sig til altid at levere den bedst mulige kvalitet til de bedste priser. Din tilfredshed er vores prioritet, og derfor bytter vi enhver varebestilling, indtil der er opnået tilfredshed. Vores produktudvalg omfatter: -Sort vanilje/ 15 til 20 cm, -Rød vanilje/ 13 til 18 cm, -Vaniljekapsler -Vaniljepulver.

 3. CONCEPT FRUITS

  Frankrig

  CONCEPT FRUITS er en virksomhed, der ligger midt i Monts de l’Ardèche, og som har været specialiseret i forarbejdning af franske kastanjer og kastanjer siden 1975. Den er en filial af koncernen ROGER DESCOURS, som er førende på det franske marked og europæisk aktør i den frosne frugtindustri. Concepts Fruits modtager leverancer af kastanjer fra de bedste producenter og støtter sig til et team af professionelle eksperter inden for forarbejdning af frugt. Vi tilbyder et bredt udvalg af tilberedninger af kastanjer til professionelle inden for restaurationsbranchen og fødevareindustrien: • Kastanjecreme • Kastanjepasta • Kastanjepuré • Kastanjer i sirup CONCEPT FRUITS tilbyder cremer og puré med en autentisk smag efter traditionelle opskrifter fra Ardèche for et traditionelt og gavmildt køkken. - 100% naturlige ingredienser, uden aromastoffer, uden konserveringsmidler, uden farvestoffer - En kastanjecreme 100% «CLEAN LABE » uden glukosesirup - En kastanjepasta med en kraftig smag af kastanje, kun svagt sød og uden vanilje - En kastanjepuré tilgængelig på Doypack-pose for en hurtig og nem brug - Kastanjer i sirup til mange anvendelser: Til pynt, i mindre stykker, som tilbehør, til forarbejdning af kastanjer fra økologisk landbrug, virksomheden har opnået mærket ECOCERT FR-BIO-01. Concept Fruits er også certificeret IFS og BRC.

 4. RAFFAEL S.R.L.

  Italien

 5. MANUTATA SAC

  Peru

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MASTROGREGORI ALDO S.R.L.

  Italien

 2. ROSSI ANGELO SNC DI MELLA MARISA LUISA

  Italien

 3. EGE KAPTAN LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 4. AGROHOUSE.GR

  Grækenland

 5. SORESA - PORTUGAL

  Portugal

 1. KASTROPOULOS DIMITRIS FUNCORN

  Grækenland

 2. ENKA FOOD GMBH

  Tyskland

 1. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Tyskland

 2. KX FOOD

  Belgien

 3. CASTAÑAS CAMPELO EXPORT (CHESTNUT, FLOURS, GARLIC, NUTS)

  Spanien

 4. ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE

  Italien

 5. PARS DRIED FRUITS CO

  Iran

 6. CASA QUIROGA HORTOFRUTÍCOLA S.A.

  Spanien

 7. AZ. AGR. "CAVAGRANDE"

  Italien

 8. KEVRON GLOBAL

  Det Forenede Kongerige

 1. CONSERVERIE DE BERGERAC

  Frankrig

 2. KARDELEN KESTANE ŞEKERI

  Tyrkiet

 3. MARRON GLACÉ JOSE POSADA S.L.

  Spanien

 4. IL BOCCETTO

  Italien

 5. GAROFALO ALFONSO

  Italien

 6. KALKAN ORGANIC AGRICULTURAL PRODUCTS

  Tyrkiet

 7. KARAKASLAR TARIM LTD

  Tyrkiet

 8. E2W INTERNATIONAL CONSULTING & FOREIGN TRADE

  Tyrkiet

 9. CALPEIA AGROTRADE

  Tyrkiet

 10. EARL GUILLEMET

  Frankrig