• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kastanjer

Resultater for

Kastanjer - Import eksport

 1. CLEMENT FAUGIER

  Frankrig

  Clément Faugier i Privas i Ardèche: Fremstilling og salg af kastanjeprodukter siden 1882: Sirupsglaserede kastanjer og kastanjecreme fra Ardèche. Fremstilling og salg af Marpom's, en blanding af kastanjecreme og æblekompot. Et udvalg af økologiske produkter. Clément Faugier tilbyder nu også frugtkompot og frosne grønsager, frossen kastanjepuré i enkeltportioner på 8 eller 15.

 2. CONCEPT FRUITS

  Frankrig

  CONCEPT FRUITS er en virksomhed, der ligger midt i Monts de l’Ardèche, og som har været specialiseret i forarbejdning af franske kastanjer og kastanjer siden 1975. Den er en filial af koncernen ROGER DESCOURS, som er førende på det franske marked og europæisk aktør i den frosne frugtindustri. Concepts Fruits modtager leverancer af kastanjer fra de bedste producenter og støtter sig til et team af professionelle eksperter inden for forarbejdning af frugt. Vi tilbyder et bredt udvalg af tilberedninger af kastanjer til professionelle inden for restaurationsbranchen og fødevareindustrien: • Kastanjecreme • Kastanjepasta • Kastanjepuré • Kastanjer i sirup CONCEPT FRUITS tilbyder cremer og puré med en autentisk smag efter traditionelle opskrifter fra Ardèche for et traditionelt og gavmildt køkken. - 100% naturlige ingredienser, uden aromastoffer, uden konserveringsmidler, uden farvestoffer - En kastanjecreme 100% «CLEAN LABE » uden glukosesirup - En kastanjepasta med en kraftig smag af kastanje, kun svagt sød og uden vanilje - En kastanjepuré tilgængelig på Doypack-pose for en hurtig og nem brug - Kastanjer i sirup til mange anvendelser: Til pynt, i mindre stykker, som tilbehør, til forarbejdning af kastanjer fra økologisk landbrug, virksomheden har opnået mærket ECOCERT FR-BIO-01. Concept Fruits er også certificeret IFS og BRC.

 3. JRK COMMODITIES

  Frankrig

  JRK Commodities er en familiedrevet virksomhed, der har været specialiseret i import af krydderier fra Madagascar i tre generationer. I dag varetager den især import, eksport og distribution af godkendt økologisk vanilje og faire trade-vanilje. Vores mål er at lette distributionen af årstidsbestemte krydderier på alle årets dage for at imødekomme kundernes specifikke behov. JRK Commodities forpligter sig til altid at levere den bedst mulige kvalitet til de bedste priser. Din tilfredshed er vores prioritet, og derfor bytter vi enhver varebestilling, indtil der er opnået tilfredshed. Vores produktudvalg omfatter: -Sort vanilje/ 15 til 20 cm, -Rød vanilje/ 13 til 18 cm, -Vaniljekapsler -Vaniljepulver.

 4. RAFFAEL S.R.L.

  Italien

 5. MASTROGREGORI ALDO S.R.L.

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MANUTATA SAC

  Peru

 2. EGE KAPTAN LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 3. ROSSI ANGELO SNC DI MELLA MARISA LUISA

  Italien

 4. KASTROPOULOS DIMITRIS FUNCORN

  Grækenland

 5. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Tyskland

 1. SORESA - PORTUGAL

  Portugal

 2. AGROHOUSE.GR

  Grækenland

 1. PARS DRIED FRUITS CO

  Iran

 2. CASA QUIROGA HORTOFRUTÍCOLA S.A.

  Spanien

 3. CASTAÑAS CAMPELO EXPORT (CHESTNUT, FLOURS, GARLIC, NUTS)

  Spanien

 4. ENKA FOOD GMBH

  Tyskland

 5. COMMODITIES TRADING UK LTD

  Det Forenede Kongerige

 6. KX FOOD

  Belgien

 7. ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE

  Italien

 8. DILETTO PASQUALE & C. SAS

  Italien

 1. AZ. AGR. "CAVAGRANDE"

  Italien

 2. KEVRON GLOBAL

  Det Forenede Kongerige

 3. MARRON GLACÉ JOSE POSADA S.L.

  Spanien

 4. TARKIM GIDA PLASTIK TARIM INS. TURIZM SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

 5. KALKAN ORGANIC AGRICULTURAL PRODUCTS

  Tyrkiet

 6. CONSERVERIE DE BERGERAC

  Frankrig

 7. GAROFALO ALFONSO

  Italien

 8. KARAKASLAR TARIM LTD

  Tyrkiet

 9. KARDELEN KESTANE ŞEKERI

  Tyrkiet

 10. IL BOCCETTO

  Italien