• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kartonagemaskiner

Resultater for

Kartonagemaskiner - Import eksport

 1. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2005 har Keymac opnået et omdømme som en producent af emballagemaskiner. Den kontinuerlige udvikling af vores udvalg giver os mulighed for at levere emballagemaskiner og installationstjenester til vores kunder. Vores udvalg inkluderer de følgende maskiner: Maskiner til indpakning af friske varer i PLASTFRI emballage. Udstødere: Pakkemaskiner til at forme pap fra flade stykker med en låsemekanisme eller lim. Hastighed på op til 60 cyklusser pr. minut pr. formningshoved. Lukkere: Pakkemaskine til automatisk lukning af påfyldt emballage. Tre flapper eller enkeltflap. Hastighed på op til 200 emballage pr. minut. Pakningsmaskiner. Semi- og fuld automatiske horisontale kartoneringsmaskiner: Hastighed på op til 120 emballage pr. minut. Etuier: Maskiner til indsætning af en bakke eller skål i et etui der allerede er limet. Tilgængelig med hastigheder på op til 80 pakker pr. minut. Produkthåndtering: Indføringssystemer, transportbånd og roterende borde. Vi er altid klar til at hjælpe med dine emballageprojekter.

 2. WHITE STEEL GMBH

  Tyskland

  Vi er en førende fabrikant inden for maskiner og produktionslinjer. DERFOR KAN VI LEVERE ALLE LØSNINGER TIL DINE PRODUKTIONSLINJER. Derudover er White Steel GmbH en af ​​de største teknologileverandører til den farmaceutiske, kemiske og fødevareproduktionsindustri samt en lang række andre sektorer. Virksomheden White Steel GmbH har en stor serviceportefølje. Udnyt vores store erfaring med at udvikle dine egne produktionsprocesser. Vi opererer over hele verden fra vores lokationer i Tyrkiet og Tyskland. Vores maskiner producerer vigtige produkter, som kan bruges direkte af slutforbrugeren i regionen. (Fødevarer, medicinske produkter osv.), i vores store projekter sørger vi for at bruge og styrke den regionale infrastruktur. På den måde støtter vi den omkringliggende region ved tildeling af kontrakter, og yder samtidig et bidrag til miljø og bæredygtighed, f.eks. ved at minimere transporten.

 3. BASIS, LLC

  Ukraine

  BASIS er en producent af enkelt og pålideligt pakkeudstyr til forskellige brancher, både inden for fødevarer og andre brancher. Linjerne er baseret på papkassepakning, vertikale pakkemaskiner og ekstraudstyr. Basis LLC har med succes været en spiller på markedet inden for pakning og pakkeudstyr siden 1996. 24 års udvikling og implementering af pakke- og logistikudstyr, giver os mulighed for at akkumulere en kæmpe erfaring inden for fremstillingsløsninger for forskellige brancher, lige fra snacks, fødevarer og konfekture produkter, til frosne produkter og ikke-fødevare produkter. Der er mere end tusind projekter som kan tilegnes virksomheden, både standard og skræddersyede udgaver. En individuel tilgang til hver kunde, samt moderne teknologier til oprettelse af projekter, sikrer løsningerne for hver kundes specifikke mål. Vores specialister leverer fuld projektstøtte, begyndende med et samarbejde vedrørende den tekniske opgave, som ender med levering, installation og idrifttagning.

 4. TECMA PACK

  Frankrig

  TECMA PACK designer og fremstiller maskiner og emballagelinjer, fluting og limning af bølgepap og automatisk læsning. TECMA PACK er specialiseret inden for fødevare- og mejeriindustrien i både Frankrig og udlandet. TECMA PACK er i stand til at levere komplette anlæg fra fyldemaskinen til varmeformede, præformede bægre og flasker til palleanlæg.

 5. TEDMAK DANISMANLIK VE MAKINE SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden TEDMAK DANISMANLIK VE MAKINE SAN. TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Palleteringsmaskiner, Kartonagemaskiner, viklemaskiner til æsker, automatisk banderoleringsmaskine, Palleteringsmaskiner, og Kartonagemaskiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VERPAMA AG

  Schweiz

  Virksomheden VERPAMA AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartonagemaskiner branchen. Den opererer også inden for Maskiner til bukning af karton, karton, Kartonæske og emballage, og Kartonprodukter - produktionsmaskiner brancherne. Den er baseret i Freienbach, Schweiz.

 2. SOMIC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SOMIC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartonagemaskiner branchen. Den opererer også inden for automatiske pakkemaskiner, pakkemaskiner til fødevareindustrien, og pakkelinje brancherne. Den er baseret i Amerang, Tyskland.

 3. 3S PACTEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden 3S PACTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Karton til emballeringsindustrien branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Kartonagemaskiner, total løsninger inden for emballage, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og Kartonagemaskiner brancherne. Den er baseret i Dietmannsried, Tyskland.

 4. BAMATEC GMBH SÖMMERDA

  Tyskland

  Virksomheden BAMATEC GMBH SÖMMERDA, er en Multi-Category, der opererer inden for Kartonagemaskiner branchen. Den opererer også inden for Banderolering - maskiner, Banderolering - maskiner, frankeringsmaskine, og tøndebånd brancherne. Den er baseret i Sömmerda, Tyskland.

 5. ITAL PAL S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ITAL PAL S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kartonagemaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Kartonagemaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, palleaflæssere, og formemaskine til emballering brancherne. Den er baseret i Alessandria, Italien.

 1. TRANS-PAK AG FACHGROSSHANDEL FÜR VERPACKUNGSMITTEL

  Tyskland

  Virksomheden TRANS-PAK AG FACHGROSSHANDEL FÜR VERPACKUNGSMITTEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Kartonagemaskiner branchen. Den opererer også inden for fyldprodukter til emballering, Blade i plastik, Pakkemaskine, og klæbebånd brancherne. Den er baseret i Solms, Tyskland.

 2. ROBOT MULTIPROJECT SRL

  Italien

  Virksomheden ROBOT MULTIPROJECT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartonagemaskiner branchen. Den er baseret i Besnate, Italien.

 1. PENTA SERVIS

  Tjekkiet

  Virksomheden PENTA SERVIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpakning branchen. Den opererer også inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr, Kassepakningsmaskiner, Kartonagemaskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr, Kassepakningsmaskiner, Kartonagemaskiner, og Pakning og emballering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Holice, Tjekkiet.

 2. AVERCON

  Belgien

  Virksomheden AVERCON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartonagemaskiner branchen. Den er baseret i Eeklo, Belgien.

 3. TRAMANN & MEINEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TRAMANN & MEINEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartonagemaskiner branchen. Den opererer også inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, og Indbinding - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Wiesmoor, Tyskland.

 4. BOBST MEX SA

  Schweiz

  Virksomheden BOBST MEX SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kartonagemaskiner, og Kartonagemaskiner brancherne. Den er baseret i Lausanne, Schweiz.

 5. BOXON GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BOXON GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Karton til emballeringsindustrien branchen. Den opererer også inden for Kartonagemaskiner, Kartonagemaskiner, og etiketterings- og mærkningsmaskiner til emballager og indpakningsmidler brancherne. Den er baseret i Willich, Tyskland.

 6. BAC À BEC CARTON

  Spanien

  Virksomheden BAC À BEC CARTON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagertanke branchen. Den opererer også inden for Kartonagemaskiner, Æsker, karton, Pakhuslogistik, Kartonagemaskiner, Æsker, karton, og Pakhuslogistik brancherne. Den er baseret i Castellvell del Camp, Spanien.

 7. BOIX EUROPE BV

  Tyskland

  Virksomheden BOIX EUROPE BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Kartonagemaskiner, Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Kartonagemaskiner, Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, og Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion brancherne. Den er baseret i Waging Am See, Tyskland.

 8. COMEK S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COMEK S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kartonagemaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Kartonagemaskiner, og Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Carpenedolo, Italien.

 1. SIGITASPAK S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SIGITASPAK S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kartonagemaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Kartonagemaskiner, og Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Schio, Italien.

 2. STUDIOPACK S.R.L.

  Italien

  Virksomheden STUDIOPACK S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kartonagemaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Kartonagemaskiner, og Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 3. M.C. AUTOMATIONS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden M.C. AUTOMATIONS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kartonagemaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Kartonagemaskiner, og Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Casalecchio Di Reno, Italien.

 4. SC AMC LIGHT PACK SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC AMC LIGHT PACK SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Kartonagemaskiner branchen. Den opererer også inden for Emballeringsmaterialer - papir og karton, pakning i etuier, og Emballeringsmaterialer - papir og karton brancherne. Den er baseret i Bragadiru, Rumænien.

 5. MEYPACK VERPACKUNGSSYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEYPACK VERPACKUNGSSYSTEMTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartonagemaskiner branchen. Den er baseret i Nottuln-Appelhülsen, Tyskland.

 6. ETIPACK S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ETIPACK S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Kartonagemaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Kartonagemaskiner, og Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Cinisello Balsamo, Italien.

 7. PFM S.P.A.

  Italien

  Virksomheden PFM S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kartonagemaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Kartonagemaskiner, og Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Torrebelvicino, Italien.

 8. TEAMAC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TEAMAC S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kartonagemaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Kartonagemaskiner, og Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Budrio, Italien.

 9. ZAMBELLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ZAMBELLI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kartonagemaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Kartonagemaskiner, og Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i San Pietro In Casale, Italien.

 10. BPACK S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BPACK S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kartonagemaskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Kartonagemaskiner, og Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Perugia, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis