• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kartofler

Resultater for

Kartofler - Import eksport

 1. DINASTY HARPEN

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  “Vores mission: At levere de friskeste grønsager af den bedste kvalitet over hele verden til konkurrencedygtige priser”. DINASTY HARPEN har siden 2022 været specialist i eksport af kartofler og løg. Vi er til rådighed året rundt og leverer tilpassede produkter af fremragende kvalitet. Alle i virksomheden kender vores mission. Vi arbejder derfor hårdt for at gøre en forskel. Vores team, der består af unge og dynamiske folk, ledsager kunden under beslutningsprocessen. Virksomheden eksporterer og distribuerer engros diverse produkter, heriblandt grønsager såsom kartofler og løg. Vi er et solidt team med en god intern struktur, og vores mål er at varetage eksport af kartofler og løg til Vestafrika. For at skabe et sikkert investeringsgrundlag for vores kunder er det virksomhedens pligt at levere kvalitetsprodukter og samtidig tilbyde en professionel og tillidsopbyggende service. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. MAZETTO COMPANY

  Portugal

  Verified by Europages badge

  Hej! Vi er MAZETTO COMPANY; en hurtigtvoksende import- og eksportvirksomhed som fokuserer på eksport af brasilianske landbrugsprodukter. Vi arbejder på at forvandle handlen med udlandet, finde samarbejdspartnere over hele verden og løse de mange problemer med at købe og sælge, samt bringe de bedste produkter og betingelser til dig. I en globaliseret verden er vores mission at levere kompetence, gennemsigtighed og loyalitet. Derfor leverer vi altid produkter af en ekstrem høj kvalitet, og skaber fremragende internationale forhold. Lokationer: MAZETTO COMPANY har placeret deres kontorer strategisk i São Paulo og Lissabon. Produkter: Vi arbejder hovedsageligt med import og eksport af brasiliansk kaffe, gulerødder, tomater, kartofler, majs, soja, brasiliansk kød og kylling. Besøg vores hjemmeside og kontakt vores team!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ROTPORT

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Rotport er en fransk virksomhed med speciale i eksport af økologiske, eksotiske frugter og grønsager. Vi importerer en række eksotiske produkter, frugt, grønsager og rodfrugter til Europa og har en struktureret forsyningskæde. Vores frugter og grønsager eksporteres fra Latinamerika og Vestafrika. Vi har solide og langvarige partnerskaber med producenter, der er godkendt med kvalitetsmærkerne Global Gap og Fairtrade. Vi forhandler og eksporterer hovedsageligt cashewnødder, bananer, mangoer, kokosnødder, ananas, avocadoer, passionsfrugt, papaya, rød chili og okra. Vi styrer alle faser af vores aktivitet: Køb på egne centre, transit og toldformaliteter, eksport og salg på de internationale markeder. Vi sørger for import-eksport, transit, oplagring og godshåndtering. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger angående vores ydelser. Vores salgsmedarbejdere svarer på dine spørgsmål inden for de kortest mulige frister.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. BRUWIER POTATOES

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Eksportør af vaskede og uvaskede kartofler, emballeret og til industrien - et meget bredt udvalg af gule og røde kartoffelvarieteter, løg og gulerødder. Bruwier Potatoes n.v. har et enestående omdømme i kartoffelbranchen. Navnet er synonym med kvalitet, tillid og godt samarbejde. Disse kvaliteter er afgørende på et så følsomt produktmarked, hvor priserne svinger meget.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. RTL PATAT

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Virksomheden Rik Tanghe er en kendt aktør inden for kartoffelindustrien. Rik Tanghe, der støtter sig på lang erfaring opnået fra far til søn, er en udvalgt partner for specialproducenter inden for kartofler ved den belgiske grænse. Firmaet Rik Tanghe, der er kendt for kvaliteten af ​​sine produkter, har blandt sine kunder mange berømte belgiske og udenlandske virksomheder. Søger du en ekspert i kartofler? Så har du fundet én her!

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. NEDATO

  Holland

  Verified by Europages badge
 2. HERBAMMS

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. MAXIFRITES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. PATATAS RUBÉN

  Spanien

  Verified by Europages badge
 5. PB2C

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 1. SOBACI

  Elfenbenskysten

  Verified by Europages badge
 2. RAF-POL

  Polen

  Produktion og salg af kartofler og grøntsager på det europæiske marked hele året rundt. Vi tilbyder: kartofler, størrelse 45+ og 50+ taske på 15 kg eller 25 kg pr. palle; Kinakål - 10 kg karton eller 9.5, eller på forespørgsel; hvidkål - 25 kg sæk eller big bag størrelser fra 1.5 kg til 3.5 kg; rødkål størrelser fra 1 kg til 3 kg, 25 kg sække; løg, størrelse 45+ sæk på 15 eller 10 kg pr. palle; rødbede, størrelse fra 5 cm. til 10 cm. - 25 kg sæk eller big bag; savoykål, størrelser fra 1kg til 3 kg.

 3. BART'S POTATO COMPANY

  Belgien

  Bart’s Potato Company er et uafhængigt familiedrevet firma, som blev oprettet for mere end 40 år siden under ledelse af J. Lamaire. Bart’s Potato Company er specialiseret i kartofler til alle anvendelser. Bart's Potato Company udvikler sig støt i takt med de nye tendenser og de nye markeder med højt potentiale. Firmaet dyrker og leverer kartofler og kartoffelprodukter og tilbyder desuden et bredt udvalg af løg, grøntsager og frugt. Vores produkter nyder en stigende anseelse i hele verden.

 4. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanien

  Salg af kartofler, hvidløg og løg samt varer af fjerde sortering. Vi er specialister i at levere services og forsyne de førende supermarkedskæder såsom Sánchez Romero, Eroski-gruppen, Carrefour, Auchan, Unide-gruppen, AhorraMas og andre.

 5. PETUREL S.L.

  Spanien

  Peturel producerer hvidløg, løg og kartofler i Mascaraque i provinsen Toledo. Vores produktudvalg omfatter blandt andet hvidløg, pillede hvidløgsfed, hakket hvidløg, sort hvidløg, hvidløg på net, løg og kartofler.

 6. BAYARD DISTRIBUTION

  Frankrig

 7. CLAREBOUT POTATOES

  Belgien

 8. EMBALLAGE CODERRE PACKAGING INC.

  Canada

 9. AFRIGOODGROW

  Ægypten

 10. ALMACÉN DE PATATAS ARREBA

  Spanien

 1. DE AARDAPELHOEVE

  Belgien

 2. DV FRESH

  Belgien

 3. AARDAPPELS ONLINE

  Holland

 4. FRUDICOM

  Belgien

 5. DEVOGHEL

  Belgien

 6. VICTORIA MONDIAL

  Holland

 7. FIWAP

  Belgien

 8. BEL-FRITS

  Belgien

 9. RO.GR.AN SR

  Italien

 10. VERBIST AARDAPPELEN

  Belgien

Filtre

Resultater for

Kartofler - Import eksport

Antal resultater

351 virksomheder