• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kartofler

Resultater for

Kartofler - Import eksport

 1. DINASTY HARPEN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  “Vores mission: At levere de friskeste grønsager af den bedste kvalitet over hele verden til konkurrencedygtige priser”. DINASTY HARPEN har siden 2022 været specialist i eksport af kartofler og løg. Vi er til rådighed året rundt og leverer tilpassede produkter af fremragende kvalitet. Alle i virksomheden kender vores mission. Vi arbejder derfor hårdt for at gøre en forskel. Vores team, der består af unge og dynamiske folk, ledsager kunden under beslutningsprocessen. Virksomheden eksporterer og distribuerer engros diverse produkter, heriblandt grønsager såsom kartofler og løg. Vi er et solidt team med en god intern struktur, og vores mål er at varetage eksport af kartofler og løg til Vestafrika. For at skabe et sikkert investeringsgrundlag for vores kunder er det virksomhedens pligt at levere kvalitetsprodukter og samtidig tilbyde en professionel og tillidsopbyggende service. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. MAZETTO COMPANY

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Hej! Vi er MAZETTO COMPANY; en hurtigtvoksende import- og eksportvirksomhed som fokuserer på eksport af brasilianske landbrugsprodukter. Vi arbejder på at forvandle handlen med udlandet, finde samarbejdspartnere over hele verden og løse de mange problemer med at købe og sælge, samt bringe de bedste produkter og betingelser til dig. I en globaliseret verden er vores mission at levere kompetence, gennemsigtighed og loyalitet. Derfor leverer vi altid produkter af en ekstrem høj kvalitet, og skaber fremragende internationale forhold. Lokationer: MAZETTO COMPANY har placeret deres kontorer strategisk i São Paulo og Lissabon. Produkter: Vi arbejder hovedsageligt med import og eksport af brasiliansk kaffe, gulerødder, tomater, kartofler, majs, soja, brasiliansk kød og kylling. Besøg vores hjemmeside og kontakt vores team!

 3. KTRACO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KTRACO har i over 20 år været specialiseret i branchen for friske og tørrede frugter og grønsager og samarbejder både med producenter og distributører. Vi er professionelle på området og besidder et stort knowhow inden for landbrugsprodukter, varieteter og disses tilgængelighed, samtidigt med at vi garanterer deres kvalitet. Vi handler kun med kun friskt frugt og grønt af kvalitet. Derfor tilbyder KTRACO udelukkende nyligt ankomne produkter, som er til rådighed på vores online platform. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 4. ROTPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Rotport er en fransk virksomhed med speciale i eksport af økologiske, eksotiske frugter og grønsager. Vi importerer en række eksotiske produkter, frugt, grønsager og rodfrugter til Europa og har en struktureret forsyningskæde. Vores frugter og grønsager eksporteres fra Latinamerika og Vestafrika. Vi har solide og langvarige partnerskaber med producenter, der er godkendt med kvalitetsmærkerne Global Gap og Fairtrade. Vi forhandler og eksporterer hovedsageligt cashewnødder, bananer, mangoer, kokosnødder, ananas, avocadoer, passionsfrugt, papaya, rød chili og okra. Vi styrer alle faser af vores aktivitet: Køb på egne centre, transit og toldformaliteter, eksport og salg på de internationale markeder. Vi sørger for import-eksport, transit, oplagring og godshåndtering. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger angående vores ydelser. Vores salgsmedarbejdere svarer på dine spørgsmål inden for de kortest mulige frister.

 5. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Holland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader er eksperten i løg. Vores hovedaktivitet er dyrkning af løg med vores egen sorterings- og pakkecentral. Løgene sorteres med en kapacitet på 75 ton i timen. Højteknologisk udstyr og knowhow sikrer, at løg fra FlevoTrade er anerkendt på verdensplan for deres kvalitet. FlevoTrade tilbyder en bred vifte af 'hyldeklare' produkter under eget mærke. Takket være erfaring inden for import/eksport bliver vores produkter grundigt sorteret og eksporteret til over 70 lande i verden. Vi befinder os i Flevoland, Holland, og tilbyder intern kvalitetsservice samt en omfattende lagerkapacitet. Via vores globale netværk styrer vi logistikken fra A til Z og garanterer dermed en smag af kvalitet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BRUWIER POTATOES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Eksportør af vaskede og uvaskede kartofler, emballeret og til industrien - et meget bredt udvalg af gule og røde kartoffelvarieteter, løg og gulerødder. Bruwier Potatoes n.v. har et enestående omdømme i kartoffelbranchen. Navnet er synonym med kvalitet, tillid og godt samarbejde. Disse kvaliteter er afgørende på et så følsomt produktmarked, hvor priserne svinger meget.

 2. RTL PATAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Rik Tanghe er en kendt aktør inden for kartoffelindustrien. Rik Tanghe, der støtter sig på lang erfaring opnået fra far til søn, er en udvalgt partner for specialproducenter inden for kartofler ved den belgiske grænse. Firmaet Rik Tanghe, der er kendt for kvaliteten af ​​sine produkter, har blandt sine kunder mange berømte belgiske og udenlandske virksomheder. Søger du en ekspert i kartofler? Så har du fundet én her!

 3. GREEN BEAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Green Bean er en grossist som er beliggende i nærheden af Wroclaw i Polen. Vi arbejder med friske grøntsager og frugt. Men er også til stede på markedet for frosne grøntsager og frugt, tørret frugt, traditionelle og biologiske produkter, champignoner, spiselige roer og rødder – import/eksport. Vi leverer grøntsager og frugt, og giver vores kunder frisk, højkvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

 4. NEDATO

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NEDATO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for eksport af kartofler, og Kartofler til industrien brancherne. Den er baseret i Oud-Beijerland, Holland.

 5. VEGGIEVÖIG

  Sverige

  Verified by europages badge

  Virksomheden VEGGIEVÖIG, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, citroner, løg, import af grøntsager, frugt og grøntsager, dybfrosne grønsager, appelsiner, eksport af grøntsager, og Kartofler brancherne. Den er baseret i Norrköping, Sverige.

 1. CHIPS LA 76

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHIPS LA 76, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for Fødevarespecialiteter, Kartoffelchips, fødevarer, og Fødevarespecialiteter brancherne. Den er baseret i Allouville-Bellefosse, Frankrig.

 2. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GB EXPORT INTERNATIONAL BV, er en Engrossalg, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for Hvidløg, Landbrug - import-eksport, Planter og urter, medicinal, lucerne, Hvidløg, Landbrug - import-eksport, Planter og urter, medicinal, kaffebønner, og kanel brancherne. Den er baseret i Nazareth, Belgien.

 1. TIMGAD STORE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TIMGAD STORE, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Oliven, Kartofler, Alkoholfri drikkevarer, Alkoholfri læskedrikke, Olivenolie, dadler, pakkede dadler, og meloner brancherne. Den er baseret i Martigues, Frankrig.

 2. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, Drikkevarer - import-eksport, Karton - engangsservice og artikler, Hygiejne og skønhedsartikler, Frugtjuice, Kartofler, Kakao og chokolade, Ikke-chokoladeholdigt slik, og Tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Burgas, Bulgarien.

 3. GREYPE FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GREYPE FRANCE, er en Multi-Category, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Citrusfrugter, frisk frugt og grønt, Grønsager, friske, Citrusfrugter, ferskener, artiskokker, grossist af frugt og grønt, og asparges brancherne. Den er baseret i Perpignan, Frankrig.

 4. CHOUCROUTERIE RIEFFEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHOUCROUTERIE RIEFFEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for sauerkraut, og roer brancherne. Den er baseret i Krautergersheim, Frankrig.

 5. BIO FAST

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIO FAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Kartofler, Grønsager, friske, Landbrug - import-eksport, økologiske madvarer, Fødevarer - import-eksport, økologiske grøntsager, biologiske produkter, og Kartofler brancherne. Den er baseret i La Vicogne, Frankrig.

 6. PATATAS RUBÉN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATATAS RUBÉN, er en Distributør, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for nye kartofler, læggekartofler, grossist i kartofler, Distribution af kartofler, Eksport af kartofler, Kartoffelsække, og SPISEKARTOFLER brancherne. Den er baseret i O Corgo-Lugo, Spanien.

 7. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden M-S SERVICES, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Fisk, Ris, Honning, Tørrede frugter, Kaffe, te, Fisk, frosne og dybfrosne, Læskedrikke, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 8. MAXIFRITES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAXIFRITES, er en Distributør, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Kartofler, Kartofler, Kartofler til pommes frites, pomfritter, dybfrosne pomfritter, Friske, frosne og dybfrosne pommes frites, kartoffelflager, kartoffelgranulat, og engrossalg af dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 1. PB2C

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PB2C, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Import-eksport - fødevarer og landbrug, tomater, safran, løg, figener, dadler, indiske figener, og æbler brancherne. Den er baseret i Bouglon, Frankrig.

 2. SOBACI

  Elfenbenskysten

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOBACI, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Kartofler, majs, løg, cajounødder, og Kartofler brancherne. Den er baseret i Abidjan, Elfenbenskysten.

 3. BART'S POTATO COMPANY

  Belgien

  Bart’s Potato Company er et uafhængigt familiedrevet firma, som blev oprettet for mere end 40 år siden under ledelse af J. Lamaire. Bart’s Potato Company er specialiseret i kartofler til alle anvendelser. Bart's Potato Company udvikler sig støt i takt med de nye tendenser og de nye markeder med højt potentiale. Firmaet dyrker og leverer kartofler og kartoffelprodukter og tilbyder desuden et bredt udvalg af løg, grøntsager og frugt. Vores produkter nyder en stigende anseelse i hele verden.

 4. RAF-POL

  Polen

  Produktion og salg af kartofler og grøntsager på det europæiske marked hele året rundt. Vi tilbyder: kartofler, størrelse 45+ og 50+ taske på 15 kg eller 25 kg pr. palle; Kinakål - 10 kg karton eller 9.5, eller på forespørgsel; hvidkål - 25 kg sæk eller big bag størrelser fra 1.5 kg til 3.5 kg; rødkål størrelser fra 1 kg til 3 kg, 25 kg sække; løg, størrelse 45+ sæk på 15 eller 10 kg pr. palle; rødbede, størrelse fra 5 cm. til 10 cm. - 25 kg sæk eller big bag; savoykål, størrelser fra 1kg til 3 kg.

 5. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanien

  Salg af kartofler, hvidløg og løg samt varer af fjerde sortering. Vi er specialister i at levere services og forsyne de førende supermarkedskæder såsom Sánchez Romero, Eroski-gruppen, Carrefour, Auchan, Unide-gruppen, AhorraMas og andre.

 6. PETUREL S.L.

  Spanien

  Peturel producerer hvidløg, løg og kartofler i Mascaraque i provinsen Toledo. Vores produktudvalg omfatter blandt andet hvidløg, pillede hvidløgsfed, hakket hvidløg, sort hvidløg, hvidløg på net, løg og kartofler.

 7. NATURGLOBE SRL

  Italien

  Virksomheden NATURGLOBE SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, Frugt og grønt - import-eksport, nye kartofler, eksport af kartofler, og Eksport af kartofler i indpakning brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 8. MINOAS IMPORT-EXPORT

  Grækenland

  Virksomheden MINOAS IMPORT-EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Kartofler, Kartofler, grossist af frugt og grønt, og eksport af frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Herakleion, Grækenland.

 9. BAYARD DISTRIBUTION

  Frankrig

  Virksomheden BAYARD DISTRIBUTION, er en Engrossalg, der opererer inden for Kartofler branchen. Den er baseret i Laucourt, Frankrig.

 10. CLAREBOUT POTATOES

  Belgien

  Virksomheden CLAREBOUT POTATOES, er en Engrossalg, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, Kartofler - flager og tilberedt, kogte kartofler, Kartofler til pommes frites, og kartoffelflager brancherne. Den er baseret i Nieuwkerke, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis