• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kartofler - flager og tilberedt

Resultater for

Kartofler - flager og tilberedt - Import eksport

 1. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Polen

  Vi er en producent af tørret kartoffel, tørret gulerod, tørret løg og tørret hvidløg. Vores fabrik som findes centralt i Polen, blev grundlagt i 2013. Vores produkter fremstilles af friske grøntsager fra det polske landbrug. Vi bruger ingen tilsætningsstoffer. Mange års erfaring og produkter af den højeste kvalitet, har sikret os tilliden af de største fødevareproducenter som kræver IFSS- og BRC-standarder. Vi arbejder på både det polske og europæiske marked. En flerfaset kontrolproces og overholdelse af internationale fødevaresikkerhedsstandarder (IFSS), garanterer de bedste produkter. Vi fremstiller dehydrerede kartoffeltern, dehydreret kartoffelgrits (semolina), dehydreret kartoffelpuré. Vi tilbyder dehydreret hvidløg, dehydreret løg og dehydreret gulerod. Opbygning af langvarige partnerskaber er den grundlæggende regel, som følges i vores forretningsmodel. Vi er stolte over at være en integreret del af den polske dehydrerede grøntsagsbranche, som støtter landmænd, bagere, restauranter og fødevareproducenter som bruger vores ingredienser til at fremstille et bredt udvalg af lækre produkter. De alsidige tørrede grøntsager med deres næringsrige attributer, har mange anvendelser, og vi er klar til at hjælpe dig med dine nuværende behov for dehydrerede grøntsager, så vi kan hjælpe dig med innovative produkter for fremtiden. Vi har fornylig lanceret vores seneste produkt: kartoffelmel, 100 % kartoffel uden brug af tilsætningsstoffer/bearbejdning. Vi tilbyder to typer af kartoffelmel: en til bagere, en til branchen for dumplings.

 2. BRUWIER POTATOES

  Belgien

  Eksportør af vaskede og uvaskede kartofler, emballeret og til industrien - et meget bredt udvalg af gule og røde kartoffelvarieteter, løg og gulerødder. Bruwier Potatoes n.v. har et enestående omdømme i kartoffelbranchen. Navnet er synonym med kvalitet, tillid og godt samarbejde. Disse kvaliteter er afgørende på et så følsomt produktmarked, hvor priserne svinger meget.

 3. RTL PATAT

  Belgien

  Virksomheden Rik Tanghe er en kendt aktør inden for kartoffelindustrien. Rik Tanghe, der støtter sig på lang erfaring opnået fra far til søn, er en udvalgt partner for specialproducenter inden for kartofler ved den belgiske grænse. Firmaet Rik Tanghe, der er kendt for kvaliteten af ​​sine produkter, har blandt sine kunder mange berømte belgiske og udenlandske virksomheder. Søger du en ekspert i kartofler? Så har du fundet én her!

 4. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Rusland

  Pogar Potato Factory JSC (PKF) avler og forarbejder kartofler ved at fremstille instant kartoffelmos og blandinger samt kartoffelkorn. PKF JSC har været på fødevaremarkedet siden 1999, og er den eneste leverandør af kartoffelflager til HoReCa i Rusland. Kartoffelflagerne pakkes i små pakker på 200-300 gram, HoReCa pakkes i 1-20 kg samt sække fra 17 til 1000 kg til industrielt brug. Produktudvalget inkluderer kartoffelkorn med en lav densitet fra 250 til 580 gram/liter i flødefarvet, lysegul, gul og klare gule farver. Virksomheden avler også hvede, raps, lupin og andre afgrøder, samt handler med deres egne materialer inden for kartofler og bælgfrugter. Dehydreret kartoffelmos fra PKF er beregnet til fremstilling af delvist færdige produkter, chips og snacks, kontrol af fugt i bagte fødevarer, produktion af purerede dupper. Producenten leverer instant kartoffelmos til mere end 20 lande inklusive USA, Europa og Latinamerika.

 5. BART'S POTATO COMPANY

  Belgien

  Bart’s Potato Company er et uafhængigt familiedrevet firma, som blev oprettet for mere end 40 år siden under ledelse af J. Lamaire. Bart’s Potato Company er specialiseret i kartofler til alle anvendelser. Bart's Potato Company udvikler sig støt i takt med de nye tendenser og de nye markeder med højt potentiale. Firmaet dyrker og leverer kartofler og kartoffelprodukter og tilbyder desuden et bredt udvalg af løg, grøntsager og frugt. Vores produkter nyder en stigende anseelse i hele verden.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CLAREBOUT POTATOES

  Belgien

 2. FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA

  Spanien

 3. ULRICH GROCHOLL OHG

  Tyskland

 4. VERBIST AARDAPPELEN

  Belgien

 5. VERHAGEN HOLLAND

  Holland

 1. MYDIBEL

  Belgien

 2. AARDAPPELCENTRALE

  Belgien

 1. DE AARDAPELHOEVE

  Belgien

 2. LUTOSA

  Belgien

 3. BELPACO

  Belgien

 4. HEISSHOF SCHÄLKARTOFFELN GMBH

  Tyskland

 5. AGRISTO NAZARETH

  Belgien

 6. LAMB WESTON MEYER POTATOES BELGIUM

  Holland

 7. KNÖDELCONNECTION GMBH

  Tyskland

 8. LAMB WESTON MEIJER BV

  Holland

 1. MASHPISCHEPROD

  Belarus

 2. ALLGRO

  Belgien

 3. FAMILIE NIJS

  Belgien

 4. LEGRAND

  Belgien

 5. KNÖDELCONNECTION GMBH

  Tyskland

 6. ECOFROST

  Belgien

 7. FARMGOLD-VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

 8. FRIALL S.R.O.

  Tjekkiet

 9. BERNHARD WERNER NAHRUNGSMITTEL PRODUKTIONS- UND HANDELS-GMBH

  Tyskland

 10. AU FIL DE L'AUBRAC

  Frankrig