• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kartofler - flager og tilberedt

Resultater for

Kartofler - flager og tilberedt - Import eksport

 1. BRUWIER POTATOES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Eksportør af vaskede og uvaskede kartofler, emballeret og til industrien - et meget bredt udvalg af gule og røde kartoffelvarieteter, løg og gulerødder. Bruwier Potatoes n.v. har et enestående omdømme i kartoffelbranchen. Navnet er synonym med kvalitet, tillid og godt samarbejde. Disse kvaliteter er afgørende på et så følsomt produktmarked, hvor priserne svinger meget.

 2. RTL PATAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Rik Tanghe er en kendt aktør inden for kartoffelindustrien. Rik Tanghe, der støtter sig på lang erfaring opnået fra far til søn, er en udvalgt partner for specialproducenter inden for kartofler ved den belgiske grænse. Firmaet Rik Tanghe, der er kendt for kvaliteten af ​​sine produkter, har blandt sine kunder mange berømte belgiske og udenlandske virksomheder. Søger du en ekspert i kartofler? Så har du fundet én her!

 3. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Rusland

  Pogar Potato Factory JSC (PKF) avler og forarbejder kartofler ved at fremstille instant kartoffelmos og blandinger samt kartoffelkorn. PKF JSC har været på fødevaremarkedet siden 1999, og er den eneste leverandør af kartoffelflager til HoReCa i Rusland. Kartoffelflagerne pakkes i små pakker på 200-300 gram, HoReCa pakkes i 1-20 kg samt sække fra 17 til 1000 kg til industrielt brug. Produktudvalget inkluderer kartoffelkorn med en lav densitet fra 250 til 580 gram/liter i flødefarvet, lysegul, gul og klare gule farver. Virksomheden avler også hvede, raps, lupin og andre afgrøder, samt handler med deres egne materialer inden for kartofler og bælgfrugter. Dehydreret kartoffelmos fra PKF er beregnet til fremstilling af delvist færdige produkter, chips og snacks, kontrol af fugt i bagte fødevarer, produktion af purerede dupper. Producenten leverer instant kartoffelmos til mere end 20 lande inklusive USA, Europa og Latinamerika.

 4. BART'S POTATO COMPANY

  Belgien

  Bart’s Potato Company er et uafhængigt familiedrevet firma, som blev oprettet for mere end 40 år siden under ledelse af J. Lamaire. Bart’s Potato Company er specialiseret i kartofler til alle anvendelser. Bart's Potato Company udvikler sig støt i takt med de nye tendenser og de nye markeder med højt potentiale. Firmaet dyrker og leverer kartofler og kartoffelprodukter og tilbyder desuden et bredt udvalg af løg, grøntsager og frugt. Vores produkter nyder en stigende anseelse i hele verden.

 5. FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA

  Spanien

  Virksomheden FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartofler - flager og tilberedt branchen. Den opererer også inden for pomfritter, tørrede frugter, og konservering brancherne. Den er baseret i Pinto-Madrid, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CLAREBOUT POTATOES

  Belgien

  Virksomheden CLAREBOUT POTATOES, er en Engrossalg, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, Kartofler - flager og tilberedt, kogte kartofler, Kartofler til pommes frites, og kartoffelflager brancherne. Den er baseret i Nieuwkerke, Belgien.

 2. XION

  Kina

  Virksomheden XION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartofler - flager og tilberedt branchen. Den er baseret i Zhangjiakou, Kina.

 3. MC CAIN FOODS BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden MC CAIN FOODS BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartofler - flager og tilberedt branchen. Den opererer også inden for dybfrosne fødevarer, og Kartofler til pommes frites brancherne. Den er baseret i Grobbendonk, Belgien.

 4. MYDIBEL

  Belgien

  Virksomheden MYDIBEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, Kartofler - flager og tilberedt, dybfrosne pomfritter, og pakkede kartofler brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 5. VERHAGEN HOLLAND

  Holland

  Virksomheden VERHAGEN HOLLAND, er en Multi-Category, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, Grøntsager, rodfrugter og knolde, frugter og grøntsager import/eksport-produktion og salg, løg, Kartofler - flager og tilberedt, og Grøntsager, rodfrugter og knolde brancherne. Den er baseret i Dinteloord, Holland.

 1. LUTOSA

  Belgien

  Virksomheden LUTOSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartofler - flager og tilberedt branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne pomfritter, Dehydreret kartoffelmos, og Friske, frosne og dybfrosne pommes frites brancherne. Den er baseret i Leuze En Hainaut, Belgien.

 2. 11ER NAHRUNGSMITTEL GMBH

  Østrig

  Virksomheden 11ER NAHRUNGSMITTEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, og Kartofler - flager og tilberedt brancherne. Den er baseret i Frastanz, Østrig.

 1. OWEL - GHIJS

  Belgien

  Virksomheden OWEL - GHIJS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, Kartofler - flager og tilberedt, læggekartofler, nye kartofler, og Leverandør af kartofler brancherne. Den er baseret i Ronse, Belgien.

 2. DE AARDAPELHOEVE

  Belgien

  Virksomheden DE AARDAPELHOEVE, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, Kartofler - flager og tilberedt, kartofler, og Kartofler til industrien brancherne. Den er baseret i Tielt, Belgien.

 3. BELPACO

  Belgien

  Virksomheden BELPACO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, pakkede kartofler, Kartofler - flager og tilberedt, Distribution af kartofler, og nye kartofler brancherne. Den er baseret i Kalken, Belgien.

 4. AARDAPPELCENTRALE

  Belgien

  Virksomheden AARDAPPELCENTRALE, er en Engrossalg, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, Kartofler - flager og tilberedt, og Kartofler til pommes frites brancherne. Den er baseret i Ekeren, Belgien.

 5. HEISSHOF SCHÄLKARTOFFELN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEISSHOF SCHÄLKARTOFFELN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kartofler - flager og tilberedt branchen. Den er baseret i Ismaning, Tyskland.

 6. VERBIST AARDAPPELEN

  Belgien

  Virksomheden VERBIST AARDAPPELEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, kartofler, Kartofler - flager og tilberedt, Kartofler til industrien, og Kartofler - Bintje brancherne. Den er baseret i Hulshout, Belgien.

 7. ULRICH GROCHOLL OHG

  Tyskland

  Virksomheden ULRICH GROCHOLL OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, og Kartofler - flager og tilberedt brancherne. Den er baseret i Clenze, Tyskland.

 8. LAMB WESTON MEIJER BV

  Holland

  Virksomheden LAMB WESTON MEIJER BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, Kartofler - flager og tilberedt, og Kartofler til industrien brancherne. Den er baseret i Kruiningen, Holland.

 1. NETZER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden NETZER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Færdigretter og gourmetretter, Kartofler - flager og tilberedt, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Færdigretter og gourmetretter, og Kartofler - flager og tilberedt brancherne. Den er baseret i Hiddenhausen, Tyskland.

 2. LAMB WESTON MEYER POTATOES BELGIUM

  Holland

  Virksomheden LAMB WESTON MEYER POTATOES BELGIUM, er en Multi-Category, der opererer inden for Kartofler - flager og tilberedt branchen. Den opererer også inden for Kartofler til pommes frites, og Leverandør af kartofler brancherne. Den er baseret i Kruiningen, Holland.

 3. MÜNZNER' S KNÖDELPRODUKTION ROLAND & MATTHIAS MÜNZNER GBR

  Tyskland

  Virksomheden MÜNZNER' S KNÖDELPRODUKTION ROLAND & MATTHIAS MÜNZNER GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Færdigretter og gourmetretter, Kartofler - flager og tilberedt, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Færdigretter og gourmetretter, og Kartofler - flager og tilberedt brancherne. Den er baseret i Marienberg, Tyskland.

 4. AGRISTO NAZARETH

  Belgien

  Virksomheden AGRISTO NAZARETH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartofler - flager og tilberedt branchen. Den opererer også inden for Kartofler til pommes frites, Majschips, og færdige blandinger til kartoffelmos brancherne. Den er baseret i Nazareth, Belgien.

 5. TERRALOG AG

  Schweiz

  Virksomheden TERRALOG AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kartofler - flager og tilberedt, Dyrefoder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kartofler - flager og tilberedt, og Dyrefoder brancherne. Den er baseret i Rüdtligen-Alchenflüh, Schweiz.

 6. KNÖDELCONNECTION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KNÖDELCONNECTION GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Færdigretter og gourmetretter, Kartofler - flager og tilberedt, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Færdigretter og gourmetretter, Kartofler - flager og tilberedt, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 7. PFANNI GMBH & CO. OHG

  Tyskland

  Virksomheden PFANNI GMBH & CO. OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Færdigretter og gourmetretter, Kartofler - flager og tilberedt, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Færdigretter og gourmetretter, og Kartofler - flager og tilberedt brancherne. Den er baseret i Stavenhagen, Tyskland.

 8. MASHPISCHEPROD

  Belarus

  Virksomheden MASHPISCHEPROD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartofler - flager og tilberedt branchen. Den er baseret i Marina Gorka, Belarus.

 9. MASSAFRIT

  Belgien

  Virksomheden MASSAFRIT, er en Engrossalg, der opererer inden for Kartofler - flager og tilberedt branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Grønsager, friske, Måltider, frosne, og Grønsager, friske brancherne. Den er baseret i Mechelen, Belgien.

 10. POMUNI

  Belgien

  Virksomheden POMUNI, er en Engrossalg, der opererer inden for Kartofler - flager og tilberedt branchen. Den opererer også inden for Leverandør af kartofler, og færdige blandinger til kartoffelmos brancherne. Den er baseret i Ranst, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis