• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • karamelbolsjer

Resultater for

Karamelbolsjer - Import eksport

 1. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Rusland

  Verified by Europages badge

  SOFI BAKERY - er en kreativ butik. Her fremstilles der søde sager af den højeste kvalitet - dekorerede honningkager, slikbarer og bolsher lavet i hånden af et hold af professionelle: bagere, konditorer, slikfremstillere og kunstnere. SOFI BAKERY - kunsten ved at fremstille gaver. Konditorerne ved SOFI studio, bager og dekorerer udelukkende deres honningkager i hånden. Vi udvikler og bevarer kontinuerligt de bedste traditioner inden for konditorbranchen i Rusland. Når det kommer til fremstilling anvender vi udelukkende naturlige ingredienser af den højeste kvalitet, og i unikke kombinationer. SOFI BAKERY - hemmeligheden for succes. Opskrifterne på vores honningkager er baseret på ældgamle russiske traditioner, og passende kombineret med hemmelighederne fra europæiske konditorer, mens generøse mængder af honning og krydderier, såsom ingefær, kanel, kakao og andet, giver vores honningkager den unikke chokoladefarve, en tiltalende smag og en blød tekstur. SOFI honningkager er årets bedste produkt. Guldmedalje!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. RAFFAEL S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. LO-LI GOURMET LOLLIPOPS WITH SUPERFOODS (KIRILINA V.A., ST)

  Rusland

  LO-LI er en producent af 100 % naturlig karamel fremstillet af juice, tørfrosne bær, frugt og urter, korn og nødder samt andre nyttige ingredienser. Virksomhedens produkter er hjemmelavede uden brug af farvestoffer og smagsstoffer (tom etikette uden E-koder). Der er meget stor efterspørgsel på vores karamel blandt folk, der passer på deres helbred. LO-LI virksomheden samarbejder med mange butikker med sund kost, store kæder, caféer og restauranter i Rusland og er aktivt i gang med at udvikle eksportaktiviteter. For at opnå engrospris for hele produktlinjen og oplysninger om samarbejdsbetingelser, bedes du venligst kontakte os.

 4. NAUJOJI RUTA, AB

  Litauen

  Naujoji ruta, AB producerer skumfiduser, slik og karamel med fyld, sukkerfrie produkter, vafler og chokoladeslik i en række forskellige varianter. Virksomheden producerer også slik og chokolade med forskellige likørsmag og andre søde sager. Naujoji ruta, AB tilbyder en lang række mærker eller et “Private Label”. Produktkvaliteten er garanteret af internationale kvalitetscertifikater og en streng kvalitetskontrol i virksomheden.

 5. KUBIZZ

  Holland

  Vores fleksible virksomhed imporerer og eksporterer fødevareprodukter på vegne af forbrugerne. Kvalitet og innovation er vigtige værdier for os. Vores hovedafdeling, der ligger i Zevenbergen, besidder et dynamisk personale. Vi har desuden flere lagerbygninger forskellige steder. Det gør os i stand til at garantere den bedst mulige service. Vores udvalg består af basisprodukter, kundens produkter under privat mærke samt produkter under et opfundet mærke og restpartier.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. HONGSAM SIDAE CO.,LTD

  Sydkorea

  Lige siden Hongsam sidae blev etableret i 2009, har Hongsam sidaehas været specialiseret i Koreansk rød gensing. Vi optimerer til slik, slikprodukter og gelé. God smag og rimelig pris samt kundetilfredshed er målene for at udvide vores eksisterende markeder, og er vi altid interesserede i at levere vores værdifulde produkter på lang sigt. Vi yder service.

 2. DISNACKS PITIÚS

  Spanien

  Slik og sukkervarer.

 3. MÔMES & MALICE

  Frankrig

 4. KANNANOL UG

  Tyskland

 5. APILINE GMBH

  Schweiz

 1. DEDA GROUP

  Tyrkiet

 2. BONBONS VERDIER

  Frankrig

 3. DAMAKRA LTD.

  Bulgarien

 4. GURMAN FAMILY LLC

  Ukraine

 5. STEVIALINE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN

  Ukraine

 7. SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT.

  Ungarn

 8. TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK

  Ukraine

 9. AMEEL CANDY WORLD

  Belgien

 10. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Tyskland

 1. LEDOVAR LLC

  Ukraine

 2. FOSCARIS

  Italien

 3. LE CARRUBE TERRANOVA

  Italien

 4. SCHWEIZER ZUCKER AG FRAUENFELD AG

  Schweiz

 5. CANDYKING DENMARK A/S

  Danmark

 6. BROADWAY SWEETS

  Sydafrika

 7. HURMET DOLE

  Tyrkiet

 8. MIDSUN

  Ukraine

 9. MARÍA EUGENIA DOMÉNECH BROSETA

  Spanien

 10. ZUMAR AG

  Schweiz