• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • karamelbolsjer

Resultater for

Karamelbolsjer - Import eksport

 1. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAS LIMOUZI SAVEURS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for Småkager, Nougat, konfekt, Karamelbolsjer, Håndværksmæssig chokoladefremstilling, chokolade, Småkager, cajounødder, og makroner brancherne. Den er baseret i Objat, Frankrig.

 2. RAFFAEL S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAFFAEL S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for Karamelbolsjer, glaserede kastanjer, panettone, og Karamelbolsjer brancherne. Den er baseret i Montoro, Italien.

 3. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Rusland

  SOFI BAKERY - er en kreativ butik. Her fremstilles der søde sager af den højeste kvalitet - dekorerede honningkager, slikbarer og bolsher lavet i hånden af et hold af professionelle: bagere, konditorer, slikfremstillere og kunstnere. SOFI BAKERY - kunsten ved at fremstille gaver. Konditorerne ved SOFI studio, bager og dekorerer udelukkende deres honningkager i hånden. Vi udvikler og bevarer kontinuerligt de bedste traditioner inden for konditorbranchen i Rusland. Når det kommer til fremstilling anvender vi udelukkende naturlige ingredienser af den højeste kvalitet, og i unikke kombinationer. SOFI BAKERY - hemmeligheden for succes. Opskrifterne på vores honningkager er baseret på ældgamle russiske traditioner, og passende kombineret med hemmelighederne fra europæiske konditorer, mens generøse mængder af honning og krydderier, såsom ingefær, kanel, kakao og andet, giver vores honningkager den unikke chokoladefarve, en tiltalende smag og en blød tekstur. SOFI honningkager er årets bedste produkt. Guldmedalje!

 4. NAUJOJI RUTA, AB

  Litauen

  Naujoji ruta, AB producerer skumfiduser, slik og karamel med fyld, sukkerfrie produkter, vafler og chokoladeslik i en række forskellige varianter. Virksomheden producerer også slik og chokolade med forskellige likørsmag og andre søde sager. Naujoji ruta, AB tilbyder en lang række mærker eller et “Private Label”. Produktkvaliteten er garanteret af internationale kvalitetscertifikater og en streng kvalitetskontrol i virksomheden.

 5. HONGSAM SIDAE CO.,LTD

  Sydkorea

  Lige siden Hongsam sidae blev etableret i 2009, har Hongsam sidaehas været specialiseret i Koreansk rød gensing. Vi optimerer til slik, slikprodukter og gelé. God smag og rimelig pris samt kundetilfredshed er målene for at udvide vores eksisterende markeder, og er vi altid interesserede i at levere vores værdifulde produkter på lang sigt. Vi yder service.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DISNACKS PITIÚS

  Spanien

  Slik og sukkervarer.

 2. KANNANOL UG

  Tyskland

  Virksomheden KANNANOL UG, er en Distributør, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den er baseret i Obersulm, Tyskland.

 3. APILINE GMBH

  Schweiz

  Virksomheden APILINE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den er baseret i Erlenbach Im Simmental, Schweiz.

 4. DEDA GROUP

  Tyrkiet

  Virksomheden DEDA GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 5. FOSCARIS

  Italien

  Virksomheden FOSCARIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den opererer også inden for konfekt, og integratorer brancherne. Den er baseret i Costacciaro, Italien.

 1. DAMAKRA LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden DAMAKRA LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, fødevarer/drikkevarer - en gros og detail, plader chokolade, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 2. SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT.

  Ungarn

  Virksomheden SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 1. LE CARRUBE TERRANOVA

  Italien

  Virksomheden LE CARRUBE TERRANOVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den opererer også inden for bolsjer efter kundeønske, og bearbejdning som lønarbejde brancherne. Den er baseret i Palermo, Italien.

 2. AMEEL CANDY WORLD

  Belgien

  Virksomheden AMEEL CANDY WORLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den opererer også inden for konfekt, konfekt, slik, lakrids, og tyggegummi brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 3. BONBONS VERDIER

  Frankrig

  Virksomheden BONBONS VERDIER, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Karamelbolsjer, Forretningsgaver, Hjemmelavet fabrikation af chokoladebolsjer, Karamelbolsjer, tørret frugt overtrukket med chokolade, og Forretningsgaver brancherne. Den er baseret i SERRES-CASTET, Frankrig.

 4. STEVIALINE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden STEVIALINE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 5. LEDOVAR LLC

  Ukraine

  Virksomheden LEDOVAR LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Busk, Ukraine.

 6. GURMAN FAMILY LLC

  Ukraine

  Virksomheden GURMAN FAMILY LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Ikke-chokoladeholdigt slik, Småkager, Karamelbolsjer, Visable supports the Ukrainian companies, frugtgelé, Ikke-chokoladeholdigt slik, Småkager, Karamelbolsjer, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kremenchuk, Poltava Region, Ukraine.

 7. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for Chokoladeholdigt slik, Karamelbolsjer, dekorationer i marcipan, Chokoladeholdigt slik, hængelåse, og Karamelbolsjer brancherne. Den er baseret i Weilbach, Tyskland.

 8. TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK

  Ukraine

  Virksomheden TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Karamelbolsjer, Visable supports the Ukrainian companies, Karamelbolsjer, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kropyvnytsky, Ukraine.

 1. PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN

  Ukraine

  Virksomheden PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, slikkepinde, eksportør af sukkerglacerede mandler, frø til altæa, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Lviv, Ukraine.

 2. MIDSUN

  Ukraine

  Virksomheden MIDSUN, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kiew, Ukraine.

 3. DULCES Y CARAMELOS SUAVES WINIS

  Mexico

  Virksomheden DULCES Y CARAMELOS SUAVES WINIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den er baseret i D.F., Mexico.

 4. ZUMAR AG

  Schweiz

  Virksomheden ZUMAR AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Sukker, Karamelbolsjer, Færdigretter og gourmetretter, Fisk, Sukker, Karamelbolsjer, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Rupperswil, Schweiz.

 5. BROADWAY SWEETS

  Sydafrika

  Virksomheden BROADWAY SWEETS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Karamelbolsjer, og Karamelbolsjer brancherne. Den er baseret i Johannesburg, Sydafrika.

 6. DULCES Y GOLOSINAS LA GLORIA SL

  Spanien

  Virksomheden DULCES Y GOLOSINAS LA GLORIA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den opererer også inden for reklamebolsjer - udformning, reklameslik, og sukkerfrie bolsjer brancherne. Den er baseret i Fernan Nuñez, Spanien.

 7. HURMET DOLE

  Tyrkiet

  Virksomheden HURMET DOLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den opererer også inden for bagerprodukter, og små bolsjer brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 8. PRÖVA-LO GOLOSINAS SUECAS

  Spanien

  Virksomheden PRÖVA-LO GOLOSINAS SUECAS, er en Distributør, der opererer inden for Karamelbolsjer branchen. Den er baseret i La Navata, Galapagar ( Madrid ), Spanien.

 9. CANDYKING DENMARK A/S

  Danmark

  Virksomheden CANDYKING DENMARK A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, Sukker, Karamelbolsjer, Kakao og chokolade, Sukker, Karamelbolsjer, og Kandis brancherne. Den er baseret i Randers Sv, Danmark.

 10. SCHWEIZER ZUCKER AG FRAUENFELD AG

  Schweiz

  Virksomheden SCHWEIZER ZUCKER AG FRAUENFELD AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Sukker, Karamelbolsjer, Færdigretter og gourmetretter, Fisk, Sukker, Karamelbolsjer, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Aarberg, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis