• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kalvekød

Resultater for

Kalvekød - Import eksport

 1. UMIXMART

  Forenede Arabiske Emirater

  Umixmart er en leverandør af fødevarer, som har opbygget langvarige partnerskaber med deres kunder ved at levere fødevareprodukter af høj kvalitet for alle budgetter, og vi arbejder på at udvide vores marked til landene i Mellemøsten. Vores sortiment består af produkter fra landmænd i Ukraine, Brasilien og Argentina. Vi eksporterer til lande i Mellemøsten, Europa og Asien. Vores udvalg af kyllingprodukter består af: afkølede eller frosne hele kyllinger, lår, kylling uden ben (shawarma), underlår, vinger, fødder osv. De kødprodukter som vi har forberedt for vores kunder, inkluderer følgende: ribeye, bavetta, skank, nakke, culotte, flanke, skulder og mørbrad. Vi tilbyder også roastbeef, spidsbryst, afskårede dele, maver, lever og flanke. At levere sunde og næringsrige fødevarer, som fremme folks velvære, er særdeles vigtigt for vores virksomhed. Som den primære leverandør af fødevarer og drikkevarer til markedet i de Forenede Arabiske Emirater og landene i Mellemøsten, møder Umixmart kundernes voksende behov for sunde fødevarer og ingredienser. Vi samarbejder kun med fabrikker som er certificeret i henhold til de internationale standarder for forarbejdning af fødevarer. Vi leverer Halal-certificerede produkter til det muslimske marked.

 2. SCARLINO CARNI

  Italien

 3. HOREMEAT

  Belgien

 4. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

 5. ILCO FOOD

  Frankrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MK-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  "Den ideelle partner inden for international kødhandel.“ MK-Fleisch GmbH er en IFS Higher Level- , QS- og øko-certificeret im- og eksportør af friske og dybfrosne kødvarer af oksekød, kalvekød, lammekød og fjerkræ. Til vores kunder hører pølse- og kødproducenter, udskæringsvirksomheder, engrosforhandlere, gastro-service forhandlere, C+C købmandsbutikker, storslagterier samt biproduktindustrien. Vi leverer produkter fra Europa, USA, Sydamerika, Australien, New Zealand. Kvalitetskød som Angus-kvæg og halal kødvarer kan også principielt fås efter anmodning. Pålidelig, fleksibel, erfaren og kompetent. Vi repræsenterer netop disse egenskaber og har gjort dem til grundpillerne i vores virksomhedsfilosofi. Vi lever efter disse værdier hver dag og arbejder, så vores kunder og partnere er tilfredse.

 2. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanien

  Castellana de Carnes S.A. er en virksomhed specialiseret i produktion, opdræt og fedning, slagtning og udskæring af frisk kvalitets oksekød. Kvæget er udvalgt på grund af racens kvalitetskød: Naturitycla, Debuey og Ternera Castellana. Castellana de Carnes er i dag en af de førende indenlandske virksomheder, der sælger frisk kvalitetsoksekød.

 3. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Tyskland

 4. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Østrig

 5. CARMO

  Belgien

 1. MAISON CONQUET

  Frankrig

 2. CIS VAN DEN BROECK

  Belgien

 1. FRIGO

  Belgien

 2. LA HALLE PAYSANNE

  Belgien

 3. VAN ENGELANDT

  Belgien

 4. LAHAM BIO

  Tchad

 5. BUGGIANI DOMENICO S.R.L.

  Italien

 6. BUENOS FUEGOS

  Spanien

 7. IBERLAMBS,S.L.

  Spanien

 8. SULTANAHMET GRUP ET IMALAT PAZ SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

 1. L-B-VIANDES

  Frankrig

 2. AFYON ET ENTEGRE A.S

  Tyrkiet

 3. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spanien

 4. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

  Polen

 5. GALCARNES SL

  Spanien

 6. BIOEMA IMPORT U.G.

  Tyskland

 7. QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH

  Tyskland

 8. GUTREI GALICIA

  Spanien

 9. ESA FOODS

  Holland

 10. SUR CANAL SL

  Spanien