• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kalvekød

Resultater for

Kalvekød - Import eksport

 1. UMIXMART

  Forenede Arabiske Emirater

  Verified by europages badge

  Umixmart er en leverandør af fødevarer, som har opbygget langvarige partnerskaber med deres kunder ved at levere fødevareprodukter af høj kvalitet for alle budgetter, og vi arbejder på at udvide vores marked til landene i Mellemøsten. Vores sortiment består af produkter fra landmænd i Ukraine, Brasilien og Argentina. Vi eksporterer til lande i Mellemøsten, Europa og Asien. Vores udvalg af kyllingprodukter består af: afkølede eller frosne hele kyllinger, lår, kylling uden ben (shawarma), underlår, vinger, fødder osv. De kødprodukter som vi har forberedt for vores kunder, inkluderer følgende: ribeye, bavetta, skank, nakke, culotte, flanke, skulder og mørbrad. Vi tilbyder også roastbeef, spidsbryst, afskårede dele, maver, lever og flanke. At levere sunde og næringsrige fødevarer, som fremme folks velvære, er særdeles vigtigt for vores virksomhed. Som den primære leverandør af fødevarer og drikkevarer til markedet i de Forenede Arabiske Emirater og landene i Mellemøsten, møder Umixmart kundernes voksende behov for sunde fødevarer og ingredienser. Vi samarbejder kun med fabrikker som er certificeret i henhold til de internationale standarder for forarbejdning af fødevarer. Vi leverer Halal-certificerede produkter til det muslimske marked.

 2. SCARLINO CARNI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCARLINO CARNI, er en Engrossalg, der opererer inden for Svinekød branchen. Den opererer også inden for kød, kvægkød, og kalvekød brancherne. Den er baseret i Taurisano, Italien.

 3. HOREMEAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOREMEAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Opskæring af kød, Kalvekød, Svinekød, Kød og fjerkræ, Opskæring af kød, Kalvekød, og Svinekød brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 4. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, er en Distributør, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Ost, kalvekød, svinekød, fårekød, kød fra fjerkræ, Ost, og hamburger brancherne. Den er baseret i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanien.

 5. ILCO FOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ILCO FOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Kalvekød, Slagteriaffald, svinekød, Kalvekød, Lam - slagtekød, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Rungis Cedex, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MK-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  "Den ideelle partner inden for international kødhandel.“ MK-Fleisch GmbH er en IFS Higher Level- , QS- og øko-certificeret im- og eksportør af friske og dybfrosne kødvarer af oksekød, kalvekød, lammekød og fjerkræ. Til vores kunder hører pølse- og kødproducenter, udskæringsvirksomheder, engrosforhandlere, gastro-service forhandlere, C+C købmandsbutikker, storslagterier samt biproduktindustrien. Vi leverer produkter fra Europa, USA, Sydamerika, Australien, New Zealand. Kvalitetskød som Angus-kvæg og halal kødvarer kan også principielt fås efter anmodning. Pålidelig, fleksibel, erfaren og kompetent. Vi repræsenterer netop disse egenskaber og har gjort dem til grundpillerne i vores virksomhedsfilosofi. Vi lever efter disse værdier hver dag og arbejder, så vores kunder og partnere er tilfredse.

 2. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanien

  Castellana de Carnes S.A. er en virksomhed specialiseret i produktion, opdræt og fedning, slagtning og udskæring af frisk kvalitets oksekød. Kvæget er udvalgt på grund af racens kvalitetskød: Naturitycla, Debuey og Ternera Castellana. Castellana de Carnes er i dag en af de førende indenlandske virksomheder, der sælger frisk kvalitetsoksekød.

 3. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalvekød branchen. Den opererer også inden for fødevarer, kød fra fjerkræ, tyrkiske retter, og etniske og orientalske fødevarer brancherne. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 4. CIS VAN DEN BROECK

  Belgien

  Virksomheden CIS VAN DEN BROECK, er en Multi-Category, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Kalvekød, fersk kød, kød engros, Kalvekød, og hestekød brancherne. Den er baseret i Minderhout, Belgien.

 5. LA HALLE PAYSANNE

  Belgien

  Virksomheden LA HALLE PAYSANNE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husdyr - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Oksekød, Kalvekød, Svinekød, Oksekød, fjerkræ til slagtning, og Kalvekød brancherne. Den er baseret i Soumagne, Belgien.

 1. CARMO

  Belgien

  Virksomheden CARMO, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Kalvekød, Kød og pålæg, svinekød, Kalvekød, og lammekød brancherne. Den er baseret i Wellen, Belgien.

 2. VAN ENGELANDT

  Belgien

  Virksomheden VAN ENGELANDT, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Oksekød, Lam - slagtekød, Oksekød, kalvekød, og blandet kødpålæg brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 1. LAHAM BIO

  Tchad

  Virksomheden LAHAM BIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Kalvekød, Tørret kød, Kalvekød, og halal-godkendt brancherne. Den er baseret i N'djamena, Tchad.

 2. FRIGO

  Belgien

  Virksomheden FRIGO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Kød og pålæg, kvægkød, og kalvekød brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 3. MAISON CONQUET

  Frankrig

  Virksomheden MAISON CONQUET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for slagtervarer, oksekød, kalvekød, og svinekød brancherne. Den er baseret i Laguiole, Frankrig.

 4. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Østrig

  Virksomheden FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Kalvekød, Svinekød, og Kalvekød brancherne. Den er baseret i Dobl-Zwaring, Østrig.

 5. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Røgede og saltede kødvarer, Svinekød, Oksekød, Kalvekød, Røgede og saltede kødvarer, Svinekød, Oksekød, og Kalvekød brancherne. Den er baseret i Kopčany, Slovakiet.

 6. BUGGIANI DOMENICO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BUGGIANI DOMENICO S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for fersk kød engros, fersk svinekød, kvægkød, og kalvekød brancherne. Den er baseret i San Miniato, Italien.

 7. VEVIBA

  Belgien

  Virksomheden VEVIBA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Får - slagtekød, Kalvekød, slagtervarer, økologiske slagterier, Får - slagtekød, og Kalvekød brancherne. Den er baseret i Bastogne, Belgien.

 8. SULTANAHMET GRUP ET IMALAT PAZ SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden SULTANAHMET GRUP ET IMALAT PAZ SAN TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for kalvekød, frysetørret kød, kødmel, og hønekød brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. BUENOS FUEGOS

  Spanien

  Virksomheden BUENOS FUEGOS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kalvekød branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 2. AFYON ET ENTEGRE A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden AFYON ET ENTEGRE A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalvekød branchen. Den opererer også inden for forkogte kogepølser, og ristning brancherne. Den er baseret i Afyonkarahisar, Tyrkiet.

 3. TERNERA DE SALAMANCA S.L

  Spanien

  Virksomheden TERNERA DE SALAMANCA S.L, er en Detailsalg, der opererer inden for Kalvekød branchen. Den opererer også inden for Detailhandel, onlinekøb, og Detailhandel brancherne. Den er baseret i Salamanca, Spanien.

 4. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalvekød branchen. Den opererer også inden for Kalve og slagtekvæg, eksport af fersk kød, import eksport af kvæg, oksekroppe, og Kalve og slagtekvæg brancherne. Den er baseret i Castigaleu, Spanien.

 5. INTERVIANDES POITOU-CHARENTES

  Frankrig

  Virksomheden INTERVIANDES POITOU-CHARENTES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Kalvekød, kvægkød, fårekød, Kalvekød, og eksport af fersk kød brancherne. Den er baseret i Vouillé, Frankrig.

 6. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

  Polen

  Virksomheden UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kalvekød branchen. Den er baseret i Stare Kobialki, Polen.

 7. L-B-VIANDES

  Frankrig

  Virksomheden L-B-VIANDES, er en Engrossalg, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Kalvekød, Opskæring af kød, Svinekød, Kalvekød, Lam - slagtekød, og Opskæring af kød brancherne. Den er baseret i Ploeren, Frankrig.

 8. GALCARNES SL

  Spanien

  Virksomheden GALCARNES SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for kalvekød, læder, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Lugo, Spanien.

 9. IBERLAMBS,S.L.

  Spanien

  Virksomheden IBERLAMBS,S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for lammekød, kalvekød, og fersk kød brancherne. Den er baseret i Alberche Del Caudillo, Spanien.

 10. BC FOOD TRADING

  Italien

  Virksomheden BC FOOD TRADING, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kalvekød, kyllinger, får, kebab, og Kalvekød brancherne. Den er baseret i Casoli Di Atri, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis