• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kalve og slagtekvæg

Resultater for

Kalve og slagtekvæg - Import eksport

 1. EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY

  Tyrkiet

  Virksomheden EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY, er en Engrossalg, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for kvæg til avl, og import eksport af kvæg brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. Frigorífico Karmac Spa

  Chile

  Virksomheden Frigorífico Karmac Spa, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Kød og pålæg, Kød og fjerkræ, udbenet kød, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Santiago, Chile.

 3. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrig

  Virksomheden EURL LE LIEVRE LUC, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Kalve og slagtekvæg, Malkekvæg, kvæg til slagtning, kvæg til avl, Kalve og slagtekvæg, og Malkekvæg brancherne. Den er baseret i Le Roc Saint Andre, Frankrig.

 4. MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL

  Rumænien

  Virksomheden MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for kvæg til slagtning brancherne. Den er baseret i Apoldu De Sus, Rumænien.

 5. PRO DESOSSA

  Portugal

  Virksomheden PRO DESOSSA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for kvægkød brancherne. Den er baseret i Vila Nova De Famalição, Portugal.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GREEN FIELD

  Ukraine

  Virksomheden GREEN FIELD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den er baseret i Nikolaev, Ukraine.

 2. J.W. EIKELENBOOM

  Holland

  Virksomheden J.W. EIKELENBOOM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for bearbejdning af svinekød, frosset oksekød, frosset svinekød, og øko-oksekød brancherne. Den er baseret i Lith, Holland.

 3. MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L

  Spanien

  Virksomheden MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L, er en Engrossalg, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for kød engros, kunstneriske papirvarer, preskork, og kvæg til slagtning brancherne. Den er baseret i Almacellas, Spanien.

 4. WEGER ITALY GMBH

  Italien

  Virksomheden WEGER ITALY GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for import eksport af kvæg brancherne. Den er baseret i Sand In Taufers, Italien.

 5. SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L.

  Spanien

  Virksomheden SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den er baseret i Barros, Spanien.

 1. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Tyskland

  Virksomheden IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, er en Engrossalg, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for Malkekvæg, og Malkekvæg brancherne. Den er baseret i Duesseldorf, Tyskland.

 2. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Rumænien

  Virksomheden EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Kvæg - import - eksport, Kalve og slagtekvæg, Får og geder, kvæg, Kvæg - import - eksport, Kalve og slagtekvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

 1. CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA

  Tjekkiet

  Virksomheden CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Kalve og slagtekvæg, kvæg, Kalve og slagtekvæg, import eksport af kvæg, og kvæg brancherne. Den er baseret i Rudolfov, Tjekkiet.

 2. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Rumænien

  Virksomheden INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Kalve og slagtekvæg, Charcuterivarer og saltede varer, Røgede og saltede kødvarer, Får og geder, Kalve og slagtekvæg, Charcuterivarer og saltede varer, Røgede og saltede kødvarer, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Pascani, Rumænien.

 3. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalvekød branchen. Den opererer også inden for Kalve og slagtekvæg, eksport af fersk kød, import eksport af kvæg, oksekroppe, og Kalve og slagtekvæg brancherne. Den er baseret i Castigaleu, Spanien.

 4. FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT

  Frankrig

  Virksomheden FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for kvægkød, Lam, rituel slagtning, og halal brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 5. QUALITYEXPORT

  Spanien

  Virksomheden QUALITYEXPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for komplet dyrefoder til alle racer brancherne. Den er baseret i Lerida, Spanien.

 6. GEORGITZIKIS FARM

  Grækenland

  Virksomheden GEORGITZIKIS FARM, er en Engrossalg, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for Kvæg, kalve til slagtning, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Veroia, Grækenland.

 7. AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for kvægkød, og import eksport af kvæg brancherne. Den er baseret i Palermo, Italien.

 8. AMO

  Frankrig

  Virksomheden AMO, er en Underleverandør, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den er baseret i Montpellier, Frankrig.

 1. AFANA HOLDING CO

  Det Besatte Palæstina

  Virksomheden AFANA HOLDING CO, er en Engrossalg, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for frosset oksekød, frossen fisk, dybfrosne grønsager, og frosset fårekød brancherne. Den er baseret i Gaza, Det Besatte Palæstina.

 2. AGRO E MACHINES LTD

  Brasilien

  Virksomheden AGRO E MACHINES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den er baseret i San Paulo/sp, Brasilien.

 3. LA FERME O'LIMOUSINE

  Frankrig

  Virksomheden LA FERME O'LIMOUSINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for økologisk landbrug brancherne. Den er baseret i Flagey Les Auxonne, Frankrig.

 4. COBOULUX

  Luxembourg

  Virksomheden COBOULUX, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kalve og slagtekvæg, Kalve og slagtekvæg, og slagterier brancherne. Den er baseret i Wecker, Luxembourg.

 5. JAKUB SZCZEPANSKI

  Polen

  Virksomheden JAKUB SZCZEPANSKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den er baseret i Opatów, Polen.

 6. BLANCOMER LTDA

  Colombien

  Virksomheden BLANCOMER LTDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for læder, garvet okseskind, og lammeindvolde brancherne. Den er baseret i San Juan De Giron, Colombien.

 7. AKM

  Marokko

  Virksomheden AKM, er en Engrossalg, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for Kvæg - import - eksport, kvæg, og Kvæg - import - eksport brancherne. Den er baseret i Safi, Marokko.

 8. ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for kvæg, og husdyr brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kalve og slagtekvæg, kvæg til slagtning, racekvæg, Kalve og slagtekvæg, og kvægavl brancherne. Den er baseret i Santa Sofia D'epiro, Italien.

 10. GOLDEN-GARDEN SRL

  Moldavia

  Virksomheden GOLDEN-GARDEN SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Kalve og slagtekvæg, Kalvekød, Kornprodukter og kornsorter, Ægprodukter, Kalve og slagtekvæg, Kalvekød, Kornprodukter og kornsorter, og Ægprodukter brancherne. Den er baseret i Falesti, Moldavia.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis

Find tilbud på