• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kager og bagværk- fabriksbagt

Resultater for

Kager og bagværk- fabriksbagt - Import eksport

 1. SEPA SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. BRIOCHES FONTENEAU

  Frankrig

  Brioches Fonteneau, som er partner med stordistribution, fremstiller briocher og wienerbrød under sit eget mærke “Ma Boul’Ange”, men også til distributørers mærker, og værdigiver således produkterne fra Vendé-egnen. Med disse produktionssteder råder Brioches Fonteneau over et arbejdsredskab, der på en gang er smidigt, moderne og højtydende. Da virksomheden er under stadig fornyelse, kan fremstillingen tilpasses efter efterspørgslen og samtidig bevare et meget højt niveau af knowhow inden for bageri.

 3. AMERICAN DESSERTS

  Frankrig

  AMERICAN DESSERTS fremstiller frossen bagværk: amerikanske eller franske desserter, kager, brownies, muffins, crumble, tærter, etc. Vores desserter og bagværk uden GMO, pakket i bulk eller individuelt kan skræddersys til dine egne opskrifter med din specifikke emballage eller mærkning. Vores produkter henvender sig til alle typer restaurationer: forretninger, institutioner, fly- og togcatering, bager og konditorer eller automater.

 4. DELY GAUFRES SRL

  Belgien

  Dely Wafels tilbyder et udvalg af frosne belgiske vafler. Vores nøgleord er kvalitet, brugervenlighed og fleksibilitet. I 2001 oprettede Ellen Tournois & Davy Van Poucke Dely Wafels for at tilbyde vafler fra Bruxelles til flest mulige gourmeter. Ved at opretholde fleksibiliteten i familievirksomheden voksede Dely Wafels til at blive en producent af Bruxelles vafler, der er anerkendt i hele verden. Virksomheden er stringent og passioneret og tilpasser sig markedets forventninger.

 5. F.B.F. SPA

  Italien

  F.B.F. er en virksomhed i gruppen Bauli, der er førende på det italienske marked for mellemmåltider og produktion af produkter i butterdej. Den producerer croissanter, fagottini, fletninger og de helt nye sukkerfri croissanter, panini med chokoladestykker og dobbeltæltede fagottini. På virksomhedens hovedafdeling producerer FBF pandoro, panettoni og colomba.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italien

  En begrænset produktion af typiske sicilianske kager fremstillet på et familiedrevet siciliansk konditori, der tilbereder kagerne på stedet, specielt til dig, så snart ordren modtages via internettet eller telefonisk. Vi leverer ikke til konditorier, men kun til private, som vi tilbereder vores sicilianske kager til, en for en.

 2. CANNOLI DI SICILIA PENNISI

  Italien

  Virksomheden blev grundlagt for 20 år siden på initiativ af iværksætteren Sebastiano Pennisi. For ca. 10 år siden specialiserede håndværkerværkstedet sig efterfølgende i fremstilling af siciliansk cannolirasp, ved fortsat at forbedre kvaliteten, hvilket i første omgang blev værdsat af sine egne kunder, og derefter af alle dem, der smagte produkterne og opdagede smagen og den delikate duft.

 3. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Forkæl sanserne. Industrieller kager og kiks. Butterdejskager, kiks, diætetiske produkter og fuldkornsprodukter.

 4. DIMOBA

  Spanien

  Hos DIMOBA tilbyder vi alle former for professionelt udstyr til bagerier, konditorier og catering. Se vores webside for yderligere oplysninger.

 5. KYIVKYI BKK

  Ukraine

 1. PATISSERIE FABIÉ

  Frankrig

 2. FORCHY PATISSIER SA

  Frankrig

 3. ITH

  Tunisien

 4. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Spanien

 5. HACI KASIM OGULLARI

  Tyrkiet

 6. BAISERS SUCRES

  Frankrig

 7. DULYMAZ S.L.L

  Spanien

 8. REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L.

  Spanien

 9. DIAMANT-93 LTD.

  Bulgarien

 10. ALSANCAK UNLU MAMÜLLER

  Tyrkiet

 1. AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI.

  Tyrkiet

 2. CUPIELLO

  Italien

 3. GOFRESMANNEKENPIS

  Spanien

 4. LES DELICES DE LANDELEAU

  Frankrig

 5. BABALI KONSTANTINA & CO LTD

  Grækenland

 6. 2F FAST&FRESH

  Tyrkiet

 7. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgien

 8. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugal

 9. PASTELERÍA CABEZAS RIVAS

  Spanien

 10. JOINT-STOCK COMPANY "VLADIMIR BAKERY PLANT"

  Rusland