• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kager og bagværk- fabriksbagt

Resultater for

Kager og bagværk- fabriksbagt - Import eksport

 1. SEPA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEPA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for Brød, kager og bagværk, fra Genova, bagværk, Brød, kager og bagværk, og konditori brancherne. Den er baseret i Pieve Porto Morone, Italien.

 2. BRIOCHES FONTENEAU

  Frankrig

  Brioches Fonteneau, som er partner med stordistribution, fremstiller briocher og wienerbrød under sit eget mærke “Ma Boul’Ange”, men også til distributørers mærker, og værdigiver således produkterne fra Vendé-egnen. Med disse produktionssteder råder Brioches Fonteneau over et arbejdsredskab, der på en gang er smidigt, moderne og højtydende. Da virksomheden er under stadig fornyelse, kan fremstillingen tilpasses efter efterspørgslen og samtidig bevare et meget højt niveau af knowhow inden for bageri.

 3. AMERICAN DESSERTS

  Frankrig

  AMERICAN DESSERTS fremstiller frossen bagværk: amerikanske eller franske desserter, kager, brownies, muffins, crumble, tærter, etc. Vores desserter og bagværk uden GMO, pakket i bulk eller individuelt kan skræddersys til dine egne opskrifter med din specifikke emballage eller mærkning. Vores produkter henvender sig til alle typer restaurationer: forretninger, institutioner, fly- og togcatering, bager og konditorer eller automater.

 4. DELY GAUFRES SRL

  Belgien

  Dely Wafels tilbyder et udvalg af frosne belgiske vafler. Vores nøgleord er kvalitet, brugervenlighed og fleksibilitet. I 2001 oprettede Ellen Tournois & Davy Van Poucke Dely Wafels for at tilbyde vafler fra Bruxelles til flest mulige gourmeter. Ved at opretholde fleksibiliteten i familievirksomheden voksede Dely Wafels til at blive en producent af Bruxelles vafler, der er anerkendt i hele verden. Virksomheden er stringent og passioneret og tilpasser sig markedets forventninger.

 5. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italien

  En begrænset produktion af typiske sicilianske kager fremstillet på et familiedrevet siciliansk konditori, der tilbereder kagerne på stedet, specielt til dig, så snart ordren modtages via internettet eller telefonisk. Vi leverer ikke til konditorier, men kun til private, som vi tilbereder vores sicilianske kager til, en for en.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. F.B.F. SPA

  Italien

  F.B.F. er en virksomhed i gruppen Bauli, der er førende på det italienske marked for mellemmåltider og produktion af produkter i butterdej. Den producerer croissanter, fagottini, fletninger og de helt nye sukkerfri croissanter, panini med chokoladestykker og dobbeltæltede fagottini. På virksomhedens hovedafdeling producerer FBF pandoro, panettoni og colomba.

 2. CANNOLI DI SICILIA PENNISI

  Italien

  Virksomheden blev grundlagt for 20 år siden på initiativ af iværksætteren Sebastiano Pennisi. For ca. 10 år siden specialiserede håndværkerværkstedet sig efterfølgende i fremstilling af siciliansk cannolirasp, ved fortsat at forbedre kvaliteten, hvilket i første omgang blev værdsat af sine egne kunder, og derefter af alle dem, der smagte produkterne og opdagede smagen og den delikate duft.

 3. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Forkæl sanserne. Industrieller kager og kiks. Butterdejskager, kiks, diætetiske produkter og fuldkornsprodukter.

 4. DIMOBA

  Spanien

  Hos DIMOBA tilbyder vi alle former for professionelt udstyr til bagerier, konditorier og catering. Se vores webside for yderligere oplysninger.

 5. KYIVKYI BKK

  Ukraine

  Virksomheden KYIVKYI BKK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for Brød og kager, og Brød og kager brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 1. PATISSERIE FABIÉ

  Frankrig

  Virksomheden PATISSERIE FABIÉ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den er baseret i Saint Julien Aux Bois, Frankrig.

 2. FORCHY PATISSIER SA

  Frankrig

  Virksomheden FORCHY PATISSIER SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kager og bagværk, fabriksbagt, Chokoladeholdigt slik, Kager og bagværk, fabriksbagt, Chokoladeholdigt slik, bagværk, og bagværk med frugt brancherne. Den er baseret i Yvetot, Frankrig.

 1. ITH

  Tunisien

  Virksomheden ITH, er en Distributør, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den er baseret i Sahloul Sousse, Tunisien.

 2. CD S.A.

  Polen

  Virksomheden CD S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for efterfyldning, og fløde til chokoladeindustrien brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 3. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Spanien

  Virksomheden COMIDA MUNDIAL FOOD, er en Distributør, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for Pizzaer, frosne, og Pizzaer, frosne brancherne. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 4. HACI KASIM OGULLARI

  Tyrkiet

  Virksomheden HACI KASIM OGULLARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. BAISERS SUCRES

  Frankrig

  Virksomheden BAISERS SUCRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for kvalitetskontrol af fødevareprodukter, og dybfrosset frisk bagværk brancherne. Den er baseret i Bagnolet, Frankrig.

 6. DULYMAZ S.L.L

  Spanien

  Virksomheden DULYMAZ S.L.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for Touron-nougat, marcipanfrugter, påskekage, og økologisk produkt brancherne. Den er baseret i Malagón, Spanien.

 7. REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L.

  Spanien

  Virksomheden REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den er baseret i Collado Villalba, Spanien.

 8. BABALI KONSTANTINA & CO LTD

  Grækenland

  Virksomheden BABALI KONSTANTINA & CO LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den er baseret i Athens-Metamorfosi, Grækenland.

 1. GOFRESMANNEKENPIS

  Spanien

  Virksomheden GOFRESMANNEKENPIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for små vafler brancherne. Den er baseret i La Nucia, Spanien.

 2. LES DELICES DE LANDELEAU

  Frankrig

  Virksomheden LES DELICES DE LANDELEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den er baseret i Landeleau, Frankrig.

 3. BALCAM DIAGONAL S.L.

  Spanien

  Virksomheden BALCAM DIAGONAL S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 4. PASTELERÍA GIMAR

  Spanien

  Virksomheden PASTELERÍA GIMAR, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Wienerbrød og boller, fødevarer, fra Genova, og sandkage brancherne. Den er baseret i Molina De Segura - Murcia, Spanien.

 5. ALSANCAK UNLU MAMÜLLER

  Tyrkiet

  Virksomheden ALSANCAK UNLU MAMÜLLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Kager og bagværk, fabriksbagt, Kager og bagværk, fabriksbagt, og Muffins brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. FLOREPI SNC

  Frankrig

  Virksomheden FLOREPI SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Kager og bagværk, fabriksbagt, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne konditorkager, og Kager og bagværk, fabriksbagt brancherne. Den er baseret i Guignicourt, Frankrig.

 7. WRIGHTS PIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WRIGHTS PIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kager og bagværk, fabriksbagt, og Kager og bagværk, fabriksbagt brancherne. Den er baseret i Crewe, Det Forenede Kongerige.

 8. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugal

  Virksomheden PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for Kager og bagværk, fabriksbagt, dybfrosset brød, og Kager og bagværk, fabriksbagt brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 9. PASTELERÍA CABEZAS RIVAS

  Spanien

  Virksomheden PASTELERÍA CABEZAS RIVAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den er baseret i Puente Genil, Spanien.

 10. AMC SYSTEM TECHNOLOGY SUZHOU CO., LTD

  Forenede Stater

  Virksomheden AMC SYSTEM TECHNOLOGY SUZHOU CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for frysetunneler brancherne. Den er baseret i Suzhou, Forenede Stater.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis