• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kagepulver

Resultater for

Kagepulver - Import eksport

 1. CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Velkommen til uddannelsesscentret CBC & Business, en uundgåelig reference for de, der ønsker at optimere deres kompetencer inden for det kreative univers CBC ( Cake Design, Biscuits, Cupcakes) og inden for virksomhedsoprettelse. Vores virksomhed forpligter sig til at tilbyde professionelle kurser med diplomer af høj kvalitet. Blandt vores nøgleprodukter til professionelle, vores særlige sæt designet til børnefødselsdage med et omfattende udvalg af bordservice og tematisk tilbehør til en uforglemmelig fest. Dyk ned i det fortryllende univers af sprinkles-sæt med et ubegrænset valg af farver og former for at skabe dine søde kreationer. Vores udvalg af sæt omfatter desuden en lang række tilbehør, nødvendige redskaber for at udføre dine kreationer med præcision og elegance. Vores kollektion af frugtfarver giver dig desuden en farvestrålende palet af nuancer, der giver liv til dine kulinariske mesterværker med stil og originalitet. Hos uddannelsescentret CBC & Business forpligter vi os til at give kunden de bedste redskaber og uddannelser for at frigive din kreativitet og nå nye højder i din professionelle karriere.

 2. NFG NEW FOOD GROUP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  NFG New Food Group er en etableret virksomhed med hovedkontor i Tyskland, hvis indflydelse ikke kun mærkes i Tyskland men også i hele verden. Vi er specialiseret i individuel produktudvikling i overensstemmelse med vores kunders enestående ønsker. Vores fokus er på fremstillingen af førsteklasses proteinbarer, myslibarer, cookies, brownies, donut og meget mere. Hos NFG satser vi på skræddersyede recepter, som svarer præcist til dine forestillinger. Vores sortiment omfatter private label-løsninger og full-service-pakker, som giver dig en omfattende support. I den forbindelse lægger vi den største vægt på kvalitetsstandarder, som sikres af vores erfarne og kvalificerede medarbejders knowhow. Med topmoderne teknologi og en bred vifte af certifikater garanterer vi ikke kun fremragende produkter, men også gennemsigtighed og pålidelighed. Stol på NFG New Food Group, når det gælder dine individuelle krav inden for fødevareproduktion, og nyd godt af vores globale tilstedeværelse og ekspertise.

 3. THE FRENCH CAKE COMPANY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden THE FRENCH CAKE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for Forretningsgaver, Forretningsgaver, Forretningsgaver, Firmagaver med tryk/logo, og fremstilling af reklamegenstande brancherne. Den er baseret i Braine-Le-Château, Belgien.

 4. DRIESSEN UNITED BLENDERS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DRIESSEN UNITED BLENDERS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 5. BURCAK FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BURCAK FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Krydderier branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Saucer, Bagværk, Kakao og chokolade, kaffe, Kagepulver, Saucer, vineddike, og rød peber brancherne. Den er baseret i Livry Gargan, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FELIZATA HOLDING

  Rusland

  Felizata Holding LLC er en russisk producent af diætprodukter og naturlige produkter samt tilskud til vægttab. Virksomheden producerer sødetabletter og diætfødevarer, leverer produkter til butikskæder, caféer, restauranter og hoteller, og sælger dem gennem online-butikker. Felizata Holding har arbejdet med råvarer inden for fødevarer siden 2000. Fra sin begyndelse inden for ingredienser til helsekost er virksomheden vokset og en egen produktion af præbiotiske sødemidler. Produktionen er på 40 tusinde produktpakker om dagen. Produktionen implementerer kvalitetskontrolsystemerne HACCP og ISSO 22000. Felizata Holding tilbyer sødemidler til brug i tilberedningen af varme og kode drikke og i produktionen af konditorvarer. De fleste af de fremstillede produkter er tilsat fiberstoffer (inulin, laktulose). Produkterne kan anvendes som diabetikerkost, fordi de har et lavt glykæmisk indeks.

 2. ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS

  Italien

  ITALDECOR er kendt for kvaliteten af sine udsmykninger til konditorer, isfabrikanter og restauranter. Den er desuden kendt for sin produktion af kundetilpasset sukkerudsmykninger med f.eks. logo og navne til kagerne. Det er garantien for både reklame og god smag.

 3. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, chokolade, bageri, husblas, og Kagepulver brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. DAPEPPA

  Holland

  Virksomheden DAPEPPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for Småkager, saltkiks, Småkager, og popcorn brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 5. BACKALDRIN SUISSE AG

  Schweiz

  Virksomheden BACKALDRIN SUISSE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den er baseret i Winterthur, Schweiz.

 1. PFAHNL BACKMITTEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PFAHNL BACKMITTEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den er baseret i Ettringen, Tyskland.

 2. DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den er baseret i Birstein, Tyskland.

 1. AMERICAN MUFFIN CO. LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AMERICAN MUFFIN CO. LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Kagepulver, Muffins, og bagværk engros brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 2. HEOLBIO

  Frankrig

  Virksomheden HEOLBIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for bagværk, og biologisk produkt brancherne. Den er baseret i Baud, Frankrig.

 3. BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for halvfabrikata til konditorier, og halvfabrikata til brødbagning brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. ECO BIO ALIMENTARE

  Italien

  Virksomheden ECO BIO ALIMENTARE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, korn til appetitvækkere morgenmad og mellemmåltider, økologiske madvarer, Økologiske, fødevarer, og energibar brancherne. Den er baseret i San Giorgio In Bosco, Italien.

 5. SILLY BELGIUM SA/NV

  Belgien

  Virksomheden SILLY BELGIUM SA/NV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for marcipan, og dekoration med sukker, chokolade brancherne. Den er baseret i Jette, Belgien.

 6. PROMIX SRL

  Italien

  Virksomheden PROMIX SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for halvfabrikata til brødbagning, og halvfabrikata til konditorier brancherne. Den er baseret i Guardiagrele, Italien.

 7. CANDYMAN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CANDYMAN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den er baseret i Ladbergen, Tyskland.

 8. BAKEART LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BAKEART LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, pynt til bagværk, chokolade, og Kagepulver brancherne. Den er baseret i Port Talbot, Det Forenede Kongerige.

 1. DISIO SRL

  Italien

  Virksomheden DISIO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for halvfabrikata til isfabrikanter, og halvfabrikata til konditorier brancherne. Den er baseret i Caltanissetta, Italien.

 2. C. SIEBRECHT SÖHNE KG

  Tyskland

  Virksomheden C. SIEBRECHT SÖHNE KG, er en Distributør, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Kagepulver, ingredienser til kager, margarine til bagere, og bagepulver og naturgær brancherne. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 3. IRCA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden IRCA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, tilberedning til bagværk, Kagepulver, og halvfabrikata til brødbagning brancherne. Den er baseret i Gallarate, Italien.

 4. CNUDDE

  Belgien

  Virksomheden CNUDDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Biscuitter, Kagepulver, kager, Biscuitter, og fyldt chokoladekonfekt brancherne. Den er baseret i Kuurne, Belgien.

 5. TARTAS LUSSOCAKE GRANADA

  Spanien

  Virksomheden TARTAS LUSSOCAKE GRANADA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den er baseret i Granada, Spanien.

 6. PATISSERIE DUMONT

  Belgien

  Virksomheden PATISSERIE DUMONT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Brød, frugttærter, Kagepulver, Brød, og friskbagte kager brancherne. Den er baseret i Namur, Belgien.

 7. PETER BACKWAREN OHG

  Tyskland

  Virksomheden PETER BACKWAREN OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Wienerbrød og boller, Kagepulver, bagværk til morgenmad, og Wienerbrød og boller brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 8. FALA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FALA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gær og fermenter til levnedsmidler branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Kagepulver, bagerprodukter, gær, og bagværk og pasta brancherne. Den er baseret i Bühl, Tyskland.

 9. UMCEREAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden UMCEREAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Kagepulver, mel til konditorier, levnedsmiddel uden gluten, og pynt brancherne. Den er baseret i Ettenheim, Tyskland.

 10. LA CANTINE DE GÉRALDINE

  Belgien

  Virksomheden LA CANTINE DE GÉRALDINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for frugttærter, og små frugttærter brancherne. Den er baseret i Grez-Doiceau, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis