• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kagepulver

Resultater for

Kagepulver - Import eksport

 1. CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Diplomer, dokumenter og certifikater, træningskurser indenfor fødevaresektor, bagerprodukter, tekniske skoler for konditorer, diplomer for fjernundervisning, konditorskoler, og bageforme til bagerier, kikse og kagefabrikker brancherne. Den er baseret i Compiègne (60200), Frankrig.

 2. THE FRENCH CAKE COMPANY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden THE FRENCH CAKE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for Forretningsgaver, Forretningsgaver, Forretningsgaver, Firmagaver med tryk/logo, og fremstilling af reklamegenstande brancherne. Den er baseret i Braine-Le-Château, Belgien.

 3. DRIESSEN UNITED BLENDERS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DRIESSEN UNITED BLENDERS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 4. BURCAK FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BURCAK FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Krydderier branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Saucer, Bagværk, Kakao og chokolade, kaffe, Kagepulver, Saucer, vineddike, og rød peber brancherne. Den er baseret i Livry Gargan, Frankrig.

 5. FELIZATA HOLDING

  Rusland

  Felizata Holding LLC er en russisk producent af diætprodukter og naturlige produkter samt tilskud til vægttab. Virksomheden producerer sødetabletter og diætfødevarer, leverer produkter til butikskæder, caféer, restauranter og hoteller, og sælger dem gennem online-butikker. Felizata Holding har arbejdet med råvarer inden for fødevarer siden 2000. Fra sin begyndelse inden for ingredienser til helsekost er virksomheden vokset og en egen produktion af præbiotiske sødemidler. Produktionen er på 40 tusinde produktpakker om dagen. Produktionen implementerer kvalitetskontrolsystemerne HACCP og ISSO 22000. Felizata Holding tilbyer sødemidler til brug i tilberedningen af varme og kode drikke og i produktionen af konditorvarer. De fleste af de fremstillede produkter er tilsat fiberstoffer (inulin, laktulose). Produkterne kan anvendes som diabetikerkost, fordi de har et lavt glykæmisk indeks.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS

  Italien

  ITALDECOR er kendt for kvaliteten af sine udsmykninger til konditorer, isfabrikanter og restauranter. Den er desuden kendt for sin produktion af kundetilpasset sukkerudsmykninger med f.eks. logo og navne til kagerne. Det er garantien for både reklame og god smag.

 2. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, chokolade, bageri, husblas, og Kagepulver brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. DAPEPPA

  Holland

  Virksomheden DAPEPPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for Småkager, saltkiks, Småkager, og popcorn brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 4. PFAHNL BACKMITTEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PFAHNL BACKMITTEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den er baseret i Ettringen, Tyskland.

 5. BACKALDRIN SUISSE AG

  Schweiz

  Virksomheden BACKALDRIN SUISSE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den er baseret i Winterthur, Schweiz.

 1. DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den er baseret i Birstein, Tyskland.

 2. AMERICAN MUFFIN CO. LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AMERICAN MUFFIN CO. LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Kagepulver, Muffins, og bagværk engros brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 1. HEOLBIO

  Frankrig

  Virksomheden HEOLBIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for bagværk, og biologisk produkt brancherne. Den er baseret i Baud, Frankrig.

 2. ECO BIO ALIMENTARE

  Italien

  Virksomheden ECO BIO ALIMENTARE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, korn til appetitvækkere morgenmad og mellemmåltider, økologiske madvarer, Økologiske, fødevarer, og energibar brancherne. Den er baseret i San Giorgio In Bosco, Italien.

 3. BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for halvfabrikata til konditorier, og halvfabrikata til brødbagning brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. BAKEART LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BAKEART LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, pynt til bagværk, chokolade, og Kagepulver brancherne. Den er baseret i Port Talbot, Det Forenede Kongerige.

 5. SILLY BELGIUM SA/NV

  Belgien

  Virksomheden SILLY BELGIUM SA/NV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for marcipan, og dekoration med sukker, chokolade brancherne. Den er baseret i Jette, Belgien.

 6. CANDYMAN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CANDYMAN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den er baseret i Ladbergen, Tyskland.

 7. PROMIX SRL

  Italien

  Virksomheden PROMIX SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for halvfabrikata til brødbagning, og halvfabrikata til konditorier brancherne. Den er baseret i Guardiagrele, Italien.

 8. DISIO SRL

  Italien

  Virksomheden DISIO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for halvfabrikata til isfabrikanter, og halvfabrikata til konditorier brancherne. Den er baseret i Caltanissetta, Italien.

 1. CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO

  Italien

  Virksomheden CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, "Cannolo" fra Sicilien, cannoli, Kagepulver, og is, hjemmelavet brancherne. Den er baseret i Camporotondo Etneo, Italien.

 2. MIGUELITOS RUIZ GRUPO EDELBIO

  Spanien

  Virksomheden MIGUELITOS RUIZ GRUPO EDELBIO, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for bagerprodukter, kager, flødekager, assorterede, og kager, hjemmelavede brancherne. Den er baseret i La Roda-Albacete, Spanien.

 3. PATISSERIE DUMONT

  Belgien

  Virksomheden PATISSERIE DUMONT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Brød, frugttærter, Kagepulver, Brød, og friskbagte kager brancherne. Den er baseret i Namur, Belgien.

 4. IRCA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden IRCA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, tilberedning til bagværk, Kagepulver, og halvfabrikata til brødbagning brancherne. Den er baseret i Gallarate, Italien.

 5. BROTGEFUEHLE GMBH - GLUTENFREI - BIO - VEGAN

  Tyskland

  Virksomheden BROTGEFUEHLE GMBH - GLUTENFREI - BIO - VEGAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for brød til cøliaki, bagerprodukter, og levnedsmiddel uden gluten brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 6. SPECIAL MIX

  Grækenland

  Virksomheden SPECIAL MIX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Kagepulver, og levnedsmiddel uden gluten brancherne. Den er baseret i Ionia, Thessaloniki, Grækenland.

 7. CARL KÜNKELE ZUR SCHAPFENMÜHLE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden CARL KÜNKELE ZUR SCHAPFENMÜHLE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, spelt, Kagepulver, bagværk og pasta, og biologiske produkter brancherne. Den er baseret i Ulm, Tyskland.

 8. ABEL UND SCHÄFER KOMPLET BÄCKEREIGRUNDSTOFFE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden ABEL UND SCHÄFER KOMPLET BÄCKEREIGRUNDSTOFFE GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Kagepulver, og bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Völklingen, Tyskland.

 9. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Litauen

  Virksomheden EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, Brød, Bagværk, Kagepulver, Biscuitfremstilling, Brød, Bagværk, og Kagepulver brancherne. Den er baseret i LAZDIJAI, Litauen.

 10. FUNDACION Nº 1 CIUDAD DE ALCALA

  Spanien

  Virksomheden FUNDACION Nº 1 CIUDAD DE ALCALA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for traditionelt bagværk, og manipulatorer brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis