• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kafferistning - udstyr

Resultater for

Kafferistning - udstyr - Import eksport

 1. R&R ROASTER AND ROASTER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden R&R ROASTER AND ROASTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Brændere, industrielle, kaffemølle, kafferistning, fabrikation af expresso-kaffemaskiner, Kafferistning - udstyr, og Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. GOPPION CAFFE'

  Italien

  Vi har siden 1948 udvalgt den bedste kaffe i verden, og vi arbejder efter italienske traditioner med kafferistning. Vi respekterer og forstærker diversiteten af aromaerne fra de oprindelige områder med særskilt ristning. Det er et komplekst arbejde, der kræver både tekniske kapaciteter og en konstant forskning. Det er ved at følge dette princip, at Goppion har skabt sin egen kaffekultur.

 3. KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT

  Italien

  Ristning og indpakning af kaffebønner, malet kaffe, dosetter, koffeinfri kaffe, bearbejdning i lønarbejde. Virksomhed certificeret ISO 14001.

 4. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden EFOR NUTS ROASTING MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, kaffebrændere, Kafferistning - udstyr, industrimaskiner, og tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 5. COSMAI COFFEE GROUP SRL

  Italien

  Virksomheden COSMAI COFFEE GROUP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den opererer også inden for ristning af kaffe, italiensk kaffe, og espressokaffe i kapsler brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, ristning af kaffe, udstyr til kaffebrænding, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, og anlæg til ristning af kaffe, byg og lignende produkter brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ

  Italien

  Virksomheden CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, ristning, kaffe, Kafferistning - udstyr, og espressokaffe i kapsler brancherne. Den er baseret i Lavello, Italien.

 3. EKOROAST

  Tyrkiet

  Virksomheden EKOROAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, og Kafferistning - udstyr brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 4. BESCA ROASTERS.

  Tyrkiet

  Virksomheden BESCA ROASTERS., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den opererer også inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao, ristning af kaffe, og Ristningsudstyr - kafffe, kakao brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C.

  Italien

  Virksomheden CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C., der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, Maskiner til kaffekapsler, Kafferistning - udstyr, Kaffeblanding i bønner, og espressomaskiner til institutioner brancherne. Den er baseret i Cremona, Italien.

 1. COPPER COFFEE ROASTERS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden COPPER COFFEE ROASTERS, er en Detailsalg, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den opererer også inden for kaffeblandinger brancherne. Den er baseret i Cobham, Det Forenede Kongerige.

 2. ESSSE CAFFE

  Belgien

  Virksomheden ESSSE CAFFE, er en Engrossalg, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Kaffemaskiner, til boligen, Kaffe, te, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, maskiner til varm chokolade, og Kaffemaskiner, til boligen brancherne. Den er baseret i Heppignies, Belgien.

 1. AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS

  Belgien

  Virksomheden AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, Kaffe, te, Kafferistning - udstyr, Kaffe, te, ristning af kaffe, og ristning brancherne. Den er baseret i Ardooie (Koolskamp), Belgien.

 2. BRAZIL COMPANY

  Belgien

  Virksomheden BRAZIL COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den opererer også inden for Kaffemaskiner, til boligen, Kafferistning - udstyr, Kaffe, te, Kaffemaskiner, til boligen, drikkevarer med kaffe, Kafferistning - udstyr, og Kaffe, te brancherne. Den er baseret i Genk, Belgien.

 3. REVTECH

  Frankrig

  Virksomheden REVTECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teknik - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, Kemisk og termisk overfladebehandling - maskiner og -udstyr, Kafferistning - udstyr, og varmebehandling brancherne. Den er baseret i Loriol Sur Drome, Frankrig.

 4. TRÉSCOL COFFEE

  Tyrkiet

  Virksomheden TRÉSCOL COFFEE, er en Detailsalg, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den opererer også inden for kaffemaskiner med 3 aggregater, og kaffe brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. ARGAN FOOD

  Libyen

  Virksomheden ARGAN FOOD, er en Multi-Category, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den opererer også inden for espressomaskiner til institutioner, kaffemaskiner med 1 aggregat, og kaffekopper brancherne. Den er baseret i Tripoli, Libyen.

 6. OUTER SPACE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden OUTER SPACE LTD, er en Detailsalg, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den opererer også inden for kaffeblandinger til restauranter, og ristning af kaffe og lignende produkter for tredjemands regning brancherne. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 7. SWEET COFFEE ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden SWEET COFFEE ITALIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den er baseret i Grugliasco, Italien.

 8. INTERNATIONAL DIRECT SOURCING

  Holland

  Virksomheden INTERNATIONAL DIRECT SOURCING, er en Engrossalg, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, rå kaffe, og Kafferistning - udstyr brancherne. Den er baseret i Rotterdam, Holland.

 1. ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL

  Belgien

  Virksomheden TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, Kaffe, te, Kafferistning - udstyr, Kaffe, te, ristet kaffe og lignende varer engros, og kaffe engros brancherne. Den er baseret i Fleurus, Belgien.

 3. ZHONGSHAN CHENGTAI METAL CO. LTD

  Kina

  Virksomheden ZHONGSHAN CHENGTAI METAL CO. LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den opererer også inden for dele til ekspresso kaffemaskiner brancherne. Den er baseret i Zhongshan, Kina.

 4. DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS

  Grækenland

  Virksomheden DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, og Kafferistning - udstyr brancherne. Den er baseret i Drama, Grækenland.

 5. GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den er baseret i Kula, Tyrkiet.

 6. BEANWORKS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BEANWORKS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den er baseret i Woodville, Det Forenede Kongerige.

 7. HOTFILTER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HOTFILTER GMBH, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, Kaffe, te, Kafferistning - udstyr, og Kaffe, te brancherne. Den er baseret i Nordhorn, Tyskland.

 8. SMART INVESTMENT GROUP

  Ukraine

  Virksomheden SMART INVESTMENT GROUP, er en Distributør, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den er baseret i Chernivtsi, Ukraine.

 9. TEA AND COFFEE

  Island

  Virksomheden TEA AND COFFEE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, og Kafferistning - udstyr brancherne. Den er baseret i Hafnarfirdi, Island.

 10. SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den opererer også inden for udstyr til kaffebrænding brancherne. Den er baseret i Pila, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis