• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kaffemaskiner- til erhvervsbrug

Resultater for

Kaffemaskiner- til erhvervsbrug - Import eksport

 1. GEPPETTO EIS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi lægger vægt på, at vores is indeholder en høj andel af udsøgte, naturlige råvarer. Kun de allerbedste råvarer og deres høje kvalitet garanterer den enestående GEPPETTO-smag. Vores is fremstilles frisk på traditionel, håndværksmæssig vis. Nydere og kendere elsker vores is på grund af dens cremede friskhed og den fine smag. For alle issorter fremstilles altid friske, med størst mulig omhu og efter gamle recepter i vores produktionsafdeling. Du får kvalitet, som kan smages! Vi bestræber os altid via permanente kontroller – også i hygiejnisk henseende – på at forbedre vores standard og overgå dine forventninger.

 2. R&R ROASTER AND ROASTER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden R&R ROASTER AND ROASTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Brændere, industrielle, kaffemølle, kafferistning, fabrikation af expresso-kaffemaskiner, Kafferistning - udstyr, og Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. TSN AUTOMATENSERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TSN AUTOMATENSERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den er baseret i Neuenrade, Tyskland.

 4. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

  Tyskland

  Velkommen hos ODTV.de. Vi har i over 10 år leveret kaffeløsninger til erhvervsdrivende, freelancere, offentlige institutioner og foreninger: Fuldautomatiske kaffeautomater, kaffe, mælkepulver, topping, kaffefløde, kakaopulver og tilbehør. Over 5.000 kunder har glæde af vores hurtige leveringsservice, vores kompetente rådgivning om kaffeautomater og -produkter samt hurtig hjælp i forbindelse med serviceforespørgsler. Over 1.000 artikler mellem EUR 0, 04 og 7.000, hvoraf 75 procent altid er til rådighed på lager! Næsten alle produkterne får vi direkte fra producenterne.Derfor kan vi garantere vores kunder, at de får originalprodukter af højeste kvalitet.Skulle der alligevel mangle et produkt, finder vi hurtigt en løsning takket være vores direkte kontakt til producenterne. Idet vi har et privilegeret partnerskab med firmaer som rheavendors, Nestle og Lavazza er vi jævnligt på kurser og til workshops, som vores leverandører afholder.

 5. GASTRO MERCADO S.L.

  Tyskland

  Vores produkter omfatter: Kølemøbler til gastronomi, pizzaovne, rustfri stålborde, arbejdsborde, bageriprodukter, bageovne, barindretning (gastronomi), brødbageovne, dispensere til drikkevarer, elektriske döner-kebab-knive, rustfri stålindretning, espressomaskiner, etagebageovne, flaskekøleskabe, produkter til slagtere, indretning til slagtere, kødhakkemaskiner, frituregryder, gasovne, gastronomiprodukter (non-food-artikler), gastronomisk indretning, gastronomisk køkkenteknik, restaurantindretning m.m.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JDE PROFESSIONAL

  Danmark

  Gør velsmagende kaffe en del af hverdagen i din virksomhed. Køb eller leas en kaffeautomat hos JDE Professional. Vi har sørget for at, du og dine medarbejdere kan nyde en god kop kaffe i forbindelse i løbet af arbejdsdagen. Vi sørger naturligvis for god kvalitet både mht. selve kaffen og til kvaliteten af vores kaffeautomater. Hvad enten du har en stor eller en lille virksomhed, så har vi en kaffeautomat, der matcher jeres ønsker og behov. Rådfør dig med os, så rådgiver vi dig på bedste vis, således at du får investeret i den helt rigtige automat. I vores sortiment finder du bl.a. Excellence Compact; cofee Joy og Cofee Prime. Se udvalget på vores webside. Ring gerne på telefon: 79313838 hvis du har spørgsmål til os.

 2. ESCAFFE SRL

  Italien

  Escaffé di Oppido Lucano blev oprettet i 1971 som en virksomhed med speciale i værktøj til cateringaktiviteter og offentlige lokaler. Takket være den erfaring og professionalisme, virksomheden har konsolideret gennem mere end 40 års aktiviteter, arbejder den med at levere maskiner og udstyr til hoteller, barer, restauranter og institutioner: udlejning, opsætning og styring af automatiske kaffemaskiner og automater med kølevarer, forsyninger til automater, udlejning af kaffemaskiner med kapsler.

 3. KEF INDUSTRIAL

  Tyrkiet

  Virksomheden KEF INDUSTRIAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den opererer også inden for professionelle køkkener brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. COFFEE MATIC MACHINE DI BREDA GIOVANNI

  Italien

  Virksomheden COFFEE MATIC MACHINE DI BREDA GIOVANNI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Automater branchen. Den opererer også inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Førsteklasses kaffe, og Kaffemaskiner, til erhvervsbrug brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 5. KAFFEESYSTEME TENHAEF GMBH & CO. KG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KAFFEESYSTEME TENHAEF GMBH & CO. KG GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den er baseret i Wachtendonk, Tyskland.

 1. DIFFERENT EVENTAUSSTATTUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DIFFERENT EVENTAUSSTATTUNG GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den er baseret i Oberschleißheim, Tyskland.

 2. AROMASELECT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AROMASELECT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den er baseret i Kirchheim, Tyskland.

 1. AUTOMATEN REINHARDT KG

  Tyskland

  Virksomheden AUTOMATEN REINHARDT KG, er en Distributør, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den er baseret i Kesselsdorf, Tyskland.

 2. PAUSEOBUREAU.FR

  Frankrig

  Virksomheden PAUSEOBUREAU.FR, er en Distributør, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for Te, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Drikkevareautomater, Te, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, og Drikkevareautomater brancherne. Den er baseret i Colombes, Frankrig.

 3. ESPRESSO BECKER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ESPRESSO BECKER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den er baseret i Hattingen, Tyskland.

 4. SANTOS PALACE

  Belgien

  Virksomheden SANTOS PALACE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, Caféer og barer - maskiner og udstyr, Kaffemaskiner, til boligen, Opvaskemaskiner til institutioner, Kaffe, te, Caféer og barer - maskiner og udstyr, Kaffemaskiner, til boligen, og Opvaskemaskiner til institutioner brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. AROMAT NIEDERLASSUNG HAMBURG DER DEK DEUTSCHE EXTRAKT KAFFEE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AROMAT NIEDERLASSUNG HAMBURG DER DEK DEUTSCHE EXTRAKT KAFFEE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. AP NORDHESSEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AP NORDHESSEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den er baseret i Willingshausen, Tyskland.

 7. TOBVENDING, TOBACCOLAND AUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden TOBVENDING, TOBACCOLAND AUTOMATEN GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 8. TECHNI CAFE

  Frankrig

  Virksomheden TECHNI CAFE, er en Distributør, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Kaffe, te, assistance kaffemaskiner, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, og ristet kaffe og lignende varer engros brancherne. Den er baseret i Devecey, Frankrig.

 1. EASYDRINK DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EASYDRINK DEUTSCHLAND GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den er baseret i Hilden, Tyskland.

 2. FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, ristning af kaffe, udstyr til kaffebrænding, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, og anlæg til ristning af kaffe, byg og lignende produkter brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. DECO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DECO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den opererer også inden for espresso kaffemaskiner, kaffe, forsyninger bar, og italiensk kaffe brancherne. Den er baseret i Saccolongo, Italien.

 4. DVG DE VECCHI SRL

  Italien

  Virksomheden DVG DE VECCHI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den opererer også inden for fremstilling af udskiftningsdele, bar og cafe, og personaliseret løsning brancherne. Den er baseret i Colnago, Italien.

 5. RAINER SAUERZWEIG E.K.

  Tyskland

  Virksomheden RAINER SAUERZWEIG E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. KAFFEE 1 GBR

  Tyskland

  Virksomheden KAFFEE 1 GBR, er en Distributør, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 7. PRIMA MUSA - DECO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PRIMA MUSA - DECO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den opererer også inden for italiensk kaffe, og italiensk espresso kaffe brancherne. Den er baseret i Saccolongo, Italien.

 8. CUPDATE SAS

  Frankrig

  Virksomheden CUPDATE SAS, er en Distributør, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den opererer også inden for espresso kaffemaskiner, italiensk espresso kaffe, og tilbehør til kaffemaskiner brancherne. Den er baseret i Coubert, Frankrig.

 9. GEX ITALY

  Italien

  Virksomheden GEX ITALY, er en Engrossalg, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den opererer også inden for knusemaskine med doseringsenhed brancherne. Den er baseret i Mirano, Italien.

 10. SELECTION-TRADE INH. OLIVER PIONTKOWSKY

  Tyskland

  Virksomheden SELECTION-TRADE INH. OLIVER PIONTKOWSKY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis