• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kabler - tilbehør

Resultater for

Kabler - tilbehør - Import eksport

 1. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vores firma har i årtier været en af ​​de største producenter af trådmetalprodukter i Europa. I 1852 producerede landsbysmeden Wilhelm Lüsebrink i Halver-Öckinghausen for første gang ringskruer med trægevind - et produkt, der stadig er et af de vigtigste i vores sortiment i dag. Med en god blanding af tradition og modernitet, producerer og leverer vi til markeder over hele verden fra to lokationer. Moderne produktionsmetoder og logistik, absolut kvalitet og overholdelse af deadlines samt evnen til at reagere fleksibelt på særlige kundekrav er de afgørende konkurrencemæssige fordele, og garanterer succes og anerkendelse til vores virksomhed, som nu drives af den sjette generation. LÜSEBRINK - vi ordner det.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. HERA HERM. RAHMER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Når det gælder om at holde, sikre og bevæge er du hos HERA Rahmer i kyndige hænder. Fra planlægningsfasen til seriefremstillingen: HERA udvikler og fremstiller den løsning, som netop du har brug for, i tråd, bånd, rør eller komponenter. Hos HERA får du alle metalvarer, som kan anvendes til at holde, sikre og bevæge: - i kvalitetsmaterialer - i alle tænkelige geometrier - i henhold ti gældende standarder for høje sikkerhedskrav - med godkendelses- og TÜV-prøvning efter ønske. Via det certificerede kvalitetsmanagementsystem iht. DIN EN ISO 9001: 2008 og DIN EN ISO 14001 tilbyder HERA Herm Rahmer GmbH & Co. KG dig sikkerhed, produkter med konstant høj kvalitet og en standard, som kun findes i produkter, der er "Made in Germany".

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ELKY GESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE ENTWICKLUNGEN MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Elky er specialist i samlede finkabler med den mindste diameter i henhold til standarder og kundespecifikationer. Vi tilbyder en bred applikationsviden for tilpassede systemløsninger. Det er især bilindustrien der værdsætter denne udviklingskompetence, og bruger vores fine kabler til at sikre mekaniske funktioner i køretøjet. Men vi tilbyder også interessante løsninger til andre komplekse mekaniske præcisionssystemer, såsom transmission, sikkerheds- og styrelementer eller følsomme medicinske anvendelser. Stol på vores viden og erfaring. Vi rådgiver dig og finder den ideelle kombination af finkabler og forbindelseselementer til din individuelle anvendelse. Vi samler dit produkt i næsten enhver mængde med reproducerbar præcision og kvalitet. Vores erfaring med utallige opgaver garanterer intelligente løsninger, der kan imødekomme enhver økonomisk sammenligning. Vi leverer wire, kabler og reb.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. KORTPACK

  Holland

  Verified by Europages badge
 5. LEMMENS

  Belgien

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. CARL STAHL TECHNOCABLES GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. HAMBURGER DRAHTSEILEREI A. STEPPUHN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. FORTATECH AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 1. CTI WIRE & CABLE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by Europages badge
 2. LORTEL

  Luxembourg

  Verified by Europages badge
 3. IN-TRA-FLEX- S.P.A.

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. LS+S LIFTING SUPPLY + SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge
 6. MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. ASMUS GMBH

  Tyskland

  Asmus GmbH er en mellemstor virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling, , udlejning, salg og servicering af wireførte løfteanordninger og personlifte. Persontransportanlæg til møllevinger samt specialkonstruktionen til stilladsfri montering af elevatoranlæg er andre fokusområder for vores firma. Asmus persontransportanlæg kan leveres overalt i verden og udlejes inden for EU uden problemer med full-service til vores kunder. En udlejning uden for EU kontrolleres i det enkelte tilfælde og afhænger af de pågældende toldbestemmelser samt af im- og eksportreglerne i det pågældende ikke-EU-land. Asmus er TÜV- eller typegodkendt iht. EN1808 og opnår højeste fleksibilitet takket være en speciel konstruktion og individuel fremstilling. Vores certificerede undervisere gennemfører de nødvendige produktuddannelser og kurser i håndtering af liftene på stedet overalt i verden eller på vores firmadomicil. Made in Germany betyder stadig noget hos os!

 8. REBE GMBH

  Tyskland

  ReBe GmbH i Velbert. Din specialist til aktiveringskabler, løfteanordninger og skifteenheder i Tyskland. ReBe GmbH står for kompetence og kvalitet i produktion af shiftere og kabler. Vi stiller høje krav til produktion, montering og salg af bowden-/træk- og transmissionskabler, skiftekabler samt mekaniske og elektroniske fjernbetjeninger til bygge- og landbrugsmaskiner, og dermed har vi fået en kundebasis i forskellige brancher i hele verden. Vi har en stor egenproduktion, korte gennemløbstider og fleksibilitet i alle sammenhænge. Kvalificerede fagfolk, gennemprøvede maskiner og anlæg er garanti for en nøjagtig produktion til tiden og til rette pris, "Made in Germany"!

 9. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Tyskland

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik und Gesenkschmiede GmbH & Co. Din stærke partner inden for: Wiretilbehør, kædesystemer, arkitektur-wiresystemer. Vi opererer på globalt plan. Vi eksporterer vores produkter til alle kontinenter og glæder os over det tillidsfulde samarbejde med vores partnere i ind- og udland. Siden 1982 har vi haft en fillial i Frankrig, som har været en stor succes. Vores virksomhed har udviklet sig løbende i løbet af de sidste tyve år, faciliteter og produktion er blevet udvidet. Virksomheden lever og vokser. Virksomheden ledes i dag af tredje generation af familien Waltermann.

 10. MACKABLER.DK

  Danmark

  Mackabler.dk er et firma i Danmark, Sverige, Norge og spanien som sælger kabler, adaptere og tilbehør. Mackabler har de fleste salgs kabler og gerne i flere forskellige versioner som regel en originale og en uoriginale version, men gerne også flere. Mackabler gør rigtigt meget for at finde den bedste kvalitet af sine kabler, for at få den bedste slags der findes. Særligt uoriginale lightning kabler er Mackabler gode til, selvom de stadig ikke er ligeså gode som de originale MFi kabler er de meget bedre end nogen af dem andre forhandlere sælger i Danmark, Norge og Sverige. Mackabler sælger deres egne MFi lightning kabler, de er bygget bedre og mere solidt end Apple og holder derfor bedre end Apple, Chippen, som er den hyppigste årsag til fejl i lightning kabler er lavet af Apple selv, så man slipper for alle de fejl uoriginale chips giver - plastikken er lavet hårdere, hvilket gør kablet hårdere end Apples men det gør også at kablerne holder bedre til UV lys som tit gør kabler mører over tid.

 1. A2E

  Spanien

  Mærket a2e tilhører Alianza 2 Emprendedores, S.L. Vi er dedikeret til forskning og udvikling af patenter og brugbare modeller, fremstilling og brug af industrielle ejendomsrettigheder og salg og distribution af produkter, der følger af anvendelsen.

 2. KR-INDUSTRIEBEDARF RUHRBERG & DEDIC GMBH

  Østrig

  Vores firmaideal, vores værdier! Vi betragter vores kunder, medarbejdere og leverandører som partnere. Partnerskab er for os et personligt løfte og et ærligt hverv for at opnå et fælles, vellykket samarbejde. Dette synspunkt udgør grundlaget for vores daglige handlinger.

 3. HAMBURGER TAUWERK-FABRIK GMBH & CO.KG KNUT KAEDING

  Tyskland

 4. BELRAM SA/NV

  Belgien

 5. VALDINOX

  Spanien

 6. KAS METAL ELEKTRONIK

  Tyrkiet

 7. RUDOLF SELDIS GMBH & CO KG

  Tyskland

 8. CARL STAHL HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

 9. M & O WEIDMANN GMBH

  Tyskland

 10. HUA WEI INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.