• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kabler - tilbehør

Resultater for

Kabler - tilbehør - Import eksport

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Patelec Group har været på markedet i mere end 50 år. Vi arbejder med kobberfremstilling og -behandling, og vores produkter leveres til fabrikker som designer elektrisk værktøj, nedsænkede pumper, medicinske instrumenter og meget mere. Det skal nævnes, at alle elektriske kabler, afdækkede ledninger og strimler som vi fremstiller, er underlagt styrke- og aldringstest, og at behandlingsydelsen af kobberstænger udføres i overensstemmelse med EN 13602 og EN 60228. Foruden en streng kontrol af hele produktionsprocessen, fremstiller vi også: – elektriske stik; – fladkabler og delte fladkabler; – PVC-kabler; – runde kabler og spiralkabler; – elektriske ledninger; – trådstænger. De primære produkter i vores sortiment er lavspændingskabler med isolering i PVC eller gummi til brug med 300/500 V – 450/750 V. Vi leverer kabler som overholder følgende standarder SPT, SV, VCTF og SJ. Vi fremstiller også kabelledningsnet som er passende til maskiner i våde områder, som er fuldt nedsænket eller som anvendes på vandoverflader. Vores interne ingeniørløsninger omfatter Ghelios-produkter som fremstilles til brug i områder med lav røgudledning og toksicitet i tilfælde af brand, samt vores Thorex-produkter som bruges i farlige (ATEX) zoner. Derudover anbefaler vi brugen af det patenterede hercules-design til anvendelser ved højt belastede overførsler, som er kendetegnet af resistens til vand og olie.

 2. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Tyskland

  Vores firma har i årtier været en af ​​de største producenter af trådmetalprodukter i Europa. I 1852 producerede landsbysmeden Wilhelm Lüsebrink i Halver-Öckinghausen for første gang ringskruer med trægevind - et produkt, der stadig er et af de vigtigste i vores sortiment i dag. Med en god blanding af tradition og modernitet, producerer og leverer vi til markeder over hele verden fra to lokationer. Moderne produktionsmetoder og logistik, absolut kvalitet og overholdelse af deadlines samt evnen til at reagere fleksibelt på særlige kundekrav er de afgørende konkurrencemæssige fordele, og garanterer succes og anerkendelse til vores virksomhed, som nu drives af den sjette generation. LÜSEBRINK - vi ordner det.

 3. HERA HERM. RAHMER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Når det gælder om at holde, sikre og bevæge er du hos HERA Rahmer i kyndige hænder. Fra planlægningsfasen til seriefremstillingen: HERA udvikler og fremstiller den løsning, som netop du har brug for, i tråd, bånd, rør eller komponenter. Hos HERA får du alle metalvarer, som kan anvendes til at holde, sikre og bevæge: - i kvalitetsmaterialer - i alle tænkelige geometrier - i henhold ti gældende standarder for høje sikkerhedskrav - med godkendelses- og TÜV-prøvning efter ønske. Via det certificerede kvalitetsmanagementsystem iht. DIN EN ISO 9001: 2008 og DIN EN ISO 14001 tilbyder HERA Herm Rahmer GmbH & Co. KG dig sikkerhed, produkter med konstant høj kvalitet og en standard, som kun findes i produkter, der er "Made in Germany".

 4. BEMKA CABLE

  Tyrkiet

  Grundlagt i 1986 begyndte Emka Cable deres produktionsproces i Istanbul i Tyrkiet. Vi har både indenlandske og udenlandske kunder takket være vores produktion af plug-in kabler, som følger kvalitetsstandarderne samt en prisvenlig tilgang med en højkvalitetsproduktion. Hos Bemka Cable kombinerer vi vores produktionsegenskaber med skiftende teknologier, og tilbyder høj kvalitet og de seneste produkter til vores kunder, som alle opfylder deres behov og krav. Vi fremstiller kabler i en enestående kvalitet på vores tekniske infrastruktur i Bemka Cable-produktionsfaciliteten. Linjer og maskiner på vores facilitet: •4 fuldautomatiske plug-kabelproduktionsmaskiner •15 Hanke terminaltrykmaskiner •4 indsprøjtningsformmaskiner •8 pakkelinjer •4 kabellinjer •1 pvc-granulat produktionsmaskine •1 kobber bøjningslinje •1 isoleringsbøjningslinje. Vi har et omfattende produktsortiment: •PVC-kabler såsom H05VV-F / H05VVH2-F OG H03VVH2-F / H07VV-K - H05VV-K / H05V2V2-F produkter fra 2x0, 50 til 3G1, 5 som kabler. •Plug-kabler: 2, 5A / 16A HYDROPONIC / 16A EUROPÆISK TYPE / 16A TYRKISK TYPE og mange flere som alle kan ses på vores hjemmeside! Vores mission er at følge kvalitetsstandarderne og ledelsessystemer på en måde som giver tillid og tilfredsstillelse til vores indenlandske og udenlandske kunder, med en forståelse af produktion og efterproduktionstjenester til vores kunder. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Alle produkter for "kabler - tilbehør"

 5. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Shenzhen Tenking Tech har altid overholdt princippet "kvalitet først, unikke produkter, kontinuerlig videreudvikling". Med mere end 14 års eksporterfaring, har vi i 2022 nu 4 produktionslinjer og mere end 200 ansatte. Vi har vundet tilliden fra utallige kunder og leverer OEM/ODM-tjenester for velkendte mærker til kunder i mere end 70 lande. Fordele ved ODM og OEM: 1. Veludstyret monteringsværksted på 2.800 kvadratmeter, 4 produktionslinjer og 150.000 enheder/måned for at sikre, at alle vores ordrer leveres til tiden. 2. Vores injektionsværksted på 1.200 kvadratmeter gør ODM hurtigere, billigere og mere sikkert. 3. Professionelle R&D- og ingeniørteams, som vil frembringe alle dine ideer. 4. En 100 % inspektion af de færdige produkter for at sikre, at produktkvaliteten opnår en perfekt ydeevne. 5. Langvarigt forhold med UPS/DHL hvilket sikrer konkurrencedygtige forsendelsespriser til Europa, samt levering til tiden.

  Alle produkter for "kabler - tilbehør"

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Forenede Stater

  I mere end 20 år har vores virksomhed være banebrydende inden for udvikling af industrielle komponenter og tilbehør, hvor vi har hjulpet med mere end 450 projekter verden over. Vores primære mål er at hjælpe virksomhederne med at opnå omkostningsreduktioner og en forbedring af kvaliteten, samtidig med vi tilbyder problemfri forsyningsprocesser uden yderligere omkostninger for vores kunder. Vores ekspertise ligger i forsyning af førsteklasses dele og komponenter, med en særlig fokus på en personaliseret tilgang og kontinuerlige forbedringer.

 2. KORTPACK

  Holland

  Virksomheden KORTPACK, er en Engrossalg, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Plast - byggeindustrien, og Plast - byggeindustrien brancherne. Den er baseret i Gorinchem, Holland.

 3. LEMMENS

  Belgien

  Virksomheden LEMMENS, er en Engrossalg, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Slynger, hejsning og stuvning, Taljer og spil, Snore og bånd, Løfteudstyr - tilbehør, Net og snore, Tråd og kabler, stål-, Slynger, hejsning og stuvning, Taljer og spil, og metalkabler brancherne. Den er baseret i Sprimont, Belgien.

 4. CARL STAHL TECHNOCABLES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CARL STAHL TECHNOCABLES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Bowdenkabler, Rustfri stålwirer, reb, Wiretræk, og styreruller brancherne. Den er baseret i Süßen, Tyskland.

 5. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Frankrig

  Virksomheden TECHNIQUES ELINGUES SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr - tilbehør, Overskibe, slynger, Løfteudstyr - tilbehør, kabler og tilbehør til træklatring, Overskibe, galvaniseret stålvant, løfteudstyr, og løfteudstyr brancherne. Den er baseret i Mimet, Frankrig.

 1. HAMBURGER DRAHTSEILEREI A. STEPPUHN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAMBURGER DRAHTSEILEREI A. STEPPUHN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den er baseret i Bad Oldesloe, Tyskland.

 2. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Kæder - tilbehør, Trådfjedre, Kæder, plast, Kæder - tilbehør, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Monheim, Tyskland.

 1. LORTEL

  Luxembourg

  Virksomheden LORTEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Hejsekonsoller - kraner, Kabler - tilbehør, Kæder, Taljer og spil, Sikkerhedssele, Slynger, hejsning og stuvning, Løbekraner, Hejsekonsoller - kraner, og Kabler - tilbehør brancherne. Den er baseret i Bettembourg, Luxembourg.

 2. LS+S LIFTING SUPPLY + SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LS+S LIFTING SUPPLY + SERVICE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 3. MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, karabin-sikkerhedskroge, Kæder, S-formede kroge, tilbehør til kabler, fæstningsartikler, ringskrue, ringe, og indfatninger til gardiner brancherne. Den er baseret i Mettmann, Tyskland.

 4. SEILEREI KÖSTERS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SEILEREI KÖSTERS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bånd og snore branchen. Den opererer også inden for Bånd, vævede, kabler i naturfibre, Hegn i kurvepil, snor, Ekspanderende snor, tilbehør til kabler, og snore brancherne. Den er baseret i Emmerich, Tyskland.

 5. ASMUS GMBH

  Tyskland

  Asmus GmbH er en mellemstor virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling, , udlejning, salg og servicering af wireførte løfteanordninger og personlifte. Persontransportanlæg til møllevinger samt specialkonstruktionen til stilladsfri montering af elevatoranlæg er andre fokusområder for vores firma. Asmus persontransportanlæg kan leveres overalt i verden og udlejes inden for EU uden problemer med full-service til vores kunder. En udlejning uden for EU kontrolleres i det enkelte tilfælde og afhænger af de pågældende toldbestemmelser samt af im- og eksportreglerne i det pågældende ikke-EU-land. Asmus er TÜV- eller typegodkendt iht. EN1808 og opnår højeste fleksibilitet takket være en speciel konstruktion og individuel fremstilling. Vores certificerede undervisere gennemfører de nødvendige produktuddannelser og kurser i håndtering af liftene på stedet overalt i verden eller på vores firmadomicil. Made in Germany betyder stadig noget hos os!

 6. REBE GMBH

  Tyskland

  ReBe GmbH i Velbert. Din specialist til aktiveringskabler, løfteanordninger og skifteenheder i Tyskland. ReBe GmbH står for kompetence og kvalitet i produktion af shiftere og kabler. Vi stiller høje krav til produktion, montering og salg af bowden-/træk- og transmissionskabler, skiftekabler samt mekaniske og elektroniske fjernbetjeninger til bygge- og landbrugsmaskiner, og dermed har vi fået en kundebasis i forskellige brancher i hele verden. Vi har en stor egenproduktion, korte gennemløbstider og fleksibilitet i alle sammenhænge. Kvalificerede fagfolk, gennemprøvede maskiner og anlæg er garanti for en nøjagtig produktion til tiden og til rette pris, "Made in Germany"!

 7. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Tyskland

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik und Gesenkschmiede GmbH & Co. Din stærke partner inden for: Wiretilbehør, kædesystemer, arkitektur-wiresystemer. Vi opererer på globalt plan. Vi eksporterer vores produkter til alle kontinenter og glæder os over det tillidsfulde samarbejde med vores partnere i ind- og udland. Siden 1982 har vi haft en fillial i Frankrig, som har været en stor succes. Vores virksomhed har udviklet sig løbende i løbet af de sidste tyve år, faciliteter og produktion er blevet udvidet. Virksomheden lever og vokser. Virksomheden ledes i dag af tredje generation af familien Waltermann.

 8. ELKY GESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE ENTWICKLUNGEN MBH

  Tyskland

  Elky er specialist i samlede finkabler med den mindste diameter i henhold til standarder og kundespecifikationer. Vi tilbyder en bred applikationsviden for tilpassede systemløsninger. Det er især bilindustrien der værdsætter denne udviklingskompetence, og bruger vores fine kabler til at sikre mekaniske funktioner i køretøjet. Men vi tilbyder også interessante løsninger til andre komplekse mekaniske præcisionssystemer, såsom transmission, sikkerheds- og styrelementer eller følsomme medicinske anvendelser. Stol på vores viden og erfaring. Vi rådgiver dig og finder den ideelle kombination af finkabler og forbindelseselementer til din individuelle anvendelse. Vi samler dit produkt i næsten enhver mængde med reproducerbar præcision og kvalitet. Vores erfaring med utallige opgaver garanterer intelligente løsninger, der kan imødekomme enhver økonomisk sammenligning. Vi leverer wire, kabler og reb.

 1. MACKABLER.DK

  Danmark

  Mackabler.dk er et firma i Danmark, Sverige, Norge og spanien som sælger kabler, adaptere og tilbehør. Mackabler har de fleste salgs kabler og gerne i flere forskellige versioner som regel en originale og en uoriginale version, men gerne også flere. Mackabler gør rigtigt meget for at finde den bedste kvalitet af sine kabler, for at få den bedste slags der findes. Særligt uoriginale lightning kabler er Mackabler gode til, selvom de stadig ikke er ligeså gode som de originale MFi kabler er de meget bedre end nogen af dem andre forhandlere sælger i Danmark, Norge og Sverige. Mackabler sælger deres egne MFi lightning kabler, de er bygget bedre og mere solidt end Apple og holder derfor bedre end Apple, Chippen, som er den hyppigste årsag til fejl i lightning kabler er lavet af Apple selv, så man slipper for alle de fejl uoriginale chips giver - plastikken er lavet hårdere, hvilket gør kablet hårdere end Apples men det gør også at kablerne holder bedre til UV lys som tit gør kabler mører over tid.

 2. A2E

  Spanien

  Mærket a2e tilhører Alianza 2 Emprendedores, S.L. Vi er dedikeret til forskning og udvikling af patenter og brugbare modeller, fremstilling og brug af industrielle ejendomsrettigheder og salg og distribution af produkter, der følger af anvendelsen.

 3. KR-INDUSTRIEBEDARF RUHRBERG & DEDIC GMBH

  Østrig

  Vores firmaideal, vores værdier! Vi betragter vores kunder, medarbejdere og leverandører som partnere. Partnerskab er for os et personligt løfte og et ærligt hverv for at opnå et fælles, vellykket samarbejde. Dette synspunkt udgør grundlaget for vores daglige handlinger.

 4. BELRAM SA/NV

  Belgien

 5. HAMBURGER TAUWERK-FABRIK GMBH & CO.KG KNUT KAEDING

  Tyskland

 6. HUA WEI INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

 7. VALDINOX

  Spanien

 8. IMPERA ELEKTRONIK

  Tyrkiet

 9. KAS METAL ELEKTRONIK

  Tyrkiet

 10. M & O WEIDMANN GMBH

  Tyskland

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis