• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • køretøjer - mekaniske komponenter og dele

Resultater for

Køretøjer - mekaniske komponenter og dele - Import eksport

 1. VALEA AUTO PARTS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Valea Auto Parts er et anerkendt navn inden for automobilbranchen, som bruger deres omfattende ekspertise inden for detail- og grossistkanaler til at præsentere et enestående udvalg af omhyggeligt, designede reservedel. Vores produktkategorier, designet til at imødese de præcise behov ved automobilmontering, omfatter: •Clips og fastgørelsesanordninger •Dørdele •Gear •Forlygtebeslag •Slange •PDR-værktøjer •Reservedele •Soltag •Dele til rudehejs Vores dedikation til produktkvalitet, excellence inden for levering og kundetilfredshed er tydelig i enhver kategori. Valea Auto Parts er stolte over en robust leveringsinfrastruktur som har understøttet globale forsendelser i årtier. Som en pålidelig producent af reservedele, er vi stolte over at levere til velkendte automobilmærker som AUDI, BMW, CHRYSLER, CITROEN, FIAT, FORD, GM, HONDA og mere. Med en urokkelig forpligtelse til en kontinuerlig forbedring og dyb brancheekspertise, arbejder vi hårdt på at bringe en betydelig værdi til automobilbranchen. Udforsk vores omfattende udvalg og opdag pålideligheden og excellence som definerer Valea Auto Parts. For flere oplysninger kan du kontakte os, og se hvordan vores præcisionsdesignede reservedele kan øge din automobiloplevelse!

 2. GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet Getriebediscount Radoch GmbH har i mange år været aktiv på markedet for regenererede gearkasser. Vores erfaring er din garanti for, at vores ydelser er af højeste kvalitet. Udskiftning med hovedreparerede gearkasser og handel med gearkasser er vores lidenskab, og derfor kan alle vores kunder forvente professionel understøttelse og individuel rådgivning. Vores udbud er et alternativ til nye bildele. I tider, hvor brug og drift af køretøjer er forbundet med store omkostninger, tilbyder vi et billigere produkt af højeste kvalitet. Vores kvalificerede medarbejdere understøtter dig gerne med personlig rådgivning ved søgningen efter din reservedel. Ved istandsættelsen af gearkasserne benytter vi reservedele fra VW-gruppen, Ford, Peugeot, Mercedes-Benz og Citroen. Vi tilbyder et bredt sortiment af klargjorte udskiftningsgearkasser, som straks står til rådighed for vores kunder. Der er også mulighed for istandsættelse af gearkasser.

 3. ATV ELMER GRONAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet ATV Elmer Gronau GmbH har sit hjemsted i (Westfalen) ved den tysk-hollandske grænse. Vi fører et omfattende og konstant voksende lager- og leveringsprogram, som efterhånden omfatter over 500.000 artikler. Vores mål er at nydefinere markedets krav til fremtiden. Markedsobservationer har vist, at en hurtig levering, fleksibelt vareindkøb og et højt kvalitetsniveau i fremtiden vil spille en stor rolle. Faglig rådgivning fra veluddannet personale er en serviceydele, som hos os går ud over den normale handel. Vi bestræber os på at kunne tilbyde den enkelte virksomhed et komplet og afrundet program. Vores globale kundekreds omfatter bl.a. eksportører, importører, grossister og forhandlere af køretøjsdele, køretøjsproducenter, speditioner, værksteder, byggefirmaer, industrivirksomheder, administrationer og myndigheder.

 4. ARTUR RECAMBIOS BCN IMPORT EXPORT : ARTUR RECAMBIOS POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Artur Recambios er en polsk grossist af reservedele til biler, som blev grundlagt i 2012. Vi er professionelle som arbejder med salg og køb af originale reservedele til biler som importeres fra det polske marked. Vores eget lager tilbyder et stort udbud af reservedele til alle modeller: BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Ford, Peugeot, Renault og mere ... Vi har vores eget lager af reservedele, samt de nødvendige leverandører af alle reservedele som du ønsker at købe, uanset model og mærke. Vi kan sælge som både detail- og grossisteksportører af reservedele til biler, som leveres i containere. Vi har vores egen direkte forsendelsesservice fra Polen til Barcelona og Valencia. Der leveres til resten af Spanien og andre lande med nationale og internationale kurérvirksomheder. Som en specialist inden for brugte reservedele, taler vi polsk, engelsk og spansk, for at sikre en bedre kommunikation med vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os eller bestille gennem os, vi garanterer dig en god service.

 5. AGIL AUTOPARTS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Agil Autoparts er en fransk virksomhed beliggende tæt på Paris, som er specialiseret i salg af nye og originale autoreservedele i store mængder til bilbranchens professionelle i Europa og over hele verden. Dens mission er at levere kvalitetsrige reservedele til alle typer køretøjer med hurtig tilgængelighed for at imødekomme behovet fra bilbranchens professionelle. Den tilbyder originale reservedele til berømte mærker såsom Jaguar Land Rover, Renault samt dele af høj kvalitet, der kan tilpasses alle typer køretøjer såsom Bosch, Valeo, TRW, Wix, for kun at nævne nogle få. Den hurtige tilgængelighed af reservedelene er altafgørende for bilbranchens professionelle. Agil Autoparts forpligter sig til at yde en hurtig og pålidelig service for at tilfredsstille disses behov. Deres team af professionelle står til rådighed for kunderne og tilbyder en personlig service og ekspertrådgivning med henblik på at finde de ønskede dele. Agil Autoparts eksporterer sine reservedele i Europa og over hele verden og er stolt af at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser til sine kunder. Tøv ikke med at kontakte os for ethvert behov inden for autoreservedele, og find ud af, hvorfor Agil Autoparts er bilbranchens foretrukne samarbejdspartner!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AUTO-PIECE BURGUIERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Ophugningsfirmaet AUTO PIECE BURGUIERE har ligget i Aveyron i over 30 år. Vores team tilbyder et bredt udvalg af brugte mekaniske dele, autotilbehør og/eller beskadigede køretøjer og som de forefindes. Virksomheden tilbyder en lang række brugte reservedele: personbiler, erhvervskøretøjer, lette køretøjer, 4X4 og lejlighedsvis motorcykel- og landbrugsudstyr. Alle vores brugte dele er dækket af 3 måneders garanti. Mulighed for levering af reservedele inden for 48 til 72 timer i Frankrig. For at kunne behandle din anmodning bedst muligt har vi en 6.000 m2 stor park til demontering af delene. Her kan du også finde alle vores beskadigede køretøjer og hele køretøjer, der sælges som de er. Vores forskellige transportudbydere forventes at kunne levere inden for 8 dage. Vi bestræber os på at overholde miljøkrav og yde god service.

 2. DGS AUTODYWAN SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  DGS Autodywan er en førende automobilvirksomhed dedikeret til at levere førsteklasses produkter og tjenester inden for biltilbehør. Vi forstår vigtigheden af personalisering og tilpasning, når det kommer til køretøjer. Vores omfattende udvalg af biltilbehør er designet til at forbedre funktionalitet, komfort og stilen af dit køretøj. Hvad enten du leder efter indvendige eller udvendige forbedringer, har vi et alsidigt udvalg af produkter som imødeser dine særlige behov.

 3. RUTHARDT ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUTHARDT ELECTRONIC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køretøjer - mekaniske komponenter og dele branchen. Den er baseret i Magstadt, Tyskland.

 4. 3D BAVARIA

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden 3D BAVARIA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Køretøjer - mekaniske komponenter og dele branchen. Den er baseret i Regensburg, Tyskland.

 5. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Autoophug branchen. Den opererer også inden for Reservedele til biler, Reservedele til dieselmotorer, Reservedele til lastbiler og trailere, Gearkasser til køretøjer, Motorbortskaffelse, Erhvervskøretøjer - elektriske og elektroniske komponenter og dele, Køretøjer - elektriske og elektroniske komponenter og dele, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, og brugte komponenter og dele til biler brancherne. Den er baseret i Villorba, Italien.

 1. FRIMA FRICTION MATERIAL REIBBELAG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIMA FRICTION MATERIAL REIBBELAG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køretøjer - mekaniske komponenter og dele branchen. Den er baseret i Meinerzhagen, Tyskland.

 2. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Godshåndtering - rulleudstyr, Transport, indendørs - rulleudstyr, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Køretøjer, special - bygning og udstyr, Godshåndtering - rulleudstyr, Transport, indendørs - rulleudstyr, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Køretøjer, special - bygning og udstyr, og Industrianhængere brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 1. MECARM SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MECARM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koblinger branchen. Den opererer også inden for Køretøjsbremser, Reservedele til biler, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, bremse, FCA, koblinger engros, Køretøjsbremser, AUDI, og koblinger med tilhørende komponenter til motorkøretøjer brancherne. Den er baseret i Caserta, Italien.

 2. WERRO PINES OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERRO PINES OÜ, er en Engrossalg, der opererer inden for Køretøjer - mekaniske komponenter og dele branchen. Den opererer også inden for Smøremidler til biler, Reservedele til biler, Smøremidler til biler, Reservedele til biler, Smøremidler til bilindustrien, smøremidler til motorkøretøjer, dele til industrimaskiner, autodele engros, og udskiftning af industrikøretøj brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 3. DECI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DECI GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forbrændingsmotorer branchen. Den opererer også inden for Motorer, forbrænding - komponenter og dele, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Skibsudstyr, Motorer, skibs-, Både med dieselmotor - reservedele, Elektricitet - distributionsudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Elektriske motorer og dele, og Udlejning af industriudstyr brancherne. Den er baseret i Quickborn, Tyskland.

 4. AUTOPARTS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUTOPARTS SRL, er en Distributør, der opererer inden for Reservedele til biler branchen. Den opererer også inden for Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, løsdele til biler, løsdele til terrængående biler, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, og oprindelige reservedele brancherne. Den er baseret i Copertino, Italien.

 5. AUTOSERVICE 2000 & C. S.N.C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUTOSERVICE 2000 & C. S.N.C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Køretøjer - mekaniske komponenter og dele branchen. Den opererer også inden for Dæk, dækreparatør, dæk, Dæk, og løsdele til biler brancherne. Den er baseret i Medesano, Italien.

 6. BILLARD ENGRENAGES

  Frankrig

  Virksomheden BILLARD ENGRENAGES har i over 60 år været specialiseret inden for cylindriske gear, koniske-lige og spiroidegear. Vi skræddersyr vores ekspertise til din anmodning, enten til fuldstændig bearbejdning eller udfræsning eller afretning af tænder på drev og tandkrans. Udfræsning eller afretning af cylindrisk eller spiralformet fortanding op til 600 mm i diameter. Konisk-lige udfræsning op til 500 mm i diameter. Udfræsning eller afretning af spiroidegear op til 450 mm, højhastighedsudskæring op til 275 mm. Beregning og kontrol af fortanding på Gleason Sygma7 3D-maskine. Udfræsning af fortanding, opretning af fortanding, Coniflex udfræsning, Coniflex Gleason udfræsning, udfræsning opretning spiroidegear, konisk-lige udfræsning, cylindriske tandhjul konisk-lige tandhjul, spiroidegear, udfræsning og opretning af cylindrisk fortanding, udfræsning og opretning af spiralformet tandhjul.

 7. AUGER AUTOTECHNIK GMBH

  Tyskland

  AUGERAUTOTECHNIK GmbH tilbyder reservedele til kommercielle lastbiler og trailere og er en af verdens førende leverandører. Vi er i stand til at tilbyde service med mere end 30.000 produkter, og firmaet ligger midt i Tyskland, Hürth-Köln. Produkter: Motor, kobling, gearkasse, hoveddrivaksel, motorkraftenhed, styretøj, bremse, affjedring, luftkompressorsystem, aksel, gear, nav, førerhus, chassis, el-system, ekstraudstyr, UniversalParts. mærker: MERCEDES, MAN, VOLVO, SCANIA, RVI, DAF, IVECO og TRAILER SPARE PARTS.

 8. CAR SYSTEMS LLC

  Rusland

  CarSystems er en producent af Thor lydforstærkede elektroniske udstødningssystemer, der efterligner lyde af sportsbiler, dyre biler og overlydskampfly. Thor elektronisk udstødningssystem består af en eller to højtydende højttalere i et sfærisk metalhus og en app til mobiltelefonen. Lydsamlingen opdateret hele tiden, du kan ændre lydende fra din telefon, smartur eller med standard bilknapper. Du kan justere lydstyrken, startlyden, klangfarve, antal brag, tomgang- og kørelyd for udstødningssystemets lydforstærker. Installationen af udstødningssystemet gør ikke fabriksgarantien ugyldig. Det kan installeres i enhver bil, der er fremstillet efter 2005. CarSystems tilbyder engrossalg af sit aktiv lyd-udstødningssystem til bilmotorværksteder. Producenten yder 2-års garanti på Thor aktiv lyd-system. Enheden levetid er 10 år.

 1. MTECH.AG-PARTS LLC

  Rusland

  MTech.AG-Parts LLC er en virksomhed der leverer OEM-automobildele til eksport- og importvirksomheder, grossister af automobildele i Rusland, EU og de asiatiske lande. Virksomheden har et permanent lager af reservedele til biler, lastbiler og anhængere: pneumatiske cylindere, støddæmpere og pneumatiske affjedringskompressorer, støddæmper til køretøjer, elektroniske styreenheder, luftforsyningsmoduler, affjedringsdele og mange andre helt nye mekaniske komponenter, reservedele og tilbehør til automobilbranchen. Virksomheden importerer også automobildele til pneumatisk affjedring i biler. På nuværende tidspunkt importerer vi automobildele til Rusland fra Dunlop-systemerne (UK) og VIGOR (Kina). MTech.AG-Parts er åben for partnerskaber af import- og eksportgrossister af OEM-automobildele til producenter af automobilkomponenter og store vognparker. Vi kan være din distributør af dine produkter på det russiske marked for reservedele, eller udføre planlagte grosssistleveringer af det biltilbehør du har brug for.

 2. INTER CONTINENTAL BATTERY

  Belgien

  For at kunne yde komplet kundeservice er "Batterie Inter Continentale" SPECIALISTEN inden for batterier. Vi leverer et stort udvalg af batterier til alle typer af køretøjer: biler, lastbiler, både, landbrugsmaskiner, industrimaskiner, ...Alle vores produkter imødekommer de internationale standarder for europæiske, amerikanske og asiatiske køretøjer. Vores virksomhed råder over en omfattende distributionskæde, fragt via luft, hav og landevej. Vi er i stand til at levere produkter af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Alle Inter-continentale batterier er udviklet til at levere passende effekt- og varighedsniveau til alle typer af udstyr. Vi fabrikerer batterier til forskellige formål: Automobilbatterier, tunge kommercielle batterier, batterier til motoriserede køretøjer og batterier til fritidsbrug.Besøg vores webside for at se vores store produktudvalg.

 3. HYDR'ETANCH

  Frankrig

  Hydr’ Étanch : forhandler af reservedele til entreprenørmaskiner. Mere end 1100 varenumre inklusiv de bedste, til gravemaskiner og rendegravere, fra den gamle til den nye serie (POCLAIN og CASE POCLAIN). Hydr’ Étanch har specialiseret sig i handel med originale og kompatible reservedele CASE POCLAIN. Forhandler af case Poclain Oise, Forhandler af Case Poclain Beauvais, Forhandler af Case Poclain Amiens, Forhandler af Case Poclain. Creil. Distribution og salg af reservedele til entreprenørmaskiner af alle mærker. Vi har været på markedet i flere år og er professionelle inden for distribution i Frankrig og i udlandet. Vi sørger for vejtransport, luft- og søtransport.

 4. ATELIERS NEICHEL S.A.

  Frankrig

  Ateliers NEICHEL- NEICHEL AUTOMOTIVE er en mellemstor, alsacisk familievirksomhed, der startede i 1979. Den ligger et stenkast fra den tyske grænse, der udgør et vigtigt europæisk kundepunkt. Vi sørger for analyser, design, produktion og salg af motordele, gearkasser og broer til industrikøretøjer, lastbiler, busser og turistbusser på markeder verden over.

 5. AYVAZ OTO TICARET LTD. STI.

  Tyrkiet

  Vi leverer originale reservedele til alle former for privatbiler: komponenter til motorer chassis og ramme; kobling, gummiprodukter, bremse- og el-systemer. Vores virksomhed arbejder primært med import, eksport og køb af reservedele til passagerbiler.

 6. TRADEX

  Frankrig

  Tradex France, international "One Stop" eksportør af reservedele fra de største bilmærker. VEGE topstykker og GARETT turboer, Renault-motorer og FIAMM- batterier, de største producenter har haft tillid til os i mere end 10 år. Vores hemmelighed er, at vi tilbyder en hurtig og tilpasset service til den bedste pris, med de bedste produkter. Vi eksporterer til hele verden fra vores logistikplatform i Mitry-Mory, kun få kilometer fra Charles de Gaulle-lufthavnen.

 7. GLOBAL RESOURCE S.R.O

  Slovakiet

  Virksomheden GLOBAL RESOURCE leverer reservedele til traktorer: Kommasepareret liste over startertyper, -mærker. Starter mtz 82, starter Belarus generatorloader motor hatz, starter perkins, starter hatz, starter mtz 320 starter mtz 80, MTZ startergear, mtz startere, startergear, starter Tatra, starter Zetor, Traktor Zetor, belarus traktor, zetor, hatz, mtz, tatra, perkins, belarus, magneton, balkankar

 8. UMFORMTECHNIK RADEBEUL GMBH

  Tyskland

  Udvikling, konstruktion, produktion og salg af sænksmededele af aluminium/-legeringer. Produktionsstruktur: Komponenter og dele til bilindustrien. Koblings- og bremsekomponenter, chassisdele, flanger, kabinetter. Dekorative overfladedele til tohjulede køretøjer. Dele til hydraulik- og armaturfremstilling. Markisedele. Dele til el-industrien.

 9. HORTON EUROPE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Med over 60 års industrierfaring og en forpligtelse til førsteklasses service, pålidelighed og innovation er Horton på verdensplan den foretrukne leverandør af motorkølesystemer af høj kvalitet. Virksomheden producerer og forhandler ventilatorkoblinger, ventilatorer og tilhørende komponenter til OEM-applikationer og de globale reservedelsmarkeder. Vores produkter: Køleaggregater, ladeluftkølere, ventilatorer til motorer, køretøjskølesystemer, industrikøleanlæg, luftkølede vandkølere o.m.a.

 10. BOMANTI IC VE DIS TICARET LTD.STI.

  Tyrkiet

  BOMANTI har hovedkontor i Konya og er stolt over at levere den bedste kvalitet og service med høj kundetilfredshed og det største udvalg af komponenter, især til bilindustrien. Bomanti er blevet en anerkendt leder ved at levere fremragende produkter til professionelle i hele verden. Bomanti har et fremragende ry i Mellemøsten, Europa, Nordamerika, Australien og i Afrika med tolv års international erfaring fra erhvervslivet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Køretøjer - mekaniske komponenter og dele - Import eksport

Antal resultater

12.493 Virksomheder