• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • køletårne

Resultater for

Køletårne - Import eksport

 1. STEFANI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Stefani, der er grundlagt i Veneto, køleindustriens produktive hjerte, forener den typiske italienske kreativitet og en stærk innovationsånd, som giver virksomheden mulighed for at tilbyde stadigt mere effektive luftkølere, blæstkølere/blæstfrysere, kondensatorer og tørkølere. Virksomheden tilbyder en komplet support-service fra projektering til levering og gør sit yderste for at finde den bedste dimensionering af maskinerne efter kundens behov.

 2. KELVION HOLDING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kelvion - eksperter inden for varmevekslere siden 1920 - kompakt varmevekslere med ribberør, pladevarmevekslere, varmevekslere med enkelt rør, varmevekslere med flere rør, transformerkølesystemer og køledøre

 3. IKS INDUSTRIEKÜHLUNG SCHNEEBERG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IKS INDUSTRIEKÜHLUNG SCHNEEBERG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køletårne branchen. Den er baseret i Schneeberg, Tyskland.

 4. LUDGER GIERSE INDUSTRIE MARKETING

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LUDGER GIERSE INDUSTRIE MARKETING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Køletårne branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 5. MITA COOLING TECHNOLOGIES

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MITA COOLING TECHNOLOGIES, er en Distributør, der opererer inden for Køletårne branchen. Den opererer også inden for pakker til kølesøjler brancherne. Den er baseret i Siziano, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ANNEN VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANNEN VERFAHRENSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køletårne branchen. Den er baseret i Wasserburg, Tyskland.

 2. WALUTECH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WALUTECH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Køletårne branchen. Den er baseret i Ochtrup, Tyskland.

 3. AGGREKO DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGGREKO DEUTSCHLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køletårne branchen. Den opererer også inden for strømgeneratorer, Generatorer, og transformator brancherne. Den er baseret i Dorsten, Tyskland.

 4. AGGREKO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGGREKO DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køletårne branchen. Den opererer også inden for elektriske transformere, strømgeneratorer, Generatorer, og transformator brancherne. Den er baseret i Dorsten, Tyskland.

 5. AGGREKO NEDERLAND B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGGREKO NEDERLAND B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den opererer også inden for elektriske generatorer, køletårne, Generatorer, og DC-til-AC-omformer brancherne. Den er baseret i Klundert, Holland.

 1. AGGREKO IBERIA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGGREKO IBERIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitetsgeneratorer branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, Varmevekslere, Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, elektriske transformere, Varmevekslere, og køletårne brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 2. AGGREKO CANNOCK

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGGREKO CANNOCK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitetsgeneratorer branchen. Den opererer også inden for Varmevekslere, Køletårne, elektriske transformere, Varmevekslere, Køletårne, og dieseloliegeneratorer brancherne. Den er baseret i Cannock, Det Forenede Kongerige.

 1. JACIR

  Frankrig

  Jacir-Gohl er en tysk-fransk koncern og fabrikerer en af de største modelserier af køletårne i verden. Jacir er ISO9001- og "Eurovent-CTI"-certificeret med tilhørende garanti for ydeevne. Vi er meget aktive i F & U og tilbyder nye produkter hvert år og anmelder mange patenter for at foregribe de skiftende behov hos vores kunder og i lovgivningen. Serien af ​​de tilbudte teknologier er komplet og omfatter åbne, lukkede, adiabatiske og hybride tårne ​​med ekspertise til at optimere akustikken, vand- og energiforbrug og undgå røgsøjle. Vi undersøger mange skræddersyede løsninger. Vi arbejder for HVAC (datacentre, indkøbscentre, hospitaler osv.) og har en stærk tilstedeværelse i energi- og industrisektoren: sukkerfabrikker, stålindustri, destilleri, kemisk industri, landbrug, cement, papirvarer osv. Jacir-Gohl har leveret ca. 65.000 tårne i 95 lande hos forskellige brugere.

 2. PLOG ANLAGENBAU

  Tyskland

  Vi tilbyder højeffektive og miljøvenlige systemer til dine klimatiserings- og procesafkølingsbehov i henhold til de nyeste tekniske standarder. Især inden for naturlige kølemidler har vi stor erfaring og knowhow. Som salgspartner for Secon GmbH kan vi tilbyde effektive og miljøvenlige systemer med naturlige kølemidler fra produktudvalget fra Baden-Württembergischen Systemhaus. Vi udfærdiger også anlægskomponenter og andre komponenter i henhold til dine krav. Her kombinerer vi vores viden om køleteknik med håndværksmæssige evner inden for anlægskonstruktion. Anlægskonstruktion, service og vedligeholdelse til teoretisk køleteknik. Med vores store serviceudbud og produktionsopsætning kan vi udføre projekter fra planlægning til slutprodukt. Vi producerer store køleanlæg, som hovedsageligt anvender naturlige kølemidler såsom propan og ammoniak.

 3. HAMON

  Belgien

  Hamon-koncernen er blandt verdens aktører inden for teknik & entreprenørvirksomhed (konstruktion, installation og projektledelse), til stede på 5 kontinenter og noteret på børsen i Bruxelles siden 1997. Aktiviteterne omfatter konstruktion, fremstilling af centrale komponenter, installation og vedligeholdelse af køleanlæg og varmevekslere til den kemiske sektor, den petrokemiske sektor og energisektoren af luftforurenings kontrolsystemer og skorstene.

 4. ARACQUE SRL

  Italien

  Firmaet Aracque, med hovedkontor i Tolentino i Marches-provinsen har arbejdet med vandrensning siden 1985. Det er specialiseret i udvikling, konstruktion og håndtering af rensningsanlæg. Det er primært involveret i den industrielle sektor, som altid har anerkendt sine færdigheder og professionalisme. Vores virksomhed tilbyder anlæg med køletårne, kondensatorer og -kølere, produktion og kølestyring.

 5. ALUFER

  Belgien

  Selskabet Alufer er specialiseret i industriel nedrivning og nedtagning, nedtagning af fabrikker samt køb og salg af industriudstyr. Import-eksport af maskiner: rullebroer, hangarer, beton, stål, siloer, beholdere. Salg af udstyr til bryggeri, mejeriprodukter, slagteri, kølerum, fryserum, motorgeneratorer, luftkompressorer. I er velkomne til at kontrakte os pr. mail for yderligere informationer: Salvator Cutillo

 6. NORDICO-AVAC.CO COOLING TOWERS & HVAC EQUIPMENTS

  Portugal

  Virksomheden NORDICO-AVAC.CO COOLING TOWERS & HVAC EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køletårne branchen. Den opererer også inden for airconditionanlæg til industriel brug, og solpaneler ikke-overdækkede brancherne. Den er baseret i Lx, Portugal.

 7. EWK FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden EWK FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køletårne branchen. Den er baseret i Neyron, Frankrig.

 8. RICHTER COOLING SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RICHTER COOLING SYSTEMS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Køletårne branchen. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 1. EWK KÜHLTURM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EWK KÜHLTURM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køletårne branchen. Den er baseret i Ochtrup, Tyskland.

 2. REHSLER KÜHLSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden REHSLER KÜHLSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køletårne branchen. Den er baseret i Lindau, Tyskland.

 3. ISISO REFRIGERATION HEATING AND AIR CONDITION SYSTEM

  Tyrkiet

  Virksomheden ISISO REFRIGERATION HEATING AND AIR CONDITION SYSTEM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køletårne branchen. Den opererer også inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, industriventilation, kølebeholdere til opbevaring af varer, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, og kølerum, køleanlæg brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 4. BENNDORF UND HILDEBRAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BENNDORF UND HILDEBRAND GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Køletårne branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 5. REFRICA

  Spanien

  Virksomheden REFRICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køletårne branchen. Den opererer også inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, tørrestativer, maskiner til hotelbranchen, og industrikøling brancherne. Den er baseret i Fornells De La Selva-Girona, Spanien.

 6. W-TECH SRL

  Italien

  Virksomheden W-TECH SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køletårne branchen. Den opererer også inden for anlæg til vandafkøling brancherne. Den er baseret i Sasso Marconi, Italien.

 7. BROTEP ECO S.A.

  Ukraine

  Virksomheden BROTEP ECO S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køletårne branchen. Den er baseret i Brovary, Ukraine.

 8. ALMECO

  Belgien

  Virksomheden ALMECO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Luftrensning - udstyr og systemer, køletårne, industrielle ventilatorer, Tørreapparat, og Luftrensning - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 9. GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE

  Tyskland

  Virksomheden GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Køletårne, Godshåndtering - maskiner og udstyr, klippemaskiner, tanke til gæring af fødevarer, Køletårne, og Godshåndtering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 10. BALCKE-DÜRR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BALCKE-DÜRR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køletårne branchen. Den opererer også inden for Varmevekslere, køleudstyr og -anlæg til industriel brug, Varmevekslere, filtre og filtreringssystemer, og vandvarmer brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis