• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • køleanlæg og -udstyr- handel og industri

Resultater for

Køleanlæg og -udstyr- handel og industri - Import eksport

 1. AFINOX SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Afinox har siden 1980 været specialist både på italiensk og internationalt niveau inden for projektering og produktion af udstyr med høj teknologisk værdi til restaurationsbranchen. Ved at følge markedets tendenser og udvikling har virksomheden inkluderet et stadigt rigere sortiment af apparatur i sit tilbud, der med årene er blevet til det primære referencepunkt for branchens professionelle og deres behov. Køleskabe, blæstkølere/-frysere, cook- og chilisystemer, vitriner til diske, smagsøer, kølede borde, bænke til pizzeriaer: Afinox tilbyder sine kunder komplette produktionslinjer til forberedelse og udstilling af fødevarer i forskellige arbejdsmiljøer: restauranter, hotel, catering, konditorier/bagerier, fast food-kæder, kantiner. Teknologisk innovation, forskning i materialer og stor opmærksomhed på detaljen under fremstillingen er virksomhedens grundpiller.

 2. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  50 års erfaring har gjort ZIEGRA til en af verdens førende producenter, som udelukkende beskæftiger sig med industrielle ismaskiner og den dermed forbundne teknologi: Lige fra den lille laboratoriemaskine, middelstore maskiner til handel og forarbejdning og til store, fuldautomatiske anlæg til industrien. Mere end 80 eksperter hos ZIEGRA arbejder målrettet med en lang række isrelaterede problemstillinger. Erfaring, ubetinget kvalitetsbevidsthed og løbende videreudvikling gør ZIEGRA til den europæiske målestok. Der anvendes ismaskiner fra Ziegra i mere end 160 lande på alle kontinenter. Egen national og international kundeservice samt datterselskaber og lokale afdelinger sikrer den nødvendige hjælp ved alle typer af installationer. Produktionen i familievirksomheden, som efterhånden også har oplevet et generationsskifte, vil også fortsat være "Made in Germany".

 3. MARTIN CHRIST GEFRIERTROCKNUNGSANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Martin Christ Gefriertrocknungsanlagen GmbH er en af ​​verdens førende virksomheder inden for udvikling og fremstilling af frysetørresystemer med mere end 75 års erfaring. Vores produktudvalg spænder fra laboratorium til pilot til produktionssystemer samt vakuumkoncentratorer til et omfattende udvalg af opgaver og proceskrav. Med et stort udvalg af effektive PAT-værktøjer, innovative ladesystemer og mikrobiologisk overvågning er vi den kompetente partner lige fra starten. Vi ledsager vores kunder fra de første laboratorietests, gennem den krævende procesudvikling til kvalitetsproduktion af produkter af høj kvalitet. Martin Christ står for den højeste tilfredshed hos vores globale kunder. Vi udvikler og fremstiller vores produkter efter de højeste kvalitetskrav, for den bedste kundefordel. Dine anvendelser er i fokus for vores virksomhedsorientering. Vi ser os selv som verdens førende innovatør, og vores engagement i forskning og udvikling er en stor forpligtelse for os. Men hvad der er endnu vigtigere – det er også vores største passion. Vi styrker løbende vores internationalt førende position gennem teknologiske innovationer inden for frysetørring og roterende vakuumkoncentratorer. Utallige patenter, som virksomheden og vores medarbejdere ejer, er et umiskendeligt bevis på dette. Du kan stole på vores erfaring.

 4. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Peter Huber Kältemaschinenbau blev grundlagt 1968 af Peter Huber og har siden da været i familieeje. På hovedsædet i Offenburg, vores Tangofabrik, beskæftiger vi i øjeblikket godt 300 medarbejdere. Derudover tilbyder vi med internationale afdelinger og salgspartnere en omfattende og pålidelig global service. Allerede for 20 år siden påbegyndte vi en konsekvent omstilling til miljøvenlige kølemidler. I dag tilbyder vi store dele af vores produktsortiment med naturlige kølemidler som standard – og er dermed foregangsvirksomhed på området økologisk og bæredygtig tempereringsteknik. Vores virksomhed hører til de teknologisk førende udbydere af højpræcise tempereringsløsninger til forskning og industri. Overalt i verden sikrer vores produkter en præcis temperaturstyring i laboratorier, anlæg på tekniske skoler og produktionsprocesser fra -125 til +425 °C.

 5. TEXA INDUSTRIES SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Texa Industries tilbyder et komplet udvalg af løsninger til både aircondition og industriel køling, og repræsenterer for sine kunder en unik og komplet partner til alle behov for termisk styring. Konkret fremstiller virksomheden aircondition- og varmevekslersystemer, ventilationssystemer og tilbehør til tavler, industrielle køle- og termoreguleringssystemer, alt sammen strengt "Made in Italy". Texa Industries er til stede på fem kontinenter og i toogtyve nationer, takket være et avanceret kommercielt distributionsnetværk. Virksomheden er en international gruppe af teknikere og ingeniører, som desuden er ansvarlige for at garantere en kontinuerlig assistanceservice over hele verden. Virksomheden tilbyder et meget struktureret produktkatalog, men tilbyder på trods af dette dedikerede løsninger og "skræddersyede" projekter efter kundeangivelser.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BASTIAN INDUSTRIAL HANDLING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kvalitetsservicefirmaet. Omfattende og kundeorienterede ydelser. Kvalitetssikring. Kontrol + måling. Sorteringsarbejde visuelt eller med teknoskop, endoskop etc. Fejlkontrol. Dokumentation. Kontrolrapport. Oplagring. Plukning. Ekspedition. 8000 kvadratmeter moderne lagerarealer. 2500 kvadratmeter befæstet gårdsplads. 3000 sværgods-højreollagerpladser. Lagersoftware. Varestyringssoftware. Emballering af enkeltdele. Serier. Moduler. Trækasser. Specialemballager. Plast blister. Folie. Bearbejdning komponentfremstilling (drejning, fræsning etc.). Anlægsbyggeri. For- / slutmontage. Modulmontage. Afmontering. Efterarbejde. Konfektionering. Vores kompetence: Førsteklasses og up to date. Hardware. Hightech testudstyr. CNC bearbejdningsmaskiner. Måleudstyr. Blister og foliepakningsautomater. Omfattende software. Moderne lager og montagehaller. Infrastruktur. Direkte BAB. Forbindelse til A 8 og A 6. Central beliggenhed i Europa. Kvalificerede fagfolk på alle områder. Permanent videreuddannelse.

 2. MACH SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Mach designer, producerer og sælger professionelle glasopvaskemaskiner, opvaskemaskiner, batterirensere og udstyr til institutioner, hoteller, barer, restauranter, konditorier og iskiosker. Vi har siden 1988 haft som hovedformål at være aktør i denne meget konkurrenceprægede sektor, og vores stålvilje har gjort os i stand til at opnå enestående resultater, som kan måles gennem vores italienske, europæiske, amerikanske, asiatiske og afrikanske kunders tilfredshed.

 3. TECHNOTRANS SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  At gwk Gesellschaft Wärme Kältetechnik mbH har været i stand til at etablere et så stort omdømme over hele verden, som en kompetent og innovativ specialist inden for temperatur- og køleteknologi af høj kvalitet, er baseret på deres omfattende erfaring fra mere end fem årtier. Enhver, der er afhængig af sofistikerede højteknologiske produkter, fra kølesystemer til temperaturstyring og vandbehandling, vil finde en systemudbyder hos gwk, der mestrer hele den termiske proces, udvikler individuelt skræddersyede koncepter og også leverer teknologien og alle relaterede komponenter. Gwk understøtter også sine kunder intensivt og individuelt inden for temperering i hulrummet af værktøjsindsatser og værktøjsrensning. I dag udvikler deres mere end 400 ansatte komplette procesløsninger for kunder fra plast-, metal-, fødevare- og kemisk industri på alle kontinenter.

 4. STEFANI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Stefani, der er grundlagt i Veneto, køleindustriens produktive hjerte, forener den typiske italienske kreativitet og en stærk innovationsånd, som giver virksomheden mulighed for at tilbyde stadigt mere effektive luftkølere, blæstkølere/blæstfrysere, kondensatorer og tørkølere. Virksomheden tilbyder en komplet support-service fra projektering til levering og gør sit yderste for at finde den bedste dimensionering af maskinerne efter kundens behov.

 5. KELVION HOLDING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kelvion - eksperter inden for varmevekslere siden 1920 - kompakt varmevekslere med ribberør, pladevarmevekslere, varmevekslere med enkelt rør, varmevekslere med flere rør, transformerkølesystemer og køledøre

 1. DELTA-TEMP

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DELTA-TEMP, er en Multi-Category, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, udlejning kølegrupper, industriel afkøling, Luftbehandling, og udluftning brancherne. Den er baseret i Oosterzele, Belgien.

 2. RIGHTWAY ASIA

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden RIGHTWAY ASIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den opererer også inden for Kølediske og -vinduer, og Kølediske og -vinduer brancherne. Den er baseret i Qingdao, Kina.

 1. BEPA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEPA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Affugtningsudstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Affugtningsudstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, klimaanlæg, og industrielle varmeanlæg brancherne. Den er baseret i Mornimont, Belgien.

 2. AIRQUELL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIRQUELL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den er baseret i Höchstadt, Tyskland.

 3. THERMO KING OBERHAUSEN - BLUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden THERMO KING OBERHAUSEN - BLUM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den er baseret i Oberhausen, Tyskland.

 4. CLIMAT ZEN SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLIMAT ZEN SAS, er en Multi-Category, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den opererer også inden for Kølerum, termostater, pressostater, Kølerum, og temperaturregulatorer brancherne. Den er baseret i Bourg La Reine, Frankrig.

 5. S.O.S RENTALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden S.O.S RENTALS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den er baseret i Sundern, Tyskland.

 6. ICS COOL ENERGY

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ICS COOL ENERGY, er en Engrossalg, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den opererer også inden for køleanlæg, industriel opvarmning, og industrikøling brancherne. Den er baseret i Sint-Michielsgestel, Holland.

 7. L.P. COOLING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden L.P. COOLING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den opererer også inden for Opvarmning og aircondition - værker, Opvarmning og aircondition - værker, kølerum, køleanlæg, industriel nedkøling, og installering af køleapparater brancherne. Den er baseret i Naninne, Belgien.

 8. SUSTEK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SUSTEK GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den er baseret i Murrhardt, Tyskland.

 1. SAUBERLICHT - EINE MARKE DER VISIONTWO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAUBERLICHT - EINE MARKE DER VISIONTWO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den er baseret i Wolfenbüttel, Tyskland.

 2. LANGHEINZ KÄLTETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LANGHEINZ KÄLTETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den er baseret i Starzach, Tyskland.

 3. TOOL-TEMP DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TOOL-TEMP DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den er baseret i Meinerzhagen, Tyskland.

 4. FRIGONORM AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIGONORM AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den er baseret i Bern, Schweiz.

 5. FRIGOFLUID S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIGOFLUID S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den opererer også inden for industrikøleskabe, køleanlæg, kølesystemer industri, køleskabe, frysemaskiner, industrikøleskabe, og industriel afkøling brancherne. Den er baseret i Bedizzole, Italien.

 6. ELMEKO GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Udvikling: Vi udvikler og producerer kvalitetskomponenter til koblingsskabe, der er nødvendige til en sikker og praktikabel funktion af en styring eller et koblingsanlæg. Dette omfatter både udstyr til klimatisering som f.eks. køling, opvarmning, affugtning, ventilation og komplette koblingsskabe og vægkabinetter og ikke mindst diverse tilbehør som f.eks. el-diagramlommer. Fabrikation: Produktionen i Liebenscheid er virksomhedens centrale element, hvor vi sikrer en konstant høj kvalitet. Den opnår vi ved hjælp af vores kvalificerede medarbejdere og under anvendelse af førsteklasses enkeltdele fra ansete producenter. Det er din garanti for fungerende teknik og vores garanti for tilfredse kunder. Korte gennemløbstider og et fornuftigt lagerhold samt hurtige og pålidelige leverancer. Serviceydelser: Korte beslutningsveje sørger for hurtighed og fleksibilitet. På partnerskabelig basis arbejder vi for at realisere dine ønsker.

 7. REMIS GMBH

  Tyskland

  REMIS står for mere end 40 års ingeniørviden, innovationsevne og kreativitet ved udvikling af intelligente løsninger og implementering i funktionelle produkter. Innovationer er vores tradition, vores forretning, vores største anliggende. Vores virksomhed principper •Permanent og intensiv kundedialog allerede i udviklingsfasen og produkter med høj individualiseringsgrad •Fleksibilitet og hurtighed ved implementeringen •Optimal kombination af produkternes funktionalitet, design, forarbejdnings- og materialekvalitet •Overlappende ansvar for miljø og naturlige ressourcer •Personligt ansvar over for hver medarbejder som i en indehaverledet familievirksomhed Tekniks knowhow For hvert af vores forretningsområder: Kølesystemer, mobile systemer og automotive har vi egne udviklingsafdelinger, der er udstyret med topmoderne teknik (3D-CAD-systeme, permanente teststande, klimakamre, rapid prototyping, etc.).

 8. TH. WITT KÄLTEMASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Som en ejerledet familievirksomhed er TH. WITT tilbyder sofistikerede og skræddersyede løsninger til køleindustrien. Vi er ikke blot producent af en produktgruppe, men tilbyder praktiske udstyrsløsninger specifikt til dine behov. Vores nuværende sortiment består af komponenter til industrielle kompressionskøleanlæg samt rådgivning og serviceydelser, der er nødvendige for udvælgelse og drift. Missionen: vores vigtige bidrag til din succes - Drag fordel af vores dybdegående ekspertise og holistiske forståelse af køleprocessen: Vi forstår dine krav og tilbyder skræddersyede løsninger. - Lad os hjælpe dig med at opfylde dine krav: Vi ser os selv som din partner og er der, når du har brug for os. - Få forsyningssikkerhed: Vores forretningsforbindelser og produkter er designet til at være langsigtede. - For at hjælpe dig med at komme videre fortsætter vi med at udvikle os: gennem løbende forbedringer og åbenhed over for nye idéer. - Fokuser på din kernevirksomhed: Vi gør det så nemt og bekvemt som muligt at opfylde dine behov. - Vær forberedt på fremtiden med os: Vi er bæredygtigt orienteret, ikke kun i vores forhold til vores forretningspartnere og medarbejdere, men også med hensyn til vores produkters kvalitet og funktionalitet og med hensyn til bevarelse af naturressourcerne. passioneret. kompetent. for din succes.

 9. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrig

  Robinet Frigorifique français ( RFF) der ligger i Domessin i Savoyen er specialiseret i fremstilling af industrielle ventiler i stål og rustfrit stål til køling og tilbyder en række produkter, der er værdsat verden over til køleanlæg: Stophaner, regulatorer, kontraventiler, haner, filtre, rensehaner med kontravægt, manuelle eller motoriserede kuglehaner, PN25, PN65, stål eller rustfrit stål, til NH3, CO2 & andre kølevæsker. Fabrikation af armaturer i stål af mærket "ANTONSANTI" til naturgas, godkendt af GDF samt tilbehør og "Isolet" sæt. For at tilfredsstille en krævende kundekreds, anvender Robinet Frigorifique Français moderne produktionsteknikker, der er synonymt med kvalitet og konkurrenceevne inden for køleanlæg. Vores produkter anvendes på køleanlæg med ammoniak, CFC, HCFC, HFC og andre kølemidler til temperaturer fra -50 ° C til + 150 ° C.

 10. CT-TECHNOLOGIES

  Danmark

  We are specialized in designing, supplying materials and equipment for insulation of Cold Stores and Food Processing Plants based on specific demands from our clients. Having more than 20 years of international experience we possess a unique knowledge and are able to execute almost any type of temperature/hygienic controlled facility within Food Storage, Fish Processing, Meat Processing, Vegetable and Fruit Processing, Dairy and Ice-Cream Industry, Ripening Rooms, Control Atmosphere Rooms etc. Whether your requirement is for sandwich panels, doors, floor insulation, docking systems, racking systems or the complete facility CT-technologies can fulfil it conforming to all appropriate standards and norms. We guarantee an individual treatment and support and optimal choice of materials for each project both in terms of price and quality.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Køleanlæg og -udstyr- handel og industri - Import eksport

Antal resultater

3.491 Virksomheder