• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kødkonserveringsudstyr

Resultater for

Kødkonserveringsudstyr - Import eksport

 1. ROVOM

  Italien

  Virksomheden ROVOM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, anlæg og udstyr til udbening af kød, arbejdsborde til kødindustrien, Kødkonserveringsudstyr, og skinnesystemer til slagterier brancherne. Den er baseret i Basilicanova-Montechiarugolo, Italien.

 2. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Frankrig

  Virksomheden STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr, Slagterier - maskiner og udstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Kødkonserveringsudstyr, Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr, Slagterier - maskiner og udstyr, og Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Solesmes, Frankrig.

 3. SA SALAISONS PYRENEENNES

  Frankrig

  Virksomheden SA SALAISONS PYRENEENNES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, Kødkonserveringsudstyr, Skinke, Kødkonserveringsudstyr, og bjergskinke brancherne. Den er baseret i Ibos, Frankrig.

 4. L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Kødkonserveringsudstyr, og Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Mamiano Di Traversetolo, Italien.

 5. DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S.

  Italien

  Virksomheden DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S., der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Kødkonserveringsudstyr, og Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Felino, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BERTOLOTTI MAURO

  Italien

  Virksomheden BERTOLOTTI MAURO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Kødkonserveringsudstyr, og Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Parma, Italien.

 2. FRATELLI COSTANZINI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FRATELLI COSTANZINI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Kødkonserveringsudstyr, og Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Castelnuovo Rangone, Italien.

 3. MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Kødkonserveringsudstyr, og Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Langhirano, Italien.

 4. LATIK

  Italien

  Virksomheden LATIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Kødkonserveringsudstyr, og Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Coseano, Italien.

 5. MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C.

  Italien

  Virksomheden MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Kødkonserveringsudstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, og Kødkonserveringsudstyr brancherne. Den er baseret i Langhirano, Italien.

 1. GRASSELLI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden GRASSELLI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Kødkonserveringsudstyr, og Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Albinea, Italien.

 2. SALSI LUCIANO

  Italien

  Virksomheden SALSI LUCIANO, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Kødkonserveringsudstyr, og Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Maranello, Italien.

 1. TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR

  Italien

  Virksomheden TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Kødkonserveringsudstyr, og Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Bastia Umbra, Italien.

 2. DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, og Kødkonserveringsudstyr brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. NURLU

  Tyrkiet

  Virksomheden NURLU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødkonserveringsudstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. MENOZZI LUIGI & C. S.P.A.

  Italien

 5. FANTIN GABRIELE

  Italien

 6. TECSAL S.P.A. TECSAL S.R.L.

  Italien

 7. SALUMIFICIO SAN PIETRO S.R.L.

  Italien

 8. I.B.

  Italien

 1. SACCARDO ARTURO FIGLI S.R.L.

  Italien

 2. GIGA AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italien

 3. FAVA GIORGIO AXEL S.R.L.

  Italien

 4. CAVALLI MEAT PROCESSING MACHINERY S.R.L.

  Italien

 5. STEFANOINOX S.R.L.

  Italien

 6. SAN PIETRO S.R.L.

  Italien

 7. WIELANDER ERNST S.R.L.

  Italien

 8. PADERNA CLADOR S.R.L.

  Italien

 9. ORLANDINI DI ORLANDINI ACHILLE

  Italien

 10. SCUNGIO SEVERINO

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis