• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kødhakkemaskiner og -kværne

Resultater for

Kødhakkemaskiner og -kværne - Import eksport

 1. PAULUS STUART SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  TenderStar har i mere end 25 år været specialiseret i fremstilling af slagterimaskiner til professionelle. Vi har blandt andet udviklet et bredt udvalg af mørnere, hakker og valser. Vi har stor fokus på kvalitet, både hvad angår hygiejne, vedligeholdelse og sikkerhed. Vores apparater lever op til CE-normer i forhold til deres holdbarhed og levetid, idet de er fremstillet i rustfrit stål og polycetal for at modvirke rust.

 2. ALCE ANLAGENTECHNIK GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALCE ANLAGENTECHNIK GES.M.B.H., er en Engrossalg, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den er baseret i Wels/thalheim, Østrig.

 3. FIRMA GEORG MALUCK (EINZELUNTERNEHMEN)

  Tyskland

  Virksomheden FIRMA GEORG MALUCK (EINZELUNTERNEHMEN), er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den er baseret i Oschatz, Tyskland.

 4. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Italien

  Virksomheden C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Kødhakkemaskiner og -kværne, elektriske rivejern til butiksbrug, elektriske osterivere til hjemmet, og elektrisk kaffemølle brancherne. Den er baseret i Verucchio, Italien.

 5. ALOYS PLENTER

  Tyskland

  Virksomheden ALOYS PLENTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den er baseret i Legden, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RADUS INDUSTRIAL LTD

  Kina

  Virksomheden RADUS INDUSTRIAL LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Komponenter og dele til små husholdningsapparater branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, skæremaskiner, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i Hongkong, Kina.

 2. RISCO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden RISCO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kødhakkemaskiner og -kværne, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, anlæg og udstyr til behandling af kød og indpakkede produkter, Kødhakkemaskiner og -kværne, og udstyr og apparater til indpakning af pålægsvarer brancherne. Den er baseret i Thiene, Italien.

 3. CLAES MACHINES

  Belgien

  Virksomheden CLAES MACHINES, er en Engrossalg, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, reparation af maskiner til fødevareindustri, maskiner til skæring og tilskæring af kød, Transportbånd til kødsektoren, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i Paal-Beringen, Belgien.

 4. EGGERMONT

  Belgien

  Virksomheden EGGERMONT, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den opererer også inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til institutionscatering, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til institutionscatering, elektrisk køkkenudstyr, og køkkenudstyr til institutioner brancherne. Den er baseret i Ieper, Belgien.

 5. S.A. WATHELET

  Belgien

  Virksomheden S.A. WATHELET, er en Multi-Category, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, emhætter til køkken, Kødhakkemaskiner og -kværne, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, og konvektionsovn brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 1. BRITEK

  Frankrig

  Virksomheden BRITEK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Kødhakkemaskiner og -kværne, og vakuumpaknkemaskiner brancherne. Den er baseret i Pleucadeuc, Frankrig.

 2. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AMB FOOD TECH S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Slagterier - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, Kødhakkemaskiner og -kværne, Slagterier - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, behandling af kød, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i San Lazzaro Di Savena, Italien.

 1. FIMAR S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FIMAR S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skrællemaskiner og rivejern branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kødhakkemaskiner og -kværne, blandemaskine til fødevareindustri, elektriske ovne, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Verucchio, Italien.

 2. BIRO FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden BIRO FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den opererer også inden for industrielle kødhakkere brancherne. Den er baseret i Marne La Vallée Cedex 4, Frankrig.

 3. MOHN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MOHN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den er baseret i Meinerzhagen, Tyskland.

 4. LORZ SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LORZ SERVICE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Kødhakkemaskiner og -kværne, Slagteri - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Slagteri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 5. KARAKUS IND. KITCH. EQ

  Tyrkiet

  Virksomheden KARAKUS IND. KITCH. EQ, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den opererer også inden for Catering - maskiner og udstyr, Barer, pubber og caféer - maskiner og udstyr, Catering - maskiner og udstyr, udstyr til fast-food, og Køleskab til konditorier og caféer brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 6. HPM E.K.

  Tyskland

  Virksomheden HPM E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Kødhakkemaskiner og -kværne, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i Wolfhagen, Tyskland.

 7. POWINOX

  Tyrkiet

  Virksomheden POWINOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 8. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Frankrig

  Virksomheden STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr, Slagterier - maskiner og udstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Kødkonserveringsudstyr, Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr, Slagterier - maskiner og udstyr, og Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Solesmes, Frankrig.

 1. HTS FLEISCHEREIMASCHINEN REPARATUR UND HANDEL GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden HTS FLEISCHEREIMASCHINEN REPARATUR UND HANDEL GES.M.B.H., er en Distributør, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Kødhakkemaskiner og -kværne, Slagteri - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Kødhakkemaskiner og -kværne, Slagteri - maskiner og udstyr, og Mejerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Thalgau, Østrig.

 2. JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den opererer også inden for kødhakker brancherne. Den er baseret i Wernau, Tyskland.

 3. SHIJIAZHUANG HELPER FOOD MACHINERY CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden SHIJIAZHUANG HELPER FOOD MACHINERY CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den er baseret i Shijiazhuang, Kina.

 4. QINGDAO XIAODAO FOOD MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden QINGDAO XIAODAO FOOD MACHINERY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den er baseret i Qingdao, Kina.

 5. MINERVA OMEGA GROUP S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MINERVA OMEGA GROUP S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Blandere og kværne til fødvareindustrien, sav til ben, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, og Blandere og kværne til fødvareindustrien brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 6. CLAES DISTRIBUTION

  Belgien

  Virksomheden CLAES DISTRIBUTION, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Slagteri - maskiner og udstyr, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Slagteri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Paal, Belgien.

 7. SPSERVICE DI SALMERI FULVIO & PONCHIA ROBERTO ( S.N.C. )

  Italien

  Virksomheden SPSERVICE DI SALMERI FULVIO & PONCHIA ROBERTO ( S.N.C. ), er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kasseapparater, Kødhakkemaskiner og -kværne, Kasseapparater, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i Padova, Italien.

 8. UTALIM

  Rumænien

  Virksomheden UTALIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Metalkonstruktion, letvægts-, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Metalkonstruktion, letvægts- brancherne. Den er baseret i Slatina, Rumænien.

 9. MEETING S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MEETING S.R.L., der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Pollenza, Italien.

 10. CURIONI BILANCE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CURIONI BILANCE S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kasseapparater, Kødhakkemaskiner og -kværne, Kasseapparater, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i Como, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis