• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kød- på dåse

Resultater for

Kød- på dåse - Import eksport

 1. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarien

  Virksomheden GOUT DE CANARD LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for Patéer, Animalske olier og fedtstoffer, Hundefoder, Konserves, Patéer, Animalske olier og fedtstoffer, Hundefoder, og Konserves brancherne. Den er baseret i Rakovski, Bulgarien.

 2. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusland

  Virksomheden KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Patéer, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, Fødevarer - import-eksport, Patéer, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Moscow, Rusland.

 3. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Rumænien

  Virksomheden EUROTRADER BUSINESS SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Kød, på dåse, Kød og pålæg, Drikkevarer, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Kød, på dåse, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 4. LA DESPENSA DE DULCINEA

  Spanien

  Virksomheden LA DESPENSA DE DULCINEA, er en Distributør, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for Vine - Spanien, distribution af mejeriprodukter, Vine - Spanien, og Aromatiseret vineddike brancherne. Den er baseret i La Roda, Spanien.

 5. SAS LE REVELOIS

  Frankrig

  Virksomheden SAS LE REVELOIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Kød, på dåse, Konserves, og Hel ande-foie gras brancherne. Den er baseret i Revel, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MICHNA FOOD SP. Z O.O. SP. K.

  Polen

  Virksomheden MICHNA FOOD SP. Z O.O. SP. K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød branchen. Den opererer også inden for hakket kød, kød på dåse, og bearbejdning af svinekød brancherne. Den er baseret i Pelplin, Polen.

 2. BERJAC VIANDES

  Frankrig

  Virksomheden BERJAC VIANDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Kød, på dåse, Svinekød på dåse, Kød, konserveret, Kød, på dåse, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Nantes, Frankrig.

 3. DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O., er en Detailsalg, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Grøntkonserves, Frugtkonserves, Kød, på dåse, Krydderier og ekstrakter, Grøntkonserves, Frugtkonserves, og Kød, på dåse brancherne. Den er baseret i Kvetoslavov , Slovakiet.

 4. OVI

  Belgien

  Virksomheden OVI, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Charcuterivarer og saltede varer, og Fødevareproducent brancherne. Den er baseret i Olen, Belgien.

 5. JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE

  Tjekkiet

  Virksomheden JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE, er en Multi-Category, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Sukker, Grøntkonserves, Kød, på dåse, Ost, Sukker, Grøntkonserves, Kød, på dåse, og Ost brancherne. Den er baseret i Hodonín , Tjekkiet.

 1. RITAL D

  Latvia

  Virksomheden RITAL D, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for røget kød, og tilberedt kød brancherne. Den er baseret i Daugavpils, Latvia.

 2. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden JAKOB HERSCHLER + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, Foie gras, Kød, på dåse, Gastronomiske specialiteter, Foie gras, og Kød, på dåse brancherne. Den er baseret i Heppenheim, Tyskland.

 1. MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Kød, på dåse, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, Kød, på dåse, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Plzen 3, Tjekkiet.

 2. DAVIN CONSERVERIE

  Frankrig

  Virksomheden DAVIN CONSERVERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for saucer brancherne. Den er baseret i Carpentras, Frankrig.

 3. MEXICAN CORNER S.L

  Spanien

  Virksomheden MEXICAN CORNER S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den er baseret i Villaviciosa De Odon, Spanien.

 4. NATURBOSCO

  Italien

  Virksomheden NATURBOSCO, er en Engrossalg, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for kød på dåse, og fisk på dåse brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 5. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret kød branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Vorchdorf, Østrig.

 6. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden C. CARNEVALE (UK) LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Kød, på dåse, Kød, konserveret, og Kød, på dåse brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 7. ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS

  Polen

  Virksomheden ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for kyllinger, og kødmel brancherne. Den er baseret i Wolbórz, Polen.

 8. COERTJENS

  Belgien

  Virksomheden COERTJENS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for gulash, og færdige kødretter på dåse brancherne. Den er baseret i Sint-Lenaarts, Belgien.

 1. GREISINGER GMBH

  Østrig

  Virksomheden GREISINGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Frysetørret kød, Tørret kød, Kød, på dåse, Frysetørret kød, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Münzbach, Østrig.

 2. PAX COMMERCIUM

  Tyrkiet

  Virksomheden PAX COMMERCIUM, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Kost - mad, Kød, på dåse, frisk frugt og grønt, Kost - mad, og Kød, på dåse brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 3. JSC "SLUCK MEAT - PROCESSING PLANT"

  Belarus

  Virksomheden JSC "SLUCK MEAT - PROCESSING PLANT", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for pølse, og kød på dåse brancherne. Den er baseret i Sluck, Belarus.

 4. PROMARISCO SRL

  Moldavia

  Virksomheden PROMARISCO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for oksekød på dåse, og svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 5. BOSCOVIVO TARTUFI I.C.A S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BOSCOVIVO TARTUFI I.C.A S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for grønsager, og kød på dåse brancherne. Den er baseret i Civitella In Val Di Chiana, Italien.

 6. MCKEAN FOODS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MCKEAN FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Kød, på dåse, Kød, konserveret, og Kød, på dåse brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 7. JOVIRA SA

  Spanien

  Virksomheden JOVIRA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, på dåse, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Montijo, Spanien.

 8. MAISON LEMBERT

  Frankrig

  Virksomheden MAISON LEMBERT, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, og Kød, på dåse brancherne. Den er baseret i Beynac Et Cazenac, Frankrig.

 9. TATRAKON SPOL.S R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden TATRAKON SPOL.S R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, og Kød, på dåse brancherne. Den er baseret i Poprad , Slovakiet.

 10. HORST NEUMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HORST NEUMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Varel, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis