• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kød- konserveret

Resultater for

Kød- konserveret - Import eksport

 1. LE COUSTELOUS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Le Coustelous er stolt over at præsentere sine gastronomiske produkter fra Sydvestfrankrig, med hovedvægt på den berømte cassoulet fra Castelnaudary. Vi har særlig fokus på kvaliteten af vores råvarer og samarbejder med lokale producenter for at tilbyde kunden det bedste. Vi eksporterer vores produkter i Europa, USA og Frankrig, til delikatesseforretninger, vinhandlere og specialbutikker med diverse fødevarespecialiteter. Frankrig er kendt for sin gastronomi, og det sydvestlige Frankrig er særlig anerkendt for en lang række velsmagende og alsidige madretter. Vores familie har siden 1993 tilberedt lækre retter for vores kunder. Vores prioritet er at fremme frisklavede og hjemmelavede madvarer fra vores egn. Foie gras, blodpølse, andrebryst... Men især vores berømte cassoulet, tilberedt efter familietraditioner med hvide bønner fra Castelnaudary og kød fra lokale producenter. Vi står til rådighed for enhver yderligere oplysning om vores produkter. Hos "Le Coustelous", står familien i centrum af produktionen, og vi er stolte af at kunne dele vores lidenskab for sydvestfransk gastronomi med jer. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 2. LA DROSERA GOURMANDE

  Frankrig

  Virksomheden LA DROSERA GOURMANDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Foie gras, Forretningsgaver, medaljer, Foie gras, Forretningsgaver, og regionale produkter brancherne. Den er baseret i Laguiole, Frankrig.

 3. IBÉRICOS DE VEGASECA

  Spanien

  Virksomheden IBÉRICOS DE VEGASECA, er en Detailsalg, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Ost, charcuterivarer, skinke, og Ost brancherne. Den er baseret i Cuéllar, Segovia, Spanien.

 4. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Frankrig

  Virksomheden MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, Skinke, Svinekød på dåse, Skinke, andekød, og Hel ande-foie gras brancherne. Den er baseret i Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrig.

 5. BUVENS

  Belgien

  Virksomheden BUVENS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og pålæg, Kød og fjerkræ, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Diest, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BRUGSE VLEESCENTRALE

  Belgien

  Virksomheden BRUGSE VLEESCENTRALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Kød og pålæg, Kød og fjerkræ, presset kød, anlæg og udstyr til behandling af kød og indpakkede produkter, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Brugge, Belgien.

 2. SCHIETSE

  Belgien

  Virksomheden SCHIETSE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Charcuterivarer og saltede varer, Restauranter, cateringfirmaer og mad ud af huset, Kød og fjerkræ, Charcuterivarer og saltede varer, Restauranter, cateringfirmaer og mad ud af huset, og sauerkraut brancherne. Den er baseret i Groot-Bijgaarden, Belgien.

 3. BEEF EXCLUSIEF

  Holland

  Virksomheden BEEF EXCLUSIEF, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for fersk kød, havegrill, og økologisk kød brancherne. Den er baseret i Waddinxveen, Holland.

 4. MAISON GARCIA

  Frankrig

  Virksomheden MAISON GARCIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, Svinekød på dåse, og viktualievarer brancherne. Den er baseret i Villeneuve Les Bouloc, Frankrig.

 5. LES COCHONNAILLES

  Belgien

  Virksomheden LES COCHONNAILLES, er en Engrossalg, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Plast - emballering, Kød, konserveret, dybfrosne fødevarer, Renseprodukter - til industri og handel, og Plast - emballering brancherne. Den er baseret i Liège, Belgien.

 1. EURALIS GASTRONOMIE

  Frankrig

  Virksomheden EURALIS GASTRONOMIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Foie gras, Færdigretter og gourmetretter, Foie gras, Færdigretter og gourmetretter, Hel ande-foie gras, og leverandører af confit de canard brancherne. Den er baseret i Lescar Cedex, Frankrig.

 2. TERBEKE

  Belgien

  Virksomheden TERBEKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Færdigretter og gourmetretter, Kød og fjerkræ, konserves til fødevarer, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Veurne, Belgien.

 1. EBNER GMBH

  Østrig

  Virksomheden EBNER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, Kød, konserveret, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, og Kød, konserveret brancherne. Den er baseret i Irnfritz, Østrig.

 2. SANPAREIL

  Belgien

  Virksomheden SANPAREIL, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, Kød og fjerkræ, Charcuterivarer og saltede varer, og Pølser brancherne. Den er baseret i Kapelle-Op-Den-Bos, Belgien.

 3. MAISON CONQUET

  Frankrig

  Virksomheden MAISON CONQUET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for slagtervarer, oksekød, kalvekød, og svinekød brancherne. Den er baseret i Laguiole, Frankrig.

 4. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Frankrig

  Virksomheden GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Patéer branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Foie gras, Kød, konserveret, Foie gras, Hel ande-foie gras, og leverandør af færdigretter brancherne. Den er baseret i Tournay, Frankrig.

 5. SALAISONS JOUVIN

  Frankrig

  Virksomheden SALAISONS JOUVIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Kød og fjerkræ, og Chorizo brancherne. Den er baseret i Nogent Sur Oise, Frankrig.

 6. HEIDINGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEIDINGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Industribageri, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Hotel, Industribageri, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, og Hotel brancherne. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 7. MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA

  Portugal

  Virksomheden MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, pølser, fersk kød, og Kød, konserveret brancherne. Den er baseret i Vila Nova De Santo André, Portugal.

 8. TASTE OF PROVENCE

  Frankrig

  Virksomheden TASTE OF PROVENCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, og Kød, konserveret brancherne. Den er baseret i Sisteron, Frankrig.

 1. EL POZO

  Spanien

  Virksomheden EL POZO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for engrosmarkeder for kød og biprodukter brancherne. Den er baseret i Alhama De Murcia, Spanien.

 2. WYTWÓRNIA WĘDLIN SWOSZOWICE K.KOWALCZYK I B.LEHMAN SP.J.

  Polen

  Virksomheden WYTWÓRNIA WĘDLIN SWOSZOWICE K.KOWALCZYK I B.LEHMAN SP.J., er en Multi-Category, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for viktualievarer, og pølse brancherne. Den er baseret i Kraków, Polen.

 3. SAS LE REVELOIS

  Frankrig

  Virksomheden SAS LE REVELOIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Kød, på dåse, Konserves, og Hel ande-foie gras brancherne. Den er baseret i Revel, Frankrig.

 4. JN PACK ( JN FOOD )

  Polen

  Virksomheden JN PACK ( JN FOOD ), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, færdige hovedretter, grønsager på dåse, og Kød, konserveret brancherne. Den er baseret i Gdynia, Polen.

 5. VLEESWAREN STEEN

  Belgien

  Virksomheden VLEESWAREN STEEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Charcuterivarer og saltede varer, Kød og fjerkræ, hotelartikler, kød engros, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Eernegem, Belgien.

 6. NIFICO

  Polen

  Virksomheden NIFICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Frisk kylling, Kød, konserveret, fjerkræ, Frisk kylling, og Kød, konserveret brancherne. Den er baseret i Goczalkowice Zdroj, Polen.

 7. ALIMENTOS PREPARADOS NATURALES SL

  Spanien

  Virksomheden ALIMENTOS PREPARADOS NATURALES SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, konserves til fødevarer, Kød, konserveret, økologiske madvarer, og halal kødboller brancherne. Den er baseret i Los Yebenes, Spanien.

 8. GEORG WEIMERT

  Tyskland

  Virksomheden GEORG WEIMERT, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Frosne og dybfrosne varer, Kød, konserveret, Fisk, Kød og fjerkræ, Frosne og dybfrosne varer, og Kød, konserveret brancherne. Den er baseret i Bornheim, Tyskland.

 9. GASTHOF-PENSION OCHNERBAUER

  Østrig

  Virksomheden GASTHOF-PENSION OCHNERBAUER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Gastronomiske specialiteter, Hotel, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Gastronomiske specialiteter, og Hotel brancherne. Den er baseret i Kindberg, Østrig.

 10. QUADDRATOUR

  Tyskland

  Virksomheden QUADDRATOUR, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Rejser og turisme, Rejsebureauer, Hotel, Kød, konserveret, Rejser og turisme, Rejsebureauer, og Hotel brancherne. Den er baseret i Zossen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis