• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kød og fjerkræ

Resultater for

Kød og fjerkræ - Import eksport

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

 3. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT er en familiedrevet virksomhed i Isère med speciale i udskæring af hestekød, produkter med hestekød og behandling af hestekød. Hesteopdræt, slagtning af heste, udskæring af heste, behandling af hestekød, vakuumindpakning, indpakning på pakker, i løs vægt, på konserves og distribution. Vi dækker hele det franske marked for hestekød. CERTIFICERING IFS på vores produktionssted.

 4. MAGUISA

  Spanien

  Verified by europages badge

  MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.), som har hjemsted i Guijuelo (Salamanca), er næsten udelukkende dedikeret til industriel forarbejdning af iberiske svin. Firmaets mål var at opbygge et slagteri med en skæresektion og fedtsmeltning samt en aktivitet med slagtning og opskæring af svin til industrien, men også omdannelse af ​​bacon til fedt gennem en smelteproces. Aktiviteterne begyndte tilbage i 1982.

 5. DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Oksekød, Kød og pålæg, certificeret kød, behandling af kød, eksport af dybfrossent kød, fersk kød, fersk oksekød, Oksekød, og Emballage til kød brancherne. Den er baseret i Botosani, Rumænien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COQ DES PRES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COQ DES PRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Frisk kylling, Kød og fjerkræ, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Æg, kyllingepaté, økologiske kyllinger, tartelet, kyllingelår, og Rillette brancherne. Den er baseret i Fernelmont, Belgien.

 2. CLOVER VALUE S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLOVER VALUE S.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for iberisk svinekød, iberisk kød, iberisk skinke, CARABINIERS, alt godt fra havet, spanske produkter, og dlikatessevarer brancherne. Den er baseret i Salamanca, Spanien.

 3. HOREMEAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOREMEAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Opskæring af kød, Kalvekød, Svinekød, Kød og fjerkræ, Opskæring af kød, Kalvekød, og Svinekød brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 4. NANOY STAVROULA MON LTD

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NANOY STAVROULA MON LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Maskiner til forarbejdning af kød, Bambus og spanskrørartikler, Handsker, Maskiner til forarbejdning af kød, brochette bambustræ, Bambus og spanskrørartikler, knivslibere, spiralrør, og Handsker brancherne. Den er baseret i Ilion, Grækenland.

 5. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, er en Distributør, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Ost, kalvekød, svinekød, fårekød, kød fra fjerkræ, Ost, og hamburger brancherne. Den er baseret i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanien.

 1. ÖZTAS FLEISCHHANDEL & DÖNERPRODUKTION EK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ÖZTAS FLEISCHHANDEL & DÖNERPRODUKTION EK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den er baseret i Moers, Tyskland.

 2. MK-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  "Den ideelle partner inden for international kødhandel.“ MK-Fleisch GmbH er en IFS Higher Level- , QS- og øko-certificeret im- og eksportør af friske og dybfrosne kødvarer af oksekød, kalvekød, lammekød og fjerkræ. Til vores kunder hører pølse- og kødproducenter, udskæringsvirksomheder, engrosforhandlere, gastro-service forhandlere, C+C købmandsbutikker, storslagterier samt biproduktindustrien. Vi leverer produkter fra Europa, USA, Sydamerika, Australien, New Zealand. Kvalitetskød som Angus-kvæg og halal kødvarer kan også principielt fås efter anmodning. Pålidelig, fleksibel, erfaren og kompetent. Vi repræsenterer netop disse egenskaber og har gjort dem til grundpillerne i vores virksomhedsfilosofi. Vi lever efter disse værdier hver dag og arbejder, så vores kunder og partnere er tilfredse.

 1. PORC MERCATUS APS

  Danmark

  Porc Mercatus eksporterer danske smågrise til det europæiske marked. Vores kerneforretning er eksport af ​​3-race, danske smågrise og slagtesvin til det europæiske marked. Vi tilbyder en komplet service, herunder transport, veterinærgodkendelse, officiel registrering og udarbejdelse af den nødvendige eksportdokumentation. Baseret på gensidig tillid og samarbejde, vil vi gennem fremragende service og fokus på langsigtede relationer, være en attraktiv og pålidelig og inspirerende partner for vores kunder. Porc Mercatus er en godkendt eksportør af levende svin produceret i Danmark. Hvis du ønsker at købe unge får eller slagtegrise så bed om et personligt tilbud.

 2. UMIXMART

  Forenede Arabiske Emirater

  Umixmart er en leverandør af fødevarer, som har opbygget langvarige partnerskaber med deres kunder ved at levere fødevareprodukter af høj kvalitet for alle budgetter, og vi arbejder på at udvide vores marked til landene i Mellemøsten. Vores sortiment består af produkter fra landmænd i Ukraine, Brasilien og Argentina. Vi eksporterer til lande i Mellemøsten, Europa og Asien. Vores udvalg af kyllingprodukter består af: afkølede eller frosne hele kyllinger, lår, kylling uden ben (shawarma), underlår, vinger, fødder osv. De kødprodukter som vi har forberedt for vores kunder, inkluderer følgende: ribeye, bavetta, skank, nakke, culotte, flanke, skulder og mørbrad. Vi tilbyder også roastbeef, spidsbryst, afskårede dele, maver, lever og flanke. At levere sunde og næringsrige fødevarer, som fremme folks velvære, er særdeles vigtigt for vores virksomhed. Som den primære leverandør af fødevarer og drikkevarer til markedet i de Forenede Arabiske Emirater og landene i Mellemøsten, møder Umixmart kundernes voksende behov for sunde fødevarer og ingredienser. Vi samarbejder kun med fabrikker som er certificeret i henhold til de internationale standarder for forarbejdning af fødevarer. Vi leverer Halal-certificerede produkter til det muslimske marked.

 3. DENCON FOODS A/S

  Danmark

  Hovedområde: Import og eksport af kvalitetskød og fødevarer. Fersk- og frostvarer til detail, industri og engrosDENCON FOODS A/S er grundlagt i 1995. Vi leverer dagligt ferske og frosne varer fra vores autoriserede kølehus i Haderslev til detail, industri og engros.Vores vision er at levere de bedste og mest friske varer til vores kunder. Vi besøger løbende de steder, hvor dyrene produceres og forarbejdes, og vi overvåger, alt sker efter vores standarder, også når det gælder arbejdsforhold og socialt ansvar. Vores pay off er "Quality in every bite"Produkter: •Oksekød•Kalvekød•Svinekød•Fjerkræ•Lammekød•Vildt•Eksotisk vildt •Convenience til detailVores kød er hovedsageligt fra følgende lande: •Argentina•Brasilien•Chile•Uruguay•Australien•New Zealand•Frankrig•Holland•Canada•Afrika

 4. RESDROB SP. Z O.O.

  Polen

  Res-Drob er et moderne fjerkræsslagteri og fjerkræsforarbejdningsfabrik. Virksomheden har været i branchen i mere end 65 år og undergår konstant modernisering og introducerer banebrydende produktionsteknologier. Res-Drob eksporterer i øjeblikket 50% af kødet til Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Irland, Tjekkiet, Slovakiet, Bulgarien og Rumænien, samt til Vietnam, Hongkong og Centralafrikanske lande. Vi samarbejder med anerkendte leverandører.

 5. PORTALCONSA

  Spanien

  PORTALCONSA producerer typiske produkter fra Galicien såsom traditionel chorizo, chorizo med løg, svineskank, flæsk, cacheira (svinehoved) samt en lang række mere generelle produkter som pølser og criollo. Alle produkterne fremstilles udelukkende med de bedste råvarer og stor knowhow på højteknologiske anlæg, hvilket sikrer den mest fremragende kvalitet.

 6. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanien

  Castellana de Carnes S.A. er en virksomhed specialiseret i produktion, opdræt og fedning, slagtning og udskæring af frisk kvalitets oksekød. Kvæget er udvalgt på grund af racens kvalitetskød: Naturitycla, Debuey og Ternera Castellana. Castellana de Carnes er i dag en af de førende indenlandske virksomheder, der sælger frisk kvalitetsoksekød.

 7. LUALCO SL

  Spanien

  Firmaet LUALCO S.L. arbejder i kødsektoren og er specialiseret i partering og forhandling af fersk frossent og dybfrossent kød. Firmaets afdelinger er godkendt af EU og ligger i Vilamoure Santiago de Saa (Lugo, Spanien). Vores primære aktiviteter og produkter er: partering, pålægsvarer (chorizo fra Galicien, kødpølse, fedtegrever, kramsfugle mv.), saltning (flæskeskank fra Galicien, bryst, Indvolde mv.), hakkekød, kølelager, slagteriaffald og biprodukter.

 8. KIKAS OÜ

  Estland

  Kød, kødprodukter. Detail og engrossalg af kødprodukter, fjerkræ og kulinariske produkter.

 1. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalvekød branchen. Den opererer også inden for fødevarer, kød fra fjerkræ, tyrkiske retter, og etniske og orientalske fødevarer brancherne. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 2. COURTIN HERVOUET

  Frankrig

  Virksomheden COURTIN HERVOUET, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Foie gras, Kød og pålæg, Charcuterivarer og saltede varer, Foie gras, halal-godkendt, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Rungis, Frankrig.

 3. EUROVOLAILLES

  Frankrig

  Virksomheden EUROVOLAILLES, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Foie gras, fjerkræ, vildt, og Foie gras brancherne. Den er baseret i Rungis Cedex, Frankrig.

 4. SPITZER GASTRO-FOOD-SERVICE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SPITZER GASTRO-FOOD-SERVICE GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den er baseret i Recklinghausen, Tyskland.

 5. GENERATIONSOUND COCKTAILSERVICE INH. PATRICK HAUSOTTER

  Tyskland

  Virksomheden GENERATIONSOUND COCKTAILSERVICE INH. PATRICK HAUSOTTER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den er baseret i Erdweg, Tyskland.

 6. KIM PHI ASIAFOOD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KIM PHI ASIAFOOD GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 7. ORIENT'HAL MARKET

  Frankrig

  Virksomheden ORIENT'HAL MARKET, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for halal-godkendt, fransk kød, og Kvalitetscertificering brancherne. Den er baseret i Sainte-Luce-Sur-Loire, Frankrig.

 8. ÁNGEL ARÉVALO

  Spanien

  Virksomheden ÁNGEL ARÉVALO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Pakhuse - køle-, Kød og pålæg, parteringsrum, Pakhuse - køle-, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 9. MECKLENBURGER GASTRO GROSSHANDEL

  Tyskland

  Virksomheden MECKLENBURGER GASTRO GROSSHANDEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den er baseret i Stralsund, Tyskland.

 10. FRIGORÍFICO CÁRNICO PEDRO RODRÍGUEZ S.L.

  Spanien

  Virksomheden FRIGORÍFICO CÁRNICO PEDRO RODRÍGUEZ S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for fersk kød brancherne. Den er baseret i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis