• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kæledyr

Resultater for

Kæledyr - Import eksport

 1. TROPICAL

  Polen

  I 45 år har TROPICAL foods været utrolig populær, og opnået anerkendelse inden for akvariebranchen. De har eksporteret til mere end 80 lande på global plan. Vores tilbud: •VANDBEHANDLINGSPRODUKT Tropiske vandbehandlingsprodukter som indeholder alle de nødvendige ingredienser til at behandle vand i et akvarium, og tilpasse det til dyrene. Tilbuddet er understøttet af specialiserede salte, som er brugbare under transport og udklækning. •PRO DEFENCE – PROBIOTISK FODER I DEN PROBIOTISKE LINJE AF PRO DEFENCE omfatter foder med probiotisk for den daglige fodring af fisk. Denne foder er tilgængelig i fire størrelser: Mikrostørrelse, XXS, S og M. •SOFT LINE – INNOVATIVT KONCEPT AF AKVARIEPRODUKTER Bløde granulater, høj hydrostabilitet, fremragende assimilerbarhed og rigelig med næringsstoffer – dette er de ægte unikke kendetegn i dette sortiment af akvarieprodukter. Den polske producent har udviklet en unik metode til at fremstille blødt, ekstruderet foder, som er mere tiltrækkende for fisk og samtidig nemmere kan fordøjes. •TROPISK PREMIUM LINE Premium Line som omfatter både universale og specialiseret foder beregnet til fodring af fisk med særlige diætkrav. •TROPISK MARINE POWER Dette er et sortiment af foder, vandbehandlingsprodukter, havsalt som er designet til marineakvarier. Tropisk tilbud indeholder specialiseret foder til dekorative havebassioner dedikeret til koi, stør og andre arter.

 2. JOTTI GMBH & CO KG

  Tyskland

 3. KAYA HANDELSGÜTER & ROHSTOFFE GMBH

  Tyskland

 4. MEREDISTRIBUTION

  Frankrig

 5. AP PACKAGING SERVICE INH. ANDREAS PROTSCH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HAVAG GLAS GMBH

  Tyskland

 2. CATAHOULA LEOPARD DOG

  Italien

 3. HEMPLEY GROUP

  Polen

  HEMPLEY GROUP er en virksomhed med professionelle fra mange områder. Vi udvikler inden for e-handel, logistik og markedsføring på internettet. Vores kontorer er placeret i Polen. Privat vælger vi at leve i overensstemmelse og harmoni med naturen, ved at skabe en stor Hempley familie. Vores hold består af erfarne specialister inden for farma, sundhed og design. Vi arbejder med en omfattende produktion af kosttilskud, inklusive vitamin vingummi og innovative blandinger af planteekstrakter. Vi er certificeret af Good Manufacturing Practice og HACCP. Vi fremstiller vingummier i forskellige former, inklusive vingummi med vitaminer, og tilbyder gelatine, halal gelatine og vegansk vingummi. Vi fremstiller kosttilskud i kapsler baseret på medicinsk champignon, som er blevet en global trend. En af vores specialiteter er naturprodukter såsom olie, dråber, pastaer og destillat. Vi er i stand til at forberede et produkt der er skræddersyet til dine behov. Vi fremstiller specielle champignonblandinger med andre ekstrakter. Lemonader med vitaminer og planteekstrakter er der seneste på markedet. Vi fremstiller enestående kaffe fra de bedste kaffeblandinger og ristede bønner, og tilbyder dråber med vitamin D3/K2, ashwagandha, A og E og mange andre. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. FODERBOXEN APS

  Danmark

  Foderboxen.dk er din lokale dyrehandler, du kan købe alt til kæledyr, vi har alt du finder husk den lokale dyrehandler og dyrlæge, så du vil helt sikkert få dækket dit kæledyrs behov. Hos Foderboxen.dk gør vi rigtig meget for at fremme lokal handel og du vil derfor også finde andre butikker og Dyrlæger som du kan handle med via vores hjemmeside. For os handler det nemlig ikke kun og os, men mere om at sikre, de lokale butikker kan blive og ikke kun de store kæder... Vi værdsætter selv den personlige handel og det at man støtter Danske forretninger som ønsker at styrke deres lokal miljø.. Når ikke mere snak, nu er det tid til at sige farvel for denne gang, du kan som sagt allerede handle på Foderboxen.dk i dag, så det er bare i gang. Foderboxen.dk er et nyt koncept, der giver dig nye muligheder Måske har du allerede i dag din egen butik på nettet - eller måske går du med tankerne om at lave en. Mange mennesker bliver overrasket over hvor tidskrævende det er at drive en nethand Med venlig hilsen Katja N-Masters | Foderboxen.dk

 5. PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 1. PETCALVIT PET PARROT ACCESORY

  Tyrkiet

 2. PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S.

  Tyrkiet

 1. PEGASUS HEIMTIERBEDARF INH. BARBARA WODTKE

  Tyskland

 2. EDUCATION CANINE VAUD

  Schweiz

 3. EDITION JANKA

  Tyskland

 4. PETBOOKING.IT

  Italien

 5. POMERANIAN RESIDENCE

  Holland

 6. GARDEN DOG HOUSE

  Tyrkiet

 7. KATTENHOTEL CATCHY

  Holland

 8. VENNEX TEXTILLAND GMBH

  Tyskland

 1. TRANSSHIPET

  Tyskland

 2. ZOOPLUS PETS

  Ukraine

 3. DELDERS DOGS

  Det Forenede Kongerige

 4. CK9 SCHOOL AND REHOMING CENTRE

  Det Forenede Kongerige

 5. EVERCANN ANIMAL CARE GMBH

  Tyskland

 6. TOUTOU & MATOU DE NATOU

  Frankrig

 7. NORGES HUNDETRENERFORBUND

  Norge

 8. CENTRE NATIONAL DE FORMATIONS DAKTARI-GTAAF

  Frankrig

 9. ABIGAIL

  Polen

 10. VERAFOUNDATION

  Ukraine