• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kæder

Resultater for

Kæder - Import eksport

 1. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters er din partner inden for rust- og syrebestandige forbindelseselementer, DIN- og standarddele som f.eks. træskruer, metriske skruer, pladeskruer, skiver, møtrikker eller produkter som f.eks. tunglastfastgørelseselementer og solcellefastgørelseselementer samt specialdele og tegnede dele - alle i forskellige udførelser. Vi plejer en kontakt med vores kunder, der ikke ruster. Det sørger vi for med over 32.000 forskellige lagerartikler, over 200 engagerede og kvalificerede medarbejdere og en moderne kvalitetsstyring. I vores online-butik finder du alle lagerartikler som f.eks. diverse skruer, møtrikker, skiver, wirer, kæder, stifter og mange andre forbindelseselementer af rustfrit stål. Kontakt vores salgsteam for at få adgang til S+P online-butikken.

 2. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH er din pålidelige partner inden for driv-, transport- og lastkæder samt kædehjul og specialprodukter. Erfaring og kompetence danner grundlaget for vores produkter i høj kvalitet. Nyd godt af vores tjenesteydelser gennem hele værdikæden: Lige fra rådgivning og udvælgelse af de bedst egnede komponenter til færdiggørelse af selve produktet. Ud over specialkæder, kædehjul og specialudviklede kædeløsninger af enhver slags tilbyder vi også en stort udvalg af standardprodukter samt individuelle totalløsninger, der tager afsæt i lige netop din virksomheds behov. Årelang erfaring og overholdelse af aktuelle DIN-standarder sikrer, at vi kan levere førsteklasses, egenproducerede produktudviklinger. Uanset hvor tilfredse vores kunder allerede måtte være med vores produkter, så arbejder vi fortsat på at øge vores produkters kvalitet og performance.

 3. KETTENTECHNIK ROEDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Familien Roeders navn har i årevis være forbundet med rullekæder. I dag står navnet Kettentechnik Roeder for produkter, der lader en idé blive til virkelighed. Det er kun muligt på grund af moderne produktionsteknik. Det er alene er dog ikke nok til at danne grundlaget for vores kvalitet ogoverholdelsen af leveringstider. Det kræver erfaring, kunnen, ansvarsfølelse og medarbejdernes motivation. Vores leverandører, som omfatter alle kendte tyske og internationale kædeproducenter, er grundlaget for vores kvalitet. Ligeledes kendetegner en åbenog ærlig omgang med kunderne og leverandører vores virksomhed. På denne webside finder du ikke kun alle oplysninger om vores virksomhed, du kan også aflægge os et besøg. Enten virtuelt på websiden eller fysisk. Du eraltid hjerteligt velkommen.

 4. HARVEST TRADING CHAIN COMPANY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til verdenen af Harvest Trading Chain og reservedele til mejetærskere. HTC er den primære distributør af DONGHUA-landbrugskæder, hvilket garanterer OEM-kvaliteten. Den primære aktivitet hos DONGHUA-kædegruppen ligger inden for landbrugsmaskiner. HTC tilbyder et omfattende udvalg på mere end 5.000 produkttyper af kæder og reservedelsløsninger inden for landbrugs- og industriudstyr, hvilket omfatter support af alle mejetærskermærker. HTC fremstiller også aksler og akselhoveder, motoraksler med knivskarpe transmissioner, aksler, gear, remskiver og skiver, lejehuse, bøsninger, hydrostatiske aksler og hoveder, elevatortransmissioner, transmissioner og snegle til Claas-, New Holland-, John Deere-, Laverda-, Deutz-Fahr-, Sampo Rosenlew-mejetærskere, samt for Gallignani-, Claas Merkant-, Welger-, Cicoria- og John Deere-ballepressere. De er stolte over at levere kvalitet og effektive reservedele, både nationalt og internationalt. Vores produkter overholder OEM-kvalitetsstandarderne. Vores produktgrupper: • Høstekæder: Indføringskæder, elevatorkæder, indsamlingskæder, transmissionskæder og transportbåndskæder. Alle kæder er designet til at håndtere forskellige produkter såsom kaffe, majs, korn, druer, ris, sukkerror, solsikke osv. • Kæder til ballepressere: Kæder til rundballepresser, forstærkede kæder, kæder med forlænget holdbarhed og særlige kæder. • Særlige landbrugsmaskiner: Særlige kæder til transport af korni siloer, kartoffelhøstemaskiner, håndteringsudstyr. Kontakt os!

 5. COMEX SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Comex srl har været på verdensmarkedet siden 1980 og har gjort sig gældende lige fra de første år inden for produktionen og distributionen af udskiftelige reservedele i høj kvalitet til Laverda-, Fiat Agri-mejetærskere. I årenes løb har vores virksomhed udviklet sig i takt med markedsbehovene. I øjeblikket består virksomheden af tre bygninger. der huser design, produktion, salgs- og administrativ logistik.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD ligger i NingBo, hvor økonomien blomstrer, og trafikken er tæt. Vores virksomhed blev etableret i 2006, og er specialiseret i svejsede kæder, knyttede kæder, kuglekæder, plastkæder, dekorationskæder, hundekæder, kæde til donkraft, transportkæder og kædetilbehør, kabelføring, stålkabel, hængelås, glasfiberprodukter, tøjsnore og andet udstyr samt plastprodukter. Vi tilslutter os princippet "lighed og gensidig fordel, top ærlighed og ære, effektivitet og praktisk, innovation".

 2. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Båndtransportører, Transportkæder, Kæder, Kompensatorer, Båndtransportører, Transportkæder, skruesnekker, Kæder, og Kompensatorer brancherne. Den er baseret i Traiskirchen, Østrig.

 3. JANEIRO BAIAO C.A.O. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden JANEIRO BAIAO C.A.O. LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smykker branchen. Den opererer også inden for Kæder, Smykker og bijouteri, halskæder, øreringe, smykker i sølv, Kæder, fabrikant ag sølvkæder, sølvarmbånd, og øreringe i sølv brancherne. Den er baseret i Mira, Portugal.

 4. J. D. THEILE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden J. D. THEILE GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den er baseret i Schwerte, Tyskland.

 5. KETTEN FUCHS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KETTEN FUCHS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den er baseret i Neckartenzlingen, Tyskland.

 1. ORTLINGHAUS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ORTLINGHAUS AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den er baseret i Gams, Schweiz.

 2. F.K.S. FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden F.K.S. FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den er baseret i Schloß Holte – Stukenbrock, Tyskland.

 1. URNY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden URNY GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den er baseret i Oelde, Tyskland.

 2. CHALLENGE-FEICKERT EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHALLENGE-FEICKERT EUROPE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den er baseret i Herborn, Tyskland.

 3. LORTEL

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden LORTEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Hejsekonsoller - kraner, Kabler - tilbehør, Kæder, Taljer og spil, Sikkerhedssele, Slynger, hejsning og stuvning, Løbekraner, Hejsekonsoller - kraner, og Kabler - tilbehør brancherne. Den er baseret i Bettembourg, Luxembourg.

 4. FRANCIA CATENE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRANCIA CATENE, er en Detailsalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Taljer og spil, rullekæder til gear, kæder til industrien, og Taljer og spil brancherne. Den er baseret i Castel Maggiore, Italien.

 5. MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, karabin-sikkerhedskroge, Kæder, S-formede kroge, tilbehør til kabler, fæstningsartikler, ringskrue, ringe, og indfatninger til gardiner brancherne. Den er baseret i Mettmann, Tyskland.

 6. FORCE KETTEN GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FORCE KETTEN GERMANY GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den er baseret i Menden, Tyskland.

 7. KTS KETTENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KTS KETTENTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den er baseret i Pampow, Tyskland.

 8. LÜDEKE SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LÜDEKE SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den er baseret i Tanna, Tyskland.

 1. ANTRIEBSTECHNIK OBERMÜLLER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANTRIEBSTECHNIK OBERMÜLLER, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den er baseret i Bad Waldsee, Tyskland.

 2. HEINZE & STRENG GMBH

  Tyskland

  Heinze & Streng blev grundlagt i 1994 og betragter sig som en internationalt opererende og innovativ handelsvirksomhed, der udmærker sig ved sin mangeårige erfaring og interdisciplinære fagviden inden for tråd- og kabelindustrien. Derved er vi i stand til at imødegå markedernes og især kundernes hurtigt skiftende behov. Vi tilbyder en global service samt fleksible, kundeorienterede og effektive løsninger. Også miljøbevidstheden prioriteres højt hos Heinze & Streng. Inden for rammerne af vores muligheder forsøger vi at yde et bidrag til miljøet gennem videreudvikling af vores produkter med fokus på energibesparelser og konsolidering af ordrer og genanvendeligt emballagemateriale. Med en central beliggenhed mellem Frankfurt og Køln råder vores afdeling i Mengerskirchen-Waldernbach over ca. 800 m² kontor- og lagerrum.

 3. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litauen

  Virksomheden Nosted Mechanika UAB har stor erfaring med produktion af TRYGG skridsikre hjulkæder og snerydning og let forstarbejde med IGLAND udstyr, . TRYGG kæder har været kendt siden 1939, og de er synonym med driftssikkerhed og kvalitet. Vi producerer TRYGG kæder af forskellige typer, størrelser, tykkelser og vægte til biler, ATV'er, lastbiler og busser, tung snerydning, skovbrug, landbrug, fiskeindustri og entreprenørkøretøjer. De mest populære IGLAND produkter er: spil til at trække træstammer, brændekløvere og processorer, sneblæsere, sandspredere, planerskjolde, sneplove, pallegafler, multigrips, gribere og dozerblade. Vores nyeste artikler er: ballegrabber, stenspande, løftere til gødningsposer og spande til at hælde materialer. Nosted mechanika tilbyder også tjenester såsom: laserskæring med stålplader, CNC-skæring, drejning, fræsning, bukning; klargøring af metalflader med sandblæsning før lakering.

 4. Z.M.C. ITALIA

  Italien

  ZMC ITALIA, der blev oprettet i 1954, er førende producent af industritransportbånd med kæder. Virksomheden fremstiller kundetilpassede kæder til alle anvendelsesformål, i overensstemmelse med ISO-DIN-BRITISH STANDARD-ANSI standarder, ikke baseret på metriske mål. Kæder på 25 til 600 mm og mere. Brudstyrke på op til 1.200.000 N. Pladetykkelse på 2 til 60 mm. Produktionsmaterialer omfatter jern og legeringer med nikkel. Alle former for kemiske, termokemiske og galvaniske og kemiske belægninger.

 5. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Produktion af rundstålkæder og jernvarer: Kæder til gødningsspredning, kæder til traktoranhængere, transportkæder (slagterikæder, i 50 m-længder. Udførelser: Galvanisk forzinket eller ikke-rustende specialstål (1.4571), kvalitetskæder (rundstålkæder DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895), løftekæder (DIN 5684-5, EN 818-7), kæder til landbrug, kæder til lastoptagelse (anhugningskæder iht. DIN 695 og EN 818-2), rustfri kæder, knudekæder, plastkæder, svejsede rundstålkæder.

 6. KR-INDUSTRIEBEDARF RUHRBERG & DEDIC GMBH

  Østrig

  Vores firmaideal, vores værdier! Vi betragter vores kunder, medarbejdere og leverandører som partnere. Partnerskab er for os et personligt løfte og et ærligt hverv for at opnå et fælles, vellykket samarbejde. Dette synspunkt udgør grundlaget for vores daglige handlinger.

 7. BEARING STOCK SHOP

  Spanien

  Professionel platform for sælgere og købere af rullelejer.

 8. EUROCHAPADO LOPNIC S.L.

  Spanien

  Vi har produceret fantasismykker siden 1958 og sælger kæder, ringe, øreringe o.a. i sølv og messing.

 9. FÖRDERTEC GMBH

  Tyskland

  FörderTec GmbH beskæftiger sig med det omfattende område af transportteknologi, inden for spildevandsslam, træ (træflis, affaldstræ, træspåner), aske og slagge.

 10. IHLEFELD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IHLEFELD GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kæder - Import eksport

Antal resultater

3.046 Virksomheder