• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kæder- specialfremstillede

Resultater for

Kæder- specialfremstillede - Import eksport

 1. MAKELSAN CHAIN

  Tyrkiet

  Virksomheden MAKELSAN CHAIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, specialfremstillede branchen. Den opererer også inden for Bøjler, industritransportkæder, kæder til løfteformål til afspærring, Transportkæder, og Bøjler brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. ROSA CATENE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ROSA CATENE S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, specialfremstillede, transmissionskæde, kæder til industrien, Kæder, specialfremstillede, og kædeskrabere brancherne. Den er baseret i Calolziocorte, Italien.

 3. TRANS-COM

  Holland

  Virksomheden TRANS-COM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Karosserier til lastbiler - bygning, Kæder, specialfremstillede, Metalcontainere, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Karosserier til lastbiler - bygning, og Kæder, specialfremstillede brancherne. Den er baseret i Harderwijk, Holland.

 4. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italien

  Virksomheden CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den opererer også inden for Kæder - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Kæder, specialfremstillede, Kæder - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, og Kæder, specialfremstillede brancherne. Den er baseret i Cadriano Di Granarolo (Bo), Italien.

 5. DOLZAMET

  Polen

  Virksomheden DOLZAMET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, specialfremstillede branchen. Den opererer også inden for industrikæder, og landbrugskæder brancherne. Den er baseret i Chojnów, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KLEIN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KLEIN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, specialfremstillede, og Kæder, specialfremstillede brancherne. Den er baseret i Sprockhövel, Tyskland.

 2. HNS MUSZAKI FEJLESZTO KFT

  Ungarn

  Virksomheden HNS MUSZAKI FEJLESZTO KFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, specialfremstillede, og Kæder, specialfremstillede brancherne. Den er baseret i Gyor, Ungarn.

 3. INCOMIMEX S.L.

  Spanien

  Virksomheden INCOMIMEX S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, specialfremstillede branchen. Den er baseret i Gatika, Spanien.

 4. ZIMAS ZINCIR VE MAKINE SANAYI TICARET A S

  Tyrkiet

 5. ECCS MANUTENTION

  Frankrig

  ECCS er eneforhandler i Frankrig af mærkerne ZMC og VITTORIOFOSSATI. Vi repræsenterer desuden fabrikanten af lejer og rullelejer af mærket KML. ZMC fabrikerer standard og specialfremstillede kæder til godshåndtering. De fremstiller alle typer kæder til forskellige sektorer som f.eks. fødevarer, automobil, jern, behandling af vand og affald, konstruktion af specialmaskiner, papirvarer, træ…Vittoriofossati fremstiller transmissionssystemer især tilpasset akkumuleringskæder. Udover disse produkter tilbyder ECCS emner til handel eller bearbejdning som f.eks. lejer (i rustfrit stål, harpiks eller støbejern), smedede kæder, tanddrev, aksler med lejer, metalpaller efter tegning (transportbånd til affald, metalplader) og alle typer emner til jeres transportbånd.