• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kæder- jern og stål

Resultater for

Kæder- jern og stål - Import eksport

 1. KETTENTECHNIK ROEDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Familien Roeders navn har i årevis være forbundet med rullekæder. I dag står navnet Kettentechnik Roeder for produkter, der lader en idé blive til virkelighed. Det er kun muligt på grund af moderne produktionsteknik. Det er alene er dog ikke nok til at danne grundlaget for vores kvalitet ogoverholdelsen af leveringstider. Det kræver erfaring, kunnen, ansvarsfølelse og medarbejdernes motivation. Vores leverandører, som omfatter alle kendte tyske og internationale kædeproducenter, er grundlaget for vores kvalitet. Ligeledes kendetegner en åbenog ærlig omgang med kunderne og leverandører vores virksomhed. På denne webside finder du ikke kun alle oplysninger om vores virksomhed, du kan også aflægge os et besøg. Enten virtuelt på websiden eller fysisk. Du eraltid hjerteligt velkommen.

 2. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH er din pålidelige partner inden for driv-, transport- og lastkæder samt kædehjul og specialprodukter. Erfaring og kompetence danner grundlaget for vores produkter i høj kvalitet. Nyd godt af vores tjenesteydelser gennem hele værdikæden: Lige fra rådgivning og udvælgelse af de bedst egnede komponenter til færdiggørelse af selve produktet. Ud over specialkæder, kædehjul og specialudviklede kædeløsninger af enhver slags tilbyder vi også en stort udvalg af standardprodukter samt individuelle totalløsninger, der tager afsæt i lige netop din virksomheds behov. Årelang erfaring og overholdelse af aktuelle DIN-standarder sikrer, at vi kan levere førsteklasses, egenproducerede produktudviklinger. Uanset hvor tilfredse vores kunder allerede måtte være med vores produkter, så arbejder vi fortsat på at øge vores produkters kvalitet og performance.

 3. HARVEST TRADING CHAIN COMPANY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til verdenen af Harvest Trading Chain og reservedele til mejetærskere. HTC er den primære distributør af DONGHUA-landbrugskæder, hvilket garanterer OEM-kvaliteten. Den primære aktivitet hos DONGHUA-kædegruppen ligger inden for landbrugsmaskiner. HTC tilbyder et omfattende udvalg på mere end 5.000 produkttyper af kæder og reservedelsløsninger inden for landbrugs- og industriudstyr, hvilket omfatter support af alle mejetærskermærker. HTC fremstiller også aksler og akselhoveder, motoraksler med knivskarpe transmissioner, aksler, gear, remskiver og skiver, lejehuse, bøsninger, hydrostatiske aksler og hoveder, elevatortransmissioner, transmissioner og snegle til Claas-, New Holland-, John Deere-, Laverda-, Deutz-Fahr-, Sampo Rosenlew-mejetærskere, samt for Gallignani-, Claas Merkant-, Welger-, Cicoria- og John Deere-ballepressere. De er stolte over at levere kvalitet og effektive reservedele, både nationalt og internationalt. Vores produkter overholder OEM-kvalitetsstandarderne. Vores produktgrupper: • Høstekæder: Indføringskæder, elevatorkæder, indsamlingskæder, transmissionskæder og transportbåndskæder. Alle kæder er designet til at håndtere forskellige produkter såsom kaffe, majs, korn, druer, ris, sukkerror, solsikke osv. • Kæder til ballepressere: Kæder til rundballepresser, forstærkede kæder, kæder med forlænget holdbarhed og særlige kæder. • Særlige landbrugsmaskiner: Særlige kæder til transport af korni siloer, kartoffelhøstemaskiner, håndteringsudstyr. Kontakt os!

 4. FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder, jern og stål branchen. Den er baseret i Lotte, Tyskland.

 5. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Inventar til lystfartøjer branchen. Den opererer også inden for Befæstelsesindretninger, Wirestrammere, Kæder, jern og stål, Hængsler, Låse, bolte og nøgler, Rustfri stålwirer, Rustfri stålmøtrikker, Rustfri stålskruer, og tilbehør og udstyr til både og joller brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litauen

  Virksomheden Nosted Mechanika UAB har stor erfaring med produktion af TRYGG skridsikre hjulkæder og snerydning og let forstarbejde med IGLAND udstyr, . TRYGG kæder har været kendt siden 1939, og de er synonym med driftssikkerhed og kvalitet. Vi producerer TRYGG kæder af forskellige typer, størrelser, tykkelser og vægte til biler, ATV'er, lastbiler og busser, tung snerydning, skovbrug, landbrug, fiskeindustri og entreprenørkøretøjer. De mest populære IGLAND produkter er: spil til at trække træstammer, brændekløvere og processorer, sneblæsere, sandspredere, planerskjolde, sneplove, pallegafler, multigrips, gribere og dozerblade. Vores nyeste artikler er: ballegrabber, stenspande, løftere til gødningsposer og spande til at hælde materialer. Nosted mechanika tilbyder også tjenester såsom: laserskæring med stålplader, CNC-skæring, drejning, fræsning, bukning; klargøring af metalflader med sandblæsning før lakering.

 2. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Produktion af rundstålkæder og jernvarer: Kæder til gødningsspredning, kæder til traktoranhængere, transportkæder (slagterikæder, i 50 m-længder. Udførelser: Galvanisk forzinket eller ikke-rustende specialstål (1.4571), kvalitetskæder (rundstålkæder DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895), løftekæder (DIN 5684-5, EN 818-7), kæder til landbrug, kæder til lastoptagelse (anhugningskæder iht. DIN 695 og EN 818-2), rustfri kæder, knudekæder, plastkæder, svejsede rundstålkæder.

 3. IWIS ANTRIEBSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  iwis hører til de førende udbydere af præcisionskædesystemer til driv- og transportformål og har et bredt produktsortiment til samtlige industrielle anvendelser.

 4. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigvarer i metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, jern og stål, Kæder, jern og stål, Rullekæder, og kæder i metal brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. SLING SUPPLY INTERNATIONAL S.A.

  Spanien

  Virksomheden SLING SUPPLY INTERNATIONAL S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder, jern og stål branchen. Den opererer også inden for løfteudstyr brancherne. Den er baseret i Oiartzun-Gipuzcoa, Spanien.

 1. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Tyskland

  Virksomheden CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, jern og stål branchen. Den opererer også inden for Kæder, ikke-jernholdigt, kæder i plastik, urkæder, og Kæder, ikke-jernholdigt brancherne. Den er baseret i Ötisheim, Tyskland.

 2. IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE

  Tyskland

  Virksomheden IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder, jern og stål branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 1. PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE

  Tyskland

  Virksomheden PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, jern og stål branchen. Den opererer også inden for Løfte- og ladekroge, Sjækler, Rustfri stålwirer, og ringskrue brancherne. Den er baseret i Hemmingen, Tyskland.

 2. ESFAHANAHAN

  Forenede Stater

  Virksomheden ESFAHANAHAN, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kæder, jern og stål branchen. Den er baseret i Esfahan, Forenede Stater.

 3. NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kæder, jern og stål branchen. Den er baseret i Möchengladbach, Tyskland.

 4. ELASTOTEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELASTOTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, jern og stål, Transportkæder, Smøreudstyr og maskiner, Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion, Kæder, jern og stål, Transportkæder, Smøreudstyr og maskiner, og Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion brancherne. Den er baseret i Marktheidenfeld, Tyskland.

 5. HEINZ KELLER

  Tyskland

  Virksomheden HEINZ KELLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kæder, Kæder, jern og stål, Løfteudstyr - tilbehør, Truckmonterede kraner, Kæder, Kæder, jern og stål, Løfteudstyr - tilbehør, og Truckmonterede kraner brancherne. Den er baseret i Rosenfeld, Tyskland.

 6. ROPE & RESCUE

  Tyskland

  Virksomheden ROPE & RESCUE, er en Distributør, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, jern og stål, Løfteudstyr - tilbehør, Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Kæder, jern og stål, Løfteudstyr - tilbehør, Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, og Køretøjer - mekaniske komponenter og dele brancherne. Den er baseret i Schongau, Tyskland.

 7. BORIS GRUBER

  Tyskland

  Virksomheden BORIS GRUBER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Kæder, og Kæder, jern og stål brancherne. Den er baseret i Rot, Tyskland.

 8. ZEUNERT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZEUNERT GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, jern og stål, Transportkæder, Befæstelsesindretninger, Skruer og møtrikker, Kæder, jern og stål, Transportkæder, Befæstelsesindretninger, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 1. FB KETTEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FB KETTEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, jern og stål, Transportkæder, Befæstelsesindretninger, Skruer og møtrikker, Kæder, jern og stål, Transportkæder, Befæstelsesindretninger, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Eslohe, Tyskland.

 2. FB KETTEN HANDELSGES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden FB KETTEN HANDELSGES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, jern og stål, Transportkæder, Befæstelsesindretninger, Skruer og møtrikker, Kæder, jern og stål, Transportkæder, Befæstelsesindretninger, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Kufstein, Østrig.

 3. DONGHUA INDUSTRIES EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DONGHUA INDUSTRIES EUROPE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, jern og stål, Transportkæder, Befæstelsesindretninger, Skruer og møtrikker, Kæder, jern og stål, Transportkæder, Befæstelsesindretninger, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Leverkusen, Tyskland.

 4. NORDDEUTSCHES DRAHT- U. SEIL-KONTOR A.CORDES E.K.

  Tyskland

  Virksomheden NORDDEUTSCHES DRAHT- U. SEIL-KONTOR A.CORDES E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Kabler - tilbehør, Kæder, og Kæder, jern og stål brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 5. HEBEZONE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEBEZONE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, jern og stål, Løfteudstyr - tilbehør, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Kæder, jern og stål, Løfteudstyr - tilbehør, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Hanau, Tyskland.

 6. WIEDENMANN-SEILE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WIEDENMANN-SEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Løfteudstyr - tilbehør, Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, og Løfteudstyr - tilbehør brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 7. SEACAT-SCHMEDING INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SEACAT-SCHMEDING INTERNATIONAL GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, jern og stål, Befæstelsesindretninger, Skruer og møtrikker, Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, Kæder, jern og stål, Befæstelsesindretninger, Skruer og møtrikker, og Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 8. KWB KETTEN AUSTRIA GMBH

  Østrig

  Virksomheden KWB KETTEN AUSTRIA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, jern og stål, Transportkæder, Befæstelsesindretninger, Skruer og møtrikker, Kæder, jern og stål, Transportkæder, Befæstelsesindretninger, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Klagenfurt, Østrig.

 9. SAS SEIL UND ANSCHLAGMITTEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SAS SEIL UND ANSCHLAGMITTEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Løfteudstyr - tilbehør, Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, og Løfteudstyr - tilbehør brancherne. Den er baseret i Schwerin, Tyskland.

 10. G & J GRIEP UND JETEK HANDEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden G & J GRIEP UND JETEK HANDEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Wirestrammere, Kabler - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, og Wirestrammere brancherne. Den er baseret i Bentwisch, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis