• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kæder- jern og stål

Resultater for

Kæder- jern og stål - Import eksport

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Fördertechnik Kentzler GmbH er din pålidelige partner inden for driv-, transport- og lastkæder samt kædehjul og specialprodukter. Erfaring og kompetence danner grundlaget for vores produkter i høj kvalitet. Nyd godt af vores tjenesteydelser gennem hele værdikæden: Lige fra rådgivning og udvælgelse af de bedst egnede komponenter til færdiggørelse af selve produktet. Ud over specialkæder, kædehjul og specialudviklede kædeløsninger af enhver slags tilbyder vi også en stort udvalg af standardprodukter samt individuelle totalløsninger, der tager afsæt i lige netop din virksomheds behov. Årelang erfaring og overholdelse af aktuelle DIN-standarder sikrer, at vi kan levere førsteklasses, egenproducerede produktudviklinger. Uanset hvor tilfredse vores kunder allerede måtte være med vores produkter, så arbejder vi fortsat på at øge vores produkters kvalitet og performance.

 2. KETTENTECHNIK ROEDER GMBH

  Tyskland

  Familien Roeders navn har i årevis være forbundet med rullekæder. I dag står navnet Kettentechnik Roeder for produkter, der lader en idé blive til virkelighed. Det er kun muligt på grund af moderne produktionsteknik. Det er alene er dog ikke nok til at danne grundlaget for vores kvalitet ogoverholdelsen af leveringstider. Det kræver erfaring, kunnen, ansvarsfølelse og medarbejdernes motivation. Vores leverandører, som omfatter alle kendte tyske og internationale kædeproducenter, er grundlaget for vores kvalitet. Ligeledes kendetegner en åbenog ærlig omgang med kunderne og leverandører vores virksomhed. På denne webside finder du ikke kun alle oplysninger om vores virksomhed, du kan også aflægge os et besøg. Enten virtuelt på websiden eller fysisk. Du eraltid hjerteligt velkommen.

 3. FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litauen

  Virksomheden Nosted Mechanika UAB har stor erfaring med produktion af TRYGG skridsikre hjulkæder og snerydning og let forstarbejde med IGLAND udstyr, . TRYGG kæder har været kendt siden 1939, og de er synonym med driftssikkerhed og kvalitet. Vi producerer TRYGG kæder af forskellige typer, størrelser, tykkelser og vægte til biler, ATV'er, lastbiler og busser, tung snerydning, skovbrug, landbrug, fiskeindustri og entreprenørkøretøjer. De mest populære IGLAND produkter er: spil til at trække træstammer, brændekløvere og processorer, sneblæsere, sandspredere, planerskjolde, sneplove, pallegafler, multigrips, gribere og dozerblade. Vores nyeste artikler er: ballegrabber, stenspande, løftere til gødningsposer og spande til at hælde materialer. Nosted mechanika tilbyder også tjenester såsom: laserskæring med stålplader, CNC-skæring, drejning, fræsning, bukning; klargøring af metalflader med sandblæsning før lakering.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Produktion af rundstålkæder og jernvarer: Kæder til gødningsspredning, kæder til traktoranhængere, transportkæder (slagterikæder, i 50 m-længder. Udførelser: Galvanisk forzinket eller ikke-rustende specialstål (1.4571), kvalitetskæder (rundstålkæder DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895), løftekæder (DIN 5684-5, EN 818-7), kæder til landbrug, kæder til lastoptagelse (anhugningskæder iht. DIN 695 og EN 818-2), rustfri kæder, knudekæder, plastkæder, svejsede rundstålkæder.

 2. IWIS ANTRIEBSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  iwis hører til de førende udbydere af præcisionskædesystemer til driv- og transportformål og har et bredt produktsortiment til samtlige industrielle anvendelser.

 3. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

 4. SLING SUPPLY INTERNATIONAL S.A.

  Spanien

 5. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Tyskland

 1. IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE

  Tyskland

 2. NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK

  Tyskland

 1. PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE

  Tyskland

 2. ESFAHANAHAN

  Forenede Stater

 3. ALANSAN PANEL FENCE SYSTEMS

  Tyrkiet

 4. ZIMAS

  Tyrkiet

 5. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italien

 6. AIP SP. Z .O.O. CHAIN FACTORY POLAND - KETTENFABRIK POLEN

  Polen

 7. EGINLIOGLU CHAIN INDUSTRY

  Tyrkiet

 8. HANGZHOU TOKEN TRANSMISSION CO.,LTD

  Kina

 1. ROCOURT METAUX

  Belgien

 2. ZINTAS KASTAMONU CHAIN CO

  Tyrkiet

 3. CN MECCANICA S.R.L.

  Italien

 4. MINUTEX S.R.L.

  Italien

 5. RAM INDUSTRIE S.R.L.

  Italien

 6. TECNO MINUTERIE

  Italien

 7. OMAR

  Italien

 8. MINUTEK DI ANTONELLI FRANCESCO S.N.C.

  Italien

 9. ANTONIANA MINUTERIE S.R.L.

  Italien

 10. MG - INSIDE S.N.C. DI RIGHETTI MARCELLO E CASERTA CRISTOFORO

  Italien