• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kæder- jern og stål

Resultater for

Kæder- jern og stål - Import eksport

 1. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Marinetech er i dag en af Europas største udbydere af rustfrit tilbehør til både og lystbåde samt forbindelseselementer af rustfrit stål. Virksomheden blev etableret i 1989 som salgsafdeling til firmaet Reisser Schraubenwerke i Ingelfingen-Griesbach med produktionssted i Bremen. Vores produkter omfatter: Rustfri stålbeslag, rustfri stålwirer, rustfri stålmøtrikker, rustfri stålskruer, rælingslister (bådtilbehør), tilbehør til både.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. KETTENTECHNIK ROEDER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Familien Roeders navn har i årevis være forbundet med rullekæder. I dag står navnet Kettentechnik Roeder for produkter, der lader en idé blive til virkelighed. Det er kun muligt på grund af moderne produktionsteknik. Det er alene er dog ikke nok til at danne grundlaget for vores kvalitet ogoverholdelsen af leveringstider. Det kræver erfaring, kunnen, ansvarsfølelse og medarbejdernes motivation. Vores leverandører, som omfatter alle kendte tyske og internationale kædeproducenter, er grundlaget for vores kvalitet. Ligeledes kendetegner en åbenog ærlig omgang med kunderne og leverandører vores virksomhed. På denne webside finder du ikke kun alle oplysninger om vores virksomhed, du kan også aflægge os et besøg. Enten virtuelt på websiden eller fysisk. Du eraltid hjerteligt velkommen.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH er din pålidelige partner inden for driv-, transport- og lastkæder samt kædehjul og specialprodukter. Erfaring og kompetence danner grundlaget for vores produkter i høj kvalitet. Nyd godt af vores tjenesteydelser gennem hele værdikæden: Lige fra rådgivning og udvælgelse af de bedst egnede komponenter til færdiggørelse af selve produktet. Ud over specialkæder, kædehjul og specialudviklede kædeløsninger af enhver slags tilbyder vi også en stort udvalg af standardprodukter samt individuelle totalløsninger, der tager afsæt i lige netop din virksomheds behov. Årelang erfaring og overholdelse af aktuelle DIN-standarder sikrer, at vi kan levere førsteklasses, egenproducerede produktudviklinger. Uanset hvor tilfredse vores kunder allerede måtte være med vores produkter, så arbejder vi fortsat på at øge vores produkters kvalitet og performance.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. SLING SUPPLY INTERNATIONAL S.A.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 5. FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litauen

  Virksomheden Nosted Mechanika UAB har stor erfaring med produktion af TRYGG skridsikre hjulkæder og snerydning og let forstarbejde med IGLAND udstyr, . TRYGG kæder har været kendt siden 1939, og de er synonym med driftssikkerhed og kvalitet. Vi producerer TRYGG kæder af forskellige typer, størrelser, tykkelser og vægte til biler, ATV'er, lastbiler og busser, tung snerydning, skovbrug, landbrug, fiskeindustri og entreprenørkøretøjer. De mest populære IGLAND produkter er: spil til at trække træstammer, brændekløvere og processorer, sneblæsere, sandspredere, planerskjolde, sneplove, pallegafler, multigrips, gribere og dozerblade. Vores nyeste artikler er: ballegrabber, stenspande, løftere til gødningsposer og spande til at hælde materialer. Nosted mechanika tilbyder også tjenester såsom: laserskæring med stålplader, CNC-skæring, drejning, fræsning, bukning; klargøring af metalflader med sandblæsning før lakering.

 3. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Produktion af rundstålkæder og jernvarer: Kæder til gødningsspredning, kæder til traktoranhængere, transportkæder (slagterikæder, i 50 m-længder. Udførelser: Galvanisk forzinket eller ikke-rustende specialstål (1.4571), kvalitetskæder (rundstålkæder DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895), løftekæder (DIN 5684-5, EN 818-7), kæder til landbrug, kæder til lastoptagelse (anhugningskæder iht. DIN 695 og EN 818-2), rustfri kæder, knudekæder, plastkæder, svejsede rundstålkæder.

 4. IWIS ANTRIEBSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  iwis hører til de førende udbydere af præcisionskædesystemer til driv- og transportformål og har et bredt produktsortiment til samtlige industrielle anvendelser.

 5. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

 1. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Tyskland

 2. IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE

  Tyskland

 3. PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE

  Tyskland

 4. ESFAHANAHAN

  Forenede Stater

 5. ELASTOTEC GMBH

  Tyskland

 6. GLÖCKNER-SEILE GMBH

  Tyskland

 7. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italien

 8. WIEDENMANN-SEILE GMBH

  Tyskland

 9. DIPL.-ING. ROEDER GMBH

  Tyskland

 10. SEIL- UND HEBETECHNIK HOLM STEFFENS

  Tyskland

 1. KWB KETTEN AUSTRIA GMBH

  Østrig

 2. IWIS AG

  Schweiz

 3. ABZ HANDELS GMBH

  Tyskland

 4. FB KETTEN HANDELSGES.M.B.H.

  Østrig

 5. TINKA HANDELSGES.MBH

  Tyskland

 6. BORIS GRUBER

  Tyskland

 7. Q/P MEIER

  Tyskland

 8. DST DEFENCE SERVICE TRACKS GMBH

  Tyskland

 9. DONGHUA INDUSTRIES EUROPE GMBH

  Tyskland

 10. KREMOS-KETTEN AG

  Schweiz