• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kæder - tilbehør

Resultater for

Kæder - tilbehør - Import eksport

 1. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores firma har i årtier været en af ​​de største producenter af trådmetalprodukter i Europa. I 1852 producerede landsbysmeden Wilhelm Lüsebrink i Halver-Öckinghausen for første gang ringskruer med trægevind - et produkt, der stadig er et af de vigtigste i vores sortiment i dag. Med en god blanding af tradition og modernitet, producerer og leverer vi til markeder over hele verden fra to lokationer. Moderne produktionsmetoder og logistik, absolut kvalitet og overholdelse af deadlines samt evnen til at reagere fleksibelt på særlige kundekrav er de afgørende konkurrencemæssige fordele, og garanterer succes og anerkendelse til vores virksomhed, som nu drives af den sjette generation. LÜSEBRINK - vi ordner det.

 2. BECHTEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Leverandør af elevatorbægre, elevatorremme, tallerkenskruer, føderendekæder, bøsningstransportkæder, gaffelkæder, kædehjul, returløbsruller, snekkevinger, mellemlejer, snekkespiraler

 3. LABALABA COMPANY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Labalaba Accessories er et førende smykkemærke fra det smukke landskab i Tyrkiet, som blev grundlagt tilbage i 2018. Vi er stolte over at være vores egen producent, som skaber eksklusive designs der repræsenterer elegance og stil. Hos Labalaba Accessories er der ingen grænser for kreativitet, idet vi omhyggeligt skaber vores designs, og indfanger skønheden gennem billeder som vi selv tager. Vores forpligtelse til kvalitet kan tydeligt ses i vores materialer af messing, kobber og metal, som endvidere er nikkelfri, hvilket garanterer både skønhed og holdbarhed i ethvert smykke. Se vores fortryllende ringe, delikate armbånd og elegante smykkesæt, som på perfekt vis fremhæver elegance og stil. Se vores unikke kubedesign og forøg dit tilbehør med vores stilfulde hatte, omhyggeligt fremstillet til både at være moderne og funktionelle. Fremhæv din hals med vores imponerende halskædedesign, og udforsk vores udvalg af kropstilbehør, inklusive shahmeran, tilbehør til benene, taljekæder og antikke sølvbelagte etniske bælter, designet til at fremhæve din krop med ynde og elegance. Labalaba Accessories tilføjer glamour til hårstile med unikt tilbehør til håret, og tilbyder stilfulde bælter og punge som både er moderne og funktionelle. Vores globale rækkevidde dækker fra Spanien til Dubai, med særlige kommissioner fra 1.000 stykker pr. projekt, hvilket resulterer i gode muligheder for præstigefyldte butikker og på messer. Tag ud på en rejse af elegance, passion og kreativitet sammen med os.

 4. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD ligger i NingBo, hvor økonomien blomstrer, og trafikken er tæt. Vores virksomhed blev etableret i 2006, og er specialiseret i svejsede kæder, knyttede kæder, kuglekæder, plastkæder, dekorationskæder, hundekæder, kæde til donkraft, transportkæder og kædetilbehør, kabelføring, stålkabel, hængelås, glasfiberprodukter, tøjsnore og andet udstyr samt plastprodukter. Vi tilslutter os princippet "lighed og gensidig fordel, top ærlighed og ære, effektivitet og praktisk, innovation".

 5. THE MINIMAL!ST

  Armenien

  Verified by europages badge

  Minimal! st er et smykkemærke som er kendt for deres fine 925 sterling sølvsmykker. Smykkerne sælges på de berømte markedspladser, i onlinebutikker og gennem virksomhedsmarkedsføring. Udvalget omfatter de bedste smykker: øreringe, halskæder, vedhæng, ringe, armbånd. Minima! st fremstiller skræddersyede smykker for enhver kunde over hele verden. Minimal! st bruger udelukkende værdifulde metaller til deres smykker: 925 sterling sølv, 14K guld, rhodium. Hvert smykke kommer med et unikt mærke.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OTTO BALLSCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OTTO BALLSCHMIDT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 2. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Kæder - tilbehør, Trådfjedre, Kæder, plast, Kæder - tilbehør, Trådbøjedele, kæder i rustfrit stål, svejsede kæder, og Sjækler brancherne. Den er baseret i Monheim, Tyskland.

 3. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Tyskland

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik und Gesenkschmiede GmbH & Co. Din stærke partner inden for: Wiretilbehør, kædesystemer, arkitektur-wiresystemer. Vi opererer på globalt plan. Vi eksporterer vores produkter til alle kontinenter og glæder os over det tillidsfulde samarbejde med vores partnere i ind- og udland. Siden 1982 har vi haft en fillial i Frankrig, som har været en stor succes. Vores virksomhed har udviklet sig løbende i løbet af de sidste tyve år, faciliteter og produktion er blevet udvidet. Virksomheden lever og vokser. Virksomheden ledes i dag af tredje generation af familien Waltermann.

 4. PEGUET SA

  Frankrig

  PEGUET SA er specialist i produktion af kædeled med lynlukning af høj kvalitet udelukkende fremstillet i Frankrig til permanent eller halvpermanent forbindelse og til forskellige industrielle anvendelser: faldsikre systemer, beskyttelse, vedligeholdelser, arbejde med træktove og fritid: Klatring, huleforskning, eventyrparker, kanosejlads mv. PEGUET SA innoverer løbende og har udviklet et særligt udvalg af kædeled med lynlukning til EPI (udstyr til personbeskyttelse), der er certificeret ifølge de europæiske standarder EN 362 og EN 12275. PEGUET SA har i to generationer tilbudt alle løsninger inden for sikre forbindelser samt en bred vifte af størrelser, former og materialer: Forzinket stål, rustfrit stål, zicral, aluminium, messing. Hurtige kædeled fra PEGUET er med garanteret driftsbelastning og har en sikkerhedsfaktor 5 og anvendes inden for godshåndtering, fastgørelser, industriel sikkerhed, landbrug, hobbyarbejder, flyteknik, bilindustri og personbeskyttelse.

 5. KETTEN WÄLDER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KETTEN WÄLDER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Kæder - tilbehør, Transportkæder, Kæder - tilbehør, Transportkæder, kæder i rustfrit stål, og Sjækler brancherne. Den er baseret i Bad Endorf, Tyskland.

 1. WARSTEINER EISENHAMMER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WARSTEINER EISENHAMMER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den er baseret i Rüthen, Tyskland.

 2. ALFRED STRAUCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ALFRED STRAUCH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den er baseret i Saarbrücken, Tyskland.

 1. GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK

  Tyskland

  Virksomheden GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Wirestrammere, Slynger, hejsning og stuvning, Wirestrammere, håndsving, venstregænget skrue, og Slynger, hejsning og stuvning brancherne. Den er baseret i Bielefeld, Tyskland.

 2. ERMATEC AG

  Schweiz

  Virksomheden ERMATEC AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den er baseret i Ermatingen, Schweiz.

 3. KG MARKETING LTD.

  Ungarn

  Virksomheden KG MARKETING LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den opererer også inden for kæder til landbruget, landbrugstransportkæder, og Kædetilbehør, robust brancherne. Den er baseret i Pécs, Ungarn.

 4. BLOUNT FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden BLOUNT FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den opererer også inden for kædesave brancherne. Den er baseret i Vaulx En Velin Cedex, Frankrig.

 5. CHEVALIER SA

  Frankrig

  Virksomheden CHEVALIER SA, er en Distributør, der opererer inden for Industrivedligeholdelse branchen. Den opererer også inden for Kæder - tilbehør, Håndværktøj, ikke-automatisk, Kæder - tilbehør, Mekaniske donkrafte, Håndværktøj, ikke-automatisk, og armatur brancherne. Den er baseret i Beaupréau, Frankrig.

 6. PRAMAC

  Frankrig

  Virksomheden PRAMAC, er en Distributør, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Kabler - tilbehør, metaltapper og -stifter, Kabler - tilbehør, spændebøjler, og isenkram brancherne. Den er baseret i Challans, Frankrig.

 7. CHAINERIES DE CHENECIERES

  Frankrig

  Virksomheden CHAINERIES DE CHENECIERES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den opererer også inden for blikkenslagerartikler brancherne. Den er baseret i Saint-Marc-Sur-Seine, Frankrig.

 8. TECHNOROPE.GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TECHNOROPE.GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den opererer også inden for slangebøsse, og reservedele og tilbehør til godshåndtering brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 1. GLÖCKNER-SEILE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GLÖCKNER-SEILE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Kæder, Kæder, jern og stål, Kæder - tilbehør, Befæstelsesindretninger, Kæder, Kæder, jern og stål, Kæder - tilbehør, og Befæstelsesindretninger brancherne. Den er baseret i Erfurt, Tyskland.

 2. THE CROSBY GROUP

  Belgien

  Virksomheden THE CROSBY GROUP, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Kroge, metal-, Kroge, metal-, og ringe brancherne. Den er baseret i Heist-Op-Den-Berg, Belgien.

 3. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italien

  Virksomheden CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den opererer også inden for Kæder - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Kæder, specialfremstillede, Kæder - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, og Kæder, specialfremstillede brancherne. Den er baseret i Cadriano Di Granarolo (Bo), Italien.

 4. GIUSEPPE ARRIGONI SAS

  Italien

  Virksomheden GIUSEPPE ARRIGONI SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den opererer også inden for ring brancherne. Den er baseret i Lecco, Italien.

 5. POSAMO - RETEZARNA, SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden POSAMO - RETEZARNA, SPOL. S R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Kæder - tilbehør, Kæder, jern og stål, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Kæder - tilbehør, og Kæder, jern og stål brancherne. Den er baseret i Holice, Tjekkiet.

 6. CRANEPLEX LTD. LIFTING GEAR AND EQUIPMENT

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CRANEPLEX LTD. LIFTING GEAR AND EQUIPMENT, er en Distributør, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den er baseret i Cradley Heath, Det Forenede Kongerige.

 7. DISTAG IRELAND LTD

  Irland

  Virksomheden DISTAG IRELAND LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den er baseret i Carlow, Irland.

 8. SCHULTE & BECKER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SCHULTE & BECKER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Kæder, jern og stål, og Kæder, jern og stål brancherne. Den er baseret i Balve, Tyskland.

 9. EBERT KETTENSPANNTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EBERT KETTENSPANNTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder - tilbehør, og Kæder - tilbehør brancherne. Den er baseret i Schkeuditz, Tyskland.

 10. MEINOLF RICKERT E. K.

  Tyskland

  Virksomheden MEINOLF RICKERT E. K., er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder - tilbehør, og Kæder - tilbehør brancherne. Den er baseret i Schmallenberg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis