• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kæder - tilbehør

Resultater for

Kæder - tilbehør - Import eksport

 1. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vores firma har i årtier været en af ​​de største producenter af trådmetalprodukter i Europa. I 1852 producerede landsbysmeden Wilhelm Lüsebrink i Halver-Öckinghausen for første gang ringskruer med trægevind - et produkt, der stadig er et af de vigtigste i vores sortiment i dag. Med en god blanding af tradition og modernitet, producerer og leverer vi til markeder over hele verden fra to lokationer. Moderne produktionsmetoder og logistik, absolut kvalitet og overholdelse af deadlines samt evnen til at reagere fleksibelt på særlige kundekrav er de afgørende konkurrencemæssige fordele, og garanterer succes og anerkendelse til vores virksomhed, som nu drives af den sjette generation. LÜSEBRINK - vi ordner det.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BECHTEL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Leverandør af elevatorbægre, elevatorremme, tallerkenskruer, føderendekæder, bøsningstransportkæder, gaffelkæder, kædehjul, returløbsruller, snekkevinger, mellemlejer, snekkespiraler

  Hjemmeside Open In New icon
 3. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Kina

  Verified by Europages badge

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD ligger i NingBo, hvor økonomien blomstrer, og trafikken er tæt. Vores virksomhed blev etableret i 2006, og er specialiseret i svejsede kæder, knyttede kæder, kuglekæder, plastkæder, dekorationskæder, hundekæder, kæde til donkraft, transportkæder og kædetilbehør, kabelføring, stålkabel, hængelås, glasfiberprodukter, tøjsnore og andet udstyr samt plastprodukter. Vi tilslutter os princippet "lighed og gensidig fordel, top ærlighed og ære, effektivitet og praktisk, innovation".

  Hjemmeside Open In New icon
 4. WARSTEINER EISENHAMMER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. OTTO BALLSCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Tyskland

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik und Gesenkschmiede GmbH & Co. Din stærke partner inden for: Wiretilbehør, kædesystemer, arkitektur-wiresystemer. Vi opererer på globalt plan. Vi eksporterer vores produkter til alle kontinenter og glæder os over det tillidsfulde samarbejde med vores partnere i ind- og udland. Siden 1982 har vi haft en fillial i Frankrig, som har været en stor succes. Vores virksomhed har udviklet sig løbende i løbet af de sidste tyve år, faciliteter og produktion er blevet udvidet. Virksomheden lever og vokser. Virksomheden ledes i dag af tredje generation af familien Waltermann.

 3. PEGUET SA

  Frankrig

  PEGUET SA er specialist i produktion af kædeled med lynlukning af høj kvalitet udelukkende fremstillet i Frankrig til permanent eller halvpermanent forbindelse og til forskellige industrielle anvendelser: faldsikre systemer, beskyttelse, vedligeholdelser, arbejde med træktove og fritid: Klatring, huleforskning, eventyrparker, kanosejlads mv. PEGUET SA innoverer løbende og har udviklet et særligt udvalg af kædeled med lynlukning til EPI (udstyr til personbeskyttelse), der er certificeret ifølge de europæiske standarder EN 362 og EN 12275. PEGUET SA har i to generationer tilbudt alle løsninger inden for sikre forbindelser samt en bred vifte af størrelser, former og materialer: Forzinket stål, rustfrit stål, zicral, aluminium, messing. Hurtige kædeled fra PEGUET er med garanteret driftsbelastning og har en sikkerhedsfaktor 5 og anvendes inden for godshåndtering, fastgørelser, industriel sikkerhed, landbrug, hobbyarbejder, flyteknik, bilindustri og personbeskyttelse.

 4. KETTEN WÄLDER GMBH

  Tyskland

 5. ALFRED STRAUCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK

  Tyskland

 2. ERMATEC AG

  Schweiz

 3. TECHNOROPE.GMBH

  Tyskland

 4. PRAMAC

  Frankrig

 5. CHAINERIES DE CHENECIERES

  Frankrig

 6. BLOUNT FRANCE

  Frankrig

 7. KG MARKETING LTD.

  Ungarn

 8. CHEVALIER SA

  Frankrig

 9. GLÖCKNER-SEILE GMBH

  Tyskland

 10. EDEL & STAHL INTERNETVERTRIEB

  Tyskland

 1. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italien

 2. POSAMO - RETEZARNA, SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

 3. THE CROSBY GROUP

  Belgien

 4. QINGDAO FOUNDER INDUSTRIAL CO., LTD

  Kina

 5. QINGDAO FINE METAL CO.LTD

  Kina

 6. GIUSEPPE ARRIGONI SAS

  Italien

 7. SCHULTE & BECKER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. EBERT KETTENSPANNTECHNIK GMBH

  Tyskland

 9. LAS-ZIRH - HUSEYIN HAMDI SEDELE

  Tyrkiet

 10. DISTAG IRELAND LTD

  Irland