• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • juridisk konsulentvirksomhed

Resultater for

Juridisk konsulentvirksomhed - Import eksport

 1. SOTERYAH IP

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOTERYAH IP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Juridisk konsulentvirksomhed branchen. Den opererer også inden for Beskyttelse, erhvervsmæssig - patenter, vurdering af patenter, Patenter og mærker, og industrielle patenter brancherne. Den er baseret i Castelnau-Le-Lez, Frankrig.

 2. CABINET D'AVOCAT ARNAUD SOTON

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CABINET D'AVOCAT ARNAUD SOTON, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Juridisk konsulentvirksomhed branchen. Den opererer også inden for Skatterådgivning, og advokat brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. THEMIS LEGAL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden THEMIS LEGAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Juridisk konsulentvirksomhed branchen. Den opererer også inden for avocadotræ, og advokat i strafferet brancherne. Den er baseret i Sint-Pieters-Leeuw, Belgien.

 4. NOTARIO JUAN CARLOS MARTÍN ROMERO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOTARIO JUAN CARLOS MARTÍN ROMERO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Juridisk konsulentvirksomhed branchen. Den opererer også inden for NOTAR, notarkontor, testamenter, udfærdigelse, formuleringer, og oprettelse af virksomheder brancherne. Den er baseret i Málaga, Spanien.

 5. GARTNER AVV. RA DR. INGRID

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GARTNER AVV. RA DR. INGRID, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Juridisk konsulentvirksomhed branchen. Den opererer også inden for advokat i civilret, juridisk bistand, juridiske konsulenter, specialiseret i ekstrajudiciel rådgivning, speciale i arveret, speciale i privatret, kapitalanbringelse, landbrugslov, og familieret brancherne. Den er baseret i Merano, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. STUDIO LEGALE NARDONE, D'ATTORRE, IMPROTA, OLIVIERO & PARTNERS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden STUDIO LEGALE NARDONE, D'ATTORRE, IMPROTA, OLIVIERO & PARTNERS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Juridisk konsulentvirksomhed branchen. Den opererer også inden for intellektuel ejendomsret, international juridisk rådgivning, serviceydelser med erhvervsvejledning, og juridiske konsulenter brancherne. Den er baseret i Napoli, Italien.

 2. KANZLEI SCHRAMM TSCHURTSCHENTHALER MALL ELLECOSTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden KANZLEI SCHRAMM TSCHURTSCHENTHALER MALL ELLECOSTA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Juridisk konsulentvirksomhed branchen. Den opererer også inden for arbejdsret, familieret, administrativ ret, speciale i privatret, handelsret, speciale i arbejdsret, speciale i forsikringsret, speciale i familieret, og økonomisk ret brancherne. Den er baseret i Brunico, Italien.

 3. PIRINOLI AVOCATS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PIRINOLI AVOCATS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Juridisk konsulentvirksomhed branchen. Den opererer også inden for advokatkontor, advokat, og forvaltning af tvister for virksomheder brancherne. Den er baseret i Le Cannet, Frankrig.

 4. TOMMASO D'AMARO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TOMMASO D'AMARO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Juridisk konsulentvirksomhed branchen. Den opererer også inden for ejendomsret, notarer, notartjenester, og notarkontor. brancherne. Den er baseret i Scafati, Italien.

 5. «O2 CONSULTING» LLC

  Rusland

  O2 Consulting er et førende russisk advokatfirma der leverer en omfattende ekspertise til deres kunder, når det kommer til Rusland og udenlandsk lovgivning, skatter, reguleringer i forskellige økonomisektorer. O2 Consulting's klienter inkluderer internationale og russiske private aktiefonde, venturekapitalfonde, holdingvirksomheder indenfor forskellige brancher, nationale og globale branchesammenslutninger, high-tech opstart og forretningsejere. O2 Consulting specialisterne har en førsteklasses uddannelse, og bruger deres uddannelse i Rusland og udlandet. Virksomheden har erfaring med at oprette virksomhedsskattestrukturer for investeringsprojekter, fungere som virksomhedsadvokater for midler, hjælpe med projekter indenfor M&A/Private Equity/VC, rådgive store industrielle holdingvirksomheder, investeringsvirksomheder. Det unikke ved O2 Consulting er, at virksomheden drives som et “one stop shop " format, hvilket kombinerer erfaringen fra seks vigtige skattepraksisser, virksomhedspraksis, international juridisk praksis, international strukturering og skattepraksis, FINTECH praksis.

 1. PROEKT INJINIRING, LLC

  Rusland

  PROEKT INJINIRING, LLC har leveret deres tjenester til B2B-markedet siden 2016. Udvalget af tjenester inkluderer support med tilbudsprocedurer; hjælp ved elektroniske forretning til forretning auktioner, hjælp i forbindelse med registrering af industrielle patenter og handelsmærker. Virksomheden hjælper også med at indhente QA-certifikation inden for forskellige områder, ISO-certifikater, eksportcertifikater, brandsikkerhedscertifikater og andre former for certifikater. Vi kan håndtere komplekse indkøb uanset beløb, og tilbyder en hastende forberedelse af dokumenter. Vi tilbyder at afslutte profitable aftaler på tilbudsplatforme: vi finder de relevante auktioner, rådgiver om invitationer til tilbudsafgivelse og garanterer et succesfuldt resultat. Vi hjælper med at forberede ansøgninger til patenter og registrering af design. Vi tilbyder vores ydelser til virksomheder som ønsker at øge deres forretning og profit. Vi er klar til at tilbyde dig e-commerce ydelser, support inden for styring af onlineindkøb og certificering; samt deltagelse i åbne tilbud til de bedste priser.

 2. WESTSIDE LAW FIRM

  Rusland

  Westside advokatfirma er et af få russiske advokatfirmaer, der praktiserer erhvervsret på det højeste niveau af internationale standarder. Virksomhedens grundlæggende fokusområder er erhvervs- og iværksætterret, juridisk støtte ved investeringer i Rusland, M&A og ejendomstransaktioner, konkurs og insolvens-, arbejds- og migrationslovgivning. Vores advokater har samlet lang erfaring i at løse kommercielle tvister. Vi ser på vores klienters interesser i retten eller i internationale voldgiftsdomstole i Rusland såvel som i udlandet. Westside advokatfirma er blevet anerkendt i førende internationale ratings, såsom Best Lawyers, IFLR 1000, Legal 500 osv.

 1. BUJNIAK PRZEMYSŁAW, ADWOKAT. KANCELARIA

  Polen

  Vi tilbyder omfattende retshjælp inden for alle områder af civilretten, herunder erhvervsret og familieret samt bredt defineret forvaltningsret og arbejdsret, herunder advokatbistand i sager på disse områder. Vi leverer juridiske tjenesteydelser i forbindelse med strafferet og lovovertrædelser. Rådgivning inden for civilret omfatter sager om gældsinddrivelse, beskyttelse af ejendom, arvesager inden for lovbestemt testamentarisk arv vedrørende deling af ejendom og bolig. Rådgivning inden for familieret omfattende skilsmissesager, tilbagekaldelser af ægteskab, separationer, bodeling, faderskab og etablering af kontakt med et mindreårigt barn. Rådgivning om erhvervsøkonomiske regler og virksomheder, kommercielle virksomheder, udarbejdelse af kommercielle kontrakter. Vi venter på dig!

 2. AVELAN, LLC

  Rusland

  Advokatfirmaet “Avelan” blev etableret i 2006 og er et førende advokatfirma i Rusland. Virksomheden tilbyder et bredt spektrum af juridiske tjenester inden for forretninger og organisationers kommercielle aktiviteter og til beskyttelse af erhvervsinteresser på alle de russiske føderations territorier, herunder de tidligere sovjetrepublikker (CIS). Advokaternes troværdighed hos “AVELAN” bekræftes af ratings, adskillige publikationer og ekspertkommentarer i førende forretningsmedier samt stor kundetilfredshed med vores firma. Oprettelse af udenlandske virksomheder i Rusland: • rådgivning om virksomhedstype og firmastruktur i Rusland; • åbning og registrering af datterselskaber/repræsentationskontorer for et udenlandsk selskab; • oprettelse af russiske juridiske enheder med udenlandsk deltagelse; • assistance ved åbning af bankkonto; • registrering hos skattemyndighederne; • etablering af regnskaber; • udfærdigelse af kontrakter.

 3. PELECANOS & PELECANOU LAW FIRM

  Kypern

  Pelecanos & Pelecanou er et kypriotisk advokatfirma grundlagt i år 2000 af Andros G. Pelecanos, der er seniorpartner i firmaet. I årenes løb har virksomheden oplevet enorm professionel succes og fremstår nu som en af de mest respektfulde retlige institutioner bestående af 20 personer, herunder 5 partnere. Firmaet tilbyder forskellige faglige områder og har kvalificerede jurister og juridiske rådgivere, der leverer bæredygtige og omfattende løsninger, der er skræddersyet til den enkelte kunde og omstændighederne.

 4. DANSK/GRÆSK ADVOKAT NIKI BOURAS

  Grækenland

  Dansktalende advokat i Grækenland. Uddannet jurist fra Københavns Universitet (2001) Advokat i Grækenland (2004), Athens Bar Association (no. 26176) Som dansktalende advokat i Grækenland varetager jeg juridisk bistand i græske forhold i forbindelse med bl.a. køb og salg af fast ejendom, familieret, arveret, selskabsret, etc. Tolk og translatør (dansk/græsk/dansk) Som græsk advokat kan jeg oversætte og verificere originaldokumentet fra dansk til græsk og vice versa. Jeg oversætter sagsakter, domme, attester, skøder etc. Samtidigt anvendes jeg som dansk / græsk tolk i bl.a. retssager. Mediation / mægler Uddannet mediator (mægler) og kan med fordel anvendes, når der er mulighed for at forsøge, at løse en tvist i et udenretligt regi. Kontakt mig til en uforpligtende samtale. M: (+30) 6972219149 E : nikibouras@gmail.com

 5. BOLIGADVOKATER.INFO

  Danmark

  Få en tryg og sikker bolighandel med en erfaren og kompetent boligadvokat ved din side. Boligadvokater.info har kontor i alle større Danske byer- naturligvis også i Odense. Vi tilbyder køberrådgivning til faste lave priser og hjælper dig hurtigt og sikkert igennem din bolighandel uden juridiske overraskelser. I vores samlede boligpakke får du alt hvad du har behov for til din bolighandel, til en særligt lav pris. Bliv ringet gratis op af vores dygtige advokat allerede i dag- og få en uforpligtende samtale om din nye bolig.

 6. ADVODAN-LYNGBY

  Danmark

  Hos ADVODAN Lyngby bærer dagligdagen præg af tæt kontakt til vores kunder, såvel enkeltpersoner som virksomheder i Lyngby og omegn. Vores berøringsflade rækker dog både nationalt og internationalt. Vi bestræber os på en hurtig, smidig og effektiv sagsbehandling, og vi yder en professionel og kvalitetsbevidst rådgivning med kunden i centrum med den målsætning, at vores ydelse skaber merværdi for hver enkelt klient i hver enkelt sag. Fra vores advokatkontor i Lyngby dækker vi byerne i regionen bl.a. Søborg, Gentofte, Herlev, Søllerød og Værløse. Du får altid kompetent og løsningsorienteret juridisk rådgivning med lokalkendskab. Vi trækker på hinandens erfaringer Bag hvert eneste medlem i ADVODAN arbejder et landsdækkende netværk af ca. 120 jurister med at kanalisere relevant viden og erfaring ud til alle i kæden. Vores advokater er altid løsningsorienterede, og med netværket som fundament kan vi kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Det giver dig direkte ad­gang til juridisk rådgivning på højeste niveau.

 7. ELIAS NEOCLEOUS & CO LLC

  Kypern

  Vi er den største advokatfirma på Cypern med en betydelig margen og generelt anerkendt som det førende advokatfirma i det sydøstlige Middelhavsområde. Vi har mere end 140 tilknyttede advokater på tre kontorer på Cypern og et internationalt netværk af kontorer på de største destinationer for investering via Kypern. Vores firma var banebrydende inden for udvikling af forretningsforbindelser med Rusland og Østeuropa for to årtier siden, og vores personale har en uovertruffen erfaring i at hjælpe kunder med cross-border investeringer

 8. LLC MOSTOVENKO AND PARTNERS LEGAL BUREAU

  Ukraine

  Erfaring der tæller. 20 års juridisk praksis, en individuel tilgang til hver klient, ansvar og engagement har vundet vore kunders tillid både i Ukraine og i udlandet. Vores firma tilbyder en bred vifte af juridiske tjenesteydelser, herunder: juridisk rådgivning, juridisk bistand, registrering af datterselskaber / filialer og repræsentationskontorer, assistance ved køb og salg af jord, omfattende juridisk rådgivning til virksomheder, hjælp til at opnå licenser på turnkey basis; tilbagebetaling af gæld.

 1. «ROBOCLAIM» LIMITED LIABILITY COMPANY

  Rusland

  Roboclaim virksomheden, som blev grundlagt i 2019, udvikler applikationssoftware til banker, finansielle brancher og forsikringsselskaber, samt parkeringspladser og forbrugsvirksomheder. Roboclaim skaber softwareløsninger der optimerer organisationens virksomhedsaktiviteter, automatiserer juridiske transaktioner og håndterer udestående gæld. Elektronisk databehandlingssoftware fra Roboclaim hjælper med at udvikle opdaterede løsninger, og skaber betingelserne for udvikling og skalering af en virksomhed. En af virksomhedens succesfulde udviklinger er cloud-platformen URROBOT, som automatiserer debitorstyring for organisationer, domstole og fogeder. Platformen understøtter alle trin: fra automatiseret telefonopkald til skyldnere, til at oprette anmodninger til skattemyndighederne og banker for fogeden. URROBOT gør det 45 gange hurtigere at håndtere skyldnere, forudsige gæld og betaling vha. kunstig intelligens samt en automatisering af alle former for beregninger.

 2. BOLIGADVOKAT24

  Danmark

  Boligadvokat24 er et advokatkontor specialiseret inden for juridisk rådgivning omkring køb og salg af ejendomme. Med sin landsdækkende service er Boligadvokat24 fokuseret på at yde en effektiv og professionel service med klienten i centrum. For vores klient betyder dette, at vi med kort varsel kan håndtere vedkommendes sager, transparens i forhold til proces og pris, samt kompetente, certificerede boligadvokater. Typiske sager hos Boligadvokat24 er den juridiske gennemgang af købsaftale samt tilhørende dokumenter, udarbejdelse af skøde, refusionsopgørelse og handlens berigtigelse. Dertil henvender mange sig også for udarbejdelse af testamente, ægtepagt, bodeling, og meget mere. Al korrespondance er per telefon og e-mail hvilket betyder at vi dækker uanset om du bor i København, Århus, Odense eller Aalborg - eller noget helt femte.

 3. HVID ADVOKATER

  Danmark

  En advokat er ikke bare en advokat. Vi har specialiseret os i bolighandel. Det betyder, at vi kender området ud og ind, og at vi holder os ajour med den seneste udvikling. Vi har mange års erfaring og kan derfor rådgive dig effektivt og professionelt. Vi rådgiver dig om juridiske, økonomiske og skattemæssige konsekvenser ved dit køb eller salg af bolig. Hvis du skal købe bolig i Odense, gennemgår vi ejendommens dokumenter og undersøger, om der er særlige forhold, som du skal være opmærksom på. Det kan være en ulovlig opført garage eller en lokalplan, der har eller kan få indflydelse på ejendommens værdi. Har du behov for en boligadvokat i Odense? Besøg Hviid Advokater her!

 4. FAMILIERETSADVOKATERNE

  Danmark

  Tvangsfjernelses Advokater består af Elise Quaada og Cristina Poblador, der begge er er advokater, der beskæftiger sig med familieret med særligt speciale i sager, der omfatter tvangsfjernelse. Sager om tvangsfjernelse begynder i enten kommunerne eller Ankestyrelsen, og uanset hvilken myndighed, der påbegynder sagen har både forældre og børn over 12 år krav til at modtage gratis bistand fra en advokat. Quaada og Poblador er begge erfarne advokater med speciale i tvangsfjernelsessager, der kan hjælpe dig som forældre med rådgivning og bistand i din sag. Begge har stor indsigt i kommunens sagsbehandling og kan derfor hjælpe jer med at studere, om der skulle være opstået fejl og bevare dine rettigheder. Står du overfor en anbringelse af dit barn uden for dit hjem, kan du altid tage kontakt til Tvangsfjernelses Advokater. Med mange års erfaring indenfor disse sager, hjælper de gerne dig med bistand og rådgivning.

 5. KOCK NIELSEN ADVOKATFIRMA

  Danmark

  Vi beskæftiger os med erstatningsret, primært personskade, og familieret, herunder sager om forældremyndighed, bopæl og samvær. Advokat Troels Kock Nielsen har arbejdet med personskadeerstatningsret siden 1998 og har desuden mange års erfaring med familieretlige sager. Herudover har han i en kortere periode været ansat som advokat i PFA-Pension og har derfor god indsigt i pensionsforsikring, herunder invalide- og sygdomsdækninger. Herudover beskæftiger vi os med relaterede sagsområder, herunder handel med fast ejendom samt sociale sager.

 6. ANSATTE. APS

  Danmark

  Ansatte.dk er en HR-portal, hvor virksomheder nemt, sikker og professionelt online kan oprette ansættelseskontrakter, advarsler, opsigelser til den enkelte medarbejder. Alle kontrakter gemmes online på virksomhedens profil, så dennes medarbejdere ned kan tilgå dem. HR-portalen kan opsættes til overholdelse af GDPR, så virksomheden ikke selv skal huske hvornår de enkelte kontrakter eller dokumenter på medarbejderen skal slettes - alt dette husker systemet. Udover HR-portalen kan virksomheden kontakte vores HR & Personalejuridiske hotline via email eller telefonisk hverdage fra 9: 00-15: 00 (mandag-torsdag) 9: 00-14: 00 (fredag) Opret en gratis virksomhedsprofil allerede i dag og sikre korrekte ansættelsesforhold for medarbejderne set fra virksomhedens synspunkt af.

 7. HOUSE CENTER A/S

  Danmark

  Vi er House Center A/S. Vi er et hold af folk fra en masse forskellige faglige betegnelser. Vi har blandt andet ansat murere, tømrere, affugtere, elektriske teknikere, arkitekter og konstruktører med en baggrund i boligbranchen. Vores sagsbehandlere har alle en forsikringsteknisk baggrund og har forud for dette en masse erfaring fra diverse forsikringsselskaber. Dette sikrer at du får den bedste vurdering når det kommer til taksering, vurdering, forsikringsrapportering og skadeadministration. Vi foretager mange diverse opgaver men har speciale i takseringsafdelingen, hvor vi årlige takserer flere hundrede skader. Herudover aflægger vi rapporter, vurderinger, administrerer skader og foretager bygningsbestigelser. Vi har lokation i Ballerup. Har du spørgsmål til os er du velkommen til at sende os en mail, eller give os et kald. Vi står altid klart til at rådgive, vejlede og også til at give dig et uforpligtende tilbud på en eller flere af vores ydelser. Mange hilsner fra House Center A/S

 8. VM JURIDISK RÅDGIVNING APS

  Danmark

  Linda Møller har stiftet virksomheden Juridisk Rådgivning ApS. Du er sikret en nærværende og kompetent rådgivning, når du henvender dig med juridiske problemstillinger. Juridisk Rådgivning ApS er særligt kompetent ved familieret, arveret, erstatning ved person- og arbejdsskade og fast ejendom. Du kan kontakte dem, hvis du er på udkig efter advokat til din bolighandel. Hvis du har fået en arbejdsskade, kan virksomheden tage sig af de juridiske problemstillinger. Juridisk Rådgivning ApS har stor erfaring med og forstand på juridiske problemstillinger i forbindelse med PTSD erstatning. Virksomheden bistår også med rådgivning, hvis du er vetaran og har fået fysiske eller psykiske skader. De bistår med rådgivning i forhold til anmeldelse af skaden og en evt. arbejdsskadeerstatning. Behandlingen er altid gennemsigtig hos Juridisk Rådgivning ApS, og de er i løbende dialog med nogle af landets førende advokater. Det er din garanti for professionel behandling og rådgivning af høj kvalitet. Find flere informationer på deres hjemmeside https: //juridiskraadgivning.dk/ eller ring til dem, hvis du har juridiske spørgsmål.

 9. KJØLBY JURISTEN

  Danmark

  KJØLBY JURISTEN - RÅDGIVNING I ØJENHØJDE Kjølby Juristen er en lokal odenseansk virksomhed, der ejes af jurist Mette Kjølby. Hos os yder vi juridisk bistand inden for bolighandel, herunder køberrådgivning, sælgerrådgivning samt tinglysning af servitutter og skøder samt generel sælgerberigtigelse. Vi yder endvidere bistand indenfor de arveretlige områder, idet vi bistår i dødsbobehandling, udarbejder testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter. Disse områder har vi således specialiseret os inden for og vi yder rådgivning i øjenhøjde med vores kunder. Mette Kjølby startede i 2004 ud i lejede lokaler i Tigergården i Odense, men i 2007 købte Kjølby Juristen en butik i det centralt beliggende Odense på Store Glasvej 51, hvor vi i dag har huse. I 2014 blev Mette Kjølbys mand, John Ulsted Olesen, ansat som assistent, og virksomheden køres således videre i fællesskab. FOKUS PÅ DET PERSONLIGE MØDE OG TÆTTE KUNDERELATIONER Hos os er en kunde ikke bare en kunde - en kunde er også en gæst. Derfor har vi et ønske om at lære dig som kunde at kende. Vi sætter os grundigt ind i netop jeres problemstilling, hvor I er i jeres liv, og hvordan vi kan hjælpe jer videre. Det handler for os om at hjælpe mennesker og at bevare fokus på den enkelte kunde. Det mener vi, er nøglen til tilfredse kunder.

 10. LLITERAS & CIA

  Spanien

  Lliteras er et innovativt firma, der yder on-line services. Vores services omfatter regnskabsføring samt rådgivning inden for arbejds- og skatteret, handelsret og civilret. Vi giver vores kunder mulighed for at følge op på deres regnskaber via internettet i al sikkerhed og med den fordel, at man kan få sine oplysninger hurtigt og til enhver tid.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Juridisk konsulentvirksomhed - Import eksport

Antal resultater

57.734 Virksomheder