• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • jordrensning

Resultater for

Jordrensning - Import eksport

 1. ACRYTEC FLOORING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores erfaring for din succes. Topkvalitet – i ensartet udførelse. Hos acrytec flooring finder du ingen rutineløsninger. Hver løsning er nøje tilpasset kundens behov. Den faglige rådgivning er baseret på mange års erfaring og teknisk detailviden. Vores veluddannede team af 20 fagfolk sikrer et gnidningsfrit og pålideligt projektforløb. En præcis forløbsplanlægning og korte spærretider, og dermed lille produktionsudfald. acrytec flooring blev grundlagt i 1997. Virksomheden fremstiller meget belastbare funktionsgulve til levnedsmiddelindustrien og er i dag en af specialisterne for komplette gulvløsninger i Tyskland. Indehaverne Sabine og Horst Stamm har lært gulvhåndværket fra bunden. De mange års erfaring inden for branchens forskellige områder gør acrytec flooring til en kompetent partner og værdifuld rådgiver.

 2. SPAQUE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SPAQUE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Miljøet - rådgivning og kontrol branchen. Den opererer også inden for Miljøet - tjenester, Jordbundsanalyse, Jordrensning, Sanering af tidligere industriarealer, Sanering af lossepladser, Undersøgelse af jorden, drift af vandrensningsanlæg, miljøanalyser, og Miljøet - tjenester brancherne. Den er baseret i Liège, Belgien.

 3. ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konsulenter - bygge- og anlægsteknik branchen. Den opererer også inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Jordrensning, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, stabilisatorer, Jordrensning, og komprimering på byggegrunde brancherne. Den er baseret i Groß-gerau, Tyskland.

 4. IBS INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IBS INTERNATIONAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den er baseret i Sulzfeld, Tyskland.

 5. MEGA CLEAN GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEGA CLEAN GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den er baseret i Frankfurt Am Main, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KORODUR INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KORODUR INTERNATIONAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materialer til byggesektoren branchen. Den opererer også inden for Jordrensning, bentonit, Jordrensning, kattegrus, og sanering brancherne. Den er baseret i Amberg, Tyskland.

 2. PTC PUR-TECHNIC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PTC PUR-TECHNIC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for industriel gulvbelægning brancherne. Den er baseret i Filderstadt, Tyskland.

 3. KOZAK PHU

  Polen

  Virksomheden KOZAK PHU, er en Multi-Category, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, kanaliseringssystemer, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, rensning af industrielle anlæg, og miljøbeskyttelse brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 4. BOWATECH

  Luxembourg

  Virksomheden BOWATECH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den er baseret i Lorentzweiler, Luxembourg.

 5. SAGRO

  Holland

  Virksomheden SAGRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nedrivning - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Asbestfjernelse - entreprenører, Byggeaffald - genbrug, Jordrensning, Asbestfjernelse - entreprenører, Byggeaffald - genbrug, og Jordrensning brancherne. Den er baseret i 'S-Heerenhoek, Holland.

 1. ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI

  Tyskland

  Virksomheden ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for Montering af møbler, montering af køkken, og skillevægge til køleudstyr og -anlæg brancherne. Den er baseret i Bad Liebenzell, Tyskland.

 2. RIMATHERM

  Tyskland

  Virksomheden RIMATHERM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for gulvvarmeanlæg brancherne. Den er baseret i Rheine, Tyskland.

 1. RECYTERRE

  Belgien

  Virksomheden RECYTERRE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer branchen. Den opererer også inden for Miljøet - tjenester, Rengøring, industriel, Jordrensning, Miljøet - tjenester, Rengøring, industriel, Jordrensning, og tjenesteydelser for behandling af affald brancherne. Den er baseret i Pont-De-Loup, Belgien.

 2. APOLLON PSALTIRAS SUCCESSORS

  Grækenland

  Virksomheden APOLLON PSALTIRAS SUCCESSORS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fliselægning og brolægning - firmaer branchen. Den opererer også inden for Jordrensning, og Jordrensning brancherne. Den er baseret i Ano Liosia Athens, Grækenland.

 3. P.R.B. REM-BUD

  Polen

  Virksomheden P.R.B. REM-BUD, er en Multi-Category, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for Rengøring af bygninger, rensning af anlæg for behandling af slam og gylle, reparation af rørledning, gasrør, og Rengøring af bygninger brancherne. Den er baseret i Gliwice, Polen.

 4. GEOPARTNER

  Luxembourg

  Virksomheden GEOPARTNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Geotermiske energisystemer branchen. Den opererer også inden for Jordrensning, Vand- og jordanalyser, Jordrensning, Vand- og jordanalyser, geotekniske undersøgelser, og Geotekniske løsninger til jordbunde brancherne. Den er baseret i Niederanven, Luxembourg.

 5. DE VLIEGER GUY

  Belgien

  Virksomheden DE VLIEGER GUY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den er baseret i Merendree, Belgien.

 6. BRADERS LAND DRAINAGE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BRADERS LAND DRAINAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den er baseret i Louth, Lincolnshire, Det Forenede Kongerige.

 7. BETTINESCHI SRL

  Italien

  Virksomheden BETTINESCHI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for konstruktion af veje, vand- og kloakbygningsværker, og nedrivning brancherne. Den er baseret i Rovetta, Italien.

 8. DEN OUDEN GRUPPE

  Holland

  Virksomheden DEN OUDEN GRUPPE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den er baseret i Schijndel, Holland.

 1. FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA AS-EKO

  Polen

  Virksomheden FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA AS-EKO, er en Multi-Category, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for kanaliseringssystemer, rensning af anlæg for behandling af slam og gylle, rørlægninger, og reparation af rørledning brancherne. Den er baseret i Tomaszów Mazowiecki, Polen.

 2. JACKY KNOOPS - KASSINGER

  Belgien

  Virksomheden JACKY KNOOPS - KASSINGER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for nedrivning af bygninger, konstruktion af kloakker, og containerservice brancherne. Den er baseret i Opglabbeek, Belgien.

 3. VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK

  Holland

  Virksomheden VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for Behandling af industrispildevand, Miljørengøringstjenester, sondering, Behandling af industrispildevand, og Miljørengøringstjenester brancherne. Den er baseret i Zaltbommel, Holland.

 4. AO GEUSSENS K

  Belgien

  Virksomheden AO GEUSSENS K, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for nedrivning af bygninger, konstruktion af kloakker, og rør til kloakker brancherne. Den er baseret i Lanklaar, Belgien.

 5. HENS

  Belgien

  Virksomheden HENS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - entreprenører, Byggeaffald - genbrug, Civilingeniører - entreprenører, Vejbygning - entreprenører, Byggeaffald - genbrug, og Civilingeniører - entreprenører brancherne. Den er baseret i Wuustwezel, Belgien.

 6. BE-CON BVBA

  Belgien

  Virksomheden BE-CON BVBA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for Luftforureningsbekæmpelse - tjenester, rådgivning inden for sanering og miljøkontrol, Luftforureningsbekæmpelse - tjenester, rydning af grunde til sanering, og Trærydning brancherne. Den er baseret i Herselt, Belgien.

 7. CHERRETTE JORIS

  Belgien

  Virksomheden CHERRETTE JORIS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vejtransport branchen. Den opererer også inden for Jordrensning, nedrivning af bygninger, og Jordrensning brancherne. Den er baseret i Nieuwerkerken, Belgien.

 8. ALSIL TRADING

  Belgien

  Virksomheden ALSIL TRADING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Behandling og genbrug af affald branchen. Den opererer også inden for Dræn og afløbsarbejder, Jordrensning, Dræn og afløbsarbejder, og Jordrensning brancherne. Den er baseret i Morlanwelz, Belgien.

 9. CNOCKAERT

  Belgien

  Virksomheden CNOCKAERT, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - entreprenører, Dræn og afløb - byggearbejde, Vejbygning - entreprenører, og Dræn og afløb - byggearbejde brancherne. Den er baseret i Wervik, Belgien.

 10. HANSSENS HERMAN

  Belgien

  Virksomheden HANSSENS HERMAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Jordrensning, nedrivning af bygninger, og Jordrensning brancherne. Den er baseret i Oosterzele, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis