• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • jord

Resultater for

Jord - Import eksport

 1. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusland

  BioEra virksomheden fremstiller og sælger organiske produkter til høstning af afgrøder, inklusive vermikompost-biogødning, svampe- og bakteriebaserede plantebeskyttelsesmidler, rene aminosyrer samt bakteriegødning og jordforbedringsmidler. Virksomheden har leveret deres produkter på det russiske marked siden 2016, og har siden 2022 udvidet deres salgsområder til de nærliggende lande (Serbien, Hviderusland, Georgien, Kazakhstan, Uzbekistan, Kirgisistan). Virksomheden ligger også i forhandlinger om at starte levering til de afrikanske lande. Virksomheden fremstiller og leverer: Frøbehandlinger; - Bladgødskning; - Forberedning til at øge og bevare jordens fertilitet (inklusive rehabilitering af jorden); - Jordorme til affaldsbehandling og produktion af biohumus; - Udstyr til vermikompost og produktion af biohumus; - Solidt biohumus; Bakterieformuleringer (biosvampe, formuleringer til nitrogen-, fosfor- og kaliumfiksering). BioEra tilbyder et udvalg af ydelser, for at fremme landbrugsudvikling ved at levere førsteklasses formuleringer. Virksomhedens specialister udvikler applikationsplaner, overvåger resultaterne og styrer applikationsprocesserne af de leverede formuleringer.

 2. HOLLAND SOIL

  Spanien

  Virksomheden HOLLAND SOIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jord branchen. Den er baseret i Llinars Del Valles (bareclona), Spanien.

 3. IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Jord, fytosanitært produkt, eksport, gødning, og Jord brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 4. MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK

  Polen

  Virksomheden MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK, er en Multi-Category, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for Parker og haver - konsulenter, Landskabsarkitektur, Jord, Parker og haver - konsulenter, Landskabsarkitektur, havebrug, og Jord brancherne. Den er baseret i Jarosław, Polen.

 5. DE KOCK WAVRE

  Belgien

  Virksomheden DE KOCK WAVRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Entreprenører til offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Jord, jordarbejde, jordarbejde, sand, og Jord brancherne. Den er baseret i Wavre, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SCHOTTERWERK MOERSDORF

  Luxembourg

  Virksomheden SCHOTTERWERK MOERSDORF, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Jord, natursten, Stenbrud, stenkasser, og Jord brancherne. Den er baseret i Moersdorf, Luxembourg.

 2. WIS-KRUSZYWA.PL

  Polen

  Virksomheden WIS-KRUSZYWA.PL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jord branchen. Den er baseret i Kramsk, Polen.

 3. DRIVEWAYS CORNWALL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DRIVEWAYS CORNWALL, der opererer inden for Landskabsarkitektur branchen. Den opererer også inden for igangsætning, jord til mine, vejarbejde, og gummiasfalt til veje og garageindkørsler brancherne. Den er baseret i Cornwall, Det Forenede Kongerige.

 4. OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE

  Polen

  Virksomheden OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE, er en Multi-Category, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, Jord, stiklinger til stedsegrønne buske, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, Jord, og buske brancherne. Den er baseret i Kraczkowa, Polen.

 5. TREVIGIANA HUMUS

  Italien

  Virksomheden TREVIGIANA HUMUS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jord branchen. Den opererer også inden for Havemøbler, Tørv og kompost, Havemøbler, muldjord, Tørv og kompost, og træbark brancherne. Den er baseret i Casale Sul Sile, Italien.

 1. VIA MATÉRIAUX

  Frankrig

  Virksomheden VIA MATÉRIAUX, er en Engrossalg, der opererer inden for Beton, færdigblandet branchen. Den opererer også inden for transport, jord til mine, e-handel, og Stenbrud brancherne. Den er baseret i Senod, Frankrig.

 2. TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Gødning og jordforbedringsmidler, Tørv og kompost, Jord, Planteskoler og skovbrug, Gødning og jordforbedringsmidler, Tørv og kompost, og Jord brancherne. Den er baseret i Neustadt, Tyskland.

 1. PROPLANT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROPLANT GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Gødning og jordforbedringsmidler, Tørv og kompost, Jord, Planteskoler og skovbrug, Gødning og jordforbedringsmidler, Tørv og kompost, og Jord brancherne. Den er baseret i Vaihingen, Tyskland.

 2. MAINLAND AGGREGATES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MAINLAND AGGREGATES LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den opererer også inden for jord til mine brancherne. Den er baseret i Bedford, Det Forenede Kongerige.

 3. MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jord branchen. Den er baseret i Surbition, Det Forenede Kongerige.

 4. EUROLIGNITE LLC

  Ukraine

  Virksomheden EUROLIGNITE LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for Jord, lignit, organisk additiv, Jord, og kompensator til jordbund brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. SKL ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden SKL ET FILS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Transport, masse- branchen. Den opererer også inden for Landevejstransport med påhængsvogn, jord til mine, korn og kerner, og Landevejstransport med påhængsvogn brancherne. Den er baseret i Saint-Pathus, Frankrig.

 6. COIR LANKA

  Italien

  Virksomheden COIR LANKA, er en Engrossalg, der opererer inden for Jord branchen. Den opererer også inden for kokosgeotekstiler brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 7. MIRACLE MARBLE ART.

  Indien

  Virksomheden MIRACLE MARBLE ART., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den opererer også inden for Småsten, og jord til mine brancherne. Den er baseret i Baroda, Indien.

 8. AGROHOBLAJ D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden AGROHOBLAJ D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jord branchen. Den opererer også inden for substrater brancherne. Den er baseret i Mursko Središće, Kroatien.

 1. MECHELLI MARIO E C. SNC

  Italien

  Virksomheden MECHELLI MARIO E C. SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jord branchen. Den er baseret i Soriano Nel Cimino, Italien.

 2. AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O

  Polen

  Virksomheden AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Jord, Kornprodukter og kornsorter, Jord, og Kornprodukter og kornsorter brancherne. Den er baseret i Golenice, Polen.

 3. SILUFLORA

  Polen

  Virksomheden SILUFLORA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for Jord, tørv til gødning, og Jord brancherne. Den er baseret i Plock, Polen.

 4. MIKROTEKKIMYA ZIRAI ILAÇ SANAYI LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden MIKROTEKKIMYA ZIRAI ILAÇ SANAYI LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for jord, og bentonit brancherne. Den er baseret i KOCAELI, Tyrkiet.

 5. PRIMASTA B.V.

  Holland

  Virksomheden PRIMASTA B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Jord, og Jord brancherne. Den er baseret i Asten, Holland.

 6. HUMATE (TIANJIN) INTERNATIONAL LIMITED

  Kina

  Virksomheden HUMATE (TIANJIN) INTERNATIONAL LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jord branchen. Den er baseret i Tianjin, Kina.

 7. S.U.D.E. GMBH

  Tyskland

  Virksomheden S.U.D.E. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Jord, og Jord brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 8. EWALD KNAK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EWALD KNAK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Jord, og Jord brancherne. Den er baseret i Bad Fallingbostel, Tyskland.

 9. INDUSTRIE-ERDENWERK ARCHUT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden INDUSTRIE-ERDENWERK ARCHUT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Jord, og Jord brancherne. Den er baseret i Lauterbach, Tyskland.

 10. SOLUM A/S

  Danmark

  Virksomheden SOLUM A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Jord, og Jord brancherne. Den er baseret i Hedehusene, Danmark.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis