• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • jernstøbegods- specialjern

Resultater for

Jernstøbegods- specialjern - Import eksport

 1. IRAZINC SL

  Spanien

  Den nye virksomhed IRAZINC, S.L. hed oprindeligt Fundiciones Irazu. Det forklarer, at vi har mange års samlet erfaring inden for fremstillingen af katodebeskyttelse og zinkanoder. Vi befinder os i provinsen Biscaya i Erandio og er specialiseret i produktionen af zinkanoder og katodebeskyttelse.

 2. VDM GIESSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Forhandling af præcisionsstøbte komponenter af stål og rustfrit stål i voksafstøbnings- eller vand-glas-proces, højpræcise små komponenter i sinter- og MIM-proces (metal injection mould), rustfri stålflanger, sænkesmededele af stål, sinterfiltrering og flammespærring, reservedele og komponenter til stålindustrien (afkølingslinjer etc.)

 3. ELECTROACEROS SA

  Spanien

  Fremstilling af emner i støbegods med kulstof, i let, middel og høj legering, med støbeprocesser. Processer: støbning i glødeskal, vådsandsformning og håndstøbning.

 4. FONDERIE E OFFICINE MECCANICHE TACCONI SPA

  Italien

  Støberiet Tacconi tilbyder hver dag nye løsninger for at leve op til kundernes krav og det med særlig opmærksomhed på energibesparelse og genbrug af råvarer. Vælg dine artikler hos støberiet Tacconi.

 5. TEKDOKSAN FOUNDRY

  Tyrkiet

  Virksomheden TEKDOKSAN FOUNDRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den opererer også inden for mandehul brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SOCIETE NOUVELLE DES FONDERIES ET ALELIERS SALIN

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE NOUVELLE DES FONDERIES ET ALELIERS SALIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Råjern og specialjern, Jernstøbegods, specialjern, Råjern og specialjern, Jernstøbegods, specialjern, støbning stål, og Efterbehandling af metaller brancherne. Den er baseret i Dammarie-Sur-Saulx, Frankrig.

 2. FONDERIES DE SOUGLAND

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIES DE SOUGLAND, er en Multi-Category, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den opererer også inden for Støbning af specialstål og ædelstål, hærdet stål, stål, Legeret støbejern, og Støbning af specialstål og ædelstål brancherne. Den er baseret i Saint Michel, Frankrig.

 3. FONDERIE D'ABILLY

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIE D'ABILLY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den opererer også inden for Jernstøbegods, specialjern, Hærdningsovne, Jernstøbegods, specialjern, og Hærdningsovne brancherne. Den er baseret i Abilly, Frankrig.

 4. FONDERIE MORA GAVARDO SPA

  Italien

  Virksomheden FONDERIE MORA GAVARDO SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den opererer også inden for Jernstøbegods, specialjern, Støbning, stål, Jernstøbegods, specialjern, og Støbning, stål brancherne. Den er baseret i Gavardo, Italien.

 5. NDC FOUNDRY

  Frankrig

  Virksomheden NDC FOUNDRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den er baseret i Rochefort-sur-mer, Frankrig.

 1. DOGANCI DOKUM

  Tyrkiet

  Virksomheden DOGANCI DOKUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den opererer også inden for råjern, støbejern, sfærisk, og støbning stål brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. NIKOPOL CRANE AND MACHINERY PLANT

  Ukraine

  Virksomheden NIKOPOL CRANE AND MACHINERY PLANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den er baseret i Nikopol, Dnepropetrovsk, Ukraine.

 1. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Frankrig

  Virksomheden LA FONDERIE CHAROLLAISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Råjern, Jernstøbegods, specialjern, Hvidt abduceret støbejern, Råjern, Jernstøbegods, specialjern, og Hvidt abduceret støbejern brancherne. Den er baseret i Genelard, Frankrig.

 2. FONDERIE GHIRINGHELLI SRL

  Italien

  Virksomheden FONDERIE GHIRINGHELLI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den opererer også inden for el-støbning af kugleformet støbejern brancherne. Den er baseret i Besnate, Italien.

 3. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY METALYT

  Ukraine

  Virksomheden PRIVATE JOINT STOCK COMPANY METALYT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den er baseret i Kirovograd, Ukraine.

 4. BUTTONS BESTELLEN BEI DEN BUTTONPROFIS.CH

  Østrig

  Virksomheden BUTTONS BESTELLEN BEI DEN BUTTONPROFIS.CH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den opererer også inden for Skilte, signalpaneler og -tavler, Brevpapir, Kontorforsyning, Gaveartikler, souvenirs og reklameartikler, Skilte, signalpaneler og -tavler, Brevpapir, Kontorforsyning, og Gaveartikler, souvenirs og reklameartikler brancherne. Den er baseret i Sankt Veit An Der Glan, Østrig.

 5. SACHSEN GUSS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SACHSEN GUSS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Råjern og specialjern, Råjern, Jernstøbegods, specialjern, Metaller, ædel- og special-, Råjern og specialjern, Råjern, Jernstøbegods, specialjern, og Metaller, ædel- og special- brancherne. Den er baseret i Chemnitz, Tyskland.

 6. INDUSA ASESORES, S.L.

  Spanien

  Virksomheden INDUSA ASESORES, S.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den er baseret i Salinas. Castrillon. Asturias. Spain, Spanien.

 7. U.C.B. FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden U.C.B. FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Råjern branchen. Den opererer også inden for Jernstøbegods, specialjern, ubehandlet støbejern, Jernstøbegods, specialjern, og international handel med metal brancherne. Den er baseret i Communay, Frankrig.

 8. COOLE BUTTONS AUS ÖSTERREICH

  Østrig

  Virksomheden COOLE BUTTONS AUS ÖSTERREICH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den opererer også inden for Skilte, signalpaneler og -tavler, Brevpapir, Kontorforsyning, Gaveartikler, souvenirs og reklameartikler, Skilte, signalpaneler og -tavler, Brevpapir, Kontorforsyning, og Gaveartikler, souvenirs og reklameartikler brancherne. Den er baseret i Strannersdorf, Østrig.

 1. GARFELLA CARSI SL

  Spanien

  Virksomheden GARFELLA CARSI SL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 2. DMT TEKNIK

  Tyrkiet

  Virksomheden DMT TEKNIK, er en Underleverandør, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den er baseret i Karatay/Konya, Tyrkiet.

 3. FUMOAL 96, SL.

  Spanien

  Virksomheden FUMOAL 96, SL., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den er baseret i Sentmenat (barcelona), Spanien.

 4. WB WHITE FOUNDRY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WB WHITE FOUNDRY, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde, Jernstøbegods, specialjern, Råjern og specialjern, Rør og slanger, jern-, Kunstnerisk støbejernsarbejde, Jernstøbegods, specialjern, Råjern og specialjern, og Rør og slanger, jern- brancherne. Den er baseret i Brighouse, Det Forenede Kongerige.

 5. BILBOBUL STAINLESS STEEL CASTING

  Spanien

  Virksomheden BILBOBUL STAINLESS STEEL CASTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den er baseret i Arrigorriaga, Spanien.

 6. KEMPTENER EISENGIESSEREI ADAM HÖNIG AG

  Tyskland

  Virksomheden KEMPTENER EISENGIESSEREI ADAM HÖNIG AG, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den opererer også inden for Jernstøbegods, specialjern, og Jernstøbegods, specialjern brancherne. Den er baseret i Kempten , Tyskland.

 7. EJ ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden EJ ITALIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den opererer også inden for støbejernsstøbning, og runde dæksler i støbejern brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 8. ALLROUND BUTTONS HÄSELI & HILTI GMBH

  Schweiz

  Virksomheden ALLROUND BUTTONS HÄSELI & HILTI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den opererer også inden for Skilte, signalpaneler og -tavler, Plast - industrielle produkter, Brevpapir, Kontorforsyning, Skilte, signalpaneler og -tavler, Plast - industrielle produkter, Brevpapir, og Kontorforsyning brancherne. Den er baseret i Basel, Schweiz.

 9. KARL NITSCH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden KARL NITSCH GESELLSCHAFT M.B.H., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 10. MDZ DÖKÜM LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MDZ DÖKÜM LTD.ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den opererer også inden for Byrumsudstyr i støbejern, maskiner og udstyr til produktion af forarbejdede produkter i armkeret beton og beton, smedet stål, og ventiler brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis

Find tilbud på