• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • jernlegeringer

Resultater for

Jernlegeringer - Import eksport

 1. COMFER SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COMFER SRL, er en Distributør, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, jern, plader, Gitterværk, metal, og metalplader, galvaniserede brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 2. H.-D. AHRENS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden H.-D. AHRENS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Jernlegeringer, genbrug affald, aluminium, Jernlegeringer, kobalt, ferromangan, molybdæn, og tungsten brancherne. Den er baseret i Schwelm, Tyskland.

 3. SICUREZZA & STILE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SICUREZZA & STILE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Ramme og dørkarme, bearbejdning af jern, bearbejdning af plader og rør, Beslag, bygge og anlæg, og Ramme og dørkarme brancherne. Den er baseret i Castelnuovo Di Porto, Italien.

 4. PROSIDER SPA

  Italien

  Prosider har i over 30 år handlet med jern- og metal, rustfrit stål og aluminium. Vi opskærer følgende produkter efter mål: Valsestål til forretninger i standardstænger, bjælker og strukturelle rør, galvaniseret og ugalvaniseret trådnet, galvaniserede net til trin og gulve, trukkede og mikrotrukkede plader og perforerede plader i kulstål, profiler i rustfrit stål og pladejern, trukne og laminerede emner, sorte, elektrosvejsede og galvaniserede gitre, plader og profiler i aluminium, artikler i jern til porte, trapper, døre, vinduer og hegn.

 5. FRATELLI MOLTENI SPA

  Italien

  Virksomheden arbejder inden for handel med stålprodukter: valsede plader, rør og plader i rustfrit stål; planvalsning af produkter, udskæring af vanger efter mål, dråbeformede plader til byggesektoren. Kontakt os for mere information eller krav.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ARCO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ARCO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for parkeringsbøjler, cykelstativer, bænke, og anlæg og udstyr til bilparkering brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 2. GIOTTA SRL

  Italien

  Virksomheden GIOTTA SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for opbevaring af affald, handel med metal og metallegeringer, og autoophug brancherne. Den er baseret i Castone Andevenno, Italien.

 3. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Zink og zinklegeringer, Serigrafi, Bly og blylegeringer, Zink og zinklegeringer, og Serigrafi brancherne. Den er baseret i Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Frankrig.

 4. CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI

  Italien

  Virksomheden CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for bearbejdning i aluminium og jern brancherne. Den er baseret i Agropoli, Italien.

 5. LS ALLOYS TRADING

  Luxembourg

  Virksomheden LS ALLOYS TRADING, er en Distributør, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for metallurgi, ferromangan, kobalt, og nikkel brancherne. Den er baseret i Windhof, Luxembourg.

 1. AMPERE ALLOYS

  Frankrig

  Virksomheden AMPERE ALLOYS, er en Engrossalg, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for anlæg og maskiner til støberier, slibemidler, og stål og legeringer brancherne. Den er baseret i Saint-Ouen-L'aumone, Frankrig.

 2. AFFIVAL SAS

  Frankrig

  Virksomheden AFFIVAL SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler, stål-, Jernlegeringer, Støbning, stål, Tråd og kabler, stål-, Jernlegeringer, og Støbning, stål brancherne. Den er baseret i Solesmes, Frankrig.

 1. NIZI INTERNATIONAL

  Luxembourg

  Virksomheden NIZI INTERNATIONAL, er en Distributør, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Jernlegeringer, Jernlegeringer, produkter til støberi, kunst og dekoration, Handel stål, og smøremidler til støberier brancherne. Den er baseret i Capellen, Luxembourg.

 2. CAST IRON

  Belgien

  Virksomheden CAST IRON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for Råjern og specialjern, Støbejernselementer, Rør og slanger, jern-, støbejern, Råjern og specialjern, Støbejernselementer, og Rør og slanger, jern- brancherne. Den er baseret i Beerse, Belgien.

 3. MALDANER

  Frankrig

  Virksomheden MALDANER, er en Distributør, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Jernlegeringer, Kobber og kobberlegeringer, metalimprægnering, Bly og blylegeringer, Jernlegeringer, og Kobber og kobberlegeringer brancherne. Den er baseret i Les-Clayes-Sous-Bois, Frankrig.

 4. PELLIER CUIT FRERES

  Frankrig

  Virksomheden PELLIER CUIT FRERES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - bearbejdning, præcisionsgevindskæring, skrueskæring af alle metaller, og Gevindskæring i stål og metaller brancherne. Den er baseret i Marignier, Frankrig.

 5. CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA.

  Portugal

  Virksomheden CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA., er en Engrossalg, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for Hydraulikfjedre, Forstadsarmaturer og installationer, Hydraulikfjedre, og Forstadsarmaturer og installationer brancherne. Den er baseret i Porto, Portugal.

 6. MITALTRADE, LLC

  Ukraine

  Virksomheden MITALTRADE, LLC, er en Distributør, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for grafitelektroder brancherne. Den er baseret i Zaporozhye, Ukraine.

 7. 2K CNC MAKINE YEDEK PARÇA SANAYI LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden 2K CNC MAKINE YEDEK PARÇA SANAYI LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C.

  Italien

  Virksomheden GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, bearbejdning af jern, jern, Aluminium og aluminiumslegeringer, og elektrisk svejset netværk brancherne. Den er baseret i Poggio Torriana, Italien.

 1. EZELY INVESTMENT TRADING .S.L.U

  Spanien

  Virksomheden EZELY INVESTMENT TRADING .S.L.U, er en Engrossalg, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den er baseret i La Laguna, Spanien.

 2. SANTECH MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden SANTECH MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for cnc bearbejdning, cnc skæring, transportbånd, og CNC bearbejdning brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for ringe i bronze brancherne. Den er baseret i Tauberbischofsheim, Tyskland.

 4. MBE ENDUSTRI

  Tyrkiet

  Virksomheden MBE ENDUSTRI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for TIG svejseapparater, transportbånd, og Præcisionsdrejning brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING

  Tyskland

  Virksomheden CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for forarbejdning af kulstof og grafit, grafitelektroder, produkter i ren ekspanderet grafit, og filt i kunst- og syntetiske fibre brancherne. Den er baseret i Siegen, Tyskland.

 6. C.M.P. DI BECCARI ALESSIO

  Italien

  Virksomheden C.M.P. DI BECCARI ALESSIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den er baseret i Calenzano, Italien.

 7. LEMETCO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LEMETCO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Jernlegeringer, og Jernlegeringer brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 8. 1

  Zimbabwe

  Virksomheden 1, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for Svejsning af stål brancherne. Den er baseret i 4, Zimbabwe.

 9. ANWER METAAL

  Belgien

  Virksomheden ANWER METAAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for metal, isenkram, valorisering af metaller, og savning brancherne. Den er baseret i Heist-Op-Den-Berg, Belgien.

 10. APERAM ALLOYS GERMANY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden APERAM ALLOYS GERMANY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Specialstål, Rustfrit stål, Jernlegeringer, Metaller, ædel- og special-, Specialstål, Rustfrit stål, Jernlegeringer, og Metaller, ædel- og special- brancherne. Den er baseret i Erkrath, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis