• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • jern- stål og metallurgi - import-eksport

Resultater for

Jern- stål og metallurgi - import-eksport - Import eksport

 1. FANUVA TEKSTIL HALI VE MOBILYA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Fanuva er en førende virksomhedseksportør, producent og løsningspartner i Tyrkiet. Vi har globale kunder i mere end 50 lande. Vi har kategorier af enorme produktlinjer såsom madraskomponenter inklusive madrasmærkning, mærkater, skum, fjederenheder, tapekanter, filt, lomme- og bonnell-fjedre. Madrasafdækning. Nonwoven, spunbond, meltblown, Sengetøj. Pude, dyne, tæppe, topmadras. Møbler såsom klassiske, chesterfield, tyrkiske møbler, luksussofa, sofagruppe, modulære møbler, madrasbunde såsom fjederbund, opbevaring, sengegavl. Møbelkomponenter såsom tekstiler, ben osv.. Møbelprojekter til hoteller, restauranter, villaer. Havemøbler, stående gyngestol, hjemmet/udendørs, hængekøje og stålramme, stålstativ med rustsikker belægning, passende til haven, ideelt til alle steder såsom stuen, balkonen, terrassen, haven osv. Hængekøjer med bærepose. Vores mission er at øge væksten og udviklingen af vores forretning, ved at levere proaktive og fokuserede løsninger. Vi importerer og eksporterer på dine vegne, håndterer toldprocedurer, logistik, kvalitetssikring og kontrol. Vi tester behovene hos vores forventede målkunder ved at interviewe mulige målkunder, og identificere deres forsyningskædebehov. Specifikke nøglebehov er kvalitet, pris, muligheder, tilpasning, tilgængelighed og leveringstid. Du kan stille spørgsmål eller sende en anmodning via Whatsapp +905374089350 eller e-mail info@fanuva.com.

 2. BASAK LAZER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Siden deres begyndelse tilbage i 1983, har Basak Laser kontinuerligt sat branchestandarder som en enestående producent, der specialiserer sig i præcisionsbehandling og anvendelse af plademetal. Vores alsidige udvalg af tjenester omfatter: •Fiberlaser •Pressebremse •Cylinderbøjning •Sakseskæring •Argon-svejsning •Aluminumssvejsning •Svejset fremstilling •Laserskæring af smedejern •Se mere på vores hjemmeside, inklusive modulært smedejern! Basak Laser har udvidet deres erfaring til at omfatte maskinfremstilling og produktion af reservedele, og leverer til et stort udvalg af brancher, inklusive automobil, marine og elevatorer gennem vores datterselskab Basak Machine. Vores vision er at forbedre vores omdømme som den bedste virksomhed, kendt for deres fokuserede tilgang til kvalitet og effektivitet, samt sikre, at vores medarbejdere, leverandører og værdsatte kunder er tilfredse. Vi er fokuseret på vores forpligtelse til at forblive i front når det kommer til tekniske udviklinger, og skabe en kultur af innovation. Derudover er vi stolte over vores produktion af campingudstyr under vores sekundære mærke Basak Camping. Vores tilgang til samarbejde med vores kunder forbliver grundstenen, så vi kontinuerligt kan levere enestående projekter. Kontakt os i dag for at få yderligere oplysninger, og lad os starte en produktiv dialog i forbindelse med dine anmodninger.

 3. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, SMÅ METALDELE, præcisionsdrejning, CNC-formning, præcisionsfræsning, cnc prototyper, og cnc skæring brancherne. Den er baseret i Pontinha-Lisboa, Portugal.

 4. VECCHI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VECCHI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for rådgivning inden for stålfabrikation brancherne. Den er baseret i Curtatone, Italien.

 5. SORETOL

  Tunisien

  Virksomheden SORETOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Distributør af svejsede rør, Strækmetal - plader, rørfabrikant, og Stål og metaller - formgivning og spåntagning brancherne. Den er baseret i Sfax, Tunisien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KUPCUOGLU METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden KUPCUOGLU METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for gasfyr til hjemmet brancherne. Den er baseret i Eskishehir, Tyrkiet.

 2. DAVUTOGLU METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden DAVUTOGLU METAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for udstyr til institutioner, profilrør, metalplader, trukket, og metalbarrer, runde galvaniserede brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 3. HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Distributør, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Metalforarbejdning, og skæreværktøj brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. METALLI RARI

  Ungarn

  Virksomheden METALLI RARI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for køb jern brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 5. MAVI LAZER MAKINA METAL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden MAVI LAZER MAKINA METAL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for laserudskæring af rustfrit stål, valsning, og Presenninger brancherne. Den er baseret i Gebze / Kocaeli, Tyrkiet.

 1. SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES

  Belgien

  Virksomheden SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES, der opererer inden for Glas, industrielt branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm, ildfast beton, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, og Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm brancherne. Den er baseret i Anhee, Belgien.

 2. TPI INTERNATIONAL INSPECTION SERVICES LTD. CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden TPI INTERNATIONAL INSPECTION SERVICES LTD. CO., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Overvågning - tjenester branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, mineprodukter, og Jern, stål og metallurgi - import-eksport brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. MARINHO STEEL TRADING

  Luxembourg

  Virksomheden MARINHO STEEL TRADING, er en Multi-Category, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Stålplader og båndstål, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Stålbjælker, Stålplader og båndstål, og valsede profiler i jern brancherne. Den er baseret i Sanem, Luxembourg.

 2. INDUCTOTHERM

  Belgien

  Virksomheden INDUCTOTHERM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den er baseret i Herstal, Belgien.

 3. MIRA SEPIOLITE CO LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden MIRA SEPIOLITE CO LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 4. J.K. SERVICE

  Belgien

  Virksomheden J.K. SERVICE, er en Distributør, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Støbeelementer, smedede emner, og maskinforarbejdede emner brancherne. Den er baseret i Gràce-Hollogne, Belgien.

 5. ONUR FERFORJE

  Tyrkiet

  Virksomheden ONUR FERFORJE, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for smedejern, dele i smedet jern, og balustrade i smedejern brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. DIAMANT DRILLING SERVICES

  Belgien

  Virksomheden DIAMANT DRILLING SERVICES, der opererer inden for Bygningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Forme og modeller, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, metalkonstruktioner, Forme og modeller, og Jern, stål og metallurgi - import-eksport brancherne. Den er baseret i Gosselies, Belgien.

 7. NEK STEEL

  Tyrkiet

  Virksomheden NEK STEEL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Plader og rør, valset stål, Jernholdige og ikke jernholdige metaller - udvinding, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, og Plader og rør brancherne. Den er baseret i Aydin, Tyrkiet.

 8. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Kvæg - import - eksport, Import-eksport af energi og råvarer, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, fødevarer - import/eksport, Kvæg - import - eksport, og Import-eksport af energi og råvarer brancherne. Den er baseret i Van, Tyrkiet.

 1. ECO-TECH SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ECO-TECH SP. Z O.O., er en Distributør, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for stålrør, metalrør, rør til gasrørledninger, og rør, trukket metal brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 2. ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH

  Østrig

  Virksomheden ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for udskåret træ, Metallurgi, jern og stål - import-eksport, og assistance import-eksport brancherne. Den er baseret i St. Georgen Im Attergrau, Østrig.

 3. LASER COATING DIAMOND TECHNOLOGY

  Belgien

  Virksomheden LASER COATING DIAMOND TECHNOLOGY, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Pumper, og Pumper brancherne. Den er baseret i Strepy-bracquegnies, Belgien.

 4. STALEVAR COMPANY

  Ukraine

  Virksomheden STALEVAR COMPANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for metallisering messing, og metallisering aluminiumslegering brancherne. Den er baseret i Dnepropetrovsk, Ukraine.

 5. ANTAREX LLC

  Ukraine

  Virksomheden ANTAREX LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 6. BAYKAN STEEL

  Tyrkiet

  Virksomheden BAYKAN STEEL, er en Distributør, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller, Plader og bånd - jernholdigt metal, bundplade af jern, profiljern, Stål og metaller, og Plader og bånd - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. TAYLOR FORGINGS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TAYLOR FORGINGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, og smedning af metal brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

 8. IMPERIAL MACK

  Brasilien

  Virksomheden IMPERIAL MACK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den er baseret i Bragança Paulista, Brasilien.

 9. BRODER METALS GROUP

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BRODER METALS GROUP, er en Distributør, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for barrer i nikkellegeringer, og duplex stål brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

 10. TECHNIC GUM

  Belgien

  Virksomheden TECHNIC GUM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for industrimontage brancherne. Den er baseret i Soignies, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Jern- stål og metallurgi - import-eksport - Import eksport

Antal resultater

763 Virksomheder