• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • jern- stål og metallurgi - import-eksport

Resultater for

Jern- stål og metallurgi - import-eksport - Import eksport

 1. BASAK LAZER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Siden deres begyndelse tilbage i 1983, har Basak Laser kontinuerligt sat branchestandarder som en enestående producent, der specialiserer sig i præcisionsbehandling og anvendelse af plademetal. Vores alsidige udvalg af tjenester omfatter: •Fiberlaser •Pressebremse •Cylinderbøjning •Sakseskæring •Argon-svejsning •Aluminumssvejsning •Svejset fremstilling •Laserskæring af smedejern •Se mere på vores hjemmeside, inklusive modulært smedejern! Basak Laser har udvidet deres erfaring til at omfatte maskinfremstilling og produktion af reservedele, og leverer til et stort udvalg af brancher, inklusive automobil, marine og elevatorer gennem vores datterselskab Basak Machine. Vores vision er at forbedre vores omdømme som den bedste virksomhed, kendt for deres fokuserede tilgang til kvalitet og effektivitet, samt sikre, at vores medarbejdere, leverandører og værdsatte kunder er tilfredse. Vi er fokuseret på vores forpligtelse til at forblive i front når det kommer til tekniske udviklinger, og skabe en kultur af innovation. Derudover er vi stolte over vores produktion af campingudstyr under vores sekundære mærke Basak Camping. Vores tilgang til samarbejde med vores kunder forbliver grundstenen, så vi kontinuerligt kan levere enestående projekter. Kontakt os i dag for at få yderligere oplysninger, og lad os starte en produktiv dialog i forbindelse med dine anmodninger.

 2. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, SMÅ METALDELE, præcisionsdrejning, CNC-formning, præcisionsfræsning, cnc prototyper, og cnc skæring brancherne. Den er baseret i Pontinha-Lisboa, Portugal.

 3. SORETOL

  Tunisien

  Virksomheden SORETOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Distributør af svejsede rør, Strækmetal - plader, rørfabrikant, og Stål og metaller - formgivning og spåntagning brancherne. Den er baseret i Sfax, Tunisien.

 4. KUPCUOGLU METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden KUPCUOGLU METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for gasfyr til hjemmet brancherne. Den er baseret i Eskishehir, Tyrkiet.

 5. METALLI RARI

  Ungarn

  Virksomheden METALLI RARI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for køb jern brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DAVUTOGLU METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden DAVUTOGLU METAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for udstyr til institutioner, profilrør, metalplader, trukket, og metalbarrer, runde galvaniserede brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 2. HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Distributør, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Metalforarbejdning, og skæreværktøj brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 3. MARMARA METAL MAMULLERI TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden MARMARA METAL MAMULLERI TIC. A.S., er en Engrossalg, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Jernholdige og ikke jernholdige metaller - udvinding, grafitelektroder, Legeringer, jern, og animeret tråd brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. BOCHI INTERNATIONAL SPA

  Italien

  Virksomheden BOCHI INTERNATIONAL SPA, er en Detailsalg, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for metalspiraler brancherne. Den er baseret i Parma, Italien.

 5. SIMEX ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden SIMEX ITALIA SRL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - virkemidler, og Import-eksport - virkemidler brancherne. Den er baseret i Asti, Italien.

 1. CIHAN DOKUMCULUK

  Tyrkiet

  Virksomheden CIHAN DOKUMCULUK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for støberiprodukter, og støbning stål brancherne. Den er baseret i Basaksehir, Tyrkiet.

 2. APEX STEEL INTERNATIONAL

  Tjekkiet

  Virksomheden APEX STEEL INTERNATIONAL, er en Distributør, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Koldtrukne stålbånd, Koldtrukne stålbånd, og bånd i varmvalset rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Ostrava, Tjekkiet.

 1. DELTA PROJECT ENGINEERING

  Belgien

  Virksomheden DELTA PROJECT ENGINEERING, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, industrielle rørledninger, industrifiltre, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, og ildfast beton brancherne. Den er baseret i Ivoz-ramet, Belgien.

 2. NEK STEEL

  Tyrkiet

  Virksomheden NEK STEEL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Plader og rør, valset stål, Jernholdige og ikke jernholdige metaller - udvinding, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, og Plader og rør brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. TAYLOR FORGINGS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TAYLOR FORGINGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, og smedning af metal brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

 4. TECHNIC GUM

  Belgien

  Virksomheden TECHNIC GUM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for industrimontage brancherne. Den er baseret i Soignies, Belgien.

 5. LASER COATING DIAMOND TECHNOLOGY

  Belgien

  Virksomheden LASER COATING DIAMOND TECHNOLOGY, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Pumper, og Pumper brancherne. Den er baseret i Strepy-bracquegnies, Belgien.

 6. ECOCHIM

  Belgien

  Virksomheden ECOCHIM, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for processtyring brancherne. Den er baseret i Gerpinnes, Belgien.

 7. MADIBA LIGAS ESPECIAIS

  Brasilien

  Virksomheden MADIBA LIGAS ESPECIAIS, er en Distributør, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for speciallegeringer, rustfrit stål - nikkellegeringer - titan, og superdupleks stål brancherne. Den er baseret i São Paulo, Brasilien.

 8. TPI INTERNATIONAL INSPECTION SERVICES LTD. CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden TPI INTERNATIONAL INSPECTION SERVICES LTD. CO., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Overvågning - tjenester branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, mineprodukter, og Jern, stål og metallurgi - import-eksport brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. HGM METAL IŞLEME

  Tyrkiet

  Virksomheden HGM METAL IŞLEME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for møblering til kontorer og butikker, og glasmontrer til indretning af forretninger brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. CAB INCORPORATED

  Forenede Stater

  Virksomheden CAB INCORPORATED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for flanger, støbejern, Vindturbiner, og flanger i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Buford, Forenede Stater.

 3. NOKTA ALUMINYUM AKSESUAR SAN.TIC.VE.LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden NOKTA ALUMINYUM AKSESUAR SAN.TIC.VE.LTD.STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for profiler i aluminium, og tilbehør aluminium brancherne. Den er baseret i Samsun, Tyrkiet.

 4. ENTREPRISE LEPAGE & FRERES

  Belgien

  Virksomheden ENTREPRISE LEPAGE & FRERES, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Løbekraner, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, industrielle rørledninger, industrimontage, Løbekraner, og Jern, stål og metallurgi - import-eksport brancherne. Den er baseret i Jumet, Belgien.

 5. M. DROSTE STAHLHANDEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden M. DROSTE STAHLHANDEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål, rå branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Specialstål, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Stålhandel, Stavstål, og Specialstål brancherne. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 6. ATIMA-TPIM

  Belgien

  Virksomheden ATIMA-TPIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for ALUMINUM Maskinforarbejdning brancherne. Den er baseret i Pepinster, Belgien.

 7. IMPERIAL MACK

  Brasilien

  Virksomheden IMPERIAL MACK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den er baseret i Bragança Paulista, Brasilien.

 8. SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES

  Belgien

  Virksomheden SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES, der opererer inden for Glas, industrielt branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm, ildfast beton, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, og Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm brancherne. Den er baseret i Anhee, Belgien.

 9. ANTAREX LLC

  Ukraine

  Virksomheden ANTAREX LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 10. BRODER METALS GROUP LIMTED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BRODER METALS GROUP LIMTED, er en Distributør, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for barrer i nikkellegeringer, duplex stål, og Stavstål, rustfri brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Jern- stål og metallurgi - import-eksport - Import eksport

Antal resultater

762 Virksomheder