• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • jern og metalhandel

Resultater for

Jern og metalhandel - Import eksport

 1. AG METALS RECYCLING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AG METALS RECYCLING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Jern og metalhandel, Metaller - genanvendelse og genbrug, Skrotjern - genanvendelse og genbrug, opkøb af gammelt jern, genanvendelse af jern, indsamling af metaller, Genbrug af husholdningsmaskiner, Jern og metalhandel, og Metaller - genanvendelse og genbrug brancherne. Den er baseret i Lot, Belgien.

 2. KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Attendorn, Tyskland.

 3. VHW-METALLPRESSWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VHW-METALLPRESSWERK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Spaichingen, Tyskland.

 4. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Tyskland

  Vort firma er en af de vigtigste uafhængige grossister for præcisionsfladstål og stål til værktøj i Europa. Siden år 2000 har disse produkter kendt en kommerciel succes. Siden 2015 har Steel Service Krefeld GmbH været certifideret med ISO 9001: 2008. Flere informationer kan ses på vore hjemmeside. Dels i Krefeld (Tyskland) og i Sheffield (Storbritannien) råder SSK over store lagre af af præcisionsfladstål og stål til værktøj på over 1 500 tons. Desuden tillader vi P plader i standardkvaliteterne 1.1730 og 1.2312. Produkterne kan bestilles online til omgående brug eller til videresalg efter at have registreret sig på vor hjemmeside www.stahl-shop.com. Samtidig har vi et stort lager af værktøjsstål i kvaliteterne 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, men også plader i 1.2312 og blokke i rustfrit stål i materialerne 1.4112.

 5. HIRT-LINE EUROPE

  Schweiz

  Virksomheden HIRT-LINE EUROPE, er en Distributør, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Mannenbach-Salenstein, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for CNC 5-akset fræsearbejde, Forarbejdning af metal, udboring af metal, og Båndsave - spåntagning brancherne. Den er baseret i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 2. MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI, er en Distributør, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 3. STEEL LINE HANDELSGMBH

  Østrig

  Virksomheden STEEL LINE HANDELSGMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 4. HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED

  Hong Kong

  Virksomheden HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, rustfrit stål, rustfrit stål, emner smedet i rustfrit stål, Fittings i rustfrit stål, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Hong Kong, Hong Kong.

 5. MEGACITY

  Ukraine

  Virksomheden MEGACITY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for tagsten belagt med asfalt, tagsten, og tagsten med småkornet beklædning brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 1. STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Holzwickede, Tyskland.

 2. ARIJ GLOBAL TRADING CO

  Oman

  Virksomheden ARIJ GLOBAL TRADING CO, er en Detailsalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Muscat, Oman.

 1. EXOBUYER.COM

  Forenede Stater

  Virksomheden EXOBUYER.COM, er en Distributør, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Stålhandel, og Levering af olie og gas brancherne. Den er baseret i Miami, Forenede Stater.

 2. CAT SPÓŁKA Z O.O.

  Polen

  Virksomheden CAT SPÓŁKA Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Chorzów, Polen.

 3. YILMAZ GRUP

  Tyrkiet

  Virksomheden YILMAZ GRUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for udstyr til køkkenet brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. RESOURCEGROUP

  Ukraine

  Virksomheden RESOURCEGROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for Kul, Stål, Jern og metalhandel, Brændstof, Kul, Stål, og Jern og metalhandel brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE OLMET

  Polen

  Virksomheden PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE OLMET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den opererer også inden for Jern og metalhandel, produktion og engrossalg, og Jern og metalhandel brancherne. Den er baseret i Kolno, Polen.

 6. ALMAS MAGAZIJNINRICHTING

  Holland

  Virksomheden ALMAS MAGAZIJNINRICHTING, er en Distributør, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for opbevaringshylder brancherne. Den er baseret i Terwolde, Holland.

 7. ASTOR SAC ISLEME MERKEZI

  Tyrkiet

  Virksomheden ASTOR SAC ISLEME MERKEZI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 8. MARINHO STEEL TRADING

  Luxembourg

  Virksomheden MARINHO STEEL TRADING, er en Multi-Category, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Stålplader og båndstål, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Stålbjælker, Stålplader og båndstål, og valsede profiler i jern brancherne. Den er baseret i Sanem, Luxembourg.

 1. PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT

  Belarus

  Virksomheden PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, Jern og metalhandel, Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr, transportbånd, Metalcontainere, Jern og metalhandel, og Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr brancherne. Den er baseret i MINSK, Belarus.

 2. DANIEL

  Frankrig

  Virksomheden DANIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Jern og metalhandel, Industrielle beslag, industrileveringer, materialer jernindstri, og Jern og metalhandel brancherne. Den er baseret i Jaux, Frankrig.

 3. NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Zhejiang, Kina.

 4. G METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden G METAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for kulstofstål, og bjælker brancherne. Den er baseret i istanbul, Tyrkiet.

 5. RECYMONTANE

  Frankrig

  Virksomheden RECYMONTANE, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for sekundære råstoffer brancherne. Den er baseret i Schiltigheim, Frankrig.

 6. DEKUR AE

  Grækenland

  Virksomheden DEKUR AE, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for ubehandlet støbejern, og alumina brancherne. Den er baseret i Peiraias, Grækenland.

 7. HARDOXGENTR

  Tyrkiet

  Virksomheden HARDOXGENTR, er en Distributør, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Stål, slidstærkt stål, og Stål brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 8. DAMESA

  Spanien

  Virksomheden DAMESA, er en Distributør, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Castellar Del Vallès, Spanien.

 9. THREEWAY STEEL CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden THREEWAY STEEL CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Changsha, Kina.

 10. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI, er en Engrossalg, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, stål-, Jern og metalhandel, Rør og slanger, rustfrit stål, Rør og slanger, stål-, Jern og metalhandel, flanger i rustfrit stål, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis