• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • jern og metalhandel

Resultater for

Jern og metalhandel - Import eksport

 1. AG METALS RECYCLING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AG METALS RECYCLING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Jern og metalhandel, Metaller - genanvendelse og genbrug, Skrotjern - genanvendelse og genbrug, opkøb af gammelt jern, genanvendelse af jern, indsamling af metaller, Genbrug af husholdningsmaskiner, Jern og metalhandel, og Metaller - genanvendelse og genbrug brancherne. Den er baseret i Lot, Belgien.

 2. KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Attendorn, Tyskland.

 3. VHW-METALLPRESSWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VHW-METALLPRESSWERK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Spaichingen, Tyskland.

 4. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Tyskland

  Vort firma er en af de vigtigste uafhængige grossister for præcisionsfladstål og stål til værktøj i Europa. Siden år 2000 har disse produkter kendt en kommerciel succes. Siden 2015 har Steel Service Krefeld GmbH været certifideret med ISO 9001: 2008. Flere informationer kan ses på vore hjemmeside. Dels i Krefeld (Tyskland) og i Sheffield (Storbritannien) råder SSK over store lagre af af præcisionsfladstål og stål til værktøj på over 1 500 tons. Desuden tillader vi P plader i standardkvaliteterne 1.1730 og 1.2312. Produkterne kan bestilles online til omgående brug eller til videresalg efter at have registreret sig på vor hjemmeside www.stahl-shop.com. Samtidig har vi et stort lager af værktøjsstål i kvaliteterne 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, men også plader i 1.2312 og blokke i rustfrit stål i materialerne 1.4112.

 5. HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for CNC 5-akset fræsearbejde, Forarbejdning af metal, udboring af metal, og Båndsave - spåntagning brancherne. Den er baseret i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HIRT-LINE EUROPE

  Schweiz

  Virksomheden HIRT-LINE EUROPE, er en Distributør, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Mannenbach-Salenstein, Schweiz.

 2. MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI, er en Distributør, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 3. STEEL LINE HANDELSGMBH

  Østrig

  Virksomheden STEEL LINE HANDELSGMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 4. HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED

  Hong Kong

  Virksomheden HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, rustfrit stål, rustfrit stål, emner smedet i rustfrit stål, Fittings i rustfrit stål, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Hong Kong, Hong Kong.

 5. STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Holzwickede, Tyskland.

 1. MEGACITY

  Ukraine

  Virksomheden MEGACITY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for tagsten belagt med asfalt, tagsten, og tagsten med småkornet beklædning brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 2. ARIJ GLOBAL TRADING CO

  Oman

  Virksomheden ARIJ GLOBAL TRADING CO, er en Detailsalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Muscat, Oman.

 1. EXOBUYER.COM

  Forenede Stater

  Virksomheden EXOBUYER.COM, er en Distributør, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Stålhandel, og Levering af olie og gas brancherne. Den er baseret i Miami, Forenede Stater.

 2. CAT SPÓŁKA Z O.O.

  Polen

  Virksomheden CAT SPÓŁKA Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Chorzów, Polen.

 3. DEKUR AE

  Grækenland

  Virksomheden DEKUR AE, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for ubehandlet støbejern, og alumina brancherne. Den er baseret i Peiraias, Grækenland.

 4. ÇEZIKLER KESKINLER METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden ÇEZIKLER KESKINLER METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for metalplader, trukket, bearbejdning af jern, metalplader, tynde, og Metal brancherne. Den er baseret i Osmaniye, Tyrkiet.

 5. PESEN GALVANIZE

  Tyrkiet

  Virksomheden PESEN GALVANIZE, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, Leverandør stål, Lavkarbon anløben stålwire uden coating, hærdet tråd, og Trådnet, svejset brancherne. Den er baseret i Istanbul / Kartal, Tyrkiet.

 6. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI, er en Engrossalg, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, stål-, Jern og metalhandel, Rør og slanger, rustfrit stål, Rør og slanger, stål-, Jern og metalhandel, flanger i rustfrit stål, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. STAHLKONTOR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STAHLKONTOR GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Bad Oeynhausen, Tyskland.

 8. PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT

  Belarus

  Virksomheden PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, Jern og metalhandel, Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr, transportbånd, Metalcontainere, Jern og metalhandel, og Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr brancherne. Den er baseret i MINSK, Belarus.

 1. MAVSAN ENDÜSTRI MALZEMELERI PAZARLAMA VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MAVSAN ENDÜSTRI MALZEMELERI PAZARLAMA VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for flange brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. AUGUST KLOPHAUS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AUGUST KLOPHAUS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 3. ASTOR SAC ISLEME MERKEZI

  Tyrkiet

  Virksomheden ASTOR SAC ISLEME MERKEZI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. RESOURCEGROUP

  Ukraine

  Virksomheden RESOURCEGROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for Kul, Stål, Jern og metalhandel, Brændstof, Kul, Stål, og Jern og metalhandel brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. INFINITE STEELS & ALLOYS

  Luxembourg

  Virksomheden INFINITE STEELS & ALLOYS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for svejsede rør, og rør uden svejsninger brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 6. GIC PORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GIC PORT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Bonn, Tyskland.

 7. PARASKEVAIDIS SA

  Grækenland

  Virksomheden PARASKEVAIDIS SA, er en Detailsalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den er baseret i Giannitsa, Grækenland.

 8. YILMAZ GRUP

  Tyrkiet

  Virksomheden YILMAZ GRUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for udstyr til køkkenet brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. MARINHO STEEL TRADING

  Luxembourg

  Virksomheden MARINHO STEEL TRADING, er en Multi-Category, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Stålplader og båndstål, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Stålbjælker, Stålplader og båndstål, og valsede profiler i jern brancherne. Den er baseret i Sanem, Luxembourg.

 10. GLOCON METALS LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GLOCON METALS LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Blyplader og bånd, stænger i støbejern, bronzeplader i kobber og messing, Blyplader og bånd, og Titaniumstænger brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis