• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • sukkerstads med chokolade og kakao

Resultater for

Sukkerstads med chokolade og kakao

ItalienTurin og Piedmont
  1. GAMBAROTTA SRL

    Italien

    Hos os bliver chokoladen bearbejdet med kærlig opmærksomhed. Gambarotta srl fremstiller desuden produkter for tredjemand: Kakao i pulver, flydende chokolade, gianduiotto, nougat med chokolade, chokolade, sukkerglasserede mandler med chokolade, chokolade med nødder, smørechokolade, bagerprodukter og sukker, chokoladeplader, chokoladeæg.

  2. BARRY CALLEBAUT MANUFACTURING ITALIA S.P.A.

    Italien

  3. NUTKAO S.R.L.

    Italien

    Virksomheden NUTKAO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for Konfekt og ren chokolade, Chokoladeholdigt slik, Konfekt og ren chokolade, og Chokoladeholdigt slik brancherne. Den er baseret i Govone, Italien.

  4. IDEO TECNICA

    Italien

    Virksomheden IDEO TECNICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for Dosering - maskiner og udstyr, Kakao og chokolade, Dosering - maskiner og udstyr, anlæg og udstyr til behandling af tørrede frugter, og Kakao og chokolade brancherne. Den er baseret i Villanova Mondovì, Italien.

  5. SPERANDRI

    Italien

    Cioccolateria Artigianale Sperandri startede i 1979 i Torino og har altid søgt den mest fremragende kvalitet. For at være på højde med byens chokoladetraditioner har vi udstyret os for at kunne bearbejde Piemontes stolte råvare, nemlig hasselnødderne Tonda Gentile Piemonte BGB, som vi selv rister og knuser. Hver dag giver vores søgning efter den rette balance mellem tradition og innovation bidrag til at kreere de søde sager, som karakteriserer vores produktsortiment med nogle klassikere fra Torinos chokoladetradition såsom Gianduiotto, som kun få i byen producerer, Cremino Classico og blød nougat med hasselnødder. Sperandri giver dig mulighed for at personalisere indpakningen af Gianduiotti, Cremini og fyldte chokolader eller at vælge hånddekorerede påskeæg eller påskeæg med enestående udsmykninger.