• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ioniseringsudstyr - luft-

Resultater for

Ioniseringsudstyr - luft- - Import eksport

 1. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Italien

  Verified by europages badge

  Terme Quartz Internazionale har beskæftiget sig med fremstilling af kvartspærer med ultraviolet og infrarødt lys siden 1980. Virksomheden er i dag den eneste italienske producent af kvartspærer til anvendelse i en lang række sektorer såsom hospitaler, landbrug, zooteknik, miljø, kemi, mineralogi, kriminologi, elektronik, it, medicinalindustri, filmindustri, fødevarer, konserves, sterilisering og desinficering af væsker, drikkevandsanlæg o.a. med ISO 9001 certificering

 2. DELBAG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DELBAG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ioniseringsudstyr - luft- branchen. Den er baseret i Herne, Tyskland.

 3. SIMCO-ION EUROPE

  Holland

  I mere end 50 år har Simco-Ion Europe været en førende producent af udstyr til udelukkelse af statisk elektricitet. Vi er partner for OEM verden over, og har en omfattende vidensbase, samt mange partnere der arbejder lokalt over hele verden. Vi leverer standard eller skræddersyede statiske eliminatorer eller udstyr til at administrere tilstedeværelsen og niveauet af statisk elektricitet i maskiner og produkter, til mange forskellige brancher. Plastindustrien er meget vigtig for os, men inden for emballagering, omdannelse, print, tekstil og grafiske brancher har vi leveret hurtige og pålidelige løsninger i mange år. Alle vores produkter distribueres gennem et globalt netværk af erfarne distributører og agenter. For at holde os i front på markedet for (anti) statiske løsninger, gør vi følgende: kontinuerlig forbedring af førsteklasses produkter, global tilgængelighed af Simco produkter og service, teknisk ekspertise som er tilgængelig lokalt, og som ikke kan matches af andre, partner for nye OEM løsninger globalt. Vi er din partner!

 4. GENANO BENELUX

  Belgien

  Virksomheden GENANO BENELUX, er en Distributør, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, luftrensere, ioniseringsapparater til rum, Ioniseringsudstyr - luft-, og luftanalyser brancherne. Den er baseret i Heusden-Zolder, Belgien.

 5. NEOGIENE

  Frankrig

  Virksomheden NEOGIENE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, luftrensere, indendørs luftkvalitet, og Ioniseringsudstyr - luft- brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AC-UMWELTTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden AC-UMWELTTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, Luftrensning - udstyr og systemer, Luftfiltreringsudstyr, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Ioniseringsudstyr - luft-, Luftrensning - udstyr og systemer, Luftfiltreringsudstyr, og Støvudsugningsinstallationer og -udstyr brancherne. Den er baseret i Lechbruck Am See, Tyskland.

 2. LYNATOX GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LYNATOX GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ioniseringsudstyr - luft- branchen. Den er baseret i Ilmenau, Tyskland.

 3. BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Ioniseringsudstyr - luft- branchen. Den er baseret i Kerpen, Tyskland.

 4. LTA LUFTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LTA LUFTTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ioniseringsudstyr - luft- branchen. Den er baseret i Nordrach, Tyskland.

 5. HAUG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HAUG GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ioniseringsudstyr - luft- branchen. Den opererer også inden for ionisatorer, afladere, og ioniseringskamre brancherne. Den er baseret i Leinfelden-Echterdingen, Tyskland.

 1. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALPHA IONSTATEX GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, Rent rum - systemer og processer, Ioniseringsudstyr - luft-, Rumluftforbedringsapparater, miljøtilpasning, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Offenbach, Tyskland.

 2. ELETTROMECCANICA BONATO

  Italien

  Virksomheden ELETTROMECCANICA BONATO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, antistatiske systemer, Ioniseringsudstyr - luft-, antistatisk udstyr til trykmaskiner, og antistatiske børster brancherne. Den er baseret i Carrè, Italien.

 1. VARIONIX GMBH

  Schweiz

  Virksomheden VARIONIX GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den opererer også inden for Airconditionanlæg, udstyr, Ioniseringsudstyr - luft-, Luftrensning - udstyr og systemer, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Airconditionanlæg, udstyr, Ioniseringsudstyr - luft-, Luftrensning - udstyr og systemer, og Køleanlæg og -udstyr, handel og industri brancherne. Den er baseret i Baar, Schweiz.

 2. EASYWELL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EASYWELL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den opererer også inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Airconditionanlæg, udstyr, Ioniseringsudstyr - luft-, Luftrensning - udstyr og systemer, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Airconditionanlæg, udstyr, Ioniseringsudstyr - luft-, og Luftrensning - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Rosenheim, Tyskland.

 3. MEECH ELEKTROSTATIK AG

  Tyskland

  Virksomheden MEECH ELEKTROSTATIK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ioniseringsudstyr - luft- branchen. Den opererer også inden for Industriel rengøring - maskiner, Højtaleranlæg og lydsystemer, Akustisk udstyr, elektrisk - professionel lydteknik, Hi-fi-, fjernsyn- og videotilbehør, Industriel rengøring - maskiner, Højtaleranlæg og lydsystemer, Akustisk udstyr, elektrisk - professionel lydteknik, og Hi-fi-, fjernsyn- og videotilbehør brancherne. Den er baseret i Lübeck, Tyskland.

 4. AIR QUALITY CONCEPT

  Belgien

  Virksomheden AIR QUALITY CONCEPT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Ioniseringsudstyr - luft-, indendørs luftkvalitet, og Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr brancherne. Den er baseret i Beauvechain, Belgien.

 5. ING.-BÜRO DRECHSEL

  Tyskland

  Virksomheden ING.-BÜRO DRECHSEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ioniseringsudstyr - luft- branchen. Den opererer også inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Akustisk udstyr, elektrisk - professionel lydteknik, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Industriel rengøring - maskiner, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, og Akustisk udstyr, elektrisk - professionel lydteknik brancherne. Den er baseret i Thalheim, Tyskland.

 6. SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST

  Tyskland

  Virksomheden SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ioniseringsudstyr - luft- branchen. Den opererer også inden for Industriel rengøring - maskiner, Højtaleranlæg og lydsystemer, Akustisk udstyr, elektrisk - professionel lydteknik, Hi-fi-, fjernsyn- og videotilbehør, Industriel rengøring - maskiner, Højtaleranlæg og lydsystemer, Akustisk udstyr, elektrisk - professionel lydteknik, og Hi-fi-, fjernsyn- og videotilbehør brancherne. Den er baseret i Lippstadt, Tyskland.

 7. ENULEC AMERICAS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ENULEC AMERICAS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Ioniseringsudstyr - luft- branchen. Den opererer også inden for Industriel rengøring - maskiner, Højtaleranlæg og lydsystemer, Akustisk udstyr, elektrisk - professionel lydteknik, Hi-fi-, fjernsyn- og videotilbehør, Industriel rengøring - maskiner, Højtaleranlæg og lydsystemer, Akustisk udstyr, elektrisk - professionel lydteknik, og Hi-fi-, fjernsyn- og videotilbehør brancherne. Den er baseret i Trittau, Tyskland.

 8. GOBBO CLIMA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GOBBO CLIMA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Opvarmning og aircondition - værker, Ioniseringsudstyr - luft-, Opvarmning og aircondition - værker, og Ioniseringsudstyr - luft- brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 1. TITANO CANALI S.R.L.

  San Marino

  Virksomheden TITANO CANALI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, Rent rum - systemer og processer, Ioniseringsudstyr - luft-, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Repubblica Di San Marino, San Marino.

 2. AMERICAN ENTERPRISE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AMERICAN ENTERPRISE S.R.L., der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, Rent rum - systemer og processer, Ioniseringsudstyr - luft-, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Tombolo, Italien.

 3. BENTAX UMWELTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BENTAX UMWELTTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ioniseringsudstyr - luft- branchen. Den opererer også inden for systemer til luftrensning brancherne. Den er baseret i Weilerswist, Tyskland.

 4. AERTECNO 2 S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AERTECNO 2 S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, Rent rum - systemer og processer, Ioniseringsudstyr - luft-, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i San Mauro Pascoli, Italien.

 5. MADEL ITALIANA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MADEL ITALIANA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, Rent rum - systemer og processer, Ioniseringsudstyr - luft-, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Missaglia, Italien.

 6. POLETTI S.A.S. DI POLETTI SIMONE & C.

  Italien

  Virksomheden POLETTI S.A.S. DI POLETTI SIMONE & C., er en Underleverandør, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, Rent rum - systemer og processer, Ioniseringsudstyr - luft-, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Ferrara, Italien.

 7. REFSYSTEMS

  Italien

  Virksomheden REFSYSTEMS, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, Rent rum - systemer og processer, Ioniseringsudstyr - luft-, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Grugliasco, Italien.

 8. CR AIR SYSTEM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CR AIR SYSTEM S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Opvarmning og aircondition - værker, Ioniseringsudstyr - luft-, Opvarmning og aircondition - værker, og Ioniseringsudstyr - luft- brancherne. Den er baseret i Piacenza, Italien.

 9. G.D.S. CLIMA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden G.D.S. CLIMA S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, Rent rum - systemer og processer, Ioniseringsudstyr - luft-, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Carini, Italien.

 10. AIRTERM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AIRTERM S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Opvarmning og aircondition - værker, Ioniseringsudstyr - luft-, Opvarmning og aircondition - værker, og Ioniseringsudstyr - luft- brancherne. Den er baseret i Piazzola Sul Brenta, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis