• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • inert materiale til byggeindustrien

Resultater for

Inert materiale til byggeindustrien - Import eksport

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAYADERELI CONSTRUCTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Inert materiale til byggeindustrien, Rørledninger, Industrirørføring, Gas- og olieledninger - installationer, Additiver, cement og mørtel, Tørrede frugter, frisk frugt, og grøntsager friske brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 2. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, er en Detailsalg, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Materialer til byggesektoren, byggemateriel, materialer og arbejder til byggesektoren, Materialer til byggesektoren, og vægbeklædninger brancherne. Den er baseret i Alfonsine, Italien.

 3. M.E.C. DI SENSINI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden M.E.C. DI SENSINI S.R.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for materialer og arbejder til byggesektoren, og cement brancherne. Den er baseret i Narni, Italien.

 4. DACH UND WAND ZEVEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DACH UND WAND ZEVEN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den er baseret i Zeven, Tyskland.

 5. RES FRATELLI SOLDI

  Italien

  Virksomheden RES FRATELLI SOLDI, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for Inert materiale til byggeindustrien, sanitære installationer, vægbeklædning, Inert materiale til byggeindustrien, og materialer og arbejder til byggesektoren brancherne. Den er baseret i San Vincenzo, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SABBIE SATAF S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SABBIE SATAF S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for sand, sand, grus og småsten til vejbelægning, grus, og sten brancherne. Den er baseret i Pavia, Italien.

 2. LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den er baseret i Malching, Tyskland.

 3. BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM

  Belgien

  Virksomheden BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for Inert materiale til byggeindustrien, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, byggematerialer, Inert materiale til byggeindustrien, og Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Lokeren, Belgien.

 4. CLAESSEN PAUL

  Belgien

  Virksomheden CLAESSEN PAUL, er en Underleverandør, der opererer inden for Bygninger, præfabrikerede branchen. Den opererer også inden for Byggepladsinstallationer og udstyr, Inert materiale til byggeindustrien, Byggepladsinstallationer og udstyr, Inert materiale til byggeindustrien, selvstændige boliger, og forberedelse af boligsag brancherne. Den er baseret i Herentals, Belgien.

 5. LLC ULTRA-TRADE

  Ukraine

  Virksomheden LLC ULTRA-TRADE, er en Engrossalg, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Cement og additiver, behandling af aske, cement til byggeri, Cement og additiver, og Metal brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 1. EUROCALCIO, SA

  Portugal

  Virksomheden EUROCALCIO, SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Mørtel til byggeindustrien, calciumkarbonat, asfalt, og Mørtel til byggeindustrien brancherne. Den er baseret i Vale De Ourem, Portugal.

 2. POMA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden POMA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for udgravninger brancherne. Den er baseret i Marzabotto, Italien.

 1. HOLZSCHEUNE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HOLZSCHEUNE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Træ - savet og behandlet, Paneler, træ-, Betonprodukter og konglomerater, Beslag, bygge og anlæg, Træ - savet og behandlet, Paneler, træ-, og Betonprodukter og konglomerater brancherne. Den er baseret i Dülmen, Tyskland.

 2. DPM GMBH ISO-STROH

  Østrig

  Virksomheden DPM GMBH ISO-STROH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den er baseret i Kasten, Østrig.

 3. FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL

  Italien

  Virksomheden FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den er baseret i Pagani, Italien.

 4. VANDENBROECK

  Belgien

  Virksomheden VANDENBROECK, er en Engrossalg, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Tagdækningsmaterialer, Betonprodukter og konglomerater, Træ - savet og behandlet, materialer byggeindustri engros, Tagdækningsmaterialer, Betonprodukter og konglomerater, og Træ - savet og behandlet brancherne. Den er baseret i Lier, Belgien.

 5. GRAPHENE UKR

  Ukraine

  Virksomheden GRAPHENE UKR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Aktive elektroniske komponenter, Aktive elektroniske komponenter, rengøring nanoprodukter, og elektriske ledere brancherne. Den er baseret i Bucha, Ukraine.

 6. VATAN CABLE COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden VATAN CABLE COMPANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for besigtigelse af havneanlæg brancherne. Den er baseret i Corlu / Tekirdag, Tyrkiet.

 7. AVON MATERIAL SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AVON MATERIAL SUPPLIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den er baseret i Wimborne, Det Forenede Kongerige.

 8. RBC FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden RBC FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Inert materiale til byggeindustrien, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Inert materiale til byggeindustrien, og værktøj til fastspænding brancherne. Den er baseret i Les Ulis Cedex, Frankrig.

 1. BATIDAL

  Belgien

  Virksomheden BATIDAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonprodukter og konglomerater branchen. Den opererer også inden for Inert materiale til byggeindustrien, Beton, færdigblandet, Marmor og natursten, Inert materiale til byggeindustrien, Beton, færdigblandet, flisegulv, og Marmor og natursten brancherne. Den er baseret i Battice, Belgien.

 2. BOURGONDISCH KRUIS

  Belgien

  Virksomheden BOURGONDISCH KRUIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for indendørsdekoration og møblering, Indvendig relooking, og designkontor brancherne. Den er baseret i Bavikhove, Belgien.

 3. CULTURA

  Luxembourg

  Virksomheden CULTURA, er en Distributør, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Gips brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 4. SOBEN INTERNATIONAL (EUROPE) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SOBEN INTERNATIONAL (EUROPE) LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den er baseret i Ballynahinch, Det Forenede Kongerige.

 5. SILK PLASTER DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Virksomheden SILK PLASTER DEUTSCHLAND, er en Engrossalg, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 6. ADDARIO CAMILLO GROUP S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ADDARIO CAMILLO GROUP S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for ikke brændbart udstyr, transport af uvirksomt stof, hvid sten, og Hugget sten brancherne. Den er baseret i Lettomanoppello, Italien.

 7. BIGMAT LEPOT

  Belgien

  Virksomheden BIGMAT LEPOT, er en Engrossalg, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Tagarbejde, Beslag, bygge og anlæg, isolering, Tagarbejde, snedkerartikler, og Beslag, bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Bassenge, Belgien.

 8. BIGMAT

  Belgien

  Virksomheden BIGMAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Fliselægning og brolægning - firmaer branchen. Den opererer også inden for Inert materiale til byggeindustrien, Lagerudstyr og systemer, Træ - produkter til behandling, Inert materiale til byggeindustrien, Lagerudstyr og systemer, natursten, og Træ - produkter til behandling brancherne. Den er baseret i Marche-En-Famenne, Belgien.

 9. SUELOTHERM DÄMMTECHNIK INH. SÜLEYMAN KAMBAK

  Tyskland

  Virksomheden SUELOTHERM DÄMMTECHNIK INH. SÜLEYMAN KAMBAK, er en Distributør, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Træ, natur-, Træ - savet og behandlet, Lydisoleringsmaterialer, Termiske isoleringsmaterialer, Træ, natur-, Træ - savet og behandlet, Lydisoleringsmaterialer, og Termiske isoleringsmaterialer brancherne. Den er baseret i Leverkusen, Tyskland.

 10. DENAYER

  Belgien

  Virksomheden DENAYER, er en Detailsalg, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Træ - savet og behandlet, Sand og grus, Bygningsarbejde, Termiske isoleringsmaterialer, Træ - savet og behandlet, Sand og grus, Bygningsarbejde, og Termiske isoleringsmaterialer brancherne. Den er baseret i Halle, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis