• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner

Resultater for

Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner - Import eksport

 1. TM-SYSTEME + MASCHINEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TM-SYSTEME + MASCHINEN, er en Distributør, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Reutlingen, Tyskland.

 2. STREICHER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STREICHER MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Kressbronn, Tyskland.

 3. MECCANICA ARNES

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MECCANICA ARNES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Opspændingsdorne og pinoldokke, gevindskæremaskiner, patroner til drejebænk, Opspændingsdorne og pinoldokke, Fræsedorne, selvcentrende dorne, patroner til maskinværktøj, stålholdere, og indsatspatroner til stempler brancherne. Den er baseret i Cavriago, Italien.

 4. NUOVA FUSAP DI LONARDINI TARCISIO E MAGHINI SAVERIO SNC

  Italien

  Virksomhed med stor erfaring på området for maskinteknik. Dens aktivitet koncentrerede sig i starten omkring eftersyn af traditionelt maskinværktøj, men har siden udvidet sig til konstruktion og indstilling af følgende maskiner: Industrielle knusemaskiner, malerkabiner, poleringsmaskiner til optiske linser, autoløftere til brændovne, maskiner til formning og indstilling af luftfiltre, maskiner til kontrol af trykklichéer, rulleborde, transportbånd i kevlar.

 5. HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metallurgi - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, Fræsning - værktøjsmaskiner, Oprømmere - værktøjsmaskiner, Spindeldokke, bevægelige, Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, Fræsning - værktøjsmaskiner, Oprømmere - værktøjsmaskiner, og Spindeldokke, bevægelige brancherne. Den er baseret i Soest, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KHAMA-TECH SRL

  Italien

  Virksomheden KHAMA-TECH SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Gevindskæring - værktøjsmaskiner, og Gevindskæring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Susegana, Italien.

 2. VOLUMEC SRL

  Italien

  Virksomheden VOLUMEC SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for boremaskine og gevindskæremaskine, og manipulatorer brancherne. Den er baseret i Falze' Di Piave, Italien.

 3. BORAK SOLUTIONS INH. SABRINA BORAK

  Tyskland

  Virksomheden BORAK SOLUTIONS INH. SABRINA BORAK, er en Distributør, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Haltern Am See, Tyskland.

 4. TAUROX

  Tyskland

  Virksomheden TAUROX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Wiesenfelden, Tyskland.

 5. SICOMEC NORIS

  Frankrig

  Virksomheden SICOMEC NORIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, Boring - værktøjsmaskiner, Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, skæreværktøj, Boring - værktøjsmaskiner, og gevindskæring brancherne. Den er baseret i L'union, Frankrig.

 1. TECHMO-SATECH

  Frankrig

  Virksomheden TECHMO-SATECH, er en Distributør, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, drejning, fræsning, og Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Fleury-Les-Aubrais, Frankrig.

 2. OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE

  Frankrig

  Virksomheden OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE, er en Engrossalg, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Værktøj, tryklufts-, Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, Værktøj, tryklufts-, Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, Pneumatiske gevindskærearme, og vogne til pneumatiske skruemaskiner brancherne. Den er baseret i La Garenne Colombes, Frankrig.

 1. SELOS, S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden SELOS, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Magneter, Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, fleksible permanente magneter, Magneter, spoler til magnetventiler og magneter, og Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Trencin, Slovakiet.

 2. MULTISTATION

  Frankrig

  Virksomheden MULTISTATION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Management rådgivning branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, Skrueskæring - stål og metaller, udboringer, og Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Dinard Cedex, Frankrig.

 3. FERDIMAR - FERRAMENTAS DIAMANTADAS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden FERDIMAR - FERRAMENTAS DIAMANTADAS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Pêro Pinheiro, Portugal.

 4. E. W. MENN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden E. W. MENN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Hilchenbach, Tyskland.

 5. ISBA MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden ISBA MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. JIANGSU XINGUANG NUMERICAL CONTROL TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden JIANGSU XINGUANG NUMERICAL CONTROL TECHNOLOGY CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for gevindskæremaskiner brancherne. Den er baseret i Wuxi, Kina.

 7. WARD HI-TECH LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WARD HI-TECH LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

 8. CENTRELINE MACHINE TOOL CO. LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CENTRELINE MACHINE TOOL CO. LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, og Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Nuneaton, Det Forenede Kongerige.

 1. CALBO MEAL KFT.

  Ungarn

  Virksomheden CALBO MEAL KFT., der opererer inden for Fræsning - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, og Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Győr, Ungarn.

 2. MICROTAP GMBH MICROELECTRONISCHE GERÄTE

  Tyskland

  Virksomheden MICROTAP GMBH MICROELECTRONISCHE GERÄTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, og Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Taufkirchen, Tyskland.

 3. DC SWISS S.A.

  Schweiz

  Virksomheden DC SWISS S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, og Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Malleray-Bevilard, Schweiz.

 4. METPA MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden METPA MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. RECORD MACCHINE UTENSILI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden RECORD MACCHINE UTENSILI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for boremaskine og gevindskæremaskine brancherne. Den er baseret i Laveno Mombello, Italien.

 6. WOLTER WERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WOLTER WERKZEUGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Gevindskæring - værktøjsmaskiner, og Gevindskæring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Leonberg, Tyskland.

 7. P.J. FERRAMENTAS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden P.J. FERRAMENTAS, LDA., der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, og Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Albergaria-A-Velha, Portugal.

 8. CONSTRUCCIONES SOC

  Spanien

  Virksomheden CONSTRUCCIONES SOC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for kvalitetssikring brancherne. Den er baseret i Tamarite De Litera, Spanien.

 9. KROP

  Tyrkiet

  Virksomheden KROP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 10. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EWS blev grundlagt tilbage i 1960. I dag ligger kernekompetencen inden for værktøjssystemer til CNC-drejemaskiner (statiske og drevne værktøjer), som med EWS-Korea udvides til revolvere og revolverholdersystemer. Den nutidige virksomhedsgruppes profil præges af over 300 medarbejdere i EWS-Group med deres individuelle kvalifikationer. EWS produkter er made in Germany. Systempartnerskaber med DMG-Mori Seiki (Trifix og MSQP), INDEX (W-fortanding og V-liste), Sandvik (EWS Capto), Iscar eller Arno (værktøjsholderhystemer) er udtryk for vores fagkompetence. Med hurtigskiftesystemet (modulært system) EWS Varia (ofte benyttes den forkerte betegnelse Vario) sætter virksomheden nye standarder inden for optimering af klargøringstiden. Systemet blev udmærket med delstaten Baden-Württembergs innovationspris.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis