• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industrisalt

Resultater for

Industrisalt - Import eksport

 1. CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Produktion af ultrarene salte. Her har calcium- og magnesiumklorid en central betydning. Desuden opløser, krystalliserer, tørrer, pulveriserer og pakker vi i og om for dig. Hele produktporteføljen kan leveres. Calcium- og magnesiumklorid spiller en central rolle. En nyhed i programmet er havsaltblandinger. Desuden kan vi opløse, krystallisere, tørre, formale og pulveriserer, og vi udfører afvejning og ompakning efter kundeordre. Samtlige produkter finder du på vores produktliste. GMP-laboratoriet bearbejder også eksterne analyseopgaver og disponerer over en ICP OES og en ICP MS til elementanalyse i sporområdet.

 2. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Tyskland

  Det er vanskeligt at forestille sig et liv uden salt.Vi er omgivet af salte, overalt vi opholder os: De er med til at gøre gulvbelægninger hårde, tekstiler bløde, veje sikre, kældre tørre og den sure mave go' igen. Vi møder salte ved ølbrygning, i osteproduktion og i et stigende antal kosttilskud såsom magnesiumtabletter og sportsdrikke. Vores krop indeholder også ca. 5 % salt, som vi bl.a. udskiller, når vi sveder, og derfor skal vi sørge for at skabe balance gennem fornyet saltindtag.Vi investerer massivt i forskning og udvikling, så du også i fremtiden kan nyde godt af vores daglige arbejde. Nye metoder og patenter hjælper os med at fremstille kvalitetsprodukter med afsæt i kalcium, magnesium eller natrium med mindre energiforbrug, bedre anvendelsesmuligheder og enklere transportform. Vi ønsker at takke delstaten Sachsen-Anhalt, den tyske forbundsregering og EU for deres støtte til disse aktiviteter.

 3. BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH

  Tyskland

 4. SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH

  Tyskland

 5. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Frankrig

 2. EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH

  Tyskland

 3. COLORICIO.SRL

  Rumænien

  COLORICIO SRL har siden 2013 været specialister inden for logistiktjenester. Vi arbejder i flere brancher, såsom salt, metal, konstruktion og transport. Vi leverer forskellige salttyper, inklusive afrimningssalg, salttabletter og industrielt salt, spiselig salt og farmaceutisk salt som skal anvendes til andre formål. Vi udfører strenge kontroller for at sikre kvaliteten af vores produkter, og er stolte over at være certificeret i henhold til IFS, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 og GMP standarderne. Vi leverer skræddersyede tjenester og logistik, for at imødese dine behov. I løbet af årene er vi blevet en global saltleverandør. Vi tilbyder også et stort udvalg af metalprodukter såsom rør, slanger, stænger og barer i mange former for jernholdig eller ikke-jernholdige metaller, inklusive stål og aluminium. De leveres i alle former (rund, flad, firkantet eller sekskantet) samt dimensioner. Derudover er vi eksperter når det kommer til transport logistik. Med fly, skib eller på vejen; vi leverer varer over hele verden, og hjælper dig med opbevaring i henhold til dine krav.

 4. PAG 91 D.O.O.

  Kroatien

  Vi tilbyder alle former for salt: salt til fødevare- og tekstilindustrien; til fremstilling af mærkevarer i indkøbscentre; til fremstilling af kvægfoder; til blødgøring af vand; vejsalt til afisning af veje, motorveje, gader mv. Vores produktionsanlæg er udstyret med de nyeste maskiner til komplet saltforarbejdning. På vores virksomheds produktions- og lagerfaciliteter organiserer vi komplet saltproduktion og -forarbejdning, herunder vask, tørring, formaling, sigtning, tilsætning af tilsætningsstoffer og pakning.

 5. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Tyskland

  Vi er specialiseret i handel med mineralske råstoffer og salte. Hovedvægten ligger på kalium- og magnesiumprodukter. Vi tilbyder et omfattende sortiment i segmenterne industri, farmaceutiske produkter og levnedsmidler. Produkterne stammer fra verdensførende producenter og er derfor af højeste kvalitet. Til området Health Care & Food tilbyder vi et specielt varespektrum til de særligt høje krav inden for farmaceutisk industri, levnedsmiddel- og kosmetikindustri. Vi er kendt for en pålidelig og rettidig leveringssikkerhed. På vores sider kan du indhente oplysninger om vores ydelser, og hvad vi står for.

 1. SALES DEL CENTRO

  Spanien

  Leverandør af industrielt salt, salt til saltning af veje og alle andre typer salt.

 2. ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Tyskland

 1. SALZ-HELMREICH GMBH

  Tyskland

 2. OMEGA LINE EGYPT

  Ægypten

 3. CRISTALLIDISALE

  Italien

 4. TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE

  Sverige

 5. GULER TUZ

  Tyrkiet

 6. GLOBAL SRL

  Italien

 7. GRUPO SALINA

  Spanien

 8. CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Østrig

 1. DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS.

  Spanien

 2. CICEK TUZ

  Tyrkiet

 3. ZOUTMAN

  Belgien

 4. INFOSA SALINES DE LA TRINITAT

  Spanien

 5. OMNIASALE

  Italien

 6. SALTADE

  Tyrkiet

 7. SALINE S.R.L.

  Italien

 8. DMK-SWEDEN.COM

  Sverige

 9. INTERSELING

  Marokko

 10. EUROSALT AB

  Sverige