• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industrisalt

Resultater for

Industrisalt - Import eksport

 1. BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den er baseret i Türkheim, Tyskland.

 2. SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den er baseret i Fellbach, Tyskland.

 3. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Farmaceutiske produkter branchen. Den opererer også inden for Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer, Industrisalt, Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer, Industrisalt, mineralsalte, jern, zink, Magnesium, og kobber brancherne. Den er baseret i Emmerthal, Tyskland.

 4. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensningsprodukter branchen. Den opererer også inden for Industrisalt, Midler til blødgøring af vand, Naturlig polymer, Behandling af industrispildevand, Industrisalt, Svømmepøler - vandrensning, Midler til blødgøring af vand, kalciumkarbonater, og tangsurt salte brancherne. Den er baseret i Dinard, Frankrig.

 5. EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COLORICIO.SRL

  Rumænien

  COLORICIO SRL har siden 2013 været specialister inden for logistiktjenester. Vi arbejder i flere brancher, såsom salt, metal, konstruktion og transport. Vi leverer forskellige salttyper, inklusive afrimningssalg, salttabletter og industrielt salt, spiselig salt og farmaceutisk salt som skal anvendes til andre formål. Vi udfører strenge kontroller for at sikre kvaliteten af vores produkter, og er stolte over at være certificeret i henhold til IFS, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 og GMP standarderne. Vi leverer skræddersyede tjenester og logistik, for at imødese dine behov. I løbet af årene er vi blevet en global saltleverandør. Vi tilbyder også et stort udvalg af metalprodukter såsom rør, slanger, stænger og barer i mange former for jernholdig eller ikke-jernholdige metaller, inklusive stål og aluminium. De leveres i alle former (rund, flad, firkantet eller sekskantet) samt dimensioner. Derudover er vi eksperter når det kommer til transport logistik. Med fly, skib eller på vejen; vi leverer varer over hele verden, og hjælper dig med opbevaring i henhold til dine krav.

 2. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Tyskland

  Det er vanskeligt at forestille sig et liv uden salt.Vi er omgivet af salte, overalt vi opholder os: De er med til at gøre gulvbelægninger hårde, tekstiler bløde, veje sikre, kældre tørre og den sure mave go' igen. Vi møder salte ved ølbrygning, i osteproduktion og i et stigende antal kosttilskud såsom magnesiumtabletter og sportsdrikke. Vores krop indeholder også ca. 5 % salt, som vi bl.a. udskiller, når vi sveder, og derfor skal vi sørge for at skabe balance gennem fornyet saltindtag.Vi investerer massivt i forskning og udvikling, så du også i fremtiden kan nyde godt af vores daglige arbejde. Nye metoder og patenter hjælper os med at fremstille kvalitetsprodukter med afsæt i kalcium, magnesium eller natrium med mindre energiforbrug, bedre anvendelsesmuligheder og enklere transportform. Vi ønsker at takke delstaten Sachsen-Anhalt, den tyske forbundsregering og EU for deres støtte til disse aktiviteter.

 3. CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Produktion af ultrarene salte. Her har calcium- og magnesiumklorid en central betydning. Desuden opløser, krystalliserer, tørrer, pulveriserer og pakker vi i og om for dig. Hele produktporteføljen kan leveres. Calcium- og magnesiumklorid spiller en central rolle. En nyhed i programmet er havsaltblandinger. Desuden kan vi opløse, krystallisere, tørre, formale og pulveriserer, og vi udfører afvejning og ompakning efter kundeordre. Samtlige produkter finder du på vores produktliste. GMP-laboratoriet bearbejder også eksterne analyseopgaver og disponerer over en ICP OES og en ICP MS til elementanalyse i sporområdet.

 4. PAG 91 D.O.O.

  Kroatien

  Vi tilbyder alle former for salt: salt til fødevare- og tekstilindustrien; til fremstilling af mærkevarer i indkøbscentre; til fremstilling af kvægfoder; til blødgøring af vand; vejsalt til afisning af veje, motorveje, gader mv. Vores produktionsanlæg er udstyret med de nyeste maskiner til komplet saltforarbejdning. På vores virksomheds produktions- og lagerfaciliteter organiserer vi komplet saltproduktion og -forarbejdning, herunder vask, tørring, formaling, sigtning, tilsætning af tilsætningsstoffer og pakning.

 5. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Tyskland

  Vi er specialiseret i handel med mineralske råstoffer og salte. Hovedvægten ligger på kalium- og magnesiumprodukter. Vi tilbyder et omfattende sortiment i segmenterne industri, farmaceutiske produkter og levnedsmidler. Produkterne stammer fra verdensførende producenter og er derfor af højeste kvalitet. Til området Health Care & Food tilbyder vi et specielt varespektrum til de særligt høje krav inden for farmaceutisk industri, levnedsmiddel- og kosmetikindustri. Vi er kendt for en pålidelig og rettidig leveringssikkerhed. På vores sider kan du indhente oplysninger om vores ydelser, og hvad vi står for.

 1. SALDOSA

  Spanien

  Alle slags salte til fødevareindustrien, dyrefoder, konservering, hjemmeforbrug, ernæringslinjer samt industriprocesser, elektrokemi og elektrolyse, vandbehandling, opvaskemaskiner. Tør salt, fugtigt salt, jodberiget salt, saltvand.

 2. PUR INDUSTRIEBERATUNG & SERVICE

  Tyskland

  Vores virksomhed har specialiseret sig inden for salg af materialer og færdigvarer til industri og handel. Tøsalt: Vi leverer vejsalt, også i store mængder. Vores aktuelle tilbud er helt sikkert interessant for dine kunder. Glasfiberforstærket plast (GFK). Chipkarton: Chipkarton, til bogbinding, til møbelindustrien og som emballeringsmateriale. Paller. Metalforarbejdning: Efter standard eller individuelt design

 1. SALES DEL CENTRO

  Spanien

  Leverandør af industrielt salt, salt til saltning af veje og alle andre typer salt.

 2. ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den opererer også inden for spisesalte, og salte til blødgøring af vand brancherne. Den er baseret i Pritzwalk, Tyskland.

 3. SALZ-HELMREICH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SALZ-HELMREICH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for Industrisalt, stensalt, badesalt, og Industrisalt brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 4. GULER TUZ

  Tyrkiet

  Virksomheden GULER TUZ, er en Distributør, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den opererer også inden for salt, industrielt, stensalt, fødevaresalt, og bordsalt brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. CICEK TUZ

  Tyrkiet

  Virksomheden CICEK TUZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den opererer også inden for fødevaresalt, stensalt, og Blødgørende salt til vand brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 6. DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS.

  Spanien

  Virksomheden DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den opererer også inden for fint havsalt til madlavning brancherne. Den er baseret i Marchuquera (valencia) Spain, Spanien.

 7. CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Østrig

  Virksomheden CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 8. GLOBAL SRL

  Italien

  Virksomheden GLOBAL SRL, er en Distributør, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den opererer også inden for rå havsalt, spisesalte, og industrielle kemikalier brancherne. Den er baseret i Scarmagno, Italien.

 1. SALINE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SALINE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den opererer også inden for Salt, Salt, og rå havsalt brancherne. Den er baseret i Margherita Di Savoia, Italien.

 2. EVO INVEST LTD

  Bulgarien

  Virksomheden EVO INVEST LTD, er en Distributør, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den opererer også inden for Frysning, frosset kød, serviceydelser til handel, og serviceydelse, biltransport brancherne. Den er baseret i Dobrich, Bulgarien.

 3. OMNIASALE

  Italien

  Virksomheden OMNIASALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den opererer også inden for kalciumklorid, Blødgørende salt til vand, natriumbicarbonat, og Vejsalt brancherne. Den er baseret i telgate, Italien.

 4. KOYUNCU GROUP GERMANY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KOYUNCU GROUP GERMANY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den opererer også inden for bordsalt, og salt, industrielt brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 5. CRISTALLIDISALE

  Italien

  Virksomheden CRISTALLIDISALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for Industrisalt, spisesalte, rå havsalt, og Industrisalt brancherne. Den er baseret i Margherita Di Savoia, Italien.

 6. INFOSA SALINES DE LA TRINITAT

  Spanien

  Virksomheden INFOSA SALINES DE LA TRINITAT, der opererer inden for Krydderier og ekstrakter branchen. Den opererer også inden for Industrisalt, Industrisalt, produktion og markedsføring af salt, tjenesteydelser og aktiviteter forbundet med fødevare og konservesindustri, og rå havsalt brancherne. Den er baseret i Rubí - Barcelona, Spanien.

 7. LEVANTE SUPER EXPORT

  Spanien

  Virksomheden LEVANTE SUPER EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for Industrisalt, Krydderier, Industrisalt, Krydderier, Kosmetik, og medicinske urter brancherne. Den er baseret i Guardamar Del Segura, Spanien.

 8. ZOUTMAN

  Belgien

  Virksomheden ZOUTMAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for Industrisalt, Industrisalt, salt, industrielt i pulverform, og badesalt brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 9. GRUPO SALINA

  Spanien

  Virksomheden GRUPO SALINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den er baseret i Abrera-Barcelona, Spanien.

 10. DMK-SWEDEN.COM

  Sverige

  Virksomheden DMK-SWEDEN.COM, er en Multi-Category, der opererer inden for Industrisalt branchen. Den opererer også inden for stensalt, og boremaskiner til udvindingsindustrien brancherne. Den er baseret i Skelleftea, Sverige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis