• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industrirørføring

Resultater for

Industrirørføring - Import eksport

 1. COPIER MACHINERY

  Holland

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1997 er Copier Machinery kommet langt siden deres begyndelse i Giessen i Holland. Vi er dedikeret til at levere maskiner og komplette løsninger til fremstilling af metalrør, sammen med en hurtig service og support over hele verden. Vi har et stort sortiment af maskiner til rørforarbejdning til skæring, affasning, endearbejde, svejsning og valserifling med fokus på innovation, stabilitet, pålidelighed og en høj kvalitet. Vores ekspertise ligger inden for maskiner til forberedelse af industrielle rør. Vi er specialiseret i roterende værktøjsdrejebænke (RTL). Vores evne til at identificere vores kunders problemer, og derefter tilbyde en løsning, er baggrunden for vores succes. For at gøre dette, kan vores standardmaskiner blive tilpasset i henhold til vores kunders komplekse rørforberedelseskrav. Takket være vores markedsviden, erfaring, kundecentrerede tilgang og ressourcer, har vi med succes skabt, produceret og leveret mere end 400 rørforberedelsesmaskiner til mere end 40 lande.

 2. FLEXOMAT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Flexomat GmbH er en kendt producent af kompensatorer, metalbælge og metalslanger. Stifterne har siden 1975 beskæftiget sig med ovennævnte. produkter i alle deres realiseringsfaser. Metalbælge og kompensatorer beregnes efter anerkendte tekniske regler og metoder og konstrueres med CAD. Organiseret ved hjælp af et PPS-system fremstilles produkterne på helt nye skære-, formgivnings- og svejsemaskiner. Flexomat er som producent godkendt i henhold til AD-2000 dokument HPO, TRD 201 og DIN EN ISO 3834-2 og godkendt af TÜV SÜD, samt certificeret i henhold til GL og DVGW. Derudover har Flexomat et kvalitetsadministrationssystem i henhold til ISO 9001: 2015.

 3. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH er en virksomhed, der arbejder inden for apparat- og maskinfremstilling. Aktiviteterne er især koncentreret om genvinding af varme. Omdrejningspunktet for vores udvikling og fremstilling er pladevarmevekslere til varmeudveksling mellem to gasstrømme. Et andet omdrejningspunkt er fremstilling af 3-vejs-procesluftspjæld. Ud over disse hovedområder findes der en lang række andre produkter, som udvikles, konstrueres og fremstilles af os. Fremstillingen sker næsten udelukkende i RUSTFRIT SPECIALSTÅL, herunder især i kvaliteterne 1.4301, 1.4306, 1.4541 og 1.4571, men også i specialstålskvaliteter. Med vores nuværende produktionsareal på 1740 m², der både rummer maskiner med CNC-styringer, pc-arbejdspladser, CAD-tegningspladser og en effektiv kvalitetssikring iht. ISO 9001, er vi altid med helt fremme i konkurrencen.

 4. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Udvikling, fremstilling og levering af veje-, måle- og doseringsanlæg til imprægnerings- og epoxyharpiks. IFA tilbyder komplette løsninger til imprægnerings- og coatinganlæg, rensningsanlæg til spildevand, glas- og stenuldsindustrien, tekniske kunststoffer og styrtegods samt anlæg til malings-, lak- og byggematerialebranchen. Perfekt systemstyring til datatilknytning runder leveringsprogrammet af. Montering og ibrugtagning foretages af vores egne medarbejdere. IFA Technology tilbyder god og sikker håndtering til opbevaring af væsker, faststoffer og styregods samt de korrekte opbevaringsbeholdere som f.eks. skræddersyede reol-, tank- og siloanlæg. I den forbindelse kontrollerer vi blandt andet materialernes egnethed, effekten af miljøpåvirkninger samt overholdelsen af gældende lov.

 5. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DENEN ISO 14001KB Schmiedetechnik er en uafhængig mellemstor virksomhed med over 100 års erfaring med fremstilling af sænksmedede dele til forskellige anvendelsesområder med ekstreme krav som f.eks. højt tryk, høj/lav temperatur, højsikkerhed. Vi er specialiserede i små serier på op til 130 kg pr. enhed, alle typer af stål, groft bearbejdet eller mekanisk bearbejdet. Certificeret iht. ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EF, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. YALÇIN BORU GEOTHERMAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  YALÇIN BORU GEOTHERMAL blev etableret i den Polatlı Organised industrielle zone i Tyrkiet på et område på 23.000 m² i 1997. Vi er den førende virksomhed inden for forisolerede forseglede rør, som er fremstillet og designet fra -200 C til +315 C. Vi servicerer hovedsageligt inden for geotermisk energi samt mange andre sektorer, såsom distriktvarmning og køling, energigenerering, drivhuskultivering, turisme og maritim, takket være vores prioritet på kvalitet og kundetilfredshed. Vi anvender den teknologi der er påkrævet for vores område, og vores ekspertpersonale følger de følgende produktionsstandarder EN 253, EN 448, EN 15632 og EN 12201-2. Vi har et omfattende produktsortiment som inkluderer: •Standardtype forisolerede rør og forskruninger af industrielle typer (forstærket med stenuld), forisolerede rør og forskruninger, •Forisolerede fleksible plastrør (PP-R, HDPE, PE-X) og forskruninger, •Stålrør, rør og forskruninger i polyætylen ... Kontakt os for yderligere information

 2. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Sefine Teknik specialiserer sig inden for bimetal båndsave, og levering af aluminiumsave, stål- og aluminiumsprodukter, bolte, skinner, ankre og spærbomme. Vi betjener enhver region i Tyrkiet med et team af tekniske specialister som kan sendes til projektimplementering i landet. Vi kan også eksportere til udlandet (Kina, Europa, Afrika). Vores mission er at tilfredsstille vores kunders behov. Vi er stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 og ISO 21500 standarderne.

 3. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAYADERELI CONSTRUCTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Inert materiale til byggeindustrien, Rørledninger, Industrirørføring, Gas- og olieledninger - installationer, Additiver, cement og mørtel, Tørrede frugter, frisk frugt, og grøntsager friske brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 4. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PETROLTECNICA SICILIANA, er en Engrossalg, der opererer inden for Pumper, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, Industrirørføring, Skruer og møtrikker, hydrauliske ventiler, smedede fittings, Sikkerhedsventiler, vvs, Industrirørføring, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Augusta, Italien.

 5. SERTIP

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SERTIP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrirørføring branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, Industrivedligeholdelse, industrielle isoleringsmaterialer, Kedelarbejde, Industrivedligeholdelse, og montage af rørnet brancherne. Den er baseret i Jumet, Belgien.

 1. CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Industrirørføring, Metalpladearbejde, mekaniserede svejsearbejder, Industrirørføring, og mekaniske bearbejdninger brancherne. Den er baseret i Rhinau, Frankrig.

 2. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOREMA® GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den opererer også inden for Industrirørføring, Gasturbiner, rør i PTFE, bygning af kanaler og rørledninger, Vævskompensatorer, Kompensatorer af blødt materiale, Kompensatorer i specialudgave, Kompensatorer til røggaskanaler, og Rørekspansions-kompensatorer brancherne. Den er baseret i Weiterstadt, Tyskland.

 1. ACI TUYAUTERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACI TUYAUTERIE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrirørføring branchen. Den opererer også inden for trykluft brancherne. Den er baseret i Nieul Sur Mer, Frankrig.

 2. ES HANDEL & SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ES HANDEL & SERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrirørføring branchen. Den er baseret i Waldbröl, Tyskland.

 3. GEPI SRL ISOLAMENTO TERMOACUSTICO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEPI SRL ISOLAMENTO TERMOACUSTICO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Termiske isoleringsmaterialer branchen. Den opererer også inden for Lydisoleringsmaterialer, Brandbeskyttelsestjenester, Industrirørføring, lydisolering, varmeisolering, Lydisoleringsmaterialer, forebyggelse brand, Brandbeskyttelsestjenester, og Industrirørføring brancherne. Den er baseret i Torre Boldone, Italien.

 4. GUTHMANN GMBH

  Tyskland

  Vi er en servicevirksomhed med firmasæde i Peseckendorf ved Oschersleben og har et godt samarbejde med vores kunder iht. aftale værksleje og AÜG. Guthmann GmbH er opstået ud fra enkeltmandsvirksomheden Lutz Guthmann, der har været aktiv på montageområdet siden 1990. Vores arbejdsområder vedrører fortrinsvis montage- og rørledningsbyggeri med rustfrit stål inden for bryggeri-, mejeri-, levnedsmiddel- og farmaceutisk industri. Vi har en solid kerne af faste medarbejdere, nemlig 80 montører, 3 CAD-konstruktører og en svejseingeniør, som alle gennem tiden og gennem en lang række forskelligartede opgaver har tilegnet sig faglig viden, som sammen med den nyeste teknologi kommer kunden til gode. Vores firma arbejder med orbitalsvejsning, endoskopi og hjælp til byggeri inden for CAD-området. Vores montører har alle svejsecertifikat iht. Euro-normen og medbringer selv værktøjet.

 5. GCER

  Tunisien

  GCER er et aktieselskab, der startede i 2001, hvis hovedaktivitet er at studere, udvikle og fremstille rørsystemer og kedler i glasfiberforstærket materiale (rør og samlinger , store tanke, skorstene, scrubbers og filtre), termoplast og glasfiberforstærket termoplast. GCER mestrer de mekaniske processer til fremstillingen af laminater via filamentvindemaskiner, støbning, oplægning i tør tilstand og sprøjteoplægning. Virksomheden har udvidet sine aktiviteter til metalkonstruktioner (stålstivere, støbeforme). Vi fremstiller og sælger højteknologiske rørledningssystemer til forskellige anvendeser: Kemi, miljø, sektoren for fosfatgødning, vand og afsaltning af havvand, spildevand, landbrugsfødevarer og energi. GCER er certificeret med ISO 9001 V 2015, ISO 14001 V 2015 og 18001 V 2007. Vi står for alt fra design og opsyn på stedet til projektstyring og teknisk assistance.

 6. BÖHLING ROHRLEITUNGS- UND APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Vi er jeres konstruktive og professionelle partner inden for rørledningsbyggeri, teknisk og operationel planlægning samt kvalitetskontrol. Vi er en mellemstor virksomhed med mere end 200 medarbejder, som leverer til hele Tyskland med udgangspunkt i vores produktionssteder i Hamburg, Velberg og Karlsruhe. Vores veluddannede og erfarne anlægsmekanikere, svejsere og KS-medarbejdere sikrer, at vi kan løfte enhver opgave lige fra akutte projekter i weekenden til omfattende anlægsnedkørsler. Vi tager vores sociale ansvar alvorligt og uddanner mange unge mennesker inden for anlægsmekanik og svejseteknik, hvorved vi samtidig bevarer kontrollen over vores medarbejderes kvalifikationer.

 7. COUSIN SMS

  Frankrig

  I en global kontekst med industrielle resultater tilbyder Cousin i Chambon Feugerolles i dag sin store ekspertise inden for alle fag. På baggrund af den traditionelle kedel udvikler og producerer virksomheden omfattende løsninger med mekanik. Cousin er aktør i sin udvikling, idet virksomheden har integreret brancher og teknologier, der gør det muligt at give et passende svar i konstruktionen af sæt og mekaniske delmontager. Mekanisk konstruktion - kedelfabrik metalpladearbejde - fabrikation af komplette automatiserede enheder - CN-styrede falsemaskiner - laserskæring - udskæring med vandstråle.

 8. JABITHERM ROHRSYSTEME AG

  Tyskland

  Jabitherm Rohrsysteme AG udvikler og producerer forisolerede rørsystemer, som skal bruges til transport af væsker og gasser. Anvendelsesområder inkluderer den kemiske industri, gas- og olieforarbejdning, køleteknologi og produktion af drikkevarer og fødevarer. Vores virksomheds overordnede mål er at opfylde høje kvalitetsstandarder, tilpasse dem til kundernes behov og udvikle komplekse løsninger til specielle anvendelser. Konceptet med forisolerede rør, har til formål at transportere medierne uændrede, i forhold til deres termiske egenskaber. Oprindelsen af det konstruktive design ligger i teknologien til fjernvarmerørledninger, hvis mål er at transportere varme over lange afstande. Anvendelsen af forisolerede rør over jorden, ændrer kravene til produktet.

 1. HL ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  HL Anlagentechnik er din pålidelige partner med hensyn til anlægsplanlægning, udfærdigelse, rørledningskonstruktion og -montering samt idriftssættelse. På vores fabrik i Freckenhorst ved Warendorf udfærdiger vi, rørlægger vi og monterer vores team af højtkvalificerede og erfarne medarbejdere anlæg til fødevareindustrien samt den kemiske og farmaceutiske industri. Vores fordel: I samarbejde med Helmes Apparatebau GmbH & Co. KG kan vi levere skræddersyede komplette løsninger. HL Anlagentechnik leverer og fremstiller komplette anlæg til fødevareindustrien, den farmaceutiske samt den kemiske industri, inklusive idriftssættelse og vejledning og træning af det ansvarlige personale. Global montering i henhold til nationale og internationale retningslinjer for propduktion og forarbejdning af produkter´i hvert enkelt land.

 2. ZAUNER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Østrig

  Vi, ZAUNERGROUP, er p.t. med mere end 550 medarbejdere en af de største og mest succesfulde arbejdsgivere inden for konstruktion af industrianlæg i Østrig og tilbyder især højkvalificeret personale interessante chancer og udviklingsmuligheder. Vi tilbyder vores kunder en bred vifte af ydelser, fra den første idé til montering og installation af komplette anlæg inklusive ibrugtagning og samtlige service- og vedligeholdelsesarbejder. Det omfattende og specialiserede udbud af ydelser omfatter konstruktionen af rørledninger, fjernvarme- og fjernkuldesystemer og projektledelse og teknik for brancherne Mission Critical, den farmaceutiske industri, bioteknologi, finkemi, almindelig industri og kraftværksteknik. Som familiedrevet virksomhed var det fra start vores primære mål at skabe bæredygtige værdier og beskytte vores medarbejdere og miljøet.

 3. APLICACIONES TECNICAS INOXSA SL

  Spanien

  Virksomheden Inoxsa er specialiseret i rørledninger til væsker. Fremstilling af slanger i rustfrit stål af den højeste kvalitet samt alle typer rør og tekniske samlinger til industrien. INOXSA FENDER er en filial, der leverer fendere til skibe og havne. Handel med reservedele og tilbehør til køretøjer og industrikøretøjer.

 4. TUBOS DE COBRE - EMPRESAS M&A

  Mexico

  Kobberrør, kobberrørledninger og rør er Empresas M&A's topprodukter. I M & A Business er vi dedikerede til national distribution af de fleste derivater og kobber fremstillet i den bedste kvalitet på markedet. På grund af den lange holdbarhed anvendes kobberrørene til gasinstallationer, køle- og klimaanlæg. Vores materialer opfylder alle etablerede internationale standarder. Vi har de bedste elektriske ledere, de bedste rør og slanger, og vi tilbyder også præcisionsoprullede kobberrør.

 5. MENDI METAL INNOVATION GROUP

  Spanien

  Slebne rør i store dimensioner. Polering og slibning af rør.

 6. TECHNIK TEAM GMBH

  Tyskland

  Technik Team GmbH er beskæftiget med udvikling og fremstilling af maskiner og anlæg

 7. UTEM-TT

  Ukraine

  Virksomheden UTEM-TT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrirørføring branchen. Den er baseret i Bucha, Ukraine.

 8. MEKANIK BORU SANAYI VE TICARET A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden MEKANIK BORU SANAYI VE TICARET A.Ş, er en Detailsalg, der opererer inden for Industrirørføring branchen. Den opererer også inden for fladt og formet valset stål brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 9. CYBERSTEEL

  Rusland

  Virksomheden CYBERSTEEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal, Industrirørføring, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal, Industrirørføring, rustfrit stål, og Rør- og slangefittings - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Pervouralsk, Rusland.

 10. PLASTICS WAUTERS

  Belgien

  Virksomheden PLASTICS WAUTERS, er en Engrossalg, der opererer inden for Plast - byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Hegn og porte, Industrirørføring, Plast - industrielle råmaterialer, Hegn og porte, Industrirørføring, Plast - industrielle råmaterialer, og PVC-profiler brancherne. Den er baseret i Marcinelle, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Industrirørføring - Import eksport

Antal resultater

1.432 Virksomheder