• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industripladearbejde

Resultater for

Industripladearbejde - Import eksport

 1. PERGEL METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  I Tuzla Orhanli på et produktionsområde på 150 m2, startede Jib Industrial Metal Electronic Device Boxes San. og tic. Ltd. Şti.it deres aktiviteter under deres navn. I begyndelsen kunne de imødese virksomhedernes krav inden for forskellige områder såsom industrielle vejesystemer, telekommunikation, forsvarsbranchen i forbindelse med mekanisk formning. Ifølge vores vision og mission har vi investeret i den første CNC-trykpresse, tvist- og derefter laserskæremaskine for at kunne hjælpe kunderne med deres krav. I 2016 flyttede vi til CHEMISTS INDUSTRIAL ESTATE med et indendørs område på 2.000 m2 og et udendørs område på 2.000 m2. Derudover bruger vi 800 m2 af sektionen som et elektrostatisk pulverlakeringsområde. Vha. de seneste kemikalier med en automatisk sprøjtelinje og robotpistoler, er vores kvalitet den samme som da vi begyndte. På kort tid, og med udholdenhed og diligence, har vi etableret os selv som en godkendt leverandør af de førende virksomheder i sektoren. Vores unge og erfarne personale har tilpasset kvalitetskonceptet som deres primære mål inden for metalformning og udformning, og har foretaget investeringer for at sikre, at vi kan fremstille kvalitetsprodukter. Den nye maskinpark og konstruktion vil ikke gå på kompromis med kundetilfredshed og kvalitet, eftersom disse er vores fokusområder i den næste proces. Vores første prioritet er at levere kvalitetsprodukter, produkter til tiden og rimelig priser, til alle vores kunder. Kontakt os endelig!

 2. WFW UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden blev grundlagt i 1993 som et metal- og metalforarbejdningsfirma af 3 personer i Weddersleben, og har siden udviklet sig til en mellemstor virksomhed, hvor der i øjeblikket er 14 ansatte . I begyndelsen blev der fremstillet enkle, ukomplicerede stemplede dele på gamle brugte maskiner. I dag anvendes der moderne CNC styret stanse- og bøjningsteknologi. Produkterne er over tiden blevet mere sofistikerede, komplicerede og af højere kvalitet. Vores kunder findes primært i hele Tyskland. I dag fremstilles der metaldele der er stanset, bøjet, savet eller svejset. Efterspørgslen har udviklet sig kontinuerligt, og spænder i dag fra fastgørelseselementer til handel, til husbygning og montering af samlinger, til højteknologisk medicinsk teknologi til stansede blikdele. Produktionsbygningerne, som i dag findes på Klopstockweg 25, er blevet moderniseret, lidt efter lidt. Byggeriet blev udført ud over den faktiske produktion.

 3. A. G. THORWARTH METALLWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en effektiv leverandør af dybtrækningsdele med en høj grad af kvalitetsbevidsthed og pålidelighed i særklasse. Innovative løsninger, konkurrencedygtige priser, produktion på en tidssvarende maskinpark og motiverede medarbejdere har gjort og til en effektiv A-leverandør til underleverandørindustrien iht. DIN EN ISO 9001: 2015. Vi er en mellemstor familievirksomhed med en 143 år lang tradition inden for fremstilling af dybtrukne dele. Vores speciale er fremstillingen af rotationssymmetriske omformningsdele af alle former for materialer, der kan dybtrækkes, f.eks. Nirosta, messing, stål, kobber, aluminium, og meget mere. Vi producerer primært komponenter til automobil-, sanitets- og møbelindustrien. Vores maskinpark består bl.a. af 20 trinomformningsautomater med en trykkraft på op til 63 Mp.

 4. NIRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med et højt niveau af teknisk viden, fremstiller Niro Präzisionstechnik komplekse individuelle dele og samlinger fra tynde rustfri stålplader op til en tykkelse på 4 mm. Vi specialiserer os i den perfekte behandling af V2A og V4A rustfri stålplader, samt titaniumlegeringer, aluminium og andre materialer af høj kvalitet. Takket være vores produktionsbetingelser kan vi også opfylde standarderne for produkter til renrumsapplikationer. Vores medarbejdere har indgående kendskab til materialer og mange års teknisk- og håndværkserfaring. I henhold til dine tegninger, skitser, prøver eller tekniske krav fremstiller vi præcisionsdele som tragte, nedløbsrør, reduktioner og overgange (f.eks. runde og firkantede) samt kabinetter. Vi kan behandle overflader i en hvilken som helst ønsket struktur, op til et areal på 1000 x 2000 mm. Vi er en mellemstor familievirksomhed med årtiers erfaring inden for forarbejdning af metalplader. Den tredje generation arbejder nu i virksomheden.

 5. GSW SCHWABE AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GSW – Sheet metal fans since 1963. "Det kan ikke opvejes i guld, hvad blik er værd for vores kunder. Derfor tilbyder vi skræddersyede og helhedsløsninger til blikbearbejdning. Så produktionen kører optimalt – og det vedvarende.“Benjamin Schwabe, CEO hos GSW. Hvis man nogensinde har drukket en kold dåse cola ved 38 grader i skyggen, så ved man, at blik er mere værd end guld. Det har været vores opfattelse i mere end 60 år. Blik er alsidigt anvendeligt, blik er robust og samtidig fleksibel, blik er kunst - nemlig én vi behersker. Fra vinder til justeringsmaskiner, fra båndfødningsanlæg til komplette langsdels-, tværdels- og omviklingsanlæg: Vores systemer og enkeltmaskiner er sande maskiner inden for blikbearbejdning, som er specialiseret i bæredygtig optimering af din produktion. Se selv.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BASAK LAZER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Siden deres begyndelse tilbage i 1983, har Basak Laser kontinuerligt sat branchestandarder som en enestående producent, der specialiserer sig i præcisionsbehandling og anvendelse af plademetal. Vores alsidige udvalg af tjenester omfatter: •Fiberlaser •Pressebremse •Cylinderbøjning •Sakseskæring •Argon-svejsning •Aluminumssvejsning •Svejset fremstilling •Laserskæring af smedejern •Se mere på vores hjemmeside, inklusive modulært smedejern! Basak Laser har udvidet deres erfaring til at omfatte maskinfremstilling og produktion af reservedele, og leverer til et stort udvalg af brancher, inklusive automobil, marine og elevatorer gennem vores datterselskab Basak Machine. Vores vision er at forbedre vores omdømme som den bedste virksomhed, kendt for deres fokuserede tilgang til kvalitet og effektivitet, samt sikre, at vores medarbejdere, leverandører og værdsatte kunder er tilfredse. Vi er fokuseret på vores forpligtelse til at forblive i front når det kommer til tekniske udviklinger, og skabe en kultur af innovation. Derudover er vi stolte over vores produktion af campingudstyr under vores sekundære mærke Basak Camping. Vores tilgang til samarbejde med vores kunder forbliver grundstenen, så vi kontinuerligt kan levere enestående projekter. Kontakt os i dag for at få yderligere oplysninger, og lad os starte en produktiv dialog i forbindelse med dine anmodninger.

 2. SACFORM/AGMLINE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Sacform/AGMline er en premium producent af spolebearbejdningsmaskiner som specialiserer sig i konceptualisering, fabrikation og installation af både standard- og skræddersyede maskiner. Grundlagt i begyndelsen af 2000 er vores rejse inden for maskinlinjer til produktion af metaldele, spolesnitning og skåret til længde været angivet af en forpligtelse til excellence. Vores dedikerede team af særdeles professionelle medarbejdere, arbejder fra vores fabrik som er strategisk beliggende i midten af den industrielle zone i Istanbul, hvilket garanterer en omgående og effektiv service til både nationale og internationale kunder. Som en omfattende leverandør af skræddersyede maskinløsninger, er vi stolte over at fremstille følgende maskiner og linjer til bearbejdningslinjer: •Spole skåret til længde •Spolesnittelinjer •Mekaniske/hydrauliske afspolere •Kompakte presseindføringssystemer (afspole/afglatning/servoindføring) Hos Sacform/AGMline er vores primære mål at levere omkostningseffektive løsninger der forbedrer vores kunders produktionseffektivitet. Velkendt for vores pålidelighed inden for metalbearbejdning, leverer vi til industrier som stilladser, perforeret metal, nedsænket loft, metalristplatform, skodder, kabelbakker, metalskinnekabinet, slange- og rørklemmer, køkkenprodukter, hængsler og andre metaldele. Vi er glade for at tilbyde dig vores bedste konkurrencedygtige priser og den bedste service, ved modtagelsen af oplysningerne om dit maskinprojekt. Spørg os !

 3. RPWORLD

  Kina

  Verified by europages badge

  RPWORLD er en førende producent og leverandør af mekaniske dele til automobildele, medicinske enheder, videnskabelige instrumenter og andre industrier. Vi fremstiller dele til lav til mellem volumen, samt slutbrugsproduktionsdele inden for blot 3 dage med CNC-maskinbearbejdning, indsprøjtningsformning, vakuumstøbning, plademetalfabrikation og mere. Vores produktionstjenester efter behov hjælper med at accelere produkterne til markedet, reducere udviklings- og produktionsomkostninger og minimere risici gennem produktets livscyklus. Vi er forpligtet til at levere en enestående rapid-prototype og produktionstjenester efter behov. Hvad enten du har brug for hurtige prototyper og verifikation, produktion med lav volumen til NPI eller øge kommercialiseringen, så vil vores produktionsløsninger indeholde alt hvad du har brug for. Hvorfor samarbejde med os? - Korte leveringstider: Særdeles automatiserede og avancerede maskiner som arbejder 24/7, hvilket garanterer korte leveringstider på blot 3 dage. - Konstant høj kvalitet: Kombinationen af kvalitetskontrol med avanceret inspektionsudstyr garanterer at dine skræddersyede dele stemmer overens med dine 3D-filer. - Høj præcision: Vores udstyr giver mulighed for en streng tolerance DIN ISO 2768 M (F), for at overholde dine nøjagtige specifikationer. - Et sted med alle løsninger: CNC-maskinbearbejdning, indsprøjtningsformning og mere for at strømline dine produktionsressourcer og reducere produktionsrisici. - Produktion efter behov: Fleksibiliteten giver mulighed for en hurtig og effektiv produktion af skræddersyede dele, hvormed markedets ændrede behov kan imødeses.

 4. CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI. er en tyrkisk virksomhed der specialiserer sig i fremstilling af metaldele og komponenter, samt færdige produkter i metal. Vores produktsortiment omfatter produkter til automobilbranchen såsom førersæder, sæder til kommercielle køretøjer, sæderammer, rygrammer, forskruninger til armlæn osv. Vi leverer til automobilbranchen takket være vores svejse-, presse- og monteringslinjer. Under mærket CEGA BABY tilbyder vi også babybærere, klapvogne og balancecykler uden pedaler for børn i alderen fra 1 til 3. Kvalitet og kundetilfredshed er vores prioriteter. Vores mission er at give vores kunder pålidelige produkter til rimelige priser inden for den aftale deadline, så vi kan overholde deres forventninger og behov. Vi har altid implementeret de samme kerneværdier: ærlighed, respekt, ansvarlighed, teamwork og kontinuerlig forbedring. Derudover har vi ISO 9001: 2015-certifikation. Kontakt os eller gå til vores hjemmeside for flere oplysninger!

 5. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co, Ltd er en koncern, der har haft produktionsanlæg i over 13 år, og som tilbyder one-stop løsninger inden for mekaniske kvalitetsprodukter til lavere omkostninger i Kina. Vi kan lave alle former for metaldele, såsom plademetal fabrikation, CNC bearbejdning af dele, rørbøjning, svejsning og især montering. Produktmarkedet dækker bilindustrien, medicinalindustrien, landbrugsmaskiner, sportsindustrien og så videre.

 1. ELECTROALFA

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Electroalfa er en rumænsk (østeuropæisk) privat industrikoncern fokuseret på fremstilling af elektrisk udstyr og metalpladedele og -samlinger. Driftsenheden for stålfabriksfremstillede dele bruger sin fremstillings- og mekanisk designkapacitet til at fungere som underleverandør af metalpladedele og -samlinger. Vi bearbejder normalt stål, aluminiseret, galvaniseret, rustfrit, aluminium og messing. Vores Elektriske Forretningsenhed designer og fremstiller lav- og mellemspændingsudstyr.

 2. NET D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  NET Ltd. er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for design, udvikling og fremstilling af metalprodukter. Vi er specialiseret i CNC-prægning, stansning og perforering; bøjning og svejsning af stål, aluminium, rustfrit stål; slibning, boring, forskellige andre finishaktiviteter, inklusive men ikke begrænset til polering, pulverlakering eller samling. Vi er forpligtet til høje kvalitetsstandarder, bekræftet med vores certifikation ift. ISO 9001: 2015 standarden.

 1. TARET

  Polen

  Verified by europages badge

  TARET er en anerkendt virksomhed som specialiserer sig i metalforarbejdnings og landbrugsmaskineløsninger, med en velkendt historie af excellence inden for de seneste seks årtier. Som førende i branchen har skabt en sti bestående af innovation og pålidelighed, samtidig med vi sætter standarden for omfattende metalforarbejdning og pionerer produktionen af landbrugsmaskiner for mindre traktorer. Vores forpligtelse til excellence går længere end vores produkter og tjenester, og omfatter en enestående kundeservice og tilfredshed.

 2. DOGRAR METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOGRAR METAL, er en Underleverandør, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Plader og rør, Profiler - jernholdigt metal, Bukning - stål og metaller, Bukkeværktøjsmaskiner, Rør og slanger, rustfrit stål, Kedelarbejde, laserskæring, og Laser - skære- og svejsemaskiner brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 3. SINOP SMP

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden SINOP SMP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Pulverlakeringsanlæg, produkter i metalsnedkerarbejde, Programmering af digitalt styrede maskiner med 3 og 5 aksler, blikkenslagerarbejde, mekaniske bearbejdninger, bukning, laserskæring, samling af plader, og svejsning i aluminium brancherne. Den er baseret i Homole, Tjekkiet.

 4. ERO PROJEKT D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERO PROJEKT D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - stansning, Industriel design, aluminiumsforme, støbning af aluminium, Værktøjsmaskiner - stansning, plader, former til stålarbejde, forme stål, og formning af metal brancherne. Den er baseret i Ljubljana, Slovenien.

 5. TED TOLERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TED TOLERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den er baseret i Vénissieux, Frankrig.

 6. FUTRONIKA AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FUTRONIKA AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den er baseret i Brunnthal/hofolding, Tyskland.

 7. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, plader i rustfrit stål, Tilskæring af specialstålplader, Sliberier til specialstål, Laserskæring, Plasma-tilskæringer i specialstål, Rustfrit stål, Plasmaskæring, og save brancherne. Den er baseret i Netphen-Deuz, Tyskland.

 8. TERSCHL GMBH & CO KG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TERSCHL GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den er baseret i Adlwang, Østrig.

 1. MARTON AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARTON AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Laserskæring, Aluminiumprofiler til køretøjsfremstilling, mekaniske dele, og isolerende lak brancherne. Den er baseret i Flawil, Schweiz.

 2. OREMUS S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden OREMUS S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Retning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Slibning - stål og metaller, Stål og metaller - svejsning og lodning, Svejsning - stål og metal, Industripladearbejde, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Tvinding og spinding - maskiner og udstyr, og Maskinteknik - specialarbejde brancherne. Den er baseret i Pribram, Tjekkiet.

 3. TRINMAK MACHINE ENGINEERING AND INFORMATION TECHNOLOGIES INDUSTRY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRINMAK MACHINE ENGINEERING AND INFORMATION TECHNOLOGIES INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, CNC-underleverandørarbejde og -rådgivning, cnc skæring, skæring af pladejern, Plademetalspåntagning - værktøjsmaskiner, Laserskæring, CNC-pladebearbejdning, individualisering medlaser, og industrielle profiler brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 4. HOSP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOSP GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den er baseret i Klettgau, Tyskland.

 5. UP METALLTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden UP METALLTECHNIK AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den er baseret i Aarwangen, Schweiz.

 6. LONGHI FRATELLI SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LONGHI FRATELLI SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd i blik, anlæg og maskiner til udskæring af plader, plader, Plader og bånd i blik, og bearbejdning af plader i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Barlassina, Italien.

 7. SBZ SÄCHSISCHE BLECHVERARBEITUNG ZWICKAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SBZ SÄCHSISCHE BLECHVERARBEITUNG ZWICKAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den er baseret i Zwickau, Tyskland.

 8. ZAPE' SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZAPE' SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, koldstøbning af metaller, formning af metal, Tanke, metal-, udskæring og stansning af plader, tank i rustfrit stål, beholdere til opbevaring og lagring, glittede plader til beholdere, og bøjning af plader i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 9. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden O.L.M.E.C. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Oppresning - stål og metaller, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Presning - stål og metaller, Forme og modeller, Spåntagning - stål og metaller, udskæring og stansning af plader, forme til stansning, Oppresning - stål og metaller, og forme til skiveskæring brancherne. Den er baseret i Grassobbio, Italien.

 10. OFFICINE BERTAZZON SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden OFFICINE BERTAZZON SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Metalskelet, Industripladearbejde, bukning af metalrør, industrihytter, Metalskelet, rulning af metal, Industripladearbejde, pladskæring, og sikkerhedstrapper brancherne. Den er baseret i Vidor, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Industripladearbejde - Import eksport

Antal resultater

1.071 Virksomheder