• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industriovne

Resultater for

Industriovne - Import eksport

 1. REINHARDT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Reinhardt GmbH er en middelstor virksomhed med hovedsæde i Villingen-Schwenningen (Schwarzwald) og er en af verdens førende virksomheder inden for varmetekniske løsninger op til 650° C inden for områderne industriovne, varmebehandlings-, coating- og slush moulding-anlæg. Kvalitet som rettesnor. Fra det første møde og til det færdige projekt – kunden og dennes produkter har altid vores fulde opmærksomhed. Mål: Rådgivning i øjenhøjde i enhver situation, sådan at vi løbende kan garantere kvalitet på højeste niveau og kan leve op til næsten enhver form for krav. Årtiers erfaring taler for sig selv. Denne velfunderede viden afspejles også i hver enkelt medarbejder og dikterer alle vores handlinger. Men vil bliver ikke stående det samme sted. Vi videreudvikler konsekvent vores produkter for også fortsat at være blandt de bedste på verdensmarkedet.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. E4E ENGINEERS FOR ENGINEERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Erfarne og højt motiverede ingeniører fremskaffer ikke bare de af dig ønskede oplysninger fra det globale produkt- og procesudbud af anvendelser, specifikationer, materialer og standarder, vi kvalificerer (f.eks. via referenceforespørgsler) og præsenterer dem også fagligt korrekt og overskueligt. Ingeniørerne hos e4e kan simulere produkters adfærd i dine anvendelser og give dig værdifuld viden om deres egnethed. Et væsentligt element i vores arbejde er computerstøttet funktions- og ydeevneanalyse af komponenter, moduler og systemer. Som partner for udviklere og konstruktører leverer vi vigtige beslutningsgrundlag til enhver fremtidig strategi. Med os får du et optimeret produkt allerede før fremstillingen af den første prototype.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. GEMTEC AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gemtec er en mellemstor virksomhed, som er specialiseret i løsninger til procesautomatisering, fremstilling af specialmaskiner samt metal- og pladebearbejdning. Siden 1992 har vi ledsaget komplette produktionsforløb fra planlægning og konstruktion til montering og idriftsættelse overalt i verden. Takket være vores personalemæssige og økonomiske kapacitet er vi i stand til at bearbejde komplekse opgaver. Vi beskæftiger mere end 100 ansatte, der dagligt udarbejder bæredygtige koncepter og sørger for en gnidningsfri projektafvikling og en perfekt idriftsættelse på stedet. Vi leverer fuldt automatiserede og delvis automatiserede specialmaskiner. I konstruktionsfasen er vi opmærksomme på, at der skal sikres en energieffektiv drift af anlægget på langt sigt. Takket være modulopbygningen kan installationen på stedet udføres hurtigt og pålideligt.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. LEVANT RUS LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Lewant company er en erfaren producent af bageovne og udstyr fra Armavir (Rusland). Lewant oven factory fremstiller roterende ristovne: diesel- og gasovne; elektriske ovne; riste designet til 600×800, 600×400 og 600×1100 mm ovnplader. De 2.000 mm høje bagekamre kan indeholde 20 bageplader, som øger ydeevnen med 22 %. Lewant tilbyder installation, opstart og justering af ovne; tilbyder deres kunder 24 timers teknisk support og garantisservice og reparation af ovne på lokationen. Lewant fokuserer på den højeste bagekvalitet, maksimal energieffektivitet og holdbarhed, derfor anvendes der ingen komponenter med kinesisk oprindelse. Alle komponenter til de kommercielt fremstillede gasovne og elektriske ovne, er designet til kraftig brug samt en brug døgnet rundt, og alle industrielle ovne har en holdbarhed på minimum 20 år. Lewant giver en treårig garanti på alt udstyr, en femårig garanti på varmeveklsere og en livsvarig garanti på selve ovnen.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. HORO DR. HOFMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1945 har HORO produceret og solgt varmeskabe, tørreskabe, ultratørreskabe og fugtkamre. Uanset om det er et lille varmeskab til laboratoriet, eller et større kammer: Så er vi særligt specialiseret i fremstillet af specialløsninger, der passer til din specifik anvendelse! Størrelsen på vores varmeskabe og tørrekamre varierer fra mellem 20 liter til eksempelvis laboratorieområdet, og en volumen på flere m³ til store kamre og gennemløbskanaler. Varmekamrene kan nå en maksimal temperatur på 650°C, og leveres altid med en komplet beklædning i rustfrit stål. Tørringsprocesserne videreudvikles kontinuerligt i forhold til procesteknologien, således at der kan opnås bedre tørringsresultater med et væsentligt reduceret energibehov. Industri 4.0 - har været en del af vores program i årevis. Vores enhedsstyringer har en Ethernet forbindelse, og derfor er alle muligheder for globale forbindelser og integration mulige.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BTF

  Belgien

  Verified by europages badge

  BTF er specialiseret i design og fremstilling efter mål af ovne til alle typer industrier samt keramiske ovne. Alle ovne er til rådighed i modeller på op til 1.800°C. De kan designes til at arbejde under luft, neutrale gasser, vakuum eller til særlige varmebehandlinger såsom hærdning, anløbning, udglødning, sammensmeltning, tørring, ældning, forvarmning o.a, ... BTF designer og fremstiller efter mål desuden ovne til testning af materialers brandmodstandsdygtighed. Vi ledsager både virksomheder og godkendte laboratorier i forskning og udvikling. Ovnene er udstyret med vores eget system til kontrol og indhentning af data og kan anvendes til test efter diverse standarder (EN-1363-1, EN-1363-2, ASTM-E119, UL-263, BS-476-20, HCM, RWS). Vi sørger for vedligeholdelse, reparation og udbedring af ovne i alle mærker og leverer reservedele såsom termokoblinger, regulatorer, isolelingsmateriale og/eller varmebestandige materialer samt spolemodstande og skærmede modstande.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. THERMOMELT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Thermomelt designer, fremstiller og leverer nøglefærdige lysbueovne og EAF-EBT. Vi kan desuden designe, bygge og installere chargeovne LF, tårne til chargeovne, transportvogne til ovne, vakuumsystemer / afgasning VD-VOD, køletårne og alt nødvendigt udstyr til stålværker. Thermomelt har et hold af specialister på området, der besidder mere end 10 års erfaring inden for topmoderne anlæg til stålindustrien. De fremragende resultater, vi har opnået indtil dato, har gjort Thermomelt i stand til at indtage en førende plads på markedet i ind- og udland.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

  Italien

  Verified by europages badge

  Eurotec Riga International ligger i Lana i Bolzano-provinsen i via Bottai, 9/1. Virksomheden har i mere end fyrre år beskæftiget sig med forskning og levering af innovative teknologier til den professionelle restaurationsbranche. I dag er virksomheden førende inden for sektoren og distribuerer mikrobølgeovne, induktionsplader og pizzaovne i hele Italien og i udlandet.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. BELMEKO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Belmeko fabrikerer industriovne op til 450° C til gas, benzin eller elektriske. Ovnene fremstilles efter mål fra star til slut: intern design, fabrikation, montage og eftersalgsservice. Vores ovne kan bruges til mange formål: valg. Varmebehandling af aluminium, plastmaterialer osv. 2. Tørring af beton osv.3. Varmehærdning 4. Hærdning 5. Tørring af forbehandlede og lakerede emner 6. Opvarmning af tønder og IBC-tanke 7. osv.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. FOURS HC

  Belgien

  Verified by europages badge

  Fours hc gaz designer, udvikler og producerer alle typer industriovne elektriske eller til gas. Alle vores ovne fremstilles efter mål, fra et par dm³ op til flere m³ og til alle temperaturer fra 0°C til 1800°C. Vi fremstiller ovne til både håndværkere og industrien inden for så forskellige sektorer som glas, jern- og metal og lerhåndværk. Hver eneste forespørgsel behandles individuelt og i henhold til den nødvendige varmebehandling (tørring, fusion, ombrænding, hærdning, emaljering)

  Hjemmeside Open In New icon
 1. ENA ELEKTROTECHNOLOGIEN UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 2. WEISS UMWELTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 3. LÖCHER INDUSTRIEOFEN- U. APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 4. CONTHERMO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge
 5. CD AUTOMATION

  Italien

  Verified by europages badge
 6. HEATEQ OFENANLAGENBAU

  Tyskland

  Vi tilbyder følgende løsninger inden for områderne konstruktion (2D og 3D) og kompletlevering: Industriovne, beskyttelsesgasteknik, industritørrere, konstruktion (2D, 3D), gasbrændere, kraftvarmeværker, vakuumanlæg. Vi tilbyder: Udarbejdelse af kravspecifikationer til operatører af nye anlæg og ombygning af industriovne, industritørrere, beskyttelsesgasanlæg. Projektanskaffelse for producenter og underleverandører ind for industriovne, beskyttelsesgasteknik, vakuumteknik og industritørrere. Engineering af kompletanlæg som 3D-konstruktion og realisering frem til godkendelse og overdragelse. Udvikling af komponenter til specialanvendelser samt komplette nyanlæg. Eksempler på anvendelsesområder: Pyrolyseteknik (TNV, RNV drejerørsteknik) Industritørrere (atmosfæriske tørrere, beskyttelsesgastørrere, vakuumtørrere til stykgods, transportbånd og specialanvendelser) Vakuumteknik (pumpeanlæg til vakuumtørring, imprægnering, vakuumovne) Cementværksteknik

 7. FCT SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vi planlægger højtemperatursinteranlæg og komplette produktionskoncepter med avanceret teknologi til dig. Vi overtager desuden også projekter til nøglefærdige anlæg. På alle områder lige fra planlægning til implementering tilbyder vi "Turn Key Plants" knowhow i alle led lige fra råstoffer og til den færdige komponent. Vi gør din produktidé til virkelighed og hjælper dig hele vejen, til den er klar til serieproduktion. Vores mangeårige erfaring på alle områder inden for fremstilling af effektive arbejdsmaterialer samt ingeniørkeramik kommer dig til fordel. Vores center med relevant indretning til serieproduktion står til rådighed for dig lige fra produktudviklingen og til OEM-produktionen.

 8. MAESTRI SRL - FORNI INDUSTRIALI

  Italien

  Maestri Srl har i mere end 40 år beskæftiget sig med design og fremstilling af gasovne til opvarmning af metaller til varmstøbning af messing, aluminium og smedning af stål. Udover skydeovne og kædeovne til opvarmning med pindebrænde og præforme i messing, varmluftsovne til varmstøbning af metaller, kobber og aluminium, fremstiller Maestri Srl også ovne til varmebehandling af metaller, ovne til glas og specialovne, designet efter kundens specifikationer.

 9. SERMAC SRL FORNI INDUSTRIALI

  Italien

  Elektriske ovne, industriovne, design og konstruktion af industriovne og specialovne efter anmodning. Det største udvalg af elektriske industriovne med temperaturer fra 40° C til 1.300° C. Personlig service inden for udlejning af ovne, teknisk assistance til kunderne i valget af den ovn, der bedst passer til deres behov, vedligeholdelse og teknisk assistance fra et højst specialiseret personale samt hyppige og programmerede vedligeholdelser.

 10. JIYUAN XIANGHE METALLURGICAL FORGING MACHINERY CO., LTD

  Kina

 1. BORTEK

  Ukraine

 2. INSERTEC- INGENIERÍA Y SERVICIOS TÉCNICOS, S.A

  Spanien

 3. GLOBECORE

  Forenede Stater

 4. EISENMANN THERMAL SOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. TAVENGINEERING

  Italien

 6. HASS INTERNATIONAL

  Tyrkiet

 7. HEAT CONCEPT

  Frankrig

 8. BILMAK MAKINA

  Tyrkiet

 9. IZERMAK SALIERI

  Tyrkiet

 10. REPARACIONES FRYCOLASAT .S.L

  Spanien