• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industrikridt

Resultater for

Industrikridt - Import eksport

 1. COSMOCHROME LTD

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Malingsvirksomheden Cosmochrome Ltd som har mere end et halvt århundredes erfaring inden for maling, specialiserer sig med produktion af kvalitetsmalinger, lak, isoleringsbelægninger samt mørtel til sportsbaner, og mikromentmørtel til enhver form for anvendelse. Med adskillelige internationale certifikationer og med særlig fokus på økologiske produkter, er Cosmochromeis mål at fremstille de bedst mulige materialer til den rigtige pris, og dermed levere deres udvalg af produkter til de indenlandske og udenlandske markeder. Deres produkter dækker fra professionelle materialer til dagligdags brug til alle som ønsker at kreere og dekorere. Virksomheden specialiserer sig også i skræddersyede materialer som imødeser særlige krav.

 2. RAHMQVIST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAHMQVIST GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den er baseret i Volkertshausen, Tyskland.

 3. LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den er baseret i Söhlde, Tyskland.

 4. MUXIANG

  Japan

 5. ARMINIUS GOEBEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ARMINIUS GOEBEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Brevpapir, Tråd og garn, Materiel til beklædningsindustrien, Kontorforsyning, Brevpapir, Tråd og garn, Materiel til beklædningsindustrien, og Kontorforsyning brancherne. Den er baseret i Großalmerode, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MÄRKER ZEMENT GMBH, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den opererer også inden for Sandsten, Skifer, Industrikridt, Sandsten, Skifer, og Industrikridt brancherne. Den er baseret i Harburg , Tyskland.

 2. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Skifer, Industrikalk, Sandsten, Skifer, Industrikalk, og Sandsten brancherne. Den er baseret i Painten, Tyskland.

 3. ZIMMERMANN BUESTEN

  Schweiz

  Virksomheden ZIMMERMANN BUESTEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Forretningsindretning, Tråd og garn, Blade og knive, industrielle, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Forretningsindretning, og Tråd og garn brancherne. Den er baseret i Küssnacht Am Rigi, Schweiz.

 4. NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL

  Italien

  Virksomheden NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Puds og pudsprodukter, tørremaskiner til kalksten, cement og gips, spisesalte, Puds og pudsprodukter, og kattegrus brancherne. Den er baseret i Assemini, Italien.

 5. M&C SUPPLY

  Belgien

  Virksomheden M&C SUPPLY, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 1. XINGTAI CITY MEISHEN CHEMICAL CO.LTD

  Kina

  Virksomheden XINGTAI CITY MEISHEN CHEMICAL CO.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den er baseret i Xingtai,hebei, Kina.

 2. DUNEDIN STONE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DUNEDIN STONE LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Edinburgh, Det Forenede Kongerige.

 1. GARRIOCK BROS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GARRIOCK BROS, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Shetland, Det Forenede Kongerige.

 2. THOMAS ARMSTRONG LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THOMAS ARMSTRONG LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Maryport, Det Forenede Kongerige.

 3. CRAIGLASH QUARRY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CRAIGLASH QUARRY, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Banchory, Det Forenede Kongerige.

 4. BRETTS AGGRIGATES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BRETTS AGGRIGATES, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Shepperton, Det Forenede Kongerige.

 5. CEMEX (UK) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CEMEX (UK) LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Cockermouth, Det Forenede Kongerige.

 6. ALBION STONE PLC

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALBION STONE PLC, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Redhill, Det Forenede Kongerige.

 7. MANDALE STONE CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MANDALE STONE CO LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Matlock, Det Forenede Kongerige.

 8. LEITHS (SCOTLAND) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LEITHS (SCOTLAND) LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Isle Of Skye, Det Forenede Kongerige.

 1. CLEARWELL QUARRY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CLEARWELL QUARRY, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Lydney, Det Forenede Kongerige.

 2. TRECARNE RUSTIC STONE QUARRY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TRECARNE RUSTIC STONE QUARRY, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Delabole, Det Forenede Kongerige.

 3. HADDONSTONE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HADDONSTONE LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Northampton, Det Forenede Kongerige.

 4. IMERYS MINERALS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden IMERYS MINERALS LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Beverley, Det Forenede Kongerige.

 5. LANTOOM LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LANTOOM LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Liskeard, Det Forenede Kongerige.

 6. S GRUNDON SAND AND GRAVEL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden S GRUNDON SAND AND GRAVEL LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Thatcham, Det Forenede Kongerige.

 7. LEITH'S LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LEITH'S LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Strathpeffer, Det Forenede Kongerige.

 8. E & J W GLENDINNING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden E & J W GLENDINNING LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Plymouth, Det Forenede Kongerige.

 9. FIELD COMPOST LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FIELD COMPOST LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Haverhill, Det Forenede Kongerige.

 10. GRANITE PLANET LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GRANITE PLANET LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Evesham, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis