• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industrikridt

Resultater for

Industrikridt - Import eksport

 1. COSMOCHROME LTD

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Malingsvirksomheden Cosmochrome Ltd som har mere end et halvt århundredes erfaring inden for maling, specialiserer sig med produktion af kvalitetsmalinger, lak, isoleringsbelægninger samt mørtel til sportsbaner, og mikromentmørtel til enhver form for anvendelse. Med adskillelige internationale certifikationer og med særlig fokus på økologiske produkter, er Cosmochromeis mål at fremstille de bedst mulige materialer til den rigtige pris, og dermed levere deres udvalg af produkter til de indenlandske og udenlandske markeder. Deres produkter dækker fra professionelle materialer til dagligdags brug til alle som ønsker at kreere og dekorere. Virksomheden specialiserer sig også i skræddersyede materialer som imødeser særlige krav.

 2. RAHMQVIST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAHMQVIST GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den er baseret i Volkertshausen, Tyskland.

 3. LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den er baseret i Söhlde, Tyskland.

 4. MUXIANG

  Japan

 5. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Skifer, Industrikalk, Sandsten, Skifer, Industrikalk, og Sandsten brancherne. Den er baseret i Painten, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ZIMMERMANN BUESTEN

  Schweiz

  Virksomheden ZIMMERMANN BUESTEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Forretningsindretning, Tråd og garn, Blade og knive, industrielle, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Forretningsindretning, og Tråd og garn brancherne. Den er baseret i Küssnacht Am Rigi, Schweiz.

 2. ARMINIUS GOEBEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ARMINIUS GOEBEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Brevpapir, Tråd og garn, Materiel til beklædningsindustrien, Kontorforsyning, Brevpapir, Tråd og garn, Materiel til beklædningsindustrien, og Kontorforsyning brancherne. Den er baseret i Großalmerode, Tyskland.

 3. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MÄRKER ZEMENT GMBH, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den opererer også inden for Sandsten, Skifer, Industrikridt, Sandsten, Skifer, og Industrikridt brancherne. Den er baseret i Harburg , Tyskland.

 4. NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL

  Italien

  Virksomheden NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Puds og pudsprodukter, tørremaskiner til kalksten, cement og gips, spisesalte, Puds og pudsprodukter, og kattegrus brancherne. Den er baseret i Assemini, Italien.

 5. M&C SUPPLY

  Belgien

  Virksomheden M&C SUPPLY, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 1. XINGTAI CITY MEISHEN CHEMICAL CO.LTD

  Kina

  Virksomheden XINGTAI CITY MEISHEN CHEMICAL CO.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den er baseret i Xingtai,hebei, Kina.

 2. BORDER HARDCORE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BORDER HARDCORE, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Welshpool, Det Forenede Kongerige.

 1. BROAD STONE CAST PRODUCTS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BROAD STONE CAST PRODUCTS, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Poole, Det Forenede Kongerige.

 2. BEN BENNETT JUNIOR LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BEN BENNETT JUNIOR LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Matlock, Det Forenede Kongerige.

 3. CES QUARREY PRODUCTS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CES QUARREY PRODUCTS LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Downpatrick, Det Forenede Kongerige.

 4. MIDLAND QUARRY PRODUCTS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MIDLAND QUARRY PRODUCTS LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Coalville, Det Forenede Kongerige.

 5. TILLICOULTRY QUARRIES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TILLICOULTRY QUARRIES LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Alloa, Det Forenede Kongerige.

 6. KEVIN MITCHELL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KEVIN MITCHELL, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Radstock, Det Forenede Kongerige.

 7. BRETTS AGGRIGATES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BRETTS AGGRIGATES, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Shepperton, Det Forenede Kongerige.

 8. FIELD COMPOST LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FIELD COMPOST LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Haverhill, Det Forenede Kongerige.

 1. PATERSONS OF GREENOAKHILL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PATERSONS OF GREENOAKHILL LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 2. H G CLARKE & SON

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden H G CLARKE & SON, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Olney, Det Forenede Kongerige.

 3. JOHN WAINWRIGHT & CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JOHN WAINWRIGHT & CO LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Radstock, Det Forenede Kongerige.

 4. B MCCAFFREY & SONS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden B MCCAFFREY & SONS LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Enniskillen, Det Forenede Kongerige.

 5. ANGLESEY MINING PLC

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ANGLESEY MINING PLC, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Amlwch, Det Forenede Kongerige.

 6. CARDIGAN SAND & GRAVEL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CARDIGAN SAND & GRAVEL LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Cardigan, Det Forenede Kongerige.

 7. HOGAN AGRIGATE GWYNDY QUARRY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HOGAN AGRIGATE GWYNDY QUARRY, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Llanerchymedd, Det Forenede Kongerige.

 8. STEIDL & BECKER ESBE-KREIDEFABRIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STEIDL & BECKER ESBE-KREIDEFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Industrikridt, Tråd og garn, Industrikridt, og Tråd og garn brancherne. Den er baseret i Großalmerode, Tyskland.

 9. CEMEX UK OPERATIONS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CEMEX UK OPERATIONS LTD, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 10. CRAFTSTONE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CRAFTSTONE, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Skifer, Industrikalk, og Skifer brancherne. Den er baseret i Banbridge, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis