• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industrikalk

Resultater for

Industrikalk - Import eksport

 1. KALKFABRIK NETSTAL AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Stedet, hvorfra kalken leveres til hele Schweiz – og ral/grus til regionen. Siden år 1900 har "Elggis" været et værdifuldt udvindingssted for kalksten. Fra beskedne forhold har KFN udviklet sig til den største og nu også eneste producent af hvidkalk i Schweiz. Med sine motiverede medarbejdere og udmærkede produktkvaliteter har KFN været i stand til at forsvare og yderligere udbygge sin position på markedet. Ud over kalkprodukter fremstiller "Chalchi" også grus og skærver; et efterspurgt materiale til bygge- og anlægsbranchen. Godt halvdelen af hele grusbehovet i Glarnerland stammer fra kalkfabrikken Netstal AG.

 2. CALES PASCUAL SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CALES PASCUAL SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalksten branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Flammehæmmende byggematerialer, hydraulisk kalk i stykker, kalkhydrat, Industrikalk, brændt kalk, Flammehæmmende byggematerialer, og producent af kalksten brancherne. Den er baseret i Paterna-Valencia, Spanien.

 3. GROUPE SAINT HILAIRE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GROUPE SAINT HILAIRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den opererer også inden for Kalksten, tilsætningsstoffer til beton, kalksten til byggesektoren, kalkstensfillers til beton, fillers til tekniske byggepladser, fillers til præfabrikation beton, fillers til coating, kalksten til metallurgi, og kalksten til bindemidler brancherne. Den er baseret i Saint Savin, Frankrig.

 4. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Ungarn

  Virksomheden ROCAS DECOR HUNGARY KFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Granit, Industrikalk, Granit, og Industrikalk brancherne. Den er baseret i Üröm, Ungarn.

 5. KALKWERK HUFGARD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KALKWERK HUFGARD GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den er baseret i Hösbach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CALERA DE ALZO S.L.

  Spanien

  Virksomheden CALERA DE ALZO S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den er baseret i Altzo, Spanien.

 2. ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD

  Israel

  Virksomheden ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, natursten, granit, keramik, Industrikalk, og byggeri brancherne. Den er baseret i Jerusalem, Israel.

 3. PHOENIX STONEWORKS LTD

  Bulgarien

  Virksomheden PHOENIX STONEWORKS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 4. GEO-CAR SOFIA

  Bulgarien

  Virksomheden GEO-CAR SOFIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, Trapper, sten-, Marmor og natursten, Trapper, sten-, fliser, og tømrerbænke brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 5. CALES DE LA PLANA S.A.

  Spanien

  Virksomheden CALES DE LA PLANA S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den er baseret i Chilches (castellón)., Spanien.

 1. DOLOMITAS DEL NORTE S.A.

  Spanien

  Virksomheden DOLOMITAS DEL NORTE S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den er baseret i Voto (cantabria), Spanien.

 2. CALES DE LLIERCA S.A.

  Spanien

  Virksomheden CALES DE LLIERCA S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den er baseret i Argelaguer, Spanien.

 1. ANDALUZA DE CALES S.A.

  Spanien

  Virksomheden ANDALUZA DE CALES S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den er baseret i Morón De La Frontera, Spanien.

 2. EUROCHO S.A.S

  Frankrig

  Virksomheden EUROCHO S.A.S, er en Distributør, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den opererer også inden for kalksten, melkalk, og calciumkarbonat brancherne. Den er baseret i Carcassonne, Frankrig.

 3. CAL DE CASTILLA S.A.

  Spanien

  Virksomheden CAL DE CASTILLA S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den opererer også inden for beton brancherne. Den er baseret i Arganda Del Rey (madrid), Spanien.

 4. LAFARGE CALCINOR MAROC

  Marokko

  Virksomheden LAFARGE CALCINOR MAROC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den er baseret i Tlat Loulad-Ben Ahmed, Marokko.

 5. ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN

  Ægypten

  Virksomheden ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den opererer også inden for kalciumkarbonater, Gips, Kvartssand, og tråd i polypropylen - teknisk tråd brancherne. Den er baseret i Giza, Ægypten.

 6. KOBEKA HARROBIAK S.L.

  Spanien

  Virksomheden KOBEKA HARROBIAK S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den er baseret i Arrasate-Mondragón (gipuzkoa), Spanien.

 7. GALAXY IMPEX

  Indien

  Virksomheden GALAXY IMPEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Sandsten, Kiselkalksten, Industrikalk, Sandsten, sandsten til byggeindustri, Kiselkalksten, og Industrikalk brancherne. Den er baseret i Jaipur, Indien.

 8. ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA

  Portugal

  Virksomheden ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, panelfacader, sten til udvendig flisebelægning, Marmor og natursten, og indvendige objekter i natursten brancherne. Den er baseret i Leiria, Portugal.

 1. CARRIERES DE LA THURE

  Belgien

  Virksomheden CARRIERES DE LA THURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, cementpulver, Granulater, Industrikalk, og jord fra stenbrud til industrielt brug brancherne. Den er baseret i Erquelinnes, Belgien.

 2. GRANITE DRC - DRC STANSTEAD

  Canada

  Virksomheden GRANITE DRC - DRC STANSTEAD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, Marmor, kalk, Industrikalk, og Marmor brancherne. Den er baseret i Rivière-À-Pierre, Canada.

 3. MLD

  Holland

  Virksomheden MLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den opererer også inden for natursten, og melkalk brancherne. Den er baseret i Hoofddorp, Holland.

 4. HEIDELBERGCEMENT AG

  Tyskland

  Virksomheden HEIDELBERGCEMENT AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Sand og grus, Industrikalk, Dyrefoder, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Sand og grus, og Industrikalk brancherne. Den er baseret i Efringen-Kirchen, Tyskland.

 5. MÄRKER KALK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MÄRKER KALK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Sand og grus, Industrikalk, Marmor og natursten, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Sand og grus, Industrikalk, Marmor og natursten, og Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Blaustein, Tyskland.

 6. GALTECHNOPARK

  Ukraine

  Virksomheden GALTECHNOPARK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den er baseret i Zadnistryanske Village, Ukraine.

 7. KOÇ-BIR

  Tyrkiet

  Virksomheden KOÇ-BIR, er en Detailsalg, der opererer inden for Kalksten branchen. Den opererer også inden for Industrikalk, beton, cement, og Industrikalk brancherne. Den er baseret i Gumushane, Tyrkiet.

 8. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Skifer, Industrikalk, Sandsten, Skifer, Industrikalk, og Sandsten brancherne. Den er baseret i Painten, Tyskland.

 9. KOROB STEEL TRADE S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden KOROB STEEL TRADE S.R.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den opererer også inden for stålkugler brancherne. Den er baseret i Praha 9, Tjekkiet.

 10. QUICO MINERALS (MALAYSIA) SDN. BHD.

  Malaysia

  Virksomheden QUICO MINERALS (MALAYSIA) SDN. BHD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den opererer også inden for calciumkarbonat brancherne. Den er baseret i Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis