• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industrielle ventiler- betjeningsudstyr

Resultater for

Industrielle ventiler- betjeningsudstyr - Import eksport

 1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  GEMÜ-gruppen er en globalt førende producent af ventil-, måle- og reguleringssystemer til væsker, dampe og gasser. Globalt orienteret familievirksomhed i anden generation Den globalt orienterede, uafhængige familievirksomhed blev grundlagt i 1964 af Fritz Müller og er med sine innovative produkter og de kundespecifikke løsninger på verdensplan en af de vigtigste adresser, når det gælder styring af procesmedier. GEMÜ ledes som familievirksomhed i anden generation af administrerede direktør og medejer Gert Müller samt hans fætter Stephan Müller. Innovationer og udmærkelser på samlebånd De to direktører Gert Müller og Stephan Müller står for innovation og styrer GEMÜ ind i fremtiden. F.eks. har virksomheden i oktober 2018 med inevvo solutions grundlagt en startup-virksomhed, der udnytter de chancer, som digitaliseringen skaber, og videreudvikler og markedsfører Industrie 4.0-løsninger som f.eks. det RFID-baserede CONEXO-system. Men også på produktområdet vidner udmærkelser som f.eks. "ACHEMA Innovation Award" om virksomhedens innovationskraft med hidtil ukendte uddannelseskoncepter, hvor man anvender egenudviklet Virtual Reality Training.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ELITE LINE INDUSTRIAL CORP.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by Europages badge
 3. PETRAS

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. BALVINOX

  Belgien

  Verified by Europages badge
 5. AUMA RIESTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. TURKOGLU

  Tyrkiet

  Sensoylar, der blev etableret under mærket TURKOGLU i 1978, er en af Tyrkiets førende producenter af byggematerialer såsom vandmålere, ventiler, vand og gas fleksible metalslanger, installation og tilbehør, brandudstyr og specialudstyr. Det er blevet en af de førende virksomheder i branchen, samtidig med at det er et professionelt og velrenommeret mærke inden for branchen med produktsikkerhed, holdbarhed, kvalitet og stabilitet. Vores produkter kan bruges på alle områder inden for vand, gas og spildevand. Selskabet har kontinuerligt investeret i teknologiske produkter baseret på behovene i markederne ved inden for R & D-aktiviteter for at øge salget både på indenlandske og internationale markeder. Selskabet har eksporteret til mange markeder over hele verden og følges af konkurrenter i branchen. De fleste produktions- og ledelsesprocesser er certificeret med ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE-mærket, MID, ISO-EU-direktiv, GOST, EN, TSE-normer.

 2. IVALTEC

  Frankrig

  IVALTEC har været specialiseret i design, fremstilling og handel med udstyr til industriarmaturer i over 30 år. Vores hovedprodukter omfatter IVALGATE skydeventiler (envejs, tovejs, gennemgående aksel, firkantet, silo, penstock, med flange, høj driftsydelse) og butterflyventiler med meget høj ydelse IVALDISC. De største fordele ved vores haner er deres høje kvalitet, høje tætningsgrad og nemme vedligeholdelse. Vi forsyner en lang række kunder i meget forskellige brancher såsom vandbehandling, kemisk industri, varme- og kernekraftværker, papirvareindustri og forarbejdningsvirksomheder. Vores teknikere og salgsteam har en solid erfaring. Vi innoverer for at udvikle produkter, der kan tilpasses kundens behov og ønsker at udvikle os på det internationale marked.

 3. WUHAN GRAT CONTROL VALVE CO.,LTD

  Kina

 4. TIANJIN JINTONG WATTS VALVE MANUFACTURING CO. LTD

  Kina

 5. FLOLINE CORPORATION

  Indien

 1. WALWORTH

  Spanien

 2. SINWA VALVE INDUSTRY LIMTED

  Kina

 3. I G ASHBROOK FLUIDS HANDLING LTD

  Det Forenede Kongerige

 4. KINETROL - ROBINETTERIE ET AUTOMATISMES

  Frankrig

 5. HYDRAULIC PNEUMATIC SERVICES

  Det Forenede Kongerige

 6. MUCON

  Det Forenede Kongerige

 7. KONRAD ARMATURENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 8. GLOBAL OILFIELD SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

 9. ZHEJIANG ONERO VALVE CO.,LTD.

  Kina

 10. WOOSUNG VALVE CO., LTD

  Sydkorea

 1. VALFONTA CONTROL VALVES

  Spanien

 2. MECATORK ACTIONNEURS

  Frankrig

 3. VERVO VALVE MANUFACTURER CO., LTD

  Forenede Stater

 4. VALTORQUE VALVES KFT

  Ungarn

 5. KSB

  Frankrig

 6. VALPES

  Frankrig

 7. HOLMBURY LTD

  Det Forenede Kongerige

 8. KDV FLOW

  Det Forenede Kongerige

 9. CHINA MED VALVE CO., LTD.

  Forenede Stater

 10. ICMA S.P.A.

  Italien