• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industrielle ventiler- betjeningsudstyr

Resultater for

Industrielle ventiler- betjeningsudstyr - Import eksport

 1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventil-, måle- og reguleringssystemer. Den globalt orienterede og uafhængige familievirksomhed har mere end 50 års erfaring med at levere innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier inden for vigtige områder. Ved steril brug til den farmaceutiske og bioteknologiske industri er GEMÜ verdens førende. Virksomhedsgruppen beskæftiger i dag 900 medarbejdere i Tyskland og mere end 1.600 medarbejdere på globalt plan. Produktionen foregår på seks produktionssteder i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. Det globale salg koordineres fra Tyskland i mere end 27 datterselskaber. Via et tætvævet net af handelspartnere i mere end 50 lande er virksomhedsgruppen aktiv på alle kontinenter. Med en international vækststrategi vil GEMÜ i fremtiden etablere sig på flere markeder.

 2. ROTEX AUTOMATION EUROPE

  Holland

  Verified by europages badge

  Rotex er en førende producent og eksportør af væskestyringssystemer, aktuatorer og elektrohydrauliske aktuatorer, med en tilstedeværelse i mere end 30 lande. Grundlagt i 1967 har Rotex kontinuerligt leveret innovativ teknologi og skræddersyede løsninger til deres kunder, på tværs af et stort antal behandlingsbrancher, såsom petrokemisk, olie og gas, kemisk, farmaceutisk, fødevarer og drikkevarer osv. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 3. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, er en Distributør, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Plader og rør, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, fittings i rustfrit stål, Ventiler, magnet-, rørtilbehør, flanger i rustfrit stål, spændebøjler, og butterflyventiler brancherne. Den er baseret i Saint Priest, Frankrig.

 4. BALVINOX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BALVINOX, er en Distributør, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Samlestykker, vvs, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, Samlestykker, vvs, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, trykluftscylindre, Slanger og rør i silikone, butterflyventiler, rørtilbehør, og fittings til industriel rørføring brancherne. Den er baseret i Perwez, Belgien.

 5. TURKOGLU

  Tyrkiet

  Sensoylar, der blev etableret under mærket TURKOGLU i 1978, er en af Tyrkiets førende producenter af byggematerialer såsom vandmålere, ventiler, vand og gas fleksible metalslanger, installation og tilbehør, brandudstyr og specialudstyr. Det er blevet en af de førende virksomheder i branchen, samtidig med at det er et professionelt og velrenommeret mærke inden for branchen med produktsikkerhed, holdbarhed, kvalitet og stabilitet. Vores produkter kan bruges på alle områder inden for vand, gas og spildevand. Selskabet har kontinuerligt investeret i teknologiske produkter baseret på behovene i markederne ved inden for R & D-aktiviteter for at øge salget både på indenlandske og internationale markeder. Selskabet har eksporteret til mange markeder over hele verden og følges af konkurrenter i branchen. De fleste produktions- og ledelsesprocesser er certificeret med ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE-mærket, MID, ISO-EU-direktiv, GOST, EN, TSE-normer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. IVALTEC

  Frankrig

  IVALTEC har været specialiseret i design, fremstilling og handel med udstyr til industriarmaturer i over 30 år. Vores hovedprodukter omfatter IVALGATE skydeventiler (envejs, tovejs, gennemgående aksel, firkantet, silo, penstock, med flange, høj driftsydelse) og butterflyventiler med meget høj ydelse IVALDISC. De største fordele ved vores haner er deres høje kvalitet, høje tætningsgrad og nemme vedligeholdelse. Vi forsyner en lang række kunder i meget forskellige brancher såsom vandbehandling, kemisk industri, varme- og kernekraftværker, papirvareindustri og forarbejdningsvirksomheder. Vores teknikere og salgsteam har en solid erfaring. Vi innoverer for at udvikle produkter, der kan tilpasses kundens behov og ønsker at udvikle os på det internationale marked.

 2. WUHAN GRAT CONTROL VALVE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden WUHAN GRAT CONTROL VALVE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den er baseret i Wuhan, Kina.

 3. PETRAS

  Frankrig

  Virksomheden PETRAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Ventiler til industriarmaturer, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, pneumatiske aktuatorer, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Ventiler til industriarmaturer, og Industrielle ventiler, betjeningsudstyr brancherne. Den er baseret i Pourrieres, Frankrig.

 4. AFC VALVES UK LIMITED (ALPINE FLOW CONTROL)

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AFC VALVES UK LIMITED (ALPINE FLOW CONTROL), er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for reguleringsventiler, udstrømningsventiler til luft, kontraventiler, og kugleventiler brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 5. CREISCENDO

  Frankrig

  Virksomheden CREISCENDO, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, varmeisolering - materialer, og Elektriske transformere, omformere og ensrettere brancherne. Den er baseret i Chisseaux, Frankrig.

 1. FLOLINE CORPORATION

  Indien

  Virksomheden FLOLINE CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for kugleventil, curtain valves, og kugleventiler brancherne. Den er baseret i Mumbai, Indien.

 2. TIANJIN JINTONG WATTS VALVE MANUFACTURING CO. LTD

  Kina

  Virksomheden TIANJIN JINTONG WATTS VALVE MANUFACTURING CO. LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for butterflyventiler, curtain valves, kontraventil, og kugleventil brancherne. Den er baseret i Tianjin, Kina.

 1. WALWORTH

  Spanien

  Virksomheden WALWORTH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for kugleventil, curtain valves, og kugleventiler brancherne. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 2. SINWA VALVE INDUSTRY LIMTED

  Kina

  Virksomheden SINWA VALVE INDUSTRY LIMTED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for kugleventil, curtain valves, butterflyventiler, og kugleventiler brancherne. Den er baseret i Oubei Wenzhou, Kina.

 3. I G ASHBROOK FLUIDS HANDLING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden I G ASHBROOK FLUIDS HANDLING LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Centrifugalpumper, Flowmåler, Centrifugalpumper, og Flowmåler brancherne. Den er baseret i Northwich, Det Forenede Kongerige.

 4. GLOBAL OILFIELD SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GLOBAL OILFIELD SUPPLIES, er en Distributør, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for smedede ventiler, butterflyventiler, kugleventil, og curtain valves brancherne. Den er baseret i Brandon, Det Forenede Kongerige.

 5. KONRAD ARMATURENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KONRAD ARMATURENTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Gear, Gear, kontraventiler, kontraventiler, og Stopventiler brancherne. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 6. ROTORK P.L.C.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ROTORK P.L.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for aktuatorer, Elektriske aktuatorer, Gearkasse, og trykluftscylindre brancherne. Den er baseret i Bath, Det Forenede Kongerige.

 7. KINETROL - ROBINETTERIE ET AUTOMATISMES

  Frankrig

  Virksomheden KINETROL - ROBINETTERIE ET AUTOMATISMES, er en Distributør, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den er baseret i Meythet, Frankrig.

 8. ICMA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ICMA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, ventiler til indstilling og kontrol af udstyr og installationer, og Industrielle ventiler, betjeningsudstyr brancherne. Den er baseret i Cuggiono, Italien.

 1. DERVOS VALVES CO., LTD

  Forenede Stater

  Virksomheden DERVOS VALVES CO., LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for curtain valves, og kugleventiler brancherne. Den er baseret i New York, Forenede Stater.

 2. XIAMEN LANDEE VALVE IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Forenede Stater

  Virksomheden XIAMEN LANDEE VALVE IMPORT AND EXPORT CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kugleventiler, butterflyventiler, kontraventil, og industrielle ventiler brancherne. Den er baseret i Xiamen, Forenede Stater.

 3. VALFONTA CONTROL VALVES

  Spanien

  Virksomheden VALFONTA CONTROL VALVES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for industriventiler i bronze brancherne. Den er baseret i Badalona(barcelona), Spanien.

 4. BURACCO SAS

  Frankrig

  Virksomheden BURACCO SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Ventiler til industriarmaturer, Ophæng, hydrauliske, Ventiler til sanitetsarmaturer, Vvs-installationer, industriel, Ventiler til industriarmaturer, Ophæng, hydrauliske, Ventiler til sanitetsarmaturer, og Vvs-installationer, industriel brancherne. Den er baseret i Montceau Les Mines, Frankrig.

 5. MUCON

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MUCON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den er baseret i Macclesfield, Det Forenede Kongerige.

 6. AUMA RIESTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden AUMA RIESTER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den er baseret i Müllheim, Tyskland.

 7. MECATORK ACTIONNEURS

  Frankrig

  Virksomheden MECATORK ACTIONNEURS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Elektriske motorer og dele, Vvs-installationer, industriel, og Elektriske motorer og dele brancherne. Den er baseret i Seynod, Frankrig.

 8. CHINA MED VALVE CO., LTD.

  Forenede Stater

  Virksomheden CHINA MED VALVE CO., LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for kugleventil, butterflyventiler, og curtain valves brancherne. Den er baseret i New York, Forenede Stater.

 9. KDV FLOW

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KDV FLOW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den opererer også inden for kugleventil brancherne. Den er baseret i Wakefield, Det Forenede Kongerige.

 10. AMOT USA

  Forenede Stater

  Virksomheden AMOT USA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr branchen. Den er baseret i Houston, Tx, Forenede Stater.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis