• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industrielle ventiler- betjeningsudstyr

Resultater for

Industrielle ventiler- betjeningsudstyr - Import eksport

 1. ROTEX AUTOMATION EUROPE

  Holland

  Rotex er en førende producent og eksportør af væskestyringssystemer, aktuatorer og elektrohydrauliske aktuatorer, med en tilstedeværelse i mere end 30 lande. Grundlagt i 1967 har Rotex kontinuerligt leveret innovativ teknologi og skræddersyede løsninger til deres kunder, på tværs af et stort antal behandlingsbrancher, såsom petrokemisk, olie og gas, kemisk, farmaceutisk, fødevarer og drikkevarer osv. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrig

 3. PETRAS

  Frankrig

 4. BALVINOX

  Belgien

 5. AUMA RIESTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  GEMÜ-gruppen er en globalt førende producent af ventil-, måle- og reguleringssystemer til væsker, dampe og gasser. Globalt orienteret familievirksomhed i anden generation Den globalt orienterede, uafhængige familievirksomhed blev grundlagt i 1964 af Fritz Müller og er med sine innovative produkter og de kundespecifikke løsninger på verdensplan en af de vigtigste adresser, når det gælder styring af procesmedier. GEMÜ ledes som familievirksomhed i anden generation af administrerede direktør og medejer Gert Müller samt hans fætter Stephan Müller. Innovationer og udmærkelser på samlebånd De to direktører Gert Müller og Stephan Müller står for innovation og styrer GEMÜ ind i fremtiden. F.eks. har virksomheden i oktober 2018 med inevvo solutions grundlagt en startup-virksomhed, der udnytter de chancer, som digitaliseringen skaber, og videreudvikler og markedsfører Industrie 4.0-løsninger som f.eks. det RFID-baserede CONEXO-system. Men også på produktområdet vidner udmærkelser som f.eks. "ACHEMA Innovation Award" om virksomhedens innovationskraft med hidtil ukendte uddannelseskoncepter, hvor man anvender egenudviklet Virtual Reality Training.

  Alle produkter for "industrielle ventiler- betjeningsudstyr"

 2. TURKOGLU

  Tyrkiet

  Sensoylar, der blev etableret under mærket TURKOGLU i 1978, er en af Tyrkiets førende producenter af byggematerialer såsom vandmålere, ventiler, vand og gas fleksible metalslanger, installation og tilbehør, brandudstyr og specialudstyr. Det er blevet en af de førende virksomheder i branchen, samtidig med at det er et professionelt og velrenommeret mærke inden for branchen med produktsikkerhed, holdbarhed, kvalitet og stabilitet. Vores produkter kan bruges på alle områder inden for vand, gas og spildevand. Selskabet har kontinuerligt investeret i teknologiske produkter baseret på behovene i markederne ved inden for R & D-aktiviteter for at øge salget både på indenlandske og internationale markeder. Selskabet har eksporteret til mange markeder over hele verden og følges af konkurrenter i branchen. De fleste produktions- og ledelsesprocesser er certificeret med ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE-mærket, MID, ISO-EU-direktiv, GOST, EN, TSE-normer.

 3. IVALTEC

  Frankrig

  IVALTEC har været specialiseret i design, fremstilling og handel med udstyr til industriarmaturer i over 30 år. Vores hovedprodukter omfatter IVALGATE skydeventiler (envejs, tovejs, gennemgående aksel, firkantet, silo, penstock, med flange, høj driftsydelse) og butterflyventiler med meget høj ydelse IVALDISC. De største fordele ved vores haner er deres høje kvalitet, høje tætningsgrad og nemme vedligeholdelse. Vi forsyner en lang række kunder i meget forskellige brancher såsom vandbehandling, kemisk industri, varme- og kernekraftværker, papirvareindustri og forarbejdningsvirksomheder. Vores teknikere og salgsteam har en solid erfaring. Vi innoverer for at udvikle produkter, der kan tilpasses kundens behov og ønsker at udvikle os på det internationale marked.

 4. WUHAN GRAT CONTROL VALVE CO.,LTD

  Kina

 5. AFC VALVES UK LIMITED (ALPINE FLOW CONTROL)

  Det Forenede Kongerige

 1. TIANJIN JINTONG WATTS VALVE MANUFACTURING CO. LTD

  Kina

 2. WALWORTH

  Spanien

 1. I G ASHBROOK FLUIDS HANDLING LTD

  Det Forenede Kongerige

 2. CORINOX

  Spanien

 3. ROTORK CONTROLS ITALIA S.R.L.

  Italien

 4. HOLMBURY LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. XIAMEN LANDEE VALVE IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Forenede Stater

 6. DERVOS VALVES CO., LTD

  Forenede Stater

 7. ALPHATECH ARMATUREN- UND ANTRIEBSTECHNIK HANDELS GMBH & CO KG

  Østrig

 8. ROTORK P.L.C.

  Det Forenede Kongerige

 1. MUCON

  Det Forenede Kongerige

 2. VALFONTA CONTROL VALVES

  Spanien

 3. KINETROL - ROBINETTERIE ET AUTOMATISMES

  Frankrig

 4. CHINA MED VALVE CO., LTD.

  Forenede Stater

 5. KONRAD ARMATURENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 6. KSB

  Frankrig

 7. AMOT USA

  Forenede Stater

 8. VALTORQUE VALVES KFT

  Ungarn

 9. VERVO VALVE MANUFACTURER CO., LTD

  Forenede Stater

 10. KDV FLOW

  Det Forenede Kongerige