• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industrielle vaskeanlæg

Resultater for

Industrielle vaskeanlæg - Import eksport

 1. DUO-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Duo-Technik GmbH har eksisteret i nu 25 år. Virksomheden har i disse år udviklet sig fra en salgsvirksomhed til en systemudbyder for alle produkter, der vigtige i forbindelse med flexo- og digitaltryk. Siden grundlæggelsen af Duo-Technik i 1989 har virksomheden ændret sig fra en salgsorganisation til en producentvirksomhed og tilbyder nu et stort sortiment af hjælpeudstyr til trykindustrien. De stigende krav fra kunderne er vores udviklingsmotor. I dag omfatter produktsortimentet infrarøde- og varmlufttørrere til vandarver og -lakker, afstøvning til ark- og banetrykanlæg, polymeriseringsanlæg til UV-farver og -lakker, konditionering af farver, vaskesystemer til klichéer og rastervalser og transport af ark.

 2. HAVER NIAGARA GMBH

  Tyskland

  Kernekompetencen hos HAVER NIAGARA GmbH er at finde løsninger på områderne sigter, vask og pelletering. I den forbindelse tilbyder vi totalløsninger, der integrerer og realiserer individuelle kundeønsker. HAVER NIAGARA GmbH's produktprogram tager højde for proceskæden på områderne mining-, industrimineraler, kemisk industri samt byggemateriale- og genbrugsindustri. Det aktuelle sortiment inden for "behandlingsteknik" spænder fra den individuelle løsning med enkeltmaskiner, over systemkonfigurationer til nøglefærdig overdragelse af komplekse anlæg. I samarbejde med vores kunder eller med førende engineering-firmaer og procesgivere udvikler vi bæredygtige løsninger til vores kunders fulde tilfredshed. Vi vil skabe merværdi til vores kunder, med tekniske upåklagelige løsninger, perfekt kvalitet, garanteret sikkerhed og absolut fleksibilitet!

 3. DOLFIN INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINE AND SYSTEMS

  Tyrkiet

  Dolfin blev grundlagt i 1976. Efter den første produktion af vaskemaskiner i 1985, blev den nødvendige struktur udarbejdet i 2001 med et produktionsområde på 5.000 m2, hvormed den produktionen af vaskemaskiner til industrielle dele blev startet, så virksomheden kunne blive markedsført på de udenlandske markeder. Fra den første dag er virksomheden blevet en model inden for branchen af vaskemaskiner til dele (med ISO 9001- og CE-dokumentation), samt et fokus på den bedste kvalitet. Med mere end 40 års erfaring inden for produktion af maskiner, standard- og specialmaskiner til sprøjtevask; produktion af motor/blok vaskemaskiner til iblødsætning og ultrasoniske vaskemaskiner; syrebehandlende maskiner; ultrasoniske vaskemaskiner; vaskemaskiner til skruer med fastgørelsesanordninger; vaskemaskiner til reservedele til automobilbranchen; vaskemaskiner til fly, skibe, toge og lokomotiver. Vi er nu den førende virksomhed i Tyrkiet. Dolfin vil fortsætte deres moderne og innovative fokus, i dag og i fremtiden. De sikrer tillid ved at levere den bedste kvalitet, og anvende den seneste teknologi for alle deres klienter. Derudover giver Dolfin værdi til deres ansatte og partnere, ved at arbejde dynamisk i forhold til krav og efterspørgsel. Sammen med kvalitet og tillid, eksporterer vi til mere end 20 lande. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger.

 4. GEYSER LLC

  Rusland

  Geyser LLC har fremstillet sandblæsningsudstyr til metalprodukter og testbænke siden 2010. Vores rengøringsmaskiner til dele fjerner effektivt olieprodukter, støv, skærevæsker, kompositmaterialer, olie efter støbning, beskyttende smøremidler, pudsmidler, emulsioner, sved- og fedtaflejringer. Vaskere til industriel rengøring produceret af Geyser LLC letter automatiseringen af forbehandling af overflader og løser effektivt behandling og vask af stål og materialer både hos store industrielle virksomheder og små vedligeholdelsesstationer til køretøjer. Vores virksomhed fremstiller serielle og særlige industrivaskeanlæg til rengøring af dele med en vægt fra 40 g til 20 t og bænke både til at identificere udstyrsdefekter og at teste motorer. Skyllemaskiner til reservedele og testbænke fremstillet af Geyser LLC er pålidelige, driftsklare og nemme at vedligeholde. Vores vaskere kan både bruges individuelt og som en del af en eksisterende industriel transportør.

 5. DOMO MEDIOAMBIENTE

  Spanien

  Virksomheden DOMO MEDIOAMBIENTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den er baseret i Montcada i Reixac, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KABO INDUSTRIEBEDARF INH. KAI BORNEMANN

  Tyskland

  Virksomheden KABO INDUSTRIEBEDARF INH. KAI BORNEMANN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den er baseret i Einbeck, Tyskland.

 2. ROFA NIJKERK HOLDING B.V.

  Holland

  Virksomheden ROFA NIJKERK HOLDING B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den opererer også inden for tilbehør til rensemaskiner, rensning af metaller, fosfatering af metal, og vaskeautomat brancherne. Den er baseret i Apeldoorn, Holland.

 3. ID WASH

  Frankrig

  Virksomheden ID WASH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den er baseret i Maulévrier, Frankrig.

 4. DOLLMAR MECCANICA

  Italien

  Virksomheden DOLLMAR MECCANICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for industrielle vaskeanlæg, rensning af metaller, vask af dele, og vaskeanlæg brancherne. Den er baseret i Caleppio Di Settala, Italien.

 5. AMBER ELEKTRONIK

  Tyrkiet

  Virksomheden AMBER ELEKTRONIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den opererer også inden for affedtning brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. VERPA BENELUX

  Belgien

  Virksomheden VERPA BENELUX, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den opererer også inden for Håndklæde- og sæbeautomater, vaskemiddel til håndvask, fabrikanter af affugtende midler, vaskekumme, og Håndklæde- og sæbeautomater brancherne. Den er baseret i Vorst (Kempen), Belgien.

 2. BEST SPRING ECOCLEAN SRL

  Rumænien

  Virksomheden BEST SPRING ECOCLEAN SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøringstjenester branchen. Den opererer også inden for Højtryksrengøringsmaskiner, Industrielle vaskeanlæg, Vådrensere, Strygemaskiner, industrielle, Højtryksrengøringsmaskiner, Industrielle vaskeanlæg, Vådrensere, og Strygemaskiner, industrielle brancherne. Den er baseret i Botosani, Rumænien.

 1. PADA SRL

  Italien

  Virksomheden PADA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Overfladefinish - metal branchen. Den opererer også inden for vaskemaskine med ultralyd, industrielle vaskeanlæg, og industrielle vaskemaskiner brancherne. Den er baseret i Santo Stefano Ticino, Italien.

 2. EQUIP LAVAGGI INDUSTRIALI

  Italien

  Virksomheden EQUIP LAVAGGI INDUSTRIALI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den opererer også inden for vaskeanlæg, vask af industrikøretøjer, og installationer til vask af varebiler brancherne. Den er baseret i Vesime, Italien.

 3. BASCA SRL

  Italien

  Virksomheden BASCA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den er baseret i Vignola, Italien.

 4. STE LHEUREUX & CIE

  Frankrig

  Virksomheden STE LHEUREUX & CIE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sigtningssystemer, Industrielle vaskeanlæg, Undergrundsarbejde - entreprenører, Sigtningssystemer, anlæg til knusning af mineraler, Industrielle vaskeanlæg, og Undergrundsarbejde - entreprenører brancherne. Den er baseret i Perigny, Frankrig.

 5. JJ.VICEDO

  Spanien

  Virksomheden JJ.VICEDO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den er baseret i El Puig, Spanien.

 6. FIRAT YIKAMA, BOYAMA VE ORGANIK BOYAMA

  Tyrkiet

  Virksomheden FIRAT YIKAMA, BOYAMA VE ORGANIK BOYAMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den opererer også inden for hydrodynamisk rensning til industri og maleri, og økologisk naturmaling brancherne. Den er baseret i Bayrampaşa, Tyrkiet.

 7. TEKNOX SRL

  Italien

  Virksomheden TEKNOX SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for vask af dele, industrielle vaskeanlæg, og Dekapering (metaller) - maskiner brancherne. Den er baseret i Prunaro Di Budrio, Italien.

 8. TERMA-GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TERMA-GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den er baseret i Scheinfeld, Tyskland.

 1. CAR WASH MACHINE SRL

  Italien

  Virksomheden CAR WASH MACHINE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bilvaskesystemer branchen. Den opererer også inden for vaskeautomat, industrielle vaskeanlæg, og Børster brancherne. Den er baseret i Trezzano Sul Naviglio, Italien.

 2. UNION S.P.A. - METALCLEANING DIVISION

  Italien

  Virksomheden UNION S.P.A. - METALCLEANING DIVISION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den opererer også inden for Udstyr til rengøring med ultralyd, vaskeanlæg, maskiner til vaskning af metaller, og vasketunneller til metaller brancherne. Den er baseret i Sala Bolognese (bo), Italien.

 3. CEEVER SRL

  Italien

  Virksomheden CEEVER SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Industrielle vaskeanlæg, PVD-belægninger, vaskeanlæg med høj præcision, ultralydsbad, og Industrielle vaskeanlæg brancherne. Den er baseret i Settala, Italien.

 4. GIBAC CHEMIE B.V.

  Holland

  Virksomheden GIBAC CHEMIE B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den er baseret i Apeldoorn, Holland.

 5. FOR.LAV. SARDEGNA SNC

  Italien

  Virksomheden FOR.LAV. SARDEGNA SNC, er en Distributør, der opererer inden for Vaskemaskiner og slynger, industrielle branchen. Den opererer også inden for industrielle vaskeanlæg, assistance maskiner renseri, udstyr til vaskerier, og kemisk rensning brancherne. Den er baseret i Sassari, Italien.

 6. VAN DAMME

  Belgien

  Virksomheden VAN DAMME, er en Distributør, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den opererer også inden for højtryksvask, industristøvsugere, og industrielle fejemaskiner brancherne. Den er baseret i Waregem, Belgien.

 7. HEIM EDT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Virksomheden HEIM EDT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den opererer også inden for tankmaskiner brancherne. Den er baseret i Crailsheim, Tyskland.

 8. MUTEKS MACHINE TOOLS

  Tyrkiet

  Virksomheden MUTEKS MACHINE TOOLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den opererer også inden for ανταλλακτικα πλυντηριων  brancherne. Den er baseret i Karatay, Tyrkiet.

 9. SELSU

  Tyrkiet

  Virksomheden SELSU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrielle vaskeanlæg branchen. Den opererer også inden for rengøring af gobeliner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. TPS INDUSTRIEWASCHMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TPS udvikler og producerer industrivaskemaskiner siden 1996. Et af TPS-produktionsteams styrker er at udvikle løsninger, som er individuelt tilpasset til vores kunders krav og behov, og at fremstille dem komplet i de 2000 m² store produktionshaller. Med en meget stor grad af egenproduktion er i den forbindelse rengøringsløsninger for små drejede eller fræsede emner på kun få gram og op til store partier til hærdningsindustrien på 40 ton, eller meget lange komponenter, som f.eks. op til 12 meter lange rammelængdedragere omfattet af produktionsprogrammet. TPS producerer i den forbindelse ikke kun den enkelte vasketeknik, men tilbyder dig derimod efter ønske en totalløsning med sammenkædning, platforme og komponenthåndtering.