• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industrielle beholdere

Resultater for

Industrielle beholdere - Import eksport

 1. MERCURY CONTAINER TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MERCURY CONTAINER TRADING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. UNITAINER TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden UNITAINER TRADING GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. AMBIENTE RAUMSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMBIENTE RAUMSYSTEME GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den er baseret i Montabaur, Tyskland.

 4. THIELMANN UCON GMBH

  Tyskland

  Ét mærke, der opfylder alle dine forventninger. Vores store engagement og arbejde på at levere den allerbedste containerkvalitet og en dertilhørende førsteklasses service har gennem årene givet os et rigtig godt ry blandt kunder i mange brancher verden over. Resultatet er, at vores mærker UCON, WEW, THIELMANN, COMET og PORTINOX i dag dækker størstedelen af containermarkedet og har en førende position i mange industrisegmenter. Vores erfaring har dog lært os, at vi er nødt til hele tiden at udvikle os og tilpasse os ændringerne på markedet. For bedst nuligt at kunne opfylde vores kunders krav og ønsker har vi derfor besluttet os for at samle de forskellige virksomhed under ét mærke: THIELMANN. Ved at samle kræfterne under ét tag er vi i stand til at tilbyde kunderne markedets mest omfattende rådgivning på containerområdet.

 5. VARIEL, A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden VARIEL, A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Bearbejdning af stål og metaller, Industrielle beholdere, Konstruktion af erhvervsbygninger, Bearbejdning af stål og metaller, og Industrielle beholdere brancherne. Den er baseret i Zruc Nad Sázavou , Tjekkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AS CONTAINERHANDEL & SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AS CONTAINERHANDEL & SERVICE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den er baseret i Berne, Tyskland.

 2. ABSETZMULDEN24.DE

  Tyskland

  Virksomheden ABSETZMULDEN24.DE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den er baseret i Leiblfing, Tyskland.

 3. CONRO CONTAINER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CONRO CONTAINER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den er baseret i Seevetal, Tyskland.

 4. CONTAINERHANDEL THOMAS DRESKE

  Tyskland

  Virksomheden CONTAINERHANDEL THOMAS DRESKE, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den er baseret i Salzwedel, Tyskland.

 5. BULLBOX

  Spanien

  Virksomheden BULLBOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den opererer også inden for Containere - maritimtransport, Containere - maritimtransport, og containere brancherne. Den er baseret i Llanera, Spanien.

 1. SUMAL SLU

  Spanien

  Virksomheden SUMAL SLU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, metalbure, og Metalcontainere brancherne. Den er baseret i Rubi, Spanien.

 2. GD-CON S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden GD-CON S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, og Metalcontainere brancherne. Den er baseret i Hlohovec, Slovakiet.

 1. ZEITRAUMMODULE UG

  Tyskland

  Virksomheden ZEITRAUMMODULE UG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tromler, tønder og ankre - metal- branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, Skure, byggeplads-, Containertransportsystemer, Industrielle beholdere, Metalcontainere, Skure, byggeplads-, Containertransportsystemer, og Industrielle beholdere brancherne. Den er baseret i Tuntenhausen, Tyskland.

 2. BUDE

  Belgien

  Virksomheden BUDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den opererer også inden for Containerterminaler, Industrielle beholdere, beholdere til indsamling af affald, Containerterminaler, Industrielle beholdere, og forme til glasbeholdere brancherne. Den er baseret i Dilsen, Belgien.

 3. KÖNIG STAHLBAU UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Virksomheden KÖNIG STAHLBAU UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den er baseret i Nordwestuckermark, Tyskland.

 4. CONTAINERAMA

  Frankrig

  Virksomheden CONTAINERAMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den opererer også inden for kølecontainere til lagring, og specialcontainere til lagring brancherne. Den er baseret i Chasse Sur Rhône, Frankrig.

 5. POLYCUBE SRL

  Italien

  Virksomheden POLYCUBE SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den opererer også inden for Stabelbare beholdere, netbeholdere til industrien, og Metalkar brancherne. Den er baseret i Poppi, Italien.

 6. MORANDIN CONTENITORI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MORANDIN CONTENITORI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, Tipvogne, Metalcontainere, containere med bund der kan åbnes, og Tipvogne brancherne. Den er baseret i Santa Lucia Di Piave, Italien.

 7. P+W METALLBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden P+W METALLBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, landbrug branchen. Den opererer også inden for Industrielle beholdere, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, oplagringssiloer, Industrielle beholdere, siloer, og Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Meckenbeuren, Tyskland.

 8. MELFORM

  Italien

  Virksomheden MELFORM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den er baseret i Monasterolo, Italien.

 1. PROMENS FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden PROMENS FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den opererer også inden for Lagerudstyr og systemer, Opbevaringscontainere, Lagerudstyr og systemer, Opbevaring af lægemidler, og opbevaringsløsninger brancherne. Den er baseret i Montoir De Bretagne, Frankrig.

 2. CONTAINER BOUW BUDE

  Belgien

  Virksomheden CONTAINER BOUW BUDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, Industrielle beholdere, containere til opbevaring og lagring, Metalcontainere, Industrielle beholdere, og beholdere til indsamling af affald brancherne. Den er baseret i Rotem, Belgien.

 3. MOBILBOX AUSTRIA GMBH

  Østrig

  Virksomheden MOBILBOX AUSTRIA GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den er baseret i Münchendorf, Østrig.

 4. TTC LOGISTIC SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TTC LOGISTIC SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den opererer også inden for Erhvervsservice, rådgivende ingeniørvirksomhed, personlig undersøgelse og fremstilling af produkter, og Erhvervsservice brancherne. Den er baseret i Sanitz, Tyskland.

 5. PROSPER STAR EUROPE

  Tyskland

  Virksomheden PROSPER STAR EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den er baseret i Brokstedt, Tyskland.

 6. CARU CONTAINERS BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden CARU CONTAINERS BELGIUM, er en Multi-Category, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, container, containere, og Metalcontainere brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 7. CLIJSTERS

  Belgien

  Virksomheden CLIJSTERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den opererer også inden for Affaldsspande, skrald, Industrielle beholdere, Metalcontainere, Affaldsspande, skrald, Industrielle beholdere, containere til opbevaring og lagring, og Metalcontainere brancherne. Den er baseret i Dilsen-Stokkem, Belgien.

 8. CONTAINERCHAIN

  Tyskland

  Virksomheden CONTAINERCHAIN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 9. CHATARRAS HERMANOS MARQUINA

  Spanien

  Virksomheden CHATARRAS HERMANOS MARQUINA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Behandling og genbrug af affald branchen. Den opererer også inden for Industrielle beholdere, forvaltning affald, autohug, Industrielle beholdere, og Jernskrot brancherne. Den er baseret i Huesca, Spanien.

 10. LUCIMET PROD. SRL.

  Rumænien

  Virksomheden LUCIMET PROD. SRL., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den opererer også inden for Containere, Genbrug og genanvendelse - diverse materialer, Containere, og Genbrug og genanvendelse - diverse materialer brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis