• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industriel packaging

Resultater for

Industriel packaging - Import eksport

 1. BERGAMA PLASTIK

  Tyrkiet

  Med en omfattende viden som spænder mere end 50 år, er Bergama Plastik en førende emballageproducent fra Tyrkiet. Med vores hovedkontor beliggende i Bergama-Izmir i Tyrkiet, har vores virksomhed etableret sig selv som førende i branchen, med en imponerende produktionskapacitet på 10.000 ton pr. år. Vores fabrik har et enormt lukket område på 9.000 m2 foruden et omfattende åbent område på 28.000 m2. Vi er en af de få virksomheder i Europa som er i stand til at producere plastindsprøjtning (PP/IML og PS), thermoform og blæseprodukter. Vi tilbyder et omfattende udvalg af produkter, som omfatter: Krystalprodukter: Krystalhjørner, krystalcirkler, krystalbakker og særlige produkter. PP- og IML-emballageprodukter: Med PP og IML firkantede og afrundende variationer Engangsartikler: porcelæn, drikkeglas, bestik, skåle og tallerkener PET-krukker: firkantede og afrundende variationer Adskiller og Thermoform produkter: firkantede og afrundende muligheder, honningskåle og flasker. Vi er stolte over at levere funktionelle, innovative og kreative løsninger på tværs af forskellige brancher. Vi har kunder på tværs af fire kontinenter og i mere end 50 lande, og Bergama Plastik har udviklet sig til at være en global førende virksomhed inden for fast emballage. Vores omfattende faciliteter omfatter et R&D-center samt et fuldt udstyret formningsværksted, hvilket giver os mulighed for at producere et omfattende udvalg af fast emballageteknologier under ét tag. Vores produktion udføres i henhold til følgende certifikationer: ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. KARE-PACK

  Tyrkiet

  Kare Pack fra Tyrkiet, er en miljøvenlig og sikker producent af emballagematerialer. Vi fremstiller papirskåle i høj kvalitet med førsteklasses papir. Takket være alle nødvendige sundhedscertifikater, inklusiv BRC, bruges vores skåle over hele verden. Du kan finde dem vedhæftet. Vi kan udføre alle former for printkrav på vores skåle. Med vores perfekte låg vil du have særdeles tilfredse slutbrugere. Vi har særdeles konkurrencedygtige priser og leveringstider. Vores grundlæggende filosofi er at levere en 100 % kundetilfredshed; det er grunden til, at vi som Kare Pack konstant fornyer os selv, ved at følge den nyeste teknologi så vi kan tilbyde vores kunder bedre kvalitet, mere robuste produkter med særlig opmærksomhed på designet. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål. Vi ser frem til et succesfuld arbejdsforhold.

 3. IZOL PACK

  Tyrkiet

  Grundlagt i 1977 har Izol PACK være en pioner inden for produktion af stive æsker og foldbare bokse. Med 45 års erfaring i industrien har vi udviklet os til en førende leverandør af unikke designede emballageløsninger. Vores ekspertise omfatter sektorer såsom kosmetik, smykker, tekstiler, beklædning, fødevarer, glasprodukter, e-commerce, detail og mange flere. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og vi lytter altid til vores kunders behov, og arbejder tæt sammen med dem for at levere enestående produkter. Vores omfattende produktudvalg omfatter stive æsker såsom smykkeæsker, gaveæsker, reklameæsker og industrielle bokse. Derudover tilbyder vi foldbare bokse som kan bruges til kosmetik, smykker, industrielle anvendelser, papkasser, e-commercebokse, reklameprodukter, gaveæsker, tekstil- og beklædningsæsker, flaskebokse, sushi-bokse, take-away bokse og emballage til fast food. Derudover leverer vi papirsposer og papposer til forskellige emballagebehov. Hos Izol PACK sikrer vores højteknologiske produktionsfacilitet at vi kan tilbyde et bredt udvalg af printtjenester, inklusive offset-print, folieforgyldning og print samt silkeprint. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger. Vi er klar til at hjælpe dig med alle dine emballagekrav!

 4. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Tyrkiet

  Hos Temas Group Export Partners specialiserer vi os i at hjælpe virksomheder med at trives på det globale marked, ved at finde nye eksportkunder, generere kundeemner og udvikle deres eksport. Vores omhyggeligt designede udvalg af tjenester garanterer, at vores værdifulde kunder virkelig oplever noget unikt og effektfuldt. Med vores originale og imponerende kreation af lydindhold, effektive SEO tjenester og indsigtsfulde rådgivning inden for sociale medier, øger vi salg og forstærker mærkets synlighed, og hjælper dermed din virksomhed med at opnå succes. Vores omfattende produktudvalg understøtter forskellige behov ved at tilbyde tekstilprodukter, medicinsk udstyr, alle former for maskiner, mekanisk maskinteknologi og industri – udstyr, landbrugsprodukter, kemikalier, plastprodukter, engangsservice, emballageløsninger, frugt og grøntsager, landbrugsprodukter, lasermaskinbearbejdning samt meget, meget mere. Gå til vores hjemmeside og udforsk de mange muligheder som er tilgængelige for dig. Kundetilfredshed er grundstenen i alt hvad vi gør hos Temas Group Export Partners. Vores erfarne hold er dedikeret til at levere en enestående service som er skræddersyet til dine specifikke krav. Ved at bruge vores ekspertise til at finde nye kunder, generere kundeemner og skabe eksportmuligheder, leverer vi uvurderlig support til at forbedre og udvide din forretning, og dermed garantere, at dine mål opnås. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 5. ULAS ISTANBUL FOOD PACKAGING

  Tyrkiet

  ULAS GROUP er en førende fødevareemballagevirksomhed med en betydelig tilstedeværelse i Frankrig og Europa. Vores faciliteter dækker et samlet område på 5.000 m², hvilket omfatter et lukket område på 2.700 m² som er udstyret med det nødvendige udstyr og logistikkøretøjer. Vores støvfri arbejdsområder med den seneste teknologi, fremstiller førsteklasses papirbaserede produkter og karton, såsom burgerbokse, kyllingbokse, salatskåle, frokostbokse, bokse til pålæg, suppeskåle, paplåg, sugerør og mere. Vi tilbyder forskellige fødevareemballageløsninger til forretninger over hele verden. Vi tilbyder også skræddersyede emballageløsninger, og vores interne R&D-afdeling vil hurtigt implementere skræddersyede emballageprocesser for vores kunder. Hos ULAS GROUP prioriterer vi kvalitet, sikkerhed, fleksibilitet og effektivitet for at imødese og overstige vores kunders forventninger. Vores styrke ligger i den maksimale fleksibilitet, hvilket betyder, at vi hurtigt kan reagere på markedsændringer og kundekrav, og dermed omgående kan implementere nye forretningsprocesser. Spørg os !

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BEDAYA PACKING

  Ægypten

  Virksomheden BEDAYA PACKING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir, emballering - fremstilling branchen. Den opererer også inden for Emballage i lønarbejde - virksomheder, Indpakning, emballage i bølgepap, Emballage i lønarbejde - virksomheder, pizzaæsker, premium indpakningspapir, kundetilpassede løsninger inden for emballage mht. farver og materiale, flexi print til beholdere til fødevarer, og offset print til beholdere til fødevarer brancherne. Den er baseret i Cairo, Ægypten.

 2. ENGI TECHNOLOGIES SRL

  Italien

  Engi Technologies har gennem mange år tilbudt sine kunder sin professionalisme og pålidelighed inden for udvikling og fremstilling af maskiner og linje til indpakning. Selskabet fabrikerer: maskiner til fremstilling af kager, pallemaskiner, indpakningsmaskiner samt specialfremstillede maskiner på bestilling.

 3. SOLPRINT

  Spanien

  Kvalitet, service, solvens, innovation.

 4. SEYZER MAKINA

  Tyrkiet

 5. SALARDI SISTEMI SRL SOCIO UNICO

  Italien

 1. SACOSDEALGODON.COM

  Spanien

 2. SCATOLIFICIO MAX BOX SRL

  Italien

 1. BLU PLAST SRL

  Italien

 2. MONA LISA

  Belgien

 3. ROTOLPACK S.R.L.

  Italien

 4. ITAL-SHOP DI BRUNO MICHELE

  Italien

 5. LECA GRAPHICS

  Spanien

 6. LOGO GRAMMA PRINTING SOLUTIONS S.A.

  Grækenland

 7. NOVAPACKSUD S.R.L.

  Italien

 8. PLÁSTICOS VIDAL S.L.

  Spanien

 1. ULMA PACKAGING

  Frankrig

 2. PACKAGING INNOVATIONS

  Det Forenede Kongerige

 3. ISI PLAST S.P.A.

  Italien

 4. OZKA AMBALAJ KAGIT PLASTIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 5. WERIT UK LTD.

  Det Forenede Kongerige

 6. SINTOCHEM S.R.L.

  Italien

 7. NANUK EU BV

  Holland

 8. VF CONDITIONNEMENT

  Frankrig

 9. IMBALLPACKAGING

  Italien

 10. EUROEMBALAJE

  Spanien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis