• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industriel packaging

Resultater for

Industriel packaging - Import eksport

 1. KARE-PACK

  Tyrkiet

  Kare Pack fra Tyrkiet, er en miljøvenlig og sikker producent af emballagematerialer. Vi fremstiller papirskåle i høj kvalitet med førsteklasses papir. Takket være alle nødvendige sundhedscertifikater, inklusiv BRC, bruges vores skåle over hele verden. Du kan finde dem vedhæftet. Vi kan udføre alle former for printkrav på vores skåle. Med vores perfekte låg vil du have særdeles tilfredse slutbrugere. Vi har særdeles konkurrencedygtige priser og leveringstider. Vores grundlæggende filosofi er at levere en 100 % kundetilfredshed; det er grunden til, at vi som Kare Pack konstant fornyer os selv, ved at følge den nyeste teknologi så vi kan tilbyde vores kunder bedre kvalitet, mere robuste produkter med særlig opmærksomhed på designet. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål. Vi ser frem til et succesfuld arbejdsforhold.

 2. ULAS ISTANBUL FOOD PACKAGING

  Tyrkiet

  ULAS GROUP er en førende fødevareemballagevirksomhed med en betydelig tilstedeværelse i Frankrig og Europa. Vores faciliteter dækker et samlet område på 5.000 m², hvilket omfatter et lukket område på 2.700 m² som er udstyret med det nødvendige udstyr og logistikkøretøjer. Vores støvfri arbejdsområder med den seneste teknologi, fremstiller førsteklasses papirbaserede produkter og karton, såsom burgerbokse, kyllingbokse, salatskåle, frokostbokse, bokse til pålæg, suppeskåle, paplåg, sugerør og mere. Vi tilbyder forskellige fødevareemballageløsninger til forretninger over hele verden. Vi tilbyder også skræddersyede emballageløsninger, og vores interne R&D-afdeling vil hurtigt implementere skræddersyede emballageprocesser for vores kunder. Hos ULAS GROUP prioriterer vi kvalitet, sikkerhed, fleksibilitet og effektivitet for at imødese og overstige vores kunders forventninger. Vores styrke ligger i den maksimale fleksibilitet, hvilket betyder, at vi hurtigt kan reagere på markedsændringer og kundekrav, og dermed omgående kan implementere nye forretningsprocesser. Spørg os !

 3. IZOL PACK

  Tyrkiet

 4. BEDAYA PACKING

  Ægypten

 5. ENGI TECHNOLOGIES SRL

  Italien

  Engi Technologies har gennem mange år tilbudt sine kunder sin professionalisme og pålidelighed inden for udvikling og fremstilling af maskiner og linje til indpakning. Selskabet fabrikerer: maskiner til fremstilling af kager, pallemaskiner, indpakningsmaskiner samt specialfremstillede maskiner på bestilling.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SOLPRINT

  Spanien

  Kvalitet, service, solvens, innovation.

 2. SEYZER MAKINA

  Tyrkiet

 3. BRB BEST RELIURE BELKHOUJA SARL

  Tunisien

 4. SALARDI SISTEMI SRL SOCIO UNICO

  Italien

 5. SACOSDEALGODON.COM

  Spanien

 1. WERIT UK LTD.

  Det Forenede Kongerige

 2. BLU PLAST SRL

  Italien

 1. SCATOLIFICIO MAX BOX SRL

  Italien

 2. PLÁSTICOS VIDAL S.L.

  Spanien

 3. ISI PLAST S.P.A.

  Italien

 4. NOVAPACKSUD S.R.L.

  Italien

 5. LECA GRAPHICS

  Spanien

 6. ROTOLPACK S.R.L.

  Italien

 7. PACKAGING INNOVATIONS

  Det Forenede Kongerige

 8. LOGO GRAMMA PRINTING SOLUTIONS S.A.

  Grækenland

 1. ITAL-SHOP DI BRUNO MICHELE

  Italien

 2. SINTOCHEM S.R.L.

  Italien

 3. MONA LISA

  Belgien

 4. OZKA AMBALAJ KAGIT PLASTIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 5. ULMA PACKAGING

  Frankrig

 6. DANIILIDIS PLASTICS PC

  Grækenland

 7. EUROEMBALAJE

  Spanien

 8. VF CONDITIONNEMENT

  Frankrig

 9. IMBALLPACKAGING

  Italien

 10. ROTECH MACHINES LTD

  Det Forenede Kongerige