• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industribageri

Resultater for

Industribageri - Import eksport

 1. BISCOTTES ROGER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Bagersønnen Roger Sarret: Det at fremstille knækbrød er som at genfinde en glemt følelse, en glæde efter mange års savn, smagen af daglige små glæder. 65 år senere er Roger her stadig. Den trofaste kundekreds har udviklet sig, og håndværksproduktionen er vokset, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi fabrikerer for distributionsmærkerne MDD. Kreation af full service produktserie.

 2. TISSAGE BASTIEN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TISSAGE BASTIEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer, uvævede branchen. Den opererer også inden for Industribageri, stoffer til landbrugsfødevarer, Industribageri, lærred til fødevarer, og lærred til ost brancherne. Den er baseret i Caudry, Frankrig.

 3. BRIOCHES FONTENEAU

  Frankrig

  Brioches Fonteneau, som er partner med stordistribution, fremstiller briocher og wienerbrød under sit eget mærke “Ma Boul’Ange”, men også til distributørers mærker, og værdigiver således produkterne fra Vendé-egnen. Med disse produktionssteder råder Brioches Fonteneau over et arbejdsredskab, der på en gang er smidigt, moderne og højtydende. Da virksomheden er under stadig fornyelse, kan fremstillingen tilpasses efter efterspørgslen og samtidig bevare et meget højt niveau af knowhow inden for bageri.

 4. ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL

  Italien

  Virksomheden Roberto startede i 1962 og er et industrielt bageri, der ligger i provinsen Treviso. Roberto Alimentare srl arbejder med engagement og lidenskab og udvælger sine egne ingredienser og er derfor kendt for sine kvalitesprodukter, der har vundet indpas på markedet både i Italien og i udlandet. Roberto er en innoverende virksomhed, der samtidig bevarer de gamle traditioner, hvilket resulterer i produkter af høj kvalitet.

 5. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgien

  Guenther Bakeries Belgium er specialiseret i fabrikation af boller til hamburgere. Virksomhedens største kunde er McDonalds, og leveringerne er til restauranter i hele Benelux. Tilbuddet er ekstremt varieret: Det omfatter foruden boller til klassiske hamburgere ligeledes alle mulige varianter af burgerboller som f.eks. til Big Mac, Bigger Big Mac, Mc Rib mm. Der er desuden mulighed for skrædersyede løsninger til hver kunde. Kvaliteten og fødevaresikkerheden er underlagt strenge krav.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS

  Italien

  Virksomheden MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for dybfrosne bagerprodukter, og dybfrosset brød brancherne. Den er baseret i Covo, Italien.

 2. TRILLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TRILLI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for bageri, panettone, friskbagte kager, og bagværk brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

 3. BAKER'S STANDARD LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden BAKER'S STANDARD LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den er baseret i Plovdiv, Bulgarien.

 4. FORBANMETAL

  Spanien

  Virksomheden FORBANMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for Bageforme og -plader, slip-let plader, forme, Bakker, og Bageforme og -plader brancherne. Den er baseret i Terrassa, Spanien.

 5. NOVEPAN

  Frankrig

  Virksomheden NOVEPAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den er baseret i Lomme, Frankrig.

 1. LA PARISIENNE DE BAGUETTE

  Frankrig

  Virksomheden LA PARISIENNE DE BAGUETTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den er baseret i Aubervilliers, Frankrig.

 2. VIGNOLA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VIGNOLA S.R.L., der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for bageri, bagerier, levering til restauranter, og bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Cisternino, Italien.

 1. BIONATIS - NOVEPAN

  Frankrig

  Virksomheden BIONATIS - NOVEPAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for økologisk landbrug brancherne. Den er baseret i Haute Rivoire, Frankrig.

 2. PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C

  Italien

  Virksomheden PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for brødstænger brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 3. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgien

  Virksomheden BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for Industribageri, Brød, kager og bagværk, Wienerbrød og boller, Brød, Industribageri, Brød, kager og bagværk, Wienerbrød og boller, og Brød brancherne. Den er baseret i Nijlen, Belgien.

 4. LES DELICES DES 7 VALLEES

  Frankrig

  Virksomheden LES DELICES DES 7 VALLEES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Industribageri, og Industribageri brancherne. Den er baseret i Aubigny En Artois, Frankrig.

 5. PRODUCTOS ATOCHA

  Spanien

  Virksomheden PRODUCTOS ATOCHA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den er baseret i Leganés, Spanien.

 6. EUROPIZZA SRL

  Italien

  Virksomheden EUROPIZZA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for bagerprodukter, og pizzablandinger brancherne. Den er baseret i Foligno, Italien.

 7. L'ECOPAIN D'IGNACE

  Belgien

  Virksomheden L'ECOPAIN D'IGNACE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Brød, kager og bagværk, brioche og wienerbrød, Wienerbrød og boller, og Brød, kager og bagværk brancherne. Den er baseret i Enghien, Belgien.

 8. MENISSEZ SAS

  Frankrig

  Virksomheden MENISSEZ SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for baguetter brancherne. Den er baseret i FEIGNIES, Frankrig.

 1. L' EPI DU ROUERGUE SARL

  Frankrig

  Virksomheden L' EPI DU ROUERGUE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for industrielt bagværk, salater, og brioche og wienerbrød brancherne. Den er baseret i La Loubière, Frankrig.

 2. DESARROLLOS ALIMENTARIOS S.A.

  Spanien

  Virksomheden DESARROLLOS ALIMENTARIOS S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for brevordner brancherne. Den er baseret i Azuqueca De Henares, Guadalajara, Spanien.

 3. ORIZON WEST

  Belgien

  Virksomheden ORIZON WEST, er en Multi-Category, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, mejerier, dybfrosset brød, Frosne og dybfrosne varer, og levering til iscremefabrikanter brancherne. Den er baseret i Staden, Belgien.

 4. A.D.P. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden A.D.P. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den er baseret i Riccione, Italien.

 5. LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS

  Belgien

  Virksomheden LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, og Bageri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bornem, Belgien.

 6. ALGOMAK

  Nordmakedonien

  Virksomheden ALGOMAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for frosne bagerprodukter, dybfrosset brød, og dybfrosne isvafler brancherne. Den er baseret i Sveti Nikole, Nordmakedonien.

 7. HEIDINGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEIDINGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Industribageri, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Hotel, Industribageri, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, og Hotel brancherne. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 8. A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA

  Portugal

  Virksomheden A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Industribageri, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Industribageri, Konfekt, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og bageri brancherne. Den er baseret i Vila Nova De Santo Andre, Portugal.

 9. BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN

  Belgien

  Virksomheden BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for dybfrosne bagerprodukter, og farvestoffer brancherne. Den er baseret i Gelrode, Belgien.

 10. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugal

  Virksomheden PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for Kager og bagværk, fabriksbagt, dybfrosset brød, og Kager og bagværk, fabriksbagt brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis