• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • indpaknings og emballeringsmaskiner

Resultater for

Indpaknings og emballeringsmaskiner - Import eksport

 1. ÖZKA MACHINE AUTOMATION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  ÖZKA-ISTANBUL BLEV GRUNDLAGT I ISTANBUL I 2015 FOR AT FREMSTILLE OG UDVIKLE AUTOMATISK STRÆKOMSPOLING, AUTOMATISK STRÆKSNITNING, AUTOMATISK TRÅDLØS STRÆKOMSPOLING OG AUTOMATISK PRÆSTRÆK OMSPOLINGSMASKINER. SIDEN DERES GRUNDLÆGGELSE HAR ÖZKA-ISTANBUL HAFT EN FØRENDE ROLLE NATIONALT, INDEN FOR DESIGN OG PRODUKTION AF EFFEKTIVE OG HØJHASTIGHEDS OMSPOLINGSMASKINER TIL PE/PVC-STRÆKFOLIER SOM OVERHOLDER INTERNATIONALE STANDARDER. I DE FØLGENDE ÅR BEVÆGEDE ÖZKA-İSTANBUL SIG IND PÅ DE INTERNATIONALE MARKEDER, FOR AT OPFYLDE KRAVENE OM UDENLANDSKE KUNDER. PRODUKTION AF PÅFYLDNINGS- OG PAKKEMASKINER SOM KRÆVER FORSKNING OG UDVIKLING HAR VÆRET EN ANDEN PRODUKTIONSLINJE FOR ÖZKA-ISTANBUL. ÖZKA-ISTANBUL HAR FORNYLIG UDVIKLET EN MASKINE TIL OMSPOLING OG DIMENSIONERING AF BAGEPAPIR. ÖZKA-İSTANBUL GIVER FULD TEKNISK SUPPORT TIL DERES KUNDER FOR AT UNDGÅ OG UDELUKKE PRODUKTIONSTAB.

 2. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en kraftfuld og pålidelig udviklingspartner inden for elmotorproducenten og den særdeles automatiserede produktionsproces. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH står for viden inden for planlægning, design, fremstilling og montering af maskiner og værktøjer til produktion af statorer. Vores kunder sætter bl.a. pris på det høje niveau af konsulentekspertise til vanskelige problemer, og opgaver inden for optimering af komplette produkt- og produktionslinjer. Gennem tæt samarbejde, ekspertise og innovationskendskab skabes der optimale skræddersyede løsninger inden for indpaknings- og indtrækningsteknologi, statorformning og bandagering, maskiner og komplet værktøj til alle produktionsområder.

 3. BAG IN BOX

  Polen

  Bag in Box ligger i Lublin. Vi har været på markedet i over 20 år. Vi er specialiseret i fremstilling af emballeringsmaskiner og meget mere. Virksomheden ledes af Jacek Jackowski. Vores tjenester bruges hovedsageligt af virksomhedsejere. Vi tilbyder pakkemaskiner, standardemballagemaskiner, aseptiske emballeringsmaskiner, flaskepåfyldningsmaskiner og Ultra Clean-pakkemaskiner. Vores medarbejdere er specialister, der hjælper og rådgiver dig om det rigtige produkt. Kom og besøg os!

 4. POLPAK MASZYNY PAKUJACE

  Polen

  Vi producerer pakkemaskiner lavet af materialer af høj kvalitet og med de nyeste, innovative teknologier. Vi tilbyder også: professionelle forstøvere, fødere, emballagefolie, pakkemaskiner, sprinklere, polyolefin, professionelle indpakningssystemer, maskiner til krympemateriale, tryksvejsemaskiner.

 5. MOSCA GMBH

  Tyskland

  Mosca GmbH producerer effektive omsnøringsmaskiner, omsnøringsbånd i høj kvalitet og komplekse omsnøringssystemer til sikring af transportgods

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ENMAK ENDÜSTRIYEL MAKINE

  Tyrkiet

  Virksomheden ENMAK ENDÜSTRIYEL MAKINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner, pakkemaskiner, etiketteringsmaskiner til emballering, og Indpaknings og emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. SUPERMACH SP.K. TOMASZ NITA

  Polen

  Virksomheden SUPERMACH SP.K. TOMASZ NITA, er en Multi-Category, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr, Karton til emballeringsindustrien, Emballage - virksomheder, Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr, Karton til emballeringsindustrien, Emballage - virksomheder, og dåse, fylde på brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 3. KRONORM MAKINA AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden KRONORM MAKINA AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. TLS TECHNICAL LOGISTIC SOLUTIONS

  Holland

  Virksomheden TLS TECHNICAL LOGISTIC SOLUTIONS, er en Multi-Category, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for banderoleringsmaskine paller, halvautomatisk banderoleringsmaskine, og Fleksibelt emballeringsmateriale brancherne. Den er baseret i Waalwijk, Holland.

 5. VIPAK SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden VIPAK SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Indpakning branchen. Den opererer også inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner, emballagefilm og -ruller, Indpaknings og emballeringsmaskiner, neutrale klæbebånd og klæbebånd med personligt præg, og klæbebånd brancherne. Den er baseret i Jarocin, Polen.

 1. FUJI PACKAGING MACHINES SAS

  Frankrig

  Virksomheden FUJI PACKAGING MACHINES SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og Pakning og emballering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Goussainville Cedex, Frankrig.

 2. DIJKSTRA VEREENIGDE

  Holland

  Virksomheden DIJKSTRA VEREENIGDE, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner, Indpaknings og emballeringsmaskiner, og konditioneringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Lelystad, Holland.

 1. ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ

  Tyrkiet

  Virksomheden ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Indpaknings og emballeringsmaskiner, Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Indpaknings og emballeringsmaskiner, Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, og pakkemaskiner til emballering brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. THIMON

  Frankrig

  Virksomheden THIMON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Emballage - virksomheder, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Plast - emballering, emballering og emballage, Emballage - virksomheder, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og Plast - emballering brancherne. Den er baseret i Méry, Frankrig.

 3. STREMA MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STREMA MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Indpaknings og emballeringsmaskiner, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, og Indpaknings og emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Sulzbach-Rosenberg, Tyskland.

 4. SMB SONDERMASCHINENBAU E.K. PÖSSNECK

  Tyskland

  Virksomheden SMB SONDERMASCHINENBAU E.K. PÖSSNECK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Pößneck, Tyskland.

 5. YURTPAK MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden YURTPAK MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den er baseret i Karatay / Konya, Tyrkiet.

 6. EVOMAC MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden EVOMAC MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpakning branchen. Den opererer også inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner, friske færdige fiskeretter, Indpaknings og emballeringsmaskiner, maskinmodeller, og klipning papir brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 7. POZWRO

  Polen

  Virksomheden POZWRO, er en Distributør, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for pakkemaskiner, og underleverance af emballering og indpakning brancherne. Den er baseret i Wrocław, Polen.

 8. ETKIN AMBALAJ SAN VE TIC LTD ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden ETKIN AMBALAJ SAN VE TIC LTD ŞTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Offset-tryk, reservedunk, evaluering af træernes stabilitet, og display til markeder brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. MC SPÓŁKA Z O.O.

  Polen

  Virksomheden MC SPÓŁKA Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for smelteklæbemidler, og smelteklæbestoffer brancherne. Den er baseret i Pawłowiczki, Polen.

 2. AKKOR MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden AKKOR MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for samling, halvautomatiske pakkemaskiner, og Krympeposer brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 3. MAXPAC

  Belgien

  Virksomheden MAXPAC, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sækkefyldningsmaskiner og -udstyr, Indpaknings og emballeringsmaskiner, Sækkefyldningsmaskiner og -udstyr, og Indpaknings og emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Temse, Belgien.

 4. ZENTER MS.S MOTAK

  Polen

  Virksomheden ZENTER MS.S MOTAK, er en Distributør, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for lodrette pakkemaskiner, og Pakkemaskiner brancherne. Den er baseret i Sandomierz, Polen.

 5. SERWISPAK

  Polen

  Virksomheden SERWISPAK, er en Engrossalg, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for fyldprodukter i plast til emballage, og maskiner til emballering med krympefilm brancherne. Den er baseret i Przedbórz, Polen.

 6. EDDA MAKINE ENDÜSTRIYEL SISTEMLER

  Tyrkiet

  Virksomheden EDDA MAKINE ENDÜSTRIYEL SISTEMLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for pakkemaskiner, og industrielle gevindskæremaskiner brancherne. Den er baseret i BURSA, Tyrkiet.

 7. SOCO SYSTEM A/S

  Danmark

  Virksomheden SOCO SYSTEM A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Kartonagemaskiner branchen. Den opererer også inden for Pakkeplomberingsmaskiner, Indpaknings og emballeringsmaskiner, Pakkeplomberingsmaskiner, og Indpaknings og emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Taastrup, Danmark.

 8. WEBSTER GRIFFIN LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WEBSTER GRIFFIN LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Hæftning og sømning - maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Hæftning og sømning - maskiner og udstyr, og Pakning og emballering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Crowborough, Det Forenede Kongerige.

 9. BATTENFELD DANMARK A/S

  Danmark

  Virksomheden BATTENFELD DANMARK A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner, og Indpaknings og emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Toelloese, Danmark.

 10. REO-PACK A/S

  Danmark

  Virksomheden REO-PACK A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner, og Indpaknings og emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Mariager, Danmark.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis