• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • indpakning

Resultater for

Indpakning - Import eksport

 1. EFEKT PLUS

  Polen

  Efekt Plus er en førende europæisk producent af stretchfolie til manuel emballage og maskinomviklere. Vi har været på plastfoliemarkedet siden 2006. Vi fremstiller stretchfolie med CAST-metoden, dette omfatter maskinfolier, fødevarefolier, jumbo-folier, manuelle folier (også præstretch) i forskellige farver. Vores produkter er miljøvenlige: multilag og tynde polyætylenfolier er tilgængelige i forskellige kvalitetsgrader. Disse er dedikerede løsninger for enhver produktions-, logistik-, distributions- og fødevareindustri. Hvorfor vælge Efekt Plus: - Meget høj kvalitet af alle former for stretchfolier - Stor produktionskapacitet som er garanteret af 7 moderne produktionslinjer, som findes på to produktionsfabrikker i det sydlige Polen. - Innovative produkter i stretchfoliebranchen, hvilket omfatter verdens første præstretchfolie som fremstilles direkte på produktionslinjen. - Tynde og robuste miljøvenlige folier. - Internt R&D-laboratorium som kontinuerligt overvåger kvaliteten af vores produkter - Automatiseret produktion baseret på palletering og opbevaringsrobotter - Lukket produktionskredsløb, hvilket minimerer efterfølgende produktionsaffald. - Pro-biologiske produkter, kan genbruges fuldt ud. Den kvalitet vi tilbyder bekræftes af vores ISO 9001: 2015- og ISO 14001: 2015-certifikater. Vi garanterer konkurrencedygtige priser direkte fra producenten, og de bedste stretchfolier som findes på markedet. Du er altid velkommen til at kontakte os. Vores eksport dækker alle lande i Europa.

 2. METPACK

  Tyrkiet

  Met Pack, der har hovedkontor i Istanbul, er en førende producent inden for PE pap i Tyrkiet siden 2016. Vores mission er at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder med de nyeste teknologier, ved at følge udviklingen og teknologiske innovationer inden for papirsektoren i verden. Vi ønsker at udvikle produkter, der matcher vores kunders behov. Vi producerer sterilt pap til fødevarer i overensstemmelse med internationale standarder, tilpasset den direkte kontakt med fødevarer. Alle vores produkter, herunder engangspapbægre, -suppeskåle, -nuddelbokse, -iscremebeholdere, -popcornæsker osv. er produceret med DL-polyætylencoatet papir. Vores produkter fås i forskellige størrelser og vægte i overensstemmelse med vores kunders ønsker. Vores mål er at kombinere coatingen, der er velegnet til fødevarer, med papir. Vi ønsker fortsat at investere i de nyeste produktionsfaciliteter mens vi fremmer vores tradition inden for innovation og fremragende service i hele verden for at yde den bedste service til vores kunder. Da vi søger efter nye samarbejdsmuligheder, er vores mål at udvide vores aktiviteter i hele verden. Desuden er vi stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 2200 standarderne. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 3. ARIA PACKAGING

  Tyrkiet

  Vores rejse, som vi begyndte med erfaring inden for maskinfremstilling af termoforme i 2008, fortsætter med produktion og levering af emballageprodukter, samt rådgivning til vores kunder. Vi vokser og udvikler. Idet vi vokser, vil vi altid arbejde på at forbedre og øge vores fremskridt, for at gøre dit liv og arbejde nemmere. Vores virksomhed vil altid være her, for at gøre dit liv nemmere.

 4. JOMA KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Østrig

  Den østrigske privatvirksomhed Joma har i årtier stået for fremragende produktudviklinger i plastteknik og betragtes på globalt plan som en meget anset specialist for førsteklasses emballager. På vores produktionssted i Brunn/Gebirge i nærheden af Wien udvikler og fremstiller vi førsteklasses plastprodukter til den farmaceutiske, kemotekniske og levnedsmiddelindustrien. Med topmoderne sprøjtestøbe- og montageautomater producerer vi millioner af plastdele til et globalt marked. Når vores ingeniører i dag tager imod nye udfordringer, er deres motivation for nye innovationer præget af en klar position: Hele vores opmærksomhed gælder vores kunder. I godt samarbejde med vores partnere realiserer vi overbevisende, godt gennemtænkte succesprodukter. I begyndelsen af hver innovation står en besnærende idé – i slutningen står brugernes og vores kunders fulde tilfredshed – og det ned til mindste detalje.

 5. SEUFERT GESELLSCHAFT FÜR TRANSPARENTE VERPACKUNGEN MBH

  Tyskland

  Design møder funktionalitet: Gennemsigtige emballager som blikfang. Som traditionel producent af gennemsigtige emballager og andre produkter af forskellige typer folie kender vi den betydning, der tillægges en emballage. Det er ikke kun beskyttelsen mod ydre påvirkninger, som her spiller en særlig rolle. Det gælder i lige så høj grad en vellykket komposition af nytte og udtryksevne. For netop her er udseendet afgørende for, om der sker et køb eller ej. Derfor vil en gennemsigtig emballage fra os på ingen måde være en standardvare. Tværtimod satser vores kreative udviklere alt på at udforme et vellykket hylster til dit produkt. At denne kreativitet for længst ikke er udtømt ved den gennemsigtige foldeboks, viser sig i vores mange aktivitetsområder. Oplev vores attraktive portefølje!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

  Tyskland

  Etimex implementerer emballageløsninger af høj kvalitet til fødevarer, kæledyrsfoder, babymad, bekvemmelighed, lægemidler og tekniske produkter. Med vores meget motiverede og erfarne team tilbyder vi emballageløsninger fremstillet af plastfolie og plastbeholdere med maksimal fleksibilitet og effektivitet, som alle overholder dine krav. Vi anvender de førende teknologier inden for ekstruderings-, termoformnings-, sprøjtestøbnings-, barriereindsprøjtestøbning, IML-produktion (In-Mould-Labeling). Vi hjælper dig fra den første idé gennem designudvikling, prototypeproduktion (3-D), pilotværktøj og værktøjskonstruktion til produktion og levering. Produktemballager på det højeste niveau. Plastemballage har været vores bidrag til optimal beskyttelse og attraktiv præsentation af dine produkter af høj kvalitet i mere end 65 år. ETIMEX fremstiller: MENUBAKKER, VARMEFOLIE, FLEKSIBEL FOLIE, FARMACEUTISK FOLIE, SPRØJTESTØBTE BEHOLDERE, FORSEGLINGSFOLIE.

 2. BASTIAN INDUSTRIAL HANDLING GMBH

  Tyskland

  Kvalitetsservicefirmaet. Omfattende og kundeorienterede ydelser. Kvalitetssikring. Kontrol + måling. Sorteringsarbejde visuelt eller med teknoskop, endoskop etc. Fejlkontrol. Dokumentation. Kontrolrapport. Oplagring. Plukning. Ekspedition. 8000 kvadratmeter moderne lagerarealer. 2500 kvadratmeter befæstet gårdsplads. 3000 sværgods-højreollagerpladser. Lagersoftware. Varestyringssoftware. Emballering af enkeltdele. Serier. Moduler. Trækasser. Specialemballager. Plast blister. Folie. Bearbejdning komponentfremstilling (drejning, fræsning etc.). Anlægsbyggeri. For- / slutmontage. Modulmontage. Afmontering. Efterarbejde. Konfektionering. Vores kompetence: Førsteklasses og up to date. Hardware. Hightech testudstyr. CNC bearbejdningsmaskiner. Måleudstyr. Blister og foliepakningsautomater. Omfattende software. Moderne lager og montagehaller. Infrastruktur. Direkte BAB. Forbindelse til A 8 og A 6. Central beliggenhed i Europa. Kvalificerede fagfolk på alle områder. Permanent videreuddannelse.

 3. CENTAX PHARMA GMBH

  Tyskland

  Centax Pharma er kendt for kontraktproduktion af kosttilskud. Ekspertisen som producent af egne kapsler, tabletter og sticks er en garanti for førsteklasses produkter, der altid er af samme kvalitet. Med vores lokalitet i Tyskland kan vi hurtigt og fleksibelt arbejde som specialiseret kontraktproducent for jer. Både inden for produktion og emballering af kosttilskud og af levnedsmidler til særlige medicinske formål. Vi kan allerede tilbyde vores knowhow under udviklingen af nye produkter og rådgiver gerne efter ønske for at finde en formulering af nye produkter, som er målrettet individuelt til jeres ønsker. Vi satser i den forbindelse på kollegialt samarbejde og følger jer som åben og ærlig samarbejdspartner fra den første idé til et produkt til det færdigemballerede produkt. Vores samarbejde som kontraktproducent er baseret på loyalitet og tillid, som vi ikke blot propagandere men er værdier, vi også lever efter.

 4. MBK VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

  Plastemballager til kosmetik og medicin har altid været vores hovedfelt. Så snart en kunde har brug for en tube, dåse eller flaske af plast, er vi den rigtige partner. Vi er en ejerdrevet traditionsvirksomhed, der allerede har været på markedet i 40 år. Højt kvalificerede og motiverede medarbejdere er en grundforudsætning for en optimal kundevejledning. Identificere behov, tilbyde kunden problemløsninger og implementere dem inden for et kort tidsrum. Service, kvalitet og ydelse er og forbliver vores grundprincipper. Takket være en innovativ projektspecifik bearbejdning, understøttet af et moderne ERP system, kan vi altid reagere på aktuelle forandringer og rådgive vores kunder derefter. Som et supplement til vores omfattende udbud af forskellige, individuelle tuber, flasker, dåser og digler samt poser og refill-pakker er vi for nylig begyndt at tilbyde vores kunder dybtrækdele i høj kvalitet til mange forskellige anvendelsesområder.

 5. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Tyskland

  Dynamisk, erfaren og teknisk højt kvalificeret, det er sådan vi viser hvad vi kan, på vores hovedområder, som er is, mejeri, delikatesser, slik og kæledyrsfoder. Som en specialist i vores branche, har vi internationalt gennem flere år, skabt os et godt omdømme hos vores kunder og samarbejdspartnere, ikke mindst takket være vores service, kreativitet og fleksibilitet. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH er din partner når det kommer til udvikling og fremstilling af emballage til levnedsmidler, hvad enten det er fremstillet af sprøjtestøbt eller termoformet plast, eller hårde papirmaterialer. Fra ide til udvikling og produktion, til det færdige produkt, er der altid en kontaktperson tilgængelig under hele processen. Denne mulighed for at handle et sted, gør dine indkøb nemmere, sænker omkostningerne og tilbyder et højt sikkerhedsniveau.

 1. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Frankrig

  Vi har over 12 års erfaring og ledsager virksomheder i deres udvikling ved at tilbyde kvalitetsrig emballage i metal. Vores hovedafdeling ligger i nærheden af Lyon, Frankrig. Vi er specialiseret i design og fremstilling af dekorativ emballage i hvidblik efter kundeønske. Vi udvikler nye emballageprojekter til franske producenter af kiks, chokolade, kaffe og gaveartikler. Vores ekspertise gør os i stand til at ledsage kunden i alle dennes projekter, fra de mest enkle til de mest komplekse. Kundetilfredshed er vores prioritet.

 2. ROSE PLASTIC AG

  Tyskland

  rose plastic anerkendes globalt som nr. 1 når det kommer til emballage i hård plast til værktøjsbranchen. Men der er også mange andre brancher der sætter pris på den unikke kvalitet, præcision og pålidelighed som tilbydes af denne virksomhed, som nu drives af tredje generation. Plastemballage fra rose plastic beskytter optimalt dine produkter, og forener på samme tid funktionalitet med salgsfremmende varepræsentationer. Vores sortiment består af mere end 4.000 forskellige slags emballager til forskellige anvendelsesområder, såsom for eksempel plasthylstre, bokse, kasser, kufferter og transport- og sorteringssystemer.

 1. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Schweiz

  ATS-Tanner Banding Systems AG er leverandør af højkvalitets båndløsninger til salgsemballage og emballage inden for logistik. Systemudbyderen er specialiseret i materialebesparende bundtning af alle former for produkter til logistiske formål samt økologisk, salgsfremmende og kundevenlig salgsemballage. Det hele fra en og samme leverandør: Båndmaskiner fra den semi-automatiske enkeltstående model til fuldautomatiske systemer integreret i produktionslinjen, miljøvenligt båndmateriale fremstillet af papir og folie, verdensomspændende service- og vedligeholdelsesnetværk, kompetent rådgivning. Vores egne udviklings- og produktionsafdelinger sikrer løbende forbedringer, nye produktlinjer og løsninger til individuelle og komplekse krav. Båndmaskiner og båndmateriale fra ATS er i brug over hele verden. Erfaringen og puljen af ​​referencer inden for alle brancher og anvendelsesområder er tilsvarende stor.

 2. NISSHA EUROPE GMBH

  Tyskland

  Bio-emballage, lægemidler, kosmetik, fødevarer. Cellulose sprøjtestøbning til biologisk nedbrydelig emballage og produkter. Fuldstændigt komposterbar og fri for mikroplast. Full-Service udvikling og produktion.

 3. BOX BV

  Tyskland

  Geckopac / The Box leverer emballage som reklamemateriale. Blikdåser er ikke kun funktionelle, de er også særdeles velegnede til at markedsføre dit brand. Med en dåseemballage kan du annoncere dit brand eller firmanavn på en original måde; hvilket giver en merværdi for hvert produkt. Det betyder ikke noget hvilken branche du beskæftiger dig med: Vi har for eksempel lavet specialfremstillede blikdåser til promovering af skopudsningssæt, øl, cognac og sportsartikler. Vi har siden 1998 haft det største udvalg af standarddåser i Benelux-landene. Vi kan opdele vores tilbud i tre kategorier: Specialfremstillede, ikke-trykte og trykte dåser. De kan rumme alt på én gang: fra kaffe, te, slik og kiks til forretningsgaver, kosmetik eller det berømte Fabergéæg. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig, og producere dåseemballager, der fremhæver dine produkter.

 4. STEINFELS SWISS DIVISION DER COOP GENOSSENSCHAFT

  Schweiz

  Steinfels Swiss er din erfarne partner inden for koncept, udvikling og fremstilling af certificeret naturlig kosmetik, kropspleje og solbeskyttelse - innovativ for mærker og egne mærker verden over. Som leder inden for bæredygtighed drager du med Steinfels Swiss fordel af bæredygtige og CO2-neutralt producerede produkter. Leder du efter: certificerede eller naturlig naturkosmetik? (Ecocert, Natrue, Vegan, Halal, Allergie Suisse), support i implementeringen, udvikling og produktion af ​​dine produkter og konceptidéer, innovative kosmetiske koncepter, klar til markedsføring af naturlig kosmetik, en erfaren partner til kontraktfremstilling? Så drag nytte af vores tilbud om fuld service: kompetent rådgivning, stærk projektledelse, udvikling af høj kvalitet og innovative produkter, produktion og emballage, kvalitetskontrol, dokumentation & registrering, logistik. Afprøv vores fleksibilitet og vores viden. Vi ser frem til Deres henvendelse.

 5. MAR-MAT SP. Z O.O.

  Polen

  Etableret i 2004 specialiserer Mar-Mat Sp. z o.o. sig i plastindsprøjtningsformning. Drag fordel af mange års erfaring. Vi leverer indsprøjtningsformydelser som underleverandør til store virksomheder inden for automobil-, husholdningsapparat-, kosmetik- og emballageindustrierne globalt. TILBUDTE YDELSER: Indsprøjtning Indsprøjtningsformning med to komponenter Montering Fremstilling af værktøj (form) + fremstilling af prøver Eget produkt: kat- og hundeskål, seng og kattebakke. MASKINPARK: Vores maskinpark omfatter 24 indsprøjtningsformningsmaskiner med robotter fra 40 ton til 900 ton, hvilket også omfatter indsprøjtningsformningsmaskiner til to komponenter. PRODUKTIONS- OG YDELSESTILBUD: Vi tilbyder også produktion af plastprodukter ved hjælp af indsprøjtningsformning sammen med monteringstjenester. Vi har også mulighed for at fremstille en form i henhold til kundens ønsker, kombineret med testning. Derudover har vi en enhed der tillader rumlig måling af komplekse komponenter. Vi er godkendt i henhold til ISO 9001. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger.

 6. AKOMEX GROUP

  Polen

  Akomex Group er en førende producent af papemballage i Europa, som har mere end 50 års erfaring på markedet. Vi kontrollerer tre fabrikker (Akomex, DrukPak, PlanoPack) i Polen og Danmark, og fremstillet papemballage, brochurer, mærkater, bakker, laminerede ark og andre produkter af høj kvalitet. Vores produkter er designet til brancher som farma, fødevare, personlig hygiejne, elektronik, teknologi eller tilbehør til hjemmet. Derudover udfører vi også individuelle projekter, som strengt overholder de særlige forhold for markedet og kundens ønsker. Moderne maskiner tilbyder vores kunder mange former for færdig emballage, som varmestempling, prægning (inklusive blindskrift), laminering, olie, dispersion og UV-lakering. Dette sikrer, at produktet skiller sig ud på hylden. Akomex Group specialiserer sig også i anti-forfalskningsmetoder til emballage, som skjulte koder, mikroprint, reaktiv møntblæk, pigmenteringslak og dobbelteffekt. Akomex Group har FSC-certificering hvilket garanterer, at vores råmaterialer kommer fra ansvarlige kilder. Derudover er Akomex Group også certificeret af IMS, BRCGS-emballagematerialer v 6, FSC®, EN ISO 9001, EN ISO 14001, EN ISO 15378. Endvidere har Akomex Group modtaget en bronzemedalje fra det førende klassificeringsbureau, EcoVadis. Hvis du sætter pris på høj kvalitet og et fleksibelt samarbejde – så bør du kontakte os!

 7. KARE-PACK

  Tyrkiet

  Kare Pack fra Tyrkiet, er en miljøvenlig og sikker producent af emballagematerialer. Vi fremstiller papirskåle i høj kvalitet med førsteklasses papir. Takket være alle nødvendige sundhedscertifikater, inklusiv BRC, bruges vores skåle over hele verden. Du kan finde dem vedhæftet. Vi kan udføre alle former for printkrav på vores skåle. Med vores perfekte låg vil du have særdeles tilfredse slutbrugere. Vi har særdeles konkurrencedygtige priser og leveringstider. Vores grundlæggende filosofi er at levere en 100 % kundetilfredshed; det er grunden til, at vi som Kare Pack konstant fornyer os selv, ved at følge den nyeste teknologi så vi kan tilbyde vores kunder bedre kvalitet, mere robuste produkter med særlig opmærksomhed på designet. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål. Vi ser frem til et succesfuld arbejdsforhold.

 8. LOUVRETTE GMBH VERPACKUNG + DESIGN

  Tyskland

  LOUVRETTE har i mere end et halvt århundrede koncentreret sig om udvikling og fabrikation af førsteklasses emballageløsninger af plast til kosmetikindustrien.

 1. MOPACK GMBH

  Tyskland

  mopack GmbH har i mere end 40 år været ekspert, når det kommer til krympe, hhv. emballeringsfilm. Polyolefin krympefilm - polyethylenfilm - polypropylenfilm - strukturel skumemballage - dybtrækne dele. mopack - din kompetente og effektive partner. Vores mål er at løse dine emballageproblemer optimalt og omkostningseffektivt, og samtidig hjælpe dig med spørgsmål om emballering og præsentation af dine produkter.

 2. YELE OFSET PRINTING AND PACKAGING

  Tyrkiet

  Etableret i Istanbul i 2013, er Yele Ofset Printing en af de mest pålidelige og højkvalitetsvirksomheder inden for printnings- og emballagebranchen. Vi arbejder på et lukket område på 1.500 kvadratmeter. Med de højteknologiske maskiner, erfarne medarbejdere, innovative design og kvalitet, er vi på kort tid blevet en af de førende virksomheder. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: Printning af brevhoveder, emballagebokse, print af brochurer, papirsposer, særligt design på gavebokse, skobokse, fødevareemballage, blade, forretningskort, kuverter, papposer og meget mere, som alt kan ses på vores hjemmeside! Vores virksomhed understøtter vores kunder, ved at designe og udvikle produkter som vores kunder har brug for. Vi tilbyder alle former for håndarbejde på pap, vakuum og støbt fremstilling, og vi kan tilbyder alle faser i kæden, hvormed vi leverer en fuld service, såsom forsyning af mærkater, stregkoder og pakker. Hos Yele Ofset Printing har vi særdeles stor opmærksomhed på vores R&D-afdeling, og fortsætter med at arbejde på en måde som ikke skader miljøet. Vi overholder derfor alle TSE-standarder og ISO9001-, TS ISO-/IEC 27001-standarderne. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. PACK LION

  Bulgarien

  PackLion er en europæisk emballageleverandør baseret i Sofia, Bulgarien, med salgskontor i London i Storbritannien. Vi leverer skræddersyet miljøvenlig emballage efter behov, som er printet i Bulgarien og leveres til alle adresser i Europa. Vi tilbyder dig et stort udvalg af skræddersyet emballage til dine produkter, såsom: -Kosmetikbokse -Chokoladebokse -CBD-bokse -Kaffe- og teposer -Farmaceutiske bokse -Slikbokse og meget mere. PackLion er en hurtig platform hvor du omgående kan modtage din emballage, ved at omgå den kaotiske proces af tilbudsgivning og tilpasning, og gå direkte til ordre, produktion og levering. Hvilket er hvad vi er bedst til – produktion af emballage! -Enestående teknologier og maskiner, særdeles erfarne ingeniør- og produktionshold, et bredt udvalg af materialer med enestående finish og effekter. -Omgående leveringstider og fremragende kvalitet. Alt dette til rimelige priser, eftersom vores produktionslinjer og partnere er placeret i Bulgarien i Europa, hvormed du får den samme kvalitet men til meget bedre vilkår. Vores miljøvenlige funktioner: -Fuld genbrug / PCW-genbrug / Biologisk nedbrydeligt / FSC®-certificeret -Kulstofneutral -Plastfri -Miljøvenlig blæk.

 4. BLS LOGISTIC SERVICES GMBH

  Tyskland

  Vi er en logistikudbyder, som har specialiseret sig på integrerede processer, såsom opbevaring, transport, letmontage og inspektioner. Vi tilbyder toldlager-tjenester og en komplet logistik- og distributionsløsning, som er beregnet til at opfylde vores kunders ønsker i den globale økonomi, som udvikler sig hurtigt. MED OS KAN DU OPNÅ FØLGENDE: Lav binding af kapital lagerudnyttelse, Kreative og fleksible løsninger, Slanke og effektive arbejdsprocesser. Veluddannede, erfarne og motiverede eksperter, som stilles til rådighed af og til at opfylde dine ønsker.

 5. RBECO PACKAGING

  Polen

  RBECO er en polsk producent af økologiske emballagekomponenter i papir. Vi er en familievirksomhed som har mere end 15 års erfaring på markedet. Deres primære fokus er sikkerheden af pakkede produkter og udseende, hvormed brandets omdømme fremhæves. Vi specialiserer os i produktionen af emballagefyld fremstillet i strimlet, bølget papir – i form af papirstrimler og eksklusiv silkepapir til indpakning i 60 farver, papirsnore/-reb og etuier til at beskytte glasprodukter under forsendelsen. Vores tilbud inkluderer den højeste kvalitet: - ZigZag deluxe papirstrimler, økologisk fyld – med en innovativ støvfri formular og elasticitet. Perfekt til gaveindpakning, kurvefyld, beskyttelsesemballage til onlinehandel, strimlet fyld kan også bruges til kassefyld – økologiske etuier til glas, kander, flasker under transport og flytransport. Også perfekt til skrøbelige produkter Grøntsager, kosmetik og likør – Kulpapir som er perfekt til at indpakke og adskille produkter – Trådløs papir til at indpakke produkter – Papirsposer til indkøb og catering – Papirreb/snor til at indpakke produkter, dekorationspapir, blomsterhandlere samt håndtag til papirsposer – Honeycomb emballagepapir til bevægelse skrøbelige produkter – ideel til at beskytte dem under forsendelse – Fedtsikker papir til indpakning af madvarer – elementer til bokse, i form af bånd og mærkater til bokse. Vi skræddersyer alle produkter, så du kan skabe en unik pakkeoplevelse af dit mærke.

 6. OSQ GROUP

  Litauen

  OSQ Group er en af de største producenter af miljøvenlig, bionedbrydelig fødevareemballage og engangsmaterialer til cateringsbranchen til russiske virksomheder. Produktsortimentet fra OSQ inkluderer: - papbokse til salat og nudler, - engangsfrokostbokse, - emballage til sandwiches, hotdogs, sushi og wraps, - engangspapirkopper og holdere, - emballage til wienerbrød og kager, - emballage til pizza, tærter og ciabatta, - kraftige papirsposer med og uden håndtag, - fødevareemballage. Pap- og papirsbokse og beholdere fra OSQ holder på væske og fedt, de kan også kommes i mikroovnen, de har et tiltalende design og kan fås i flere typer og størrelser. Emballagen fra OSQ er fremstillet i overensstemmelse med globale standarder, og er ISO- og HACCP-certificeret.

 7. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Kina

  Homkey Packaging Co. Ltd. blev grundlagt i 1997. Det er en af de førende producenter i Sydkina inden for emballage og print. Vores produkter inkluderer et fuldt sortiment af stive papkasser, papirposer, gavebokse, bølgeformede kasser, foldepap, støbt fiberemballage, samt papirtørklæder og skræddersyede produkter i mikrofiber. Vores fabrikker er certificeret i henhold til ISO, FSC og Sedex. Vi tilbyder en skræddersyet emballageservice der dækker alt fra design, prototype, masseproduktion, kvalitetsinspektion til forsendelse. Når vi har opnået de endelige produkt- og markedsføringskrav: 1. Vi opbygger emballagen fra ide til produktion. Ved at udvikle et projekt fra begyndelsen af, kan vi reducere variabler og på forhånd begrænse alle manglende oplysninger, så vi kan starte produktionen af projektet. 2. Vi tager et design som allerede findes, eller som er gjort klar til produktion. Derefter evaluerer og udfylder vi de manglende oplysninger fra designpakken. Derefter giver vi et tilbud, bekræfter print og kører produktionen.

 8. KNÜPPEL VERPACKUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 9. W. DIMER GMBH

  Tyskland

  W. Dimer GmbH er en innovativ mellemstor virksomhed med mere end 80 års erfaring med forarbejdning af cellulosevat og skumstof. Som anerkendt partner hos vores kunder udvikler og producerer vi skræddersyede produkt- og emballageløsninger af cellulosevat/tissue, PUR-skumstof, PE-skumstof, tværbundet PE-skumstof, PA-skumstof samt cellekautsjuk. Endvidere producerer vi komposit-skumstof og formdele heraf, dentalservietter samt sugeindlæg til levnedsmidler. Som specialist inden for cellulosevat og skumstof arbejder vi for kunder inden for mange forskellige brancher: herunder virksomheder inden for farmaci, levnedsmidler, medicin og medicinalteknik, maskin- og værktøjskonstruktion, bilindustri, elektronikindustri, filterteknik, transportbeskyttelse og møbelindustri. Certificeret ifølge ISO 9001 (kvalitetsstyring), ISO 14001 (miljøstyring), ISO 15593 (styring af hygiejne ved emballering af levnedsmidler).

 10. LABIS IMPORT EXPORT

  Belgien

  LABIS Import & Export er din grossist og specialist i artikler til barnedåb, konfirmation og bryllup, både import og eksport. Vi har et meget bredt og varieret sortiment, der består af bånd, små æsker, kurve til præsentation fremstillet i forskellige materialer såsom harpiks, porcelæn, glas, plys, træ og kurveflet til diverse anledninger: dåb, konfirmation, konfekt, bryllup, fødsel, franske mandler til dåb, taksigelser, tyl, bånd, babyartikler, franske mandler til bryllup og konfirmation osv.

Filtre

Resultater for

Indpakning - Import eksport

Antal resultater

3.995 virksomheder